Mēneša favorīti - augusts

06.09.12

Sveikas!!

Augusts laikam bija tas mēnesis, kurš paskrēja visātrāk. Nu neko, laiks iet uz priekšu un ir atsākusies skola.
Šajā favorītu rakstā, atšķirībā no diviem iepriekšējajiem, ieliku tikai tos produktus, kas neatkārtojas no jūnija un jūlija mēneša favorītiem.
Garnier Fructis Oil Repair 3 Miraculous Oil eļļa matiemProdukts, ko nelietoju visa mēneša garumā, jo saņēmu tikai 17. augustā. Bēt šī eļļa ir tīk vienreizēja, ka lietoju to katru dienu no rīta un vakarā. Vēl joprojām neko daudz neesmu iztērējusi, bet jūtu, ka mati jau izskatās daudz labāk matu galiņos.
Raksts par šo līdzekli šeit
 Manhattan Base Coat bāze nagiem
Kopš nopirku šo bāzi, izmantoju zem katras nagu lakas. Neesmu īsti ievērojusi vai dod lielu atšķirību ilgnoturībā, bet vismaz nagos neieēdās košas nagu lakas, ka ir liels plusiņš.
Raksts par bāzi, šeit
 Color Club nagu laka (827 Frostbite)
Ja es veidotu visas vasaras favorītu rakstu tad šī nagu laka ieņemtu pirmo vietu. Tā ir vienreizēja! Lietoju to visas vasaras garumā gan uz roku, gan kāju nagiem (vairāk uz kāju). Pirmo reizi, kad uzkrāsoju šo nagu laku man pie sirds tā negāja, bet viena draudzene teica, ka ļoti skaists tonis un uz nagiem izskatās superīgi. Tā arī pa drusciņai iedraudzējos un tagad esam labākas draudzenes jau 3 mēnešus. Pat pašlaik uz maniem kāju nadziņiem atrodas šī nagu laka.
Raksts par šo nagu laku, šeit
 Artdeco Glossy Lip Finish lūpu spīdums
Kopš nopirku, lietoju tikai šo. Neskatoties, ka lūpu spīdums vairāk ir domāts kā finišs lūpu krāsai, es to lietoju kā parastu caurspīdīgu lūpu spīdumu. Patīk, ka tas neieēdās lūpās, bet arī nepazūd tik ātri. Noturība ir tieši tāda kā man vajag.
Raksts šeit
 Essence LE "Fruity" acu ēnu sorbets
Gan jau atceraties, ka pavasarī šo sorbetu lietoju kā izgaismotāju zem uzacs kaula, bet tagad to lietoju, lai nostiprinātu acu ēnu bāzi. Kaut kā nejauši atklāju, ka Essence bāze turās ilgāk ja tai pa virsu uzliek šo sorbetu un tikai tad klāj acu ēnas. Uz maniem eļļainajiem plakstiņiem acu ēnas tagad turās labi un tā kā man visa augusta mēneša garumā bija jāstrādā, bija ļoti svarīgi, lai acu ēnas nesaiet ātri krokās.
Raksts šeit
 Avon smaržu rullītis (Eternal Magic)
Iepriekš lietoju rullīti no D&G saucās Blue Light, bet vienu vakaru, kad to ņēmu laukā no somiņas, tas izšķīda pret grīdu nekas pāri nepalika.
Neilgi pēc tam meklējot pasta atslēgu vecajā ziemas jakā, atradu šo rullīti, ko biju jau pasūtījusi pagājušā gada rudenī. Smaržu rullīši ir ļoti, ļoti noderīga manta ja visu laiku esi kustībā un nav laika staipīt līdzi lielās smaržu pudeles.

Tāds lūk bija mans augusta favorītu raksts. Ceru, ka jums patika un pavisam drīz jau jauns rakstiņš no manis!

bučas
&z

3 komentāri:

  1. A Garnier Fructis Oil Repair shampunu un kondiceonieru kads lieto ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir gan šampūns, gan kondicinieris, bet šampūnu nemēģināju. Bail riskēt un traumēt savu galvas ādu. Kondicinieris pasausus matus padara mīkstus un viegli ķemmējamus. Izlietoju un biju apmierināta! :)

      Dzēst
  2. I was suggested this web site through my cousin.
    I am now not positive whether or not this put up is written by him as
    nobody else recognise such precise about my difficulty.

    You are wonderful! Thank you!
    My web page: pizza games papa

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan