Rival de Loop sejas maskas apskats

30.04.12

Sveikas šajā mēneša pēdējā dienā!

Tā kā vakar bija svētdiena, nenoslinkoju un pakopu nedaudz savu sejas ādu. Tā varētu teikt ir tāda tradīcija svētdienā patīrīt un pakopt sejas ādu. Vakar bija tā izdevība izmēģināt Rival De Loop sejas masku.

Parasti pirms lietoju sejas masku, es noskrubēju savu sejas ādu. Man vienkārši tā patīk. Piektdien, kad biju Rīgā veikalā „Drogas”, man iedeva reklāmas ietvaros kosmētikas brenda Himalaya sejas skrubi ikdienas lietošanai testera iepakojumā.

Skrubis ir bezkrāsains ar baltām un brūnām granuliņām. Izskatās pēc baltā un brūnā cukura.


Es zinu, ka ir cilvēki, kam šie Himalaya produkti ļoti patīk, bet es šo brendu pirmo reizi mēģināju. Patiesībā, es ieguvu divus šādus skrubjus, jo vienu man atdeva cita meitene, kas nelieto vispār sejas skrubjus. Lai sajustu labu skrubja efektu, produkts ir ļoti daudz jāuzklāj uz sejas, bez maz vai viss iepakojuma tilpums (15 ml). Ja kādai šis skrubis ir ieinteresējis, tagad viņu Lielā Ķēriena ietvaros veikalos „Drogas” viņš maksā Ls 1.99.

Ja man ir jāsalīdzina ar savu visu laiku mīļāko sejas skurbi, tad šis viennozīmīgi zaudē manās acīs. Pat pēc skrubja nomazgāšanas, es nesajutu, to tīras ādas efektu. Varbūt tā ir tikai mana aklā mīlestība pret Garnier 3 in 1, bet pagaidām neesmu izmēģinājusi vēl labāku skrubi.
Pēc tam uz notīrītas sejas uzklāju sejas masku.
Aromāts ir patīkams, nav ķīmisks. Drīzāk, tas smaržo pēc kāda sejas krēma. Krāsa tam ir vienkārša – balta. Klājot sapratu, ka iepakojuma saturs man ir pa daudz priekš vienas reizes, bet žēl bija mest laukā atlikušo daudzumu, izsmērēju visu.
Uz iepakojuma rakstīts, ka maska ir jāpatur 10-15 minūtes, taču es izvilku tikai 7 min, jo sajutu nepatīkamu sūrstēšanu. Agrāk, kad lietoju sejas masku ar medus ekstraktu sajūta bija tāda pati. Tā kā ļoti baidos no sarkanumiem, kas mēdz mesties pēc kāda kodīga līdzekļa lietošanas, laicīgi to nomazgāju nost.

Kopumā, sejas maska ir laba. Taču ņemšu vērā to, ka šī sejas maska patiesībā ir domāta ļoti sausai sejas ādai, tādēļ liela iespēja, ka maska neiedarbojās tik labi kā plānots, jo man ir kombinēta āda.

Ja jūs vēlaties uzzināt vēl par kādām sejas maskām paciņās, rakstiet zemāk komentāros un es skatīšos, kādas es varētu vēl jums atrādīt!

bučas
&z


5 komentāri:

  1. Paldies par informatīvo rakstu!
    Tā kā man ir sausa āda es varētu pamēģināt šo sejas masku.Tikai jācer, ka vismaz nesūrstēs:(

    Mani ļoti interesētu Beauty Formulas sejas maskas! Tās ir tik apetelīgos iepakojumos.

    AtbildētDzēst
  2. I think this is one of the most vital info for me.
    And i am glad reading your article. But should remark on some general things,
    The site style is ideal, the articles is really nice :
    D. Good job, cheers
    Also visit my homepage - transfer news football

    AtbildētDzēst
  3. Hello to every body, it's my first pay a quick visit of this website; this website carries amazing and truly excellent stuff designed for visitors.
    My blog post - man utd transfer news nani

    AtbildētDzēst
  4. You made some really good points there.
    I looked on the web for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.
    Have a look at my web blog ; e-soccer transfer news liverpool

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan