Izlietotie produkti - augusts

10.09.12

Sveikas!!

Parasti ar šiem rakstiem nemēģinu vilkt garumā, bet iznāca, ka bija citi svarīgāki raksti un šo nācās nedaudz atlikt. Produktu daudzums apmēram izlietots kā pagājušajā mēnesī.
Sākšu ar matu kopšanas produktiem.

Garnier Fructis kondicionieris matiem ar termo aizsardzību. Saku uzreiz, nav nopērkams Latvijā un no pašiem izplatītājiem ziņoju, ka ilgu laiku nemaz nebūs. Žēl, jo šis ir viens no maniem mīļākajiem kondicionieriem tieši no Garnier. Mazgājot matus atšķirību nejūt, bet fēnojot mati ir daudz labāk ieveidojami un paklausīgāki, kā arī tie izskatās "dzīvīgāki". Ja būtu iespēja, protams, ka pirktu atkārtoti.
Isana sprejs matiem pret karstumu. Varbūt atceraties, ka pirms kāda laika rakstīju par šo pūšamo un minēju, ka lābaka nav. Tomēr tas bija tikai pirmais iespaids. Biju lietojusi 3 pudelītes līdz sapratu, ka izmaiņu nav. Tagad plānoju pirkt pavisam no kādas citas firmas termo aizsargu.
Oriflame Discover China Cherry Orchard dušas želeja. Iepriekš jau biju lietojusi šo dušas želeju tādēļ pirku atkārtoti. Nezinu, bet man ļoti patīk dušas želejas no Oriflame, tie aromāti ir tik dažādi, ka var atrast burtiski visām gaumēm. Jā, vienīgais, tā nepārāk labi puto, bet tas arī var būt no tā, ka mājās ir ciets ūdens. Pamatā smaržo pēc ķiršiem kopā ar kādiem ziediem, iespējams pat orhidejām. Daži sūdzās par ādas sausināšanu, bet mani tas neskar.
Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary attīroša un tonizējoša želeja sejas mazgāšanai. Oj, lietoju šo kopš pagājušā gada ziemas un tikai tagad esmu tikusi ar to galā. Nelietoju visu cauri gadu, bet sezonāli, kad uznāca pumpu vilnis, respektīvi, visu laiku, sistemātiski uz pieres uzradās pumpas. Vienīgais līdzeklis, kas spēja kaut cik ar tām cīnīties. Diezgan specifiska smarža, bet man tā ļoti patīk. Neplānoju pagaidām pirkt vēlreiz tomēr tas ir produkts, ko es ieteiktu problemātiskai sejas ādai.
 Avon Vitamin Moisture sejas krēms ar saulepuķu sēklām un Avon Light Moisture sejas krēms ar gurķiem un zaļo tēju.
Sāku lietot šos krēmus pagājušajā vasarā, bet tikai tagad tos izlietoju līdz galam. Patika abi, bet regulāri tos mainīju savā starpā, lai seja nepierod. Sejai vairāk patika gurķu un zaļās tējas krēms. Tā tekstūra ir maiga, bet otram vairāk bieza un man nepatika pēcsajūta uz sejas. Ja pirktu atkārtoti tad to, kas ar gurķi un zaļo tēju, jo tas vairāk bija kā krēms-želeja, kas lieliski pamodināja manu seju. Tikai nesen ievēroju, ka zaļajais krēms+L`Oreal True match baigi virpinās uz sejas. Pieļauju domu, ka tas ir tādēļ, jo krēms ir vairāk uz gēla bāzes.

 
Šoreiz tas arī viss izlietotajiem produktiem, nebiju ražena tērētāja, diezgan taupīgi.
Ja nekas nemainīsies, tad drīzumā plānoju jūs iepazīstināt ar savu jauno sejas krēmu.
 
bučas
&z

1 komentārs:

  1. I just could not depart your web site before suggesting that I extremely loved the
    usual info an individual provide for your visitors?
    Is going to be back frequently in order to check up on new posts
    Here is my web blog : transfer news epl 2012

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan