Pārskats: Oriflame Tender Care Cherry Protecting Balm

07.05.12

Sveikas!!

Nu kad beidzot ir laiks atkal pievērsties rakstīšanai, izlēmu, ka beidzot ir jūs jāiepazīstina ar šo produktu, kas manā īpašumā jau ir nepilnu mēnesi.



 Diemžēl mēneša favorītos šis lūpu balzams neietilpa, jo stingri sev apsolīju, ka iesākumā izlietošu vienu lūpu balzamu un tad sākšu citu. Tagad lietoju Little Green Tin lūpu balzamu, kas jau iet kādus 3 mēnešus.

Ja esat pasūtījušas kaut ko no Oriflame, tad droši vien esat pamanījušas, ka ik pa laikam viņi izlaiž tādus kā limitētos lūpu balzamus ar dažādiem aromātiem. Ziemā bija ar šokolādes aromātu, tagad ar ķiršu. Šī ķiršu versija tika izlaista par godu Oriflame dzimšanas dienai un tādēļ, jo visiem mīļās Maigās Rūpes ir no Oriflame kataloga pirmsākumiem, respektīvi, arī par godu Maigās Rūpes jubilejai.

Klasiskās Maigās Rūpes neesmu mēģinājusi, bet citi kas lietojuši izsakās ļoti pozitīvi. Klasiskās Maigās Rūpes varēja izmantot jebkam – apdegumam, elkoņu, papēžu sausajai ādai, lūpām u.c., tomēr man nav ne jausmas vai šīs jaunās sērijas var izmantot arī kam citam izņemot lūpas, droši vien, ka var, jo nekur uz iepakojuma nav minēts konkrētais pielietojums (piem. lip balm, universal care balm etc.).

Ja sekojat manam blogam jau kopš ziemas, tad droši vien atceraties, ka man bija raksts arī par ziemas limitēto sēriju ar šokolādes aromātu.

Pēc ilgāka laika lietošanas man sāka nepatikt tā šokolādes versija, tādēļ atdevu to citai meitenei, kas ar lielāko prieku to izlietoja.

Tiklīdz kā ieraudzīju jauno versiju lūdzu konsultantei, lai pieraksta pie pasūtījuma lapas, jo nevarēju nepasūtīt šo jauno brīnumu tikai par Ls 0.79. Jā, šis balzams, man izmaksāja ļoti lēti!! Vienu pasūtīju sev un vēl vienu draudzenei. Tikko atskārtu, ka vēl joprojām neesmu pajautājusi viņas domas par šo balzamu. Būs tas jāizdara.

Pirmkārt, mani ļoti iepatikās iepakojums, kastīte, kas ir ļoti smalka un maziņa, lieliska dāvaniņa kādam. Kastīte ir karmīnsarkanā krāsā un atverot to, paveras uzraksts „Treat yourself”, gluži kā ziemas versijai. Tādi sīkumi ir ļoti patīkami.

Pats balzama trauciņš ir ļoti maziņš un kompakts, viegli no rīta iemest somā, taču grūtības to pēc tam atrast. :D

Aromāts – fantastisks! Smaržo pēc ķiršiem, taču droši vien esat kādreiz saskārušās ar produktiem, kur ķiršu aromāts ir pārlieku spēcīgs. Šim lūpu balzamam tā nav, tas drīzāk ir maigs. Rodas vēlme balzamu apēst, nevis smērēt uz lūpām!

Nedaudz uzziežot uz lūpām, tās kļūst viegli mirdzošas, mīkstas un rada ļoti dabīgu koptēlu.


Zemāk attēlā redzams ir šis lūpu balzams + lūpu krāsa no Avon, kas saucās „Valentine”



Kopumā varu teikt, ka viennozīmīgi priecājos, ka iegādājos šo produktu un saku godīgi, man labāk tomēr patīk šī ķiršu limitētā sērija, nevis tā kas bija ar šokolādi.



bučas
&

9 komentāri:

  1. Zinu, ka man draudzene iedeva pamēģināt (laikam karameļu) , man arī patika! Gribētos pamēģināt arī šo, paldies, ka informēji. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pr karameļu man nav ne jausmas, bet domāju, ka šie visi ir ļoti labi, vēl pie tam par tādām naudām. Nu labi,es pirku viņu uz atlaidēm, bet tāpat ļoti izdevīgi!:)

      Ā, un ko es aizmirsu piebilst, tas ir domāts visām - ja katalogā nav piedāvāts šis produkts, tas nenozīmē, ka tas vairs nav pieejams, vienkārši, viņi katru produktu visu laiku neliek katalogs, bet gan uz maiņu. Tādā gādījumā vienkārši vajag ieiet Oriflame mājas lapā(oriflame.lv) un norakstīt kodu, pievienot to pasūtījumu lapai un tad arī saņems savu kāroto lūpu balzamu.

      Dzēst
  2. Šokolāde bija brūns ķobītis ? Manai draudzenei bija, to gan es gribu !^^

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šokolādei bija tāds smuks brūns trauciņš!;)

      Dzēst
  3. Hello, I enjoy reading all of your article. I like to write a little comment to support you.
    Take a look at my weblog arsenal latest transfer news

    AtbildētDzēst
  4. Wonderful blog you have here but I was wondering if you knew of any
    message boards that cover the same topics discussed in this article?
    I'd really love to be a part of community where I can get responses from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!
    Feel free to visit my site : soccer transfer news arsenal

    AtbildētDzēst
  5. Quality articles or reviews is the crucial to be a focus
    for the users to go to see the site, that's what this web page is providing.
    Feel free to visit my homepage ... man utd transfer rumours bbc

    AtbildētDzēst
  6. Thanks very nice blog!
    Here is my webpage ... pizza games on friv

    AtbildētDzēst
  7. Unquestionably consider that which you stated. Your favorite reason appeared to
    be at the net the simplest factor to take into accout
    of. I say to you, I definitely get annoyed at the same time as other folks consider concerns that they just don't recognize about. You managed to hit the nail upon the highest and defined out the entire thing without having side effect , other people can take a signal. Will probably be again to get more. Thanks
    Here is my blog post :: pizza games beaverton

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan