Jaunie produkti acīm - acu ēnas

16.04.12

Sveikas!

 Pa šīm brīvdienām nolēmu nedaudz atpūsties un neko nerakstīt, bet tagad ir jauna nedēļa sākusies un var ķerties klāt jauniem rakstiem. Kā jau jūs iepriekš lasījāt biju Essence pasākumā, kur ieguvu daudz jaunus produktus, tādēļ nebrīnieties, ka turpmāk būs ļoti daudz rakstu par Essence kosmētiku.

Iepriekš minēju, ka visu sadalīju pa daļām - acis, seja, lūpas, nagi, bet kad sāku veidot rakstu par acu kosmētiku sapratu, ka raksts būs pārlieku garš un tādēļ sadalīju acu kosmētiku vēl pa daļām – acu ēnas, skropstu tušas, acu zīmuļi, laineri. Dažus no produktiem esmu iedevusi citām meitenēm lietošanā un testēšanā.
Sākšu ar limitēto kolekciju no Essence, kas saucas „Fruity”. Jūs nevarat iedomāties kā es šo kolekciju vēlējos iegūt savā īpašumā, it īpaši tos acu ēnu sorbetiņus.
Kas ir acu ēnu sorbets?

Tās ir acu ēnas, kas nav gluži kā želejveida, bet gan kā „putotas acu ēnas ar želatīnu”. Tās klājas ļoti vienkārši un galvenais, ka šīs ēnas tikai ļoti viegli tonē acs plakstiņu. Lieliski noder kā izgaismotājs uz uzacs kaula vai lieliskas ēnas sausas ādas īpašniecēm.

 Ieguvu visus trīs toņus, kas ir dievīgos pasteļtoņos!

01 peach beauty

Šis tonis ir lielisks ikdienas lietošainai, jo ir maigi persikots/brūns.

 Šīs ēnas es atdevu citai meitenei, viņa apsolījās, ka notestēs un pateiks rezultātu. Atdevu ne jau tāpēc, ka man šīs ēnas nepatīk, bet tāpēc, ka tai meitenei patīk šīs te „mitrās” acu ēnas un tonis viņai ļoti iepatikās.

 Par produktiem, kas ir atdoti citām meitenēm, būs atsevišķs raksts, būs iespēja izlasīt viņu komentārus par šiem produktiem.

Pirms atdošanas es ,protams, pati izmēģināju visus produktus, bet arī citu personu viedoklis ir svarīgs, ne tikai mans, jo, kas man patīk, varbūt otrai ne pārāk patiks.

 02 banana joe

Šis tonis vairāk līdzinās šampanieša krāsai. Lieliski noder uzacs kaula vai vaigu kaulu izgaismošanai.

Vienīgā problēma, kas radās fotografējot, šīs ēnas ir tāda, ka toni ir grūti noķert, bet tuvu tam man kaut kas ir sanācis.

03 one kiwi a day

Šis ir viegli zaļgans tonis. Lielisks pavasarim, kad tik tikko viss ir pamodies un svaigs.

Šīs ēnas ļoti labi neitralizēs apsārtušas vai piepampušas acis.

 Šeit zemāk es apkopoju +/- par šīm ēnām.

+ maigi toņi
+ viegli klājas
+ izgaismo acis
+ universāla pielietošana
+ ļoti jauks, kompakts stikla iepakojums
+ acu ēnu nosaukumi

-klājot uz acs plakstiņa mirdzumi paliek vai nu uz pirkstiem vai otiņas
-uz iepakojuma nekur nav minēts acu ēnu nosaukums, atradu internetā

 Kopumā varu teikt, ka šīs ēnas ir ļoti parocīgas. No rīta iemet rokas somiņā, skolas somā vai ceļojuma somā, lai izskatītos svaigi, šīs ēnas būs tieši laikā. Par noturību nemāku pateikt, jo vēl neesmu testējusi visas dienas garumā.

 Nākamās ēnas ir ievērības cienīgas, jo tikai pateicoties Naktsmeitai es paņēmu šīs lieliskās acu ēnas. Tās saucas Stay All Day longlasting eyeshadow.

Šīs acu ēnas arī ir „mitrās”. Nezinu kāpēc, bet pavasarī man vairāk gribās „mitrās” acu ēnas, tās ,manuprāt, ir daudz parocīgākas.

Ieguvu divus toņus –
01 COPPY RIGHT

Šīs acu ēnas ir bronzīgi/zeltainā tonī. Lieliski piestāvēs tām, kurām āda ir nedaudz tumšāka. Man šīs ēnas ir pārāk košas, pagaidām, kamēr vēl neesmu sākusi sauļoties. Izmēģināju uz savas mammas, kurai āda ir diezgan brūna, pat neejot uz solāriju. Viņai ļoti patika šīs ēnas, jo tās lieliski atsvaidzināja viņas seju. Droši vien šīs ēnas nonāks mammas īpašumā.
06 ROCK CHIC
Šīs ir melnas acu ēnas ar maziem spīdumiņiem. Ļoti līdzīgs tonis ir ar tām, kuras es pasūtīju no Oriflame.
Mēģināju abas šīs ēnas tikai uz rokas, nav vel sanācis visus produktus izmēģināt uz sejas.

+ēnas var izmantot 2 veidos – acu ēnas un želejveida acu kontūrlīnija
+nosaukumi
+noturība

 Kopumā varu teikt, tikai to labāko. Šī ir must-have prece no Essence. Paldies Naktsmeit, es pēc tam nožēlotu par to ja nebūtu paņēmusi šīs acu ēnas.

 Turpināšu ar 4 acu ēnu paleti. Ieguvu divas šādas, kas saucas Quattro eyeshadow.
 tonis - To die for
 Paletē ietilpst 4 zemes brūni toņi – 3 matēti, 1 mirdzošs.
 Uz iepakojuma rakstīts, ka šīs ēnas ir ilgnoturīgas un tā tik tiešām ir, jo tieši šo acu ēnu paleti izmantoja vizāžiste, kad veidoja man grimu. Vēl ir minēts, ka tās ir viegli uzklājamas.

Vizāžiste, kas veidoja manu grimu teica, ka matētas ēnas lieliski iederas ikdienas grimā, jo tās rada elegantu izskatu, bet ja ļoti patīk lietot mirdzošas acu ēnas, tad ir jāatceras, ka viss ir jāsabalansē.
tonis - Xoxo
Palete sastāv no 4 acu ēnām dažādos toņos, kas ļoti piestāvētu vakara grimam.
Visas acu ēnas ir mirdzošas, bet visvairāk mirdz melnās.

Ja salīdzina acu ēnas to die for ar xoxo, tad vairāk man patīk to die for, jo no xoxo acu ēnām ne par ko es uz rokas nevarēju dabūt violeto un pelēcīgo. Protams, ar acu ēnu bāzes palīdzību tās būs pietiekami pigmentētas.

+krāsas
+nosaukumi
+parocīgums

-nepietiekama pigmentācija paletei xoxo
-iepakojums

Kopumā varu teikt, ka esmu apmierināta ar šīm ēnām, taču ja es pati būtu nopirkusi xoxo paleti, man būtu bijis ļoti žēl izsviest tādu naudas summu laukā. Nav jau dārgā palete, taču par tādu summu var arī nopirkt citu acu ēnu paleti.

Un pēdējās acu ēnas no Essence ir Smokey eyes set. Šī ir acu ēnu palete, kas domāta, lai varētu viegli iegūt dūmakainu acs skatienu. Šīs ēnas es arī atdevu citai meitenei lietošanā, jo viņai ir bieži jākāpj uz skatuves, tādēļ šie dziļie un piesātinātie toņi būs tieši laikā. Man šajā paletē vislabāk patīk tas, ka otrā pusē ir parādīts kā šo paleti lietot. Vienās pusē ir ēnas, kas ir sausas, pūderveida, bet otrā pusē ir brūna mitrā acu kontūrlīnija. Paletei ir pievienota arī neliela otiņa, bet tā neizskatās diži parocīga.



Pie šīs paletes es vēl atgriezīšos.

Tās ir visas ēnas, ko es ieguvu no Essence. Ta kā man bija ceturtdien laiks ieiet arī citos veikalos es nopirku sev vēl citas acu ēnas. Domāju, ka ērtāk būs rakstīt par visām jaunajām acu ēnām, ko ieguvu vienā kopīgā rakstā.
Es pēdējā rakstā minēju, ka ceturtdien biju apmeklējusi veikalu „Eurokos” un „Ķēriens”.

Eurokosā nopirku sev ļoti skaistas acu ēnas šampanieša tonī, kas saucas Catrice Absolute Eye Color – 060 I love Champagne. Iepriekš lietoju Oriflame acu ēnas šādā pašā tonī, bet tās jau iet uz beigām. Iepakojums ir no caurspīdīgas plastmasas, kas rada modernu dizainu.


Cena akcijā: Ls 1.20

+iepakojuma

 -mirdzumi birst pa visu seju

Pašas acu ēnas ir ļoti zīdainas un maigas, viegli klājas. Ēnās ir redzami diezgan daudz mazi zelta mirdzumiņi. Lieliski der kā uzacs kaula vai acs iekšējā kaktiņa izgaismotājs.

Veikalā „Ķēriens”, kas ir tik daudz pieminēts, nopirku GOSH acu ēnas, kas sastāv no divām ēnām – salātzaļas un meža zaļas krāsas.

Šīs ēnas ir ļoti pigmentētas un domājams arī noturīgas. Iegādājos pa Ls 0.30.
+krāsas
+pigmentācija
Pagaidām mīnusus nesaskatu, jo neesmu vēl šīs ēnas lietojusi visas dienas garumā.
Beidzot esmu nonākusi pie pašām beigām šim rakstam. Kā jau redzat, raksts nav īss, un jūs pat nevarat iedomāties cik garš raksts man būtu ja es rakstītu par visiem produktiem, kas ir domāti acīm.



Ceru, ka jums patika šis raksts. Ļoti gaidu jūsu komentārus!
bučas
&z






18 comments:

  1. izskatās labi, patīk, ka raksts ir tik detalizēts. :)

    AtbildētDzēst
  2. Gribētos redzēt swačus tām fruity :)
    Sakārojās Coppy Right un Gosh zaļās superīgas! Kur tas Ķēriens atrodas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs, būs, bet saulainā laikā, jo toni grūti uzķērt.:)
      Ķēriens atrodas uz Kr. Baronas ielas 41/43, tas ir pa diognāli no Barona centra.:)

      Dzēst
  3. Tu kad atdod citām produktiņus nesametās baigi žēl? Es nezinu vai varētu tā dalīt tik lieliskus produktus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saproti, ir man žēl vai nav, bet pēc kāda laika viss paliks vecs - nagu lakas atūdeņosies, lūpu spīdumi sāks smirdēt, mitrās ēnas arī atūdeņosies utt. Tad man būs vēl vairāk žēl, jo to visu neizlietoju, bet šeit 2 in 1 - zinu, ka tie produkti tiks izlietoti un meitenes priecīgas!:)
      Jā, produkti ir lieliski, bet man vienai pārāk daudz.

      Dzēst
  4. Man šķiet, ka forši ir padalīties ar citiem, jo visu pašai izlietot nav iespējams un agrāk vai vēlāk tāpat būs jāmet laukā. Un kāpēc gan neiepriecināt labas draudzenes!:)
    Gaidu par nagu lakām!
    Neko neteica par magnētiskajām, crackle vai stampy set'u? Pie mums nebūs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tik tiešam! Es laba un padalos ar citiem. Vajag mācīties dalīties ar lietām!:)
      Būs, būs! Tagad katru dienu krāsoju nagu pa jaunam, lai ir iespēja visas izmēģināt līdz kamēr būs rakstiņš!:)
      Nē, par tām netika nekas minēts, es vismaz nedzirdēju, ka kaut kas tika minēts.:)

      Dzēst
    2. Labais vairo labo :)

      Dzēst
  5. Tu teici, ka pie mums Friuty kolekcija būs maijā? Ja jā, tad nevaru sagaidīt, cerams, ka manās Drogās viss nebūs izrauts :D
    Ļoti labs raksts, paldies! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, prezentācijā to teica, es speciāli pierakstīju priekš jums - lasītājām un citām blogerēm, kas arī vēlēsies iegādāties šos produktus!:)
      Vienmēr laipni!

      Dzēst
  6. tu esi baigi devīga,haha,malacīte. :))*
    tīri foršs rakstiņš,bet es lasīju vienas meitenes - make -up`a blogeres blogā atsauksmi par to essences acu ēnu paleti - Quattro eyeshado - to die for un atsauksme nebija no tām labākajām. :((
    dinii.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es zinu pie kuras meitenes blogā tu to lasīji, es arī lasīju.
      No sākuma, kad es ieraudzīju, ka vizāžiste lietos tieši šo acu ēnu paleti ,to die for, domāju, ka jau pēc stundas man viss būs nobiris uz vaigiem vai salīdis plakstiņu krokās, bet tā nebija, pat pēc vairāku stundu šī grima nesāšanas man nekas nenobira un pat nesalīda krokās! Acīmredzot, viņai bija kāda tehnika kā uzlikt šīs ēnas, lai tās turās lieliski.
      p.s. vizāžiste pat neizmantoja acu ēnu bāzi!:)

      Paldies par sirsnīgajiem vārdiem!:*

      Dzēst
  7. Hei,parbaudi e-pastu :) atvainojos par off topic!

    AtbildētDzēst
  8. tās sorbeta ēnas pasteļtoņos izskatās vilinoši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir jau arī! ES domāju, ka nekad nebūšu šo kolekciju sev, bet redz kā, tomēr dabūju!!:))

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan