Lietas, kas palīdzēs mums ,sievietēm, izskatīties skaisti par spīti karstumam

27.07.12

Sveikas!
Tā kā man tagad ir 4 dienas brīvs, esmu atpakaļ ar jaunu rakstiņu. Pirms tam, ļoti atvainojos, ka neko nerakstīju pēdējās 3 dienas. Biju aizņemta, strādāju. Cēlos 7:00 no rīta augšā uz darbiņu un 19:00 vakarā tikai ierados no darbiņa mājās. Domāju jūs saprotat, ka man vairs nebija entuziasms vēl kaut ko uzrakstīt. No darba esmu nogurusi, bet patīkami, jo man patīk tas, ko es daru. Un mīļās meitenes, blogerītes, es apsolos, ka izlasīšu visus jūsu rakstiņus, ko esmu palaidusi garām pēdējās dienās.

Labi, bet tagad par pašu rakstu. Vakar vakarā braucot mājās no darba ar sabiedrisko tranportu iekļuvu sastrēgumā. Laukā rādīja kaut kur ap 35 grādiem pēc Celsija un es nezināju kur likties vienkārši. Tādēļ man radās ideja - kā mēs sievietes, lai izskatamies skaistas pat šajā karstajā laikā?
Mati -



Vienkāršas frizūras!! Man personīgi karstajā laikā patīk matus "aizvākt" prom no sejas, jo riebjas, kad seja paliek mitra, mati pielīp un sāk viļņoties. Meitenes, kurām ir viļņaini mati, jūs mani sapratīsiet! Tomēr zinu, ka taisniem matiem nav labāk. Tie pieplok karstā laikā un tas tiešām nav labāk. Piedāvāju dažas tiešām vienkāršas frizūras priekš vasaras, kas ir ļoti aktuālas šajā sezonā.
 Mans pēdēja laika mīļākais matu sakārtojums -

Seja -
 Dabīga! Piekrītu nevienam nepatīk skatīties uz meitenēm/sievietēm, kas ir pārāk traki uzkrāsojušās karstā laikā un vēl pietam, kad tas viss sāk nākt nost! Nē, nē, nē.
Vispār es pati esmu no tām meitenēm, kam tomēr patīk uz sejas kaut ko uzlikt pat vasaras periodā. Tomēr visbriesmīgākais ir tas, ka mana kombinētā sejas ādas sāk spīdēt un es pārvērošos par "cūciņu".
Manā gadījumā vislabāk ir izvēlēties vai nu oil-free tonālos krēmus, mitrinātājus, BB krēmus utt., bet varu arī izmantot arī minerālo pūderi, kas nesatur talku. Tomēr ir jāpadomā arī par aizsargfiltriem. Man vislabāk tagad patīk lietot Maybelline Dream Fresh BB, kam ir SPF 30!!
Tomēr man sāk spīdēt seja dienas vidū. Var izmantot pūderi, bet var arī absorbējošos papīrīšus. Lietoju arī bronzeri.
Uz acu plakstiņiem ieteicams lietot krēmveida acu ēnas, jo sausās acu ēnas neizmantojot acu ēnu bāzi, var ātri vien sakrāties krokās. Iesaku izmantot vairāk siltos un mirdzošos toņus, tomēr izvairīties no tumšajiem un drūmajiem toņiem.

Un uz lūpām vislabākā alternatīva ir izmantot vai nu lūpu spīdumus vai balzamus.

Ķermenis -
Svaigs, tīrs un mirdzošs.
Grūti karstā laikā ir palikt svaigai visas 24h, it īpaši ja pastiprināti izdalās sekrēcija. Padusēm - rullīši, pretsviedru padušu ieliknīši utt., visam ķrmenim kopā  - ķermeņa atsvaidzinātājs. Tas ir daudz labāks variants nekā smaržas. Sabiedriskajā transportā vasaras karstumā izteikti stipras smaržas, apkārtējiem var radīt neciešamas galvas sāpes. Padomājiet!

Rokas, kājas un nagi -
rokas laikam vasaras periodā nav tā lielākā bēda tomēr lieki atcerēties, ka pēc dārza rušināšanas aiz nagiem melnumi ir jāiztīra. Ja rokas tiek ļoti traumētas ik pa laikam ieteicams sasmērēt tās ar biezu roku krēmu uz nakti.
Kājas jau atkal ir lielāka problēma, jo tām ir jāpievērš milzu uzmanība. Ziemā labi, kājas turam visu laiku slēgtos apavus un varam ik pa laikam ar pedikīru pasklinkot, tomēr vasarā ar to krastā netikt nu nekādīgi. Kāju nagi ir jānovīlē, jāaprupē un jānokrāso. Manuprāt, lielisks raksts no Skaitumadienasgrāmatas puses par pedikīru šeit.
Runājot par nagu laku krāsām vasaras periodā, šeit raksts par modernākajām nagu lakas krāsām.
Mani šīs dienas nadziņi -
Apgērbs -
man jau liekas, ka vislabāk šajā periodā ir izvēlēties gaisīgus un ērtus tērpus. Lins, šifons, kokvilna utt. Kas tik sirdij tuvāks. Zinu, ka īpašajās dienās neko gaišu noteikti negribās vilkt, tomēr tas nenozīme, ka vasarā ir tikai viena krāsa - baltā. Piemēram, Rīgas meitenes/ sievietes priekšroku dod garajiem flisētajiem svārkiem visādās varaksvīksnes krāsas. Personīgi es izvēlos šajā periodā košas krāsas.
Šodien devos pie ārsta ar šādu krāsu kombināciju -
+ papildināju komplektu ar bēšam platformas sandalēm, kas manuprāt, ir pats labākais, kas vasarā var būt!

Būtībā tas arī viss! Ceru, ka jums patika un zemāk ir visas norādes no kurienes tika ņemti attēli.
Sākuma attēls
Mati
Seja - google.lv
pārējie - personīgie


bučas
&z

2 komentāri:

  1. Labs rakstiņš. Tiešam noderīgi un man patīk tā krāsu kombinācija biksēm ar topiņu!
    Priecājos, ka esi atpakaļ.<3

    kiki

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kiki, paldies!

      Es jau tik uz 4 dienām atpakaļ un tad atkal darbiņš:)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan