Grims "Lillā pavasaris"

24.03.12

Nu jau ir marta beigas, kas nozīmē, ka ir iestājies pavasaris. Viens no skaistākajiem laikiem gadā. Šis ir mans pirmais grims pavasarī.
Lillā pavasaris, jo man ir jauns topiņš, kurš ir lillā krāsā. Starp citu, mana mīļākā krāsa ir tieši lillā un tā visas nokrāsas.Pačekoju internetā, pavasara/ vasaras grima tendences 2012 un atradu šo burvīgo grimu. Gribējās kaut vieglu, nēsājamu, maigu. Tā kā citi grimi bija diezgan izaicinoši vai ļoti līdzīgi tiem, kurus esmu jau izveidojusi iepriekš, nolēmu,ka šis ir visatbilstošākais grims pavasarim.
Ideja:
Rezultāts:



Pamatā viss ir palicis no ziemas tendencēm. Āda ir jābūt gludai un mitrinātai, uzacīm koptām un kārtīgām, skropstām "nekrāsotām".
Lai padarītu pavasara grimu interesantāku, grima mākslinieki ir izdomājuši piekšķirt acīm formu ar "cat eye" efektu. Lūpas maigi tonētas, kas rada pavasarīgi svaigu tonīti.
Acu kontūrlīniju velk no acs centra un uz āru radot ļoti interesantu izskatu. Godīgi sakot esmu sājūsmā par kopējo rezultātu. Gribētu tā katru dienu staigāt, bet apniktu katru rītu vilkt acu kontūru.

Sejais izmantoju :
Garnier BB
vaigu sārtumu maigi rozā tonī
Acīm:
mitro acu kontūrlīniju no Oriflame
skropstu tušu no Avon
Lūpām:
lūpu krāsu no Oriflame
lūpu spīdumu no Essence
Lūpām var izmantot arī lūpu balzamu, ja tas ir viegli tonēts.
Kā jūs jau redzat, lai iegūtu svaigu un jauku izskatu nav jāsēž stundām pie spoguļa. Šādu grimu var izveidot 10 minūtēs, ja prot vilkt acu kontūrlīniju.

Ceru, ka jums patika šis rakstu. Būšu ļoti pateicīga ja izteiksiet savu viedokli. Izsakaties godīgi. Ja tomēr nav vēlme komentēt priecāšos ja izteiksiet savu reakciju, kas atrodas zem šī raksta.

bučas
&z

6 komentāri:

  1. It is perfect time to make a few plans for the future and
    it is time to be happy. I've read this submit and if I may I wish to counsel you some interesting things or tips. Perhaps you could write subsequent articles relating to this article. I wish to read even more issues about it!
    Also visit my site ; latest transfer news bbc

    AtbildētDzēst
  2. A motivating discussion is worth comment. I do believe that
    you need to write more on this issue, it might not be a taboo matter but usually people don't discuss such topics. To the next! Many thanks!!
    Also visit my web-site ; english football transfer news

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan