Vislabākās krēmveida acu ēnas, kādas jebkad lietotas

16.09.18

Ja man kādreiz teiktu, ka slavēšu krēmveida ēnas, tad es droši vien teiktu, kas par sviestu, bet jā, šī diena arī ir pienākusi! Nekad nebūtu domājusi, ka būs tāda formula, kas izturēs visu dienu un man nebūs jāsatraucas par iesēdušām svītrām acu plakstiņos.
Man ir taukaini plakstiņi. Neteikšu, ka paši trakākie, tomēr dienas laikā bez kādas bāzes, liela iespēja, ka sasēdīsies rieviņās. Un tieši šāda iemesla pēc vienmēr ar līkumu gāju garām krēmveida ēnām - kāda iespēja, ka krēms izturēs kaut pus dienu uz maniem plakstiņiem?

Un tad, kādā jaukā dienā, sarunājoties ar savu kolēģi, viņa sāka slavēt NYM PMU Lid Lingerie Eye Tint krēmveida ēnas. Uzreiz visa mana uzmanība pievērsta viņai: vai tiešām labi turas, kā tu viņas lieto, ar ko uzklāj, līdz pat pajautāju pat, kāds plakstiņš- taukains vai sauss? Principā, atbildot uz manu 101 vienu jautājumu, es vairs nevarēju noturēties un neiegādāties šīs ēnas, lai pati pārliecinātos.
Lid Lingerie Eye Tint ir parocīgs sūklīša aplikators, kas ēnas ļauj uzklāt gana vienmērīgi, bet, protams, atceramies, tās jāsapludina ārmalās, lai līnijas nebūtu asas. Sākumā klāju ēnas diezgan koncentrēti gar visu skropstu līniju, tad ņemu sintētisku vidēja lieluma otu un pludinu uz ārmalu, veidojot "robežas" acu ēnojumam.
Sākumā lieku mazāk, jo vairāk vēlos visu izpludināt uz ārējiem stūriem, bet, kad produkts iestrādāts plakstiņā, tad uzklāju vēl nedaudz ēnas un vairāk iestrādāju acs centra daļā, lai intensīvāk redzams tonis. Ļoti patīk, ka ēnas ne tikai sapludinās absolūti nemanāmi, bet arī tās mierīgi var uzslāņot, neveidojot pleķus vai kunkuļus uz plakstiņa.

Bet tagad atbilde uz ilgi gaidīto jautājumu - vai tiešām turas visas diena garumā? JĀ!? Viennozīmīgi, jā! Pat vasaras pašās karstākajās dienās, kad īsti nav gudri nēsāt grimu, es pārliecinājos, ka milzīgā karstumā, kad seja burtiski kūst, ēnas stāv uz vietas. Pat pēc 12 stundām, ēnas ir uz vietas. Jā, tās nedaudz izceļ plakstiņa locījuma vietas, bet ēnas tur nav sasēdušās. Es ceru, ka sapratāt, kā es to biju domājusi..
Ar Lid Lingerie Eye Tint ēnām pilnīgi mierīgi var izveidot fikso 5 minūšu grimu. Un, pat, ja nav laika nekam īpaši sarežģītam, uzliekam šīs ēnas, sapludinām, iezīmējam gar augšējo skropstu līniju melnu zīmuli, nedaudz sapludinām, tuša, un esam gatavas doties iekarot pasauli!

Eye Tint sērijā ir pieejami kā mirdzoši, tā matēti toņi, bet es iesaku tieši mirdzošos toņus, jo ar matētajiem man neizdevās tā sadraudzēties. Kopumā ir pieejami 12 toņi, kur atrodami zeltaini, rozīgi, bronzīgi, tumši pelēki, tirkīza u.c. toņi. 

Sev iegādājos pašus populārākos toņus: 01 Sweet Cloud: terakotas bronza; 02 Rose Pearl: rozā šampanietis; 12 Bronze Mirage: antīki apsūbējusi bronza.
No augšas uz leju: 12 - 02 - 01
Eye Tint ēnas var lietot vienas pašas, kā acu bāzi citām ēnām, var miksēt ar pūdera ēnām, veidojot smokey grimu. Ļoti universālas un lieliskas ēnas! Uz šo brīdi nekad neesmu lietojusi vēl labākas krēmveida acu ēnas.

Cena: 7,04 €/ 4ml

2 komentāri:

  1. Kādu bāzi lieto? Man arī ir šīs ēnas, ir labas, bet rievās saiet tāpat (ar Artdeco bāzi)..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nelieku nekādu acu ēnu bāzi nemaz. Man iet sākumā konsīleris, tad nofiksēja ar pūderi un lieku pa virsu šīs ēnas. Nekas nekur neveļas un turas visas dienu. Varbūt vajag pamēģināt bez bāzes, jo viņas pašas ir gana krēmīgas, lai kalpotu kā ēnu pamats.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan