Sejas maska

28.04.12


Sveikas!!

Jūs jau zināt, ka vakar biju Rīgā. Pa ceļam iegāju savās mīļākajās Drogās, lai nopirktu Dzintars Be Trendy sejas masku par kuru visu runā. Domāju izmēģināšu, jo sen nebiju lietojusi sejas maksas. Pieejot pie šīs kolekcijas (Be Trendy), nekur neatradu kāroto sejas masku. Skumji, taču ar tukšām rokām prom gan negribējās iet.

Ilgi nevarēju izlemt, ko vēlos, tādēļ nopirku sev dažas jaunas nagu lakas un sejas masku (tikai no citas firmas). Es pat sāku meklēt savu ilgi kāroto Flormar 04 nagu laku par kuru rakstīja gan Naktsmeita, gan Dana, un beigu beigās neatradu.

Varbūt es vienkārši nemāku meklēt??

Par nagu lakām es uzrakstīšu kādu citu reizi, bet tagad ķeršos pie Rival De Loop sejas maskas.
Maska ir paciņā, kur jau ir paredzētais daudzums sejas maskas, kāds ir jāizlieto pa vienu reizi. Šī ir domāta divām lietošanas reizēm. Acīmredzot, lai efekts būtu labāk pamanāms.

Lūk, šādi izskatās paciņa:

Par nelaimi, es veikalā neizlasīju kādam ādas tipam šī maska domāta. Tikai braucot mājās piefiksēju, ka sausas ādas tipam. Man jau tas būtību nemaina, tāpat izmēģināšu, tikai efekts būtu bijis labāks uz sausas sejas tipa. Rīt tieši ir svētdiena un būs brīvs brīdis, lai patīrītu, pakoptu, palutinātu savu sejas ādu.

Maskas cena: Ls 0.69

Par to kā šī maska iedarbosies un visas citas lietas par šo masku, es uzrakstīšu citā rakstā.



bučas
&z


3 komentāri:

  1. Ja ļoti gribi 04 , varu apskatīties savās drogās , varbūt vel ir :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redzēs, es vēl kuru dienu tev vēl braukšu uz Rīgu, aiiešu uz citām Drogām un pameklēšu. Nu nevar jau tā būt, ka nekur nav:D

      Dzēst
  2. What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity on the topic of unexpected emotions.
    Feel free to surf my homepage - chelsea transfer news cavani

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan