Dermokosmētikas zīmola "Pharmaceris" produktu atsauksme

11.09.19

Vairāku mēnešu garumā esmu iepazinusies un lietojusi zīmola Pharmaceris kopjošos produktus, un nu tad beidzot man ir pilnībā gatavs viedoklis par tiem. Tātad, kas mani pamudināja pamēģināt šī zīmola produktus ir to konceptuālā ideja, ka aptiekas sērijas produkti par samērā pieņemamu cenu, jo tomēr aptiekas sortimenta produkcija mēdz būt izteikti dārgāki, bet dermokosmētikas zīmols Pharmaceris rūpējas ne tikai par to, ka nodrošina kvalitatīvas izejvielas un efektīvas formulas, bet ir pretimnākoši patērētāju naudas maciņam.

Pirms ķerties klāt par pašiem produktiem, mazliet vēlos vēl tik piebilst, ka zīmols Pharmaceris, lai izveidotu jaunus produktus piesaista dažādus nozares speciālistus - dermatologus, alergologus, farmaceitus, biologus un molekulāros biologus -, lai kopā radītu efektīgus, aktuālus un labus produktus, kas lietotājam sniegs to, ko meklējis.
Stāstīšu par produktiem secībā kādā tos sāku lietot/lietoju.

Duo Concentrate koncentrāts ar A un E vitamīniem
Šis koncentrāts, eļļiņa lieliski palīdzēs ādai cīņā pret sausumu un mitruma trūkumu. Galvenie komponenti ir A un E vitamīni, kas atšķaidīti 27% skvalānā. Neesmu precīzi p''arliecināta, bet drīzāk jau augu izcelsmes skvalānā. Idejiski es šo eļļu lietoju tikai uz nakti, jo man patika, ka tā nav smaga, palīdz pasargāt ādu, padara gludu, iekapsulē mitrumu, tāpēc manai jūtīgajai ādai tā šķita ļoti patīkama un laba, tāpēc to izlietoju līdz pat pašām beigām. Pirms tam biju lietojusi tīrā veidā hohobas eļļu, bet arī šī bija laba, alternatīvas opcijas biezajām un blīvajām eļļām. 

T Sebo- Almond Peel ādu lobošs nakts krēms ar 10% mandeļskābi | 15€
Par šo produktu būs jāstāsta mazliet plašāk, jo tas nav vienkāršs krēms un tas nav paredzēts kā parasts krēms, ko likt uz nakti. Tas ir krēms, kas īpaši patiks ja ir problemātiska āda, bet nepatīk lietot nekādus skrubjus vai citus abrazīvus līdzekļus ādas virsmas atjaunošanai.
Lobošo krēmu ar mandeļskābi ieteicams lietot kā nakts krēmu  ādai ar noslieci uz aknes pūtīšu veidošanos, taukainību, ādas nevienmērīgu krāsu, kā arī pie pirmām ādas novecošanās pazīmēm. Mandeļskābe maigi noloba atmirušās šūnas, attīra un sašaurina ādas poras, regulē sebuma veidošanos un nogludina ādu. Kopā ar saldās mandeles proteīniem mazina ādas novecošanās pazīmes.

Kad es gāju pie savas kosmetoloģes uz skābes procedūru, tad man arī lika mandeļskābi, bet kabinetu lietošanai 40% stipru, tāpēc mājas apstākļos ideāli pietiks ar 10%. Tātad, kāpēc vispār kaut kas tāds ir nepieciešams?
No savas pieredzes varu pateikt, ja regulāri metas pūtītes, neatkarīgi no vecuma, ādas stāvokļa un virkni citiem faktoriem, tās mēdz atstāt tumšas rētas, un laika gaitā tas seju padara pleķainu un nerada labu izskatu, tāpēc mandeļskābes krēms lieliski palīdz ne tikai cīnīties ar pūtītēm, bet arī mazina to radītās rētas. 
Vienai lietošanas reizei man pietiek viens dozēšanas daudzums, lai uzklātu uz visas sejas un arī kakla. Iesaku neklāt ap acu zonu vai muti. Ja metas pūtītes ap muti, tad liekat gan. Krēma aromāts atgādina mazliet matu krāsas smaržu, bet tas nav tik spēcīgs, tāpēc pēc uzklāšanas principā vairs netraucē. 

Lobošo sejas krēmu droši un brīvi visērtāk sākt lietot tieši rudens, ziemas periodos, jo saulainā laikā jāuzmanās no tieša kontakta ar sauli, jo var izveidoties pigmentācijas plankumi, un tāpēc vēl papildus jālieto obligāti SPF30. Bet tā kā tumšajos gada mēnešos, rudenī un ziemā, mums saule ir mazāk, tad var brīvāk lietot un neraizēties par kādiem blakus efektiem. 

Bet visā visumā, es lietoju biežāk šo krēmu pavasarī, un tad atsāku tikai tagad, bet uzreiz varu pateikt, ka ādai ir uzlabojumi. Tumšie rētojumi soli pa solim kļūst gaišāki un āda vizuāli izskatās daudzreiz labāk. ja izteikti metas pūtītes un patiešām ir problemātiska āda, tad lietojiet 2 nedēļās ļoti regulāri un tad var mazliet samazināt biežumu. Es lietoju pamīšus ar retinola krēmu (par to mazliet zemāk): vienu dienu šis, otru dienu retinols. Manai jūtīgai ādai der ideāli, tāpēc domāju, ka tad citiem arī patiks.

Vēlos piezīmēt mazliet, ka nebaidieties, ka pēc tūlītējas uzklāšanas āda būs apsārtusi vai mazliet kņudēs. Tas ir normāli, jo skābe sāks darboties. Un ja nākošajās dienā sāk lobīties āda, tas arī nav nekas traks. Āda atjaunojas, tāpēc atbrīvojas no atmirušajām šūnām.

T Pureretinol 0.3 nakts krēms ar retinolu pieaugušo aknei | 22€
sastāvs: Retinols 0,3%,šī sviests, olīvu vasks, biomimētisks skvalēns, kokvilnas sēklu eļļa
Arī man vārds "retinols" ir kaut kas salīdzinoši jauns, bet retinols palīdz līdzsvarot ādas tauku izdalīšanos, attīra poras un sašaurina tās. Retinolam ir arī pretgrumbu īpašības, jo tas veicina šķiedru veidošanos starp dažādiem ādas slāņiem, mazinot grumbu dziļumu un daudzumu. Kad visu šo izlasa ir skaidrs, ka tas liekas, kaut kas svešs un nesaprotams, bet teikšu atklāti, ja jums ir problemātiska āda, tad neviens matējošais, dziedzējošais vai cits krēms nepalīdzēs. Ir jāmeklē krēms ar retinolu, ja patiešām vēlaties atbrīvoties no ādas problēmām uz ilgu laiku.

T Pureretinol 0.3 nakts krēma tehnoloģija, kur retinols iekapsulēts keramīdu mikrosfērās, nodrošina stabilitāti un aizsargā sastāvdaļas no oksidēšanās, tādejādi krēms ir efektīvs pret hormonu izraisītiem akne bojājumiem (papulas, pustulas, izsitumi) un pasargā no problēmu atkārtošanās. 

Pirmais, kas mani uzrunāja Pharmaceris krēma bija uzraksts "pieaugušo aknei". Būsim godīgi, ir cilvēki, kas ierauga pūtītes uz sejas un saviebjas. Kādam ir tīra seja, kādam nav. Iemesli ir dažādi, bet nekad nevajag domāt, ka cilvēkam ir pubertātes pūtītes palikušas. Man pusaudžu gados nebija jūtīga āda. man bija cita veida problēmas, bet kad āda palika jūtīga, paaugstinājās nosliece uz iekaisumiem. 
Jau iepriekš rakstīju, ka šo krēmu lietoju pamīšus ar lobošo krēmu. Viņus var miksēt arī pa zonām - kur vairāk grumbas un poras liekat retinola krēmu, bet kur vajag mazliet pabalināt, jālieto lobošais krēms. Man miksēšana nederēs, tāpēc pamīšus ik caur dienu mainu. Bet lietojat gan retinola, gan lobošo krēmu pēc sajūtām, tomēr vairāk liekot akcentu uz retinola krēmu, jo tas ir maigāks, jo ar lobošiem krēmiem var pārspīlēt un tad ļaunums būs vēl lielāks.

Tāpat kā lobošo krēmu, arī retinola krēmu labāk lietot kad saules sezona beigusies, vai ja lietojat vasarā, vienmēr ejot laukā jāliek SPF30.

---
Rezumējot augstāk aprakstīto, uzreiz varu pateikt ka abi produkti no T sērijas, kas paredzēti problemātiskai ādai, ir mani absolūtie favorīti. Eļļiņa man izteikti vairāk patika periodos, kad nelietoju nevienu no diviem atjaunojošajiem krēmiem, jo tad uzklājot eļļu izveidojas aizsarga kārtiņa, un apakšā ādas barjera tiek pasargāta no apkārtējās vides ietekmes.

Ja man ir jāizvēlas viens produkts, ko noteikti vajag pamēģināt, un kas arī patiks, tad tas ir retinola krēms. Lobošais krēms ir satriecošs atklājums, bet man ir bail, ka ar viņu kāds var pārspīlēt un tad būs lielākas problēmas, bet ar retinola krēmu nevar pārspīlēt, jo tas pēc būtības ir atjaunojošs krēms ar spēcīgāku ingredientu. 
Vienu lietu gan es varu apgalvot, kad jūs nonāksiet retinola krēma pasaulē, jūs vairs objektīvi nespēsiet paskatīties uz tiem neskaitāmiem krēmu plauktiem veikalos, kur viens no otra īpaši ne ar ko neatšķiras. Jo lai arī ko es mēģinātu, manai ādai visefektīgāk strādā tomēr krēms ar retinolu sastāvā.

Pharmaceris produkti ir tikai un vienīgi nopērkami aptiekās.

4 komentāri:

  1. Ja patīk retinols tad firmai The Ordinary ir dažādi varianti gan ar retinolu, skābēm un vispār ļoti interesanti produkti. Pieejami internetā vai Douglas. Cenas priecējošas!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu! Tieši pirms kāda laika iegādājos The Ordinary retinolu 2% un jāsaka, ka iespaidi ir priecējoši.

      Dzēst
  2. Vēlos pastāstīt savu pieredzi ar Pharmaceris T līnijas produktiem, jo pameklējot internetā, neko daudz nevar atrast. Nu tātad, šo kosmētiku lietoju gandrīz gadu, sāku pagājušā gada augustā, un nožēloju tikai to, ka nesatiku to lielisko Apotheka aptiekārīti ātrāk, kura man arī ieteica pamēģināt, jo iepriekš biju lietojusi bioderma sejas mazgāšanas līdzekli un krēmu ko, kā izrādījās, cita aptiekāre man bija ieteikusi neakurāti. Jāpiemin, ka ar ādas problēmām daudz un dažādi cīnijos jau no agriem pusaudžu gadiem, bet tiešām, nekad neesmu bijusi apmierinātāka ar ādas stāvokli, kā lietojot Pharmaceris T produktus. Visefektīvāk tiešām ir lietot, gan putas, gan toniku, dienas un nakts krēmus, rakstā pieminēto retinola un vēl normalizējošo dienas krēmu ar spf 20. Ar analīzēm noskaidroju, ka man problemātisku ādu neizraisa hormonālas svārstības, tā kā nevaru apgalvot, ka tādā gadījumā arī palīdzētu (uz iepakojuma rakstīts, ka palīdz, bet no otras puses, cīnoties ar akni, uz produktu iepakojumiem daudzi solījumi ir izlasīti...). Tā kā iesaku vismaz pamēģināt tiem, kuri cīnās un nevēlas padoties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par Tavu pieredzes stāstu! Ir patiešām prieks lasīt, ka ir atrasts risinājums un tas sniedz to, ko vienmēr vēlējies. Ļoti ceru, ka šis stāsts noderēs arī citiem lasītājiem :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan