Jaunums: Maybelline Eye Studio Master Smoky ilgnoturīgās zīmuļveida acu ēnas

17.09.12

Sveikas!!

Seksualitātes radīšanai dūmakainās acis jau sen ir atzītas par vislabāko izvēli. Ekrāna leģendas Marlēna Dītriha (Marlene Dietrich) un Sofija Lorēna (Sophia Loren) padarīja šo stilu par klasiku, un dūmakainās acis vēl aizvien ir bieži redzamas uz podijiem, modes žurnālu lappusēs utt.
Maybelline radīja jaunu Smokey Eye sēriju, kurā ietilpst skropstu tuša (par kuru rakstīju pirms tam) un zīmuļveida acu ēnas par kurām jums pastāstīšu šoreiz.
Par skropstu tušu no šīs sērijas, raksts šeit
Ko par šīm zīmuļveida acu ēnām saka paši ražotāji?
No pirmā acu uzmetiena tas atgādina parastu apaļu zīmuli, bet
Eye Studio Master Smoky ilgnoturīgajā ēnojošajā acu zīmulī nav nekā parasta.
Ūdensnoturīgajā sastāvā iekļautais augstais pigmentu procents ļauj acu plakstiņus pārklāt ar izteiksmīgu, bagātīgu toni, bet unikālais vasku maisījums nodrošina plūstošu uzklāšanu, kas ir precīza un ātra.
Otrā zīmuļa galā esošais aplikators ir veidots no gluda, poraina materiāla, lai mīkstinātu asās līnijas un radītu krāsu pāreju pāri plakstiņam, jo dūmakaino acu efekta iegūšanā galvenais ir sapludināšana. Turklāt sastāvs ir ilgnoturīgs — 12 stundas! — tātad Tavs acu grims būs noturīgu visu dienu vai nakti.
Lūk, šīssezonas lielākais trenda grims no kā iedvesmojās Maybelline radīt jaunās zīmuļveida acu ēnas piesātinātos toņos:
*attēls kopēts no
Pieejamie toņi:
dūmakaini melnā Smoky Black, (man ir šis)
dūmakaini šokolādes brūnā Smoky Chocolate,
dūmakaini zilā Smoky Navy
 dūmakaini pelēkā Smoky Grey

Uz iepakojuma ir skaidri norādīts kā ir jāuzklāj šīs zīmuļveida acu ēnas!
  1.  Uzzīmē biezu līniju
  2. Sapludini izmantojot aplikatoru zīmuļa otrā galā
Manas domas:
Ar zīmuļveida acu ēnām nav nācies bieži darboties, tāpēc tas bija tāds kā neliels izaicinājums man. Parasti priekšroku dodu sausajām acu ēnām.
Biju uzklājusi vienu dienu, lai pārbaudītu izturību bez citām acu ēnām un pat bez bāzes. Paejot 5 stundām, tās sakrājās krokās un 12 stundu iedarbības čuš! Pieļauju iespēju, ka ar eļļu zīmulis nespēj cīnīties.
 
Klājas neticami viegli uz plakstiņa un pludinot ar aplikatoru iznāk viegli dūmakains efekts. Lielisks ikdienai!
Tomēr radās problēma lietojot kopā ar citām acu ēnām. Ja pirms tam uzklāj acu ēnas un pēc tam zīmuli, tad tas nekrāsosies vispār. Būs iespējams uzvilkt pavisam blāvas līnijas un galvenais, ka aplikators arī līdz ar to savu darbu nepilda kā nākas.
Zemāk izveidoju divus acu grimus, kur lietoju acu zīmulis + acu ēnas. Pašai gribētos nedaudz košāk, bet kā jau minēju, uz ēnām šis zīmulis gluži neitralizējas.

Zīmulis + gaišas acu ēnas uz acs 1/3
Gan augšā, gan apakšā izmantoju zīmuļveida acu ēnas, kuras pēc tam sapludināju. Acs kontūrlīniju ievilku ar Maybelline gēla laineri.
Zīmulis + vara brūnas acu ēnas. Nedaudz pavilkts uz āru pagarinot aci un padarot to lielāku.
Augšējo kontūrlīniju vilku ar Maybelline gēla laineri. Uz apakšējās vilku ar šīm zīmuļveida acu ēnām. Vairāk tuvojoties acs iekšējai malai, to izpludināju ar aplikatoru. Uz skropstām klāju skropstu tušu no šīs Smoky Eye sērijas.

Ieteicamā cena veikalos ~ Ls 6
+/-

+ pigmentācija
+aplikators

- noturība
- nespēja sadaroties ar acu ēnām

Kopumā varu teikt, ka man patīk šis produkts. Lietojot šo zīmuli, acis ir iespējams uzkrāsot 5 minūtes. Patīk ka var tranformēt no dienas grima uz vakara ar dažiem zīmuļa vilcieniem. Zīmulis kalpos loti ilgam laikam, kas būs lielisks naudas ietaupījums.

bučas
&z

12 comments:

  1. skaists acu grims.:) es nevaru saņemties kaut ko uztaisīt uz ielikt kāru gribu ar šo zīmuli:)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaists iznākums. :)

    AtbildētDzēst
  3. Pirmais variants izskatās pasakaini :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man pirmais arī kaut kā vairāk. Un liels paldies!:)

      Dzēst
  4. Jā, grimi tiešām skaisti sanākuši! :)

    AtbildētDzēst
  5. Dikti skaisti! :)

    AtbildētDzēst
  6. A fascinating discussion is definitely worth comment.
    I do think that you need to publish more on this subject, it might not be a taboo matter but generally folks don't talk about these subjects. To the next! Best wishes!!
    Feel free to surf my site :: latest transfer news bbc

    AtbildētDzēst
  7. Very great post. I simply stumbled upon your blog and
    wished to mention that I've really enjoyed browsing your weblog posts. After all I will be subscribing on your feed and I hope you write once more soon!
    Visit my website ... pizza games for preschoolers

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan