Mēneša atskaite: novembris&decembris

10.01.17

Radušos dzīves sarežģījumu dēļ izpalika divu mēnešu atskaite par favorītiem, izlietotajiem produktiem un jaunumiem. Gribēju atmest ar roku un izlaist šo divu mēnešu atskaiti, bet no otras puses liekas, ka tas ir tāds labs atgriešanās sākums, lai turpinātu un ieskrieties atpakaļ savās sliedēs. Man tiešām pa šo laiku ir sakrājušies milzīgi daudzi kosmētikas krājumi, ka rakstīt un rakstīt varētu. Pacietības un tad jau par pašu labāko vai sliktāk sarakstīšu. 
Favorīti
Šoreiz no dekoratīvās kosmētikas vien tikai viens favorīts, jo decembri lielākoties pavadīju mājas režīmā un dekoratīvā kosmētika maz bija nepieciešama, Sametās visādi izsitumi un riebīgas pumpas, droši vien uz nervu pamata, tāpēc rūpējos vairāk par vizuālo ādas stāvokli, un re, paspēju pat atklāt jaunu sejas masku.

Kiehl's Limited Edition Jeremyville Calendula Herbal Extract toniks*: jau biju rakstījusi, ka šis toniks ļoti palīdzēja nomierināt sejas ādu. Ļoti maigs, gluži kā uzlējums, saudzīgi un maigi notīra sakrājušos gružus un no rītiem labi pamodina sejas ādu, jo es no rītiem nemazgāju seju ar ūdeni vai putojošajiem līdzekļiem, tas man būs pa daudz, tāpēc Kiehl's toniks ir ļoti foršs.
Origins  Make A Difference™ Plus + Rejuvenating Moisturizer atjaunojošs sejas mitrinātājs*: sejas krēms par kuru jau esmu paspējusi tik daudzas reizes uzrakstīt, ka kādam šis krēms vairs nav nekāds pārsteigums. Origins pavisam nesen ienāca Douglas tīkla veikalos, bet es jau esmu paspējusi atrast lielisko ziemas krēmu. Krēmam ir ne tikai kolosāls aromāts, kas atgādina saldu apelsīna miziņu ar nelielu rūgtumu, bet arī krēma formula ir izcila. Uzklājot patiešām ir mitrinoša sajūta, bet ne pārāk viegla. Krēms ir bagātīgs, bet nav taukains. Šis balanss formulā ir licis Origins krēmu lietot nu jau divus mēnešus ik dienu un vakaru. Pozitīvs faktors, ka lieliski sadraudzējas ar dekoratīvo kosmētiku un ziemas aukstumā ievērojami aizsargā sejas ādu.
Origins Clear Improvement™ Active Charcoal Mask To Clear Pores attīroša sejas maska*: šī ir viena no pati slavenākajām Origins zīmola sejas maskām, tomēr ne visas ir vienbalsīgas un slavinošas. Sākumā lielas cerības neliku uz šo masku, bet kad uz manas sejas sametās riebīgas pumpas uzklāju pāris reizes šo un yess - efekts tūlīt jau redzams. Pietam, ievērojami labi izvelk netīrumus, putekļus, un pēc lietošanas āda ir tik maigā kā pēc īsta pīlinga. Es parasti par savām porām nesatraucos, tomēr ir patīkami redzēt savu sejas ādu daudz tīrāku. Maska neliek ādai justies izžuvušai, kas man ļoti nepatīk ar mālu maskām, jo bieži pēc lietošanas ir sajūta, ka no ādas ir izvilkt viss esošais mitrums. Origins maska man stāv vannas istabā uz skapīša un gaida kuru katru mirkli, lai lietotu vēl un vēl. Ja gribas izmēģināt, bet šaubaties, Douglas veikalos ir iespējams iegādāties sample izmērus (šeit).
NYX Makeup Setting Spray Matte Finish izsmidzināms matējošs grima fiksators: vienīgais produkts, kas man bija labs palīgs dienās, kad tomēr nēsāju nedaudz kosmētikas. Vispār sāku viņu lietot jau novembrī, jo sapratu, ka L'Oreal priekš manis tagad ir nedaudz pa jaudīgu, tāpēc vajag kaut ko ne tik smagu uz ādas. Ļoti patīkams pulverizators, un konsistence. Tas izsmidzinās kā viegls ūdens, praktiski nav jūtams, bet visa vakara garumā var redzēt, ka sejas āda saglabājas matēta. Noteikti favorīts vēl ilgu, ilgu laiku.

Bez skaistumkopšanas favorītiem, mans vislielākais pārsteigums un favorīts pēdējos divus mēnešus ir mana Dzimšanas dienas dāvana no manas ģimenes: foto studijas aprīkojums.
Tie, kuri pamanīja, ka fotogrāfijas izskatās pēdējā laikā pavisam atšķirīgi, tiešām nekļūdāties, nomainījies ir mans aprīkojums, Tagad vairs nemokos ķert dabisko dienas gaismu, jo jebkurā vakara stundā ieslēdz gaismas un tikpat gaišs kā dienā. Vēl aizvien skatos un ļoti priecājos par savu dāvanu.
Tiesa, ka fotografēšanas prasmes nedaudz jāmaina, it īpaši bilžu apstrāde, bet ar katru dienu jau vairāk sāku skatīties kameras uzstādījos un pēcapstrādē, ka ir arvien labāk. Tā ir lieliskas dāvana un man tik ļoti paveicies ar maniem mīļajiem, ka viņi vienmēr zina, kas man vajadzīgs. Tiesa vietas aizņem daudz, bet ko darīt - nākas kompakti visu pēc tam savilkt kopā. Interesanti, ka kopš man ir foto studijas aprīkojums, esmu iemīļojusi vairāk fotografēt, ka pilnīgi prieks censties!

Izlietotie produkti
Pa diviem mēnešiem sakrājās tik daudz, ka viss bija jāliek uz grīdas fotografēt. Ir lietas, ka bija vienkārši palikušas jau vecas un nācās izmest laukā.
Garnier Biphase divfāžu micelārais ūdens ar eļļu: kā redzat, esmu jau paspējusi izlietot divus iepakojumus, un noteikti turpināšu pirkt vēl, jo ļoti jaudīgs un labs produkts. Tik ātri noņem kosmētiku bez jebkādas liekas berzēšanas.
Oriflame Novage toniks sejai*: ja sejas mazgāšanas līdzeklis nenormāli patika, tad šis absolūti nepatika. Iemesls elementārs, man nepatīk, ka toniks uz sejas sāk putot, ko tad uzreiz ir sajūta, ka jāskalo nost.
Daytox toniks sejai*: pavasarī, kad sāku lietot ļoti, ļoti patika, pat iekļuva favorītos, tomēr tagad ziemas sezonā, kad sejas āda palikusi ātrāk sakairināma, man kaut kā šis toniks kņudina un pat kož sejas ādu. Pāris reizes palietoju, palikušo drusku izmetu laukā, jo kaut kas nebija vairs labi.
Sebamed Clear Face toniks*: lietoju jau otru iepakojumu un nekādu problēmu. Ļoti patīk, ka ekonomisks un jaudīgs palīgs mazajām pumpām un pinnēm.
Biotherm mitrinošs toniks sejai*: ļoti saudzīgs, absolūti nekairināja ādu. Dikti patika iepakojums pumpīša dēļ, jo daudz vieglāk dozēt produktu, lai tik ātri neizlietotu. Pagaidām neesmu pārliecināta vai iegādāšos atkārtoti, bet pirmajai lietošanai bija ļoti patīkams.
Nivea micelārais ūdens: kādreiz viens no mīļākajiem, tagad liekas stipri pa vāju, lai veiksmīgi noņemtu vakarā acu kosmētiku pat. Kā jau rakstīju Garnier divfāžu un Bourjois ir daudz efektīvāki, tāpēc šo kādu laiku atkārtoti nepirkšu.
Douglas Home Breath of Amazonia dušas putas*: lieliskas! Man vispār ļoti patīk dušas putas. Tagad gribu izmēģināt Artdeco dušas putas, bet ja tās nebūs tik labas, noteikti atgriezīšos pie šim, jo vienlīdz labas kā slavenās Rituals dušas putas, kas man tik mīļas.
Nivea Men Sensitive skūšanās putas: parasti par šādām lietām kaut kā piemirstās uzrakstīt, bet šīs ir ļoti labas putas. Biezas, krēmīgas, nekairinošas un ļauj tuvi noskūt ādai tajā pašā laikā ļaujot ādai palikt maigai un gludai kā neskartai. Noteikti atkārtots pirkums.
Dzintars Kredo Natur micelārais ūdens: priekš tik dabiskas micelārā ūdens, jāsaka, ka cepuri nost, darbu paveic godam. No manas puses mīnuss, kas neliks doties pirkt atkal ir apjoms. Man likās ikdienas lietošanai nedaudz par mazu. Bet produkta kvalitātes ziņā tiešām ļoti patika kā tika galā pat ar noturīgo skropstu tušu.
Optive Pluss acu pilieni: varbūt liekas, ka neiederas, bet gribas par šiem uzrakstīt, jo mazums kāds arī meklē. Šie ir mitrinošie acu pilieni cilvēkiem, kas daudz laika pavada pie datora un citiem ekrāniem. Šos man ieteica oftalmologs un varu būt tikai pateicīga par šo atklājumu. Vēl tik maza piebilde, šajos acu pilienos ar rīcineļļa, kas sekmē to, ka manas skropstas ir palikušas stiprākas un tā nekrīt pat vairs laukā. Pat dubults ieguvums.
Artistry Hydra V putojošs sejas gels*: lietoju, bet tā arī nesapratu. It kā putojošs, tomēr vairāk kā gels ne želeja. Teikšu, ka domas dalītas, bet iegādāties diez vai iegādāšos atkārtoti.
Dr. Müller Pharma Tea Tree Oil Intimate gels intīmajai higiēnai: ja nemaldos tagad lietoju jau trešo iepakojumu, un tas jau tad pasaka vairāk kā patīk vai nepatīk. Ir raksturīga tējas koka smarža. Brīdinu, jo tā ir gaumes lietas. Ja interesē kur iegādāties, pirkts aptiekā.
Lavera izsmidzināmais dezodorants: žēl, ka vairs nav pieejams izsmidzināmā versijā, bet vispār ļoti patika, tāpēc domāju kaut iegādāties rullīša formā. Ļoti maigs, nekairināja ādu un pat izturīgs vidēji darbīgam dienas ritmam.
Biotherm Biomains roku krēms*: baigi ilgi lietoju, līdz beigās tas bija vairāk kā dzinulis vienkārši izlietot. Patika konsistence, bet es periodiem te slinkoju, te lietoju roku krēmus. Periodā, kad aktīvi lietoju šis bija vien #1. Bieza, bagātīga konsistence un neuzbāzīgs aromāts. Šo atkārtoti nepirkšu, jo vairāk patīk Kinetics roku krēmi.
Douglas Home Spa Breath of Amazonia roku krēms*: patīkams aromāts un konsistence, taču nekas vairāk neiedvesmoja. Lietot varēja, bet ir labāki.
Syoss Color Refresher krāsu atjaunojošs līdzeklis (Red): ļoti patika. Tik ļoti, ka iekļuva pat 2016. gada favorītos. Noteikti iegādāšos atkārtoti.
Nuxe mitrinošs acu krēms: ļoti patīkams aromāts un konsistence, tomēr lietoju viņu tikai tāpēc, lai izlietotu. Kaut kas man līdz galam neiepatikās. Pat nezinu kas. Atkārtoti nepirkšu, vismaz pagaidām noteikti nē.
Kiehl's Ultra Facial Moisturizer sejas krēms: lielisks krēms, ko kopīgi ar mammu izlietojām mēneša laikā. Krēms, ka rada nelielu atkarību, es pat teiktu tā. Ļoti patīkama balzamveida konsistence, kas burtiski slīd pa ādu. Patīkami aizsargā ādu no aukstuma un baro. Super!
Kiehl's Midnight Recovery acu krēma paraudziņš: ļoti patīk šīs krēma konsistence, bet baidos to pirkt pilnā izmēra iepakojuma dēļ, jo viņam ir otiņa galā. Man patīk ar pumpīti vai tūbiņā, bet ne otiņu. Ļoti patīk kā rūpējas par ādu ap acīm. Uzklājot uz nakti, no rīta tāda maiga āda.
Avon Solutions tonējošs mitrinātājs: manai ādai īpaši vispār nedeva neko, tāpēc tā biju ielikusi tālu prom kastē, ka paspēja jau beigties termiņš. Metu laukā.
Essence Long Lasting tonālais krēms: kādreiz likās, ka ļoti patika, bet tagad saprotu, ka tik bieza tonālā kārta man traucē. Tā kā krēms uz ādas klājas samērā biezi, nometu malā, un tā arī neaiztiku ilgu laiku. Tagad laiks mest laukā pavisam.
L'Oreal Blur krēms*: kurš, atceras vēl šo lielo megahitu? Tajā laikā, kad man patika silikona sejas bāzes, šis bija labs, bet tagad man tā svešās ādas sajūta kaitina, tāpēc sen vairs nelietoju un metu laukā to drusciņu kas nu paspējusi vēl palikt.
Rimmel Stay Matte tonālais krēms: ļoti biezs, ļoti sedzošs. Tagad tādi vairs nepatīk. Patīk krēmīgāks, šķidrāks, bet ar high sedzamību. Ļoti ilgu laiku lietoju un slavēju, bet nu laiks teikt atā pavisam.
Maybelline Better Skin tonālais krēms*: nepatika, jo tonis pavisam garām. Nesapratu šo tonālo krēmu, jo manai ādai tas nelika izskatīties labāk. Tieši otrādi.
Nuxe Stick lūpu balzams: ļoti patika, lai gan ilgtermiņā varēja sniegt labāku efektu. Šis man vienmēr stāvēja uz galda birojā un tā katru dienu ik pa laikam uzklājot izlietoju. Ļoti patīkama konsistence. Lūpas mitrināja cik vajadzēja.
The Balm Bahama Mama konturēšanas pūderis: ak, kādi laiki. Šis bija mans pirmais konturēšanas pūderis, bet tagad tā paliekas jau metu laukā, jo praktiski biju izlietojusi līdz galam. Tagad man ir cits vēl labāks, tomēr Bahama Mama vienmēr būs pirmais ar kuru iemācījos konturēt sejas vaibstus.
Maybelline, Catrice un Manhattan sejas pūderi: pūdercukura dzirnaviņās samalu un sataisīju kā bistošo pūderi, bet izvērtās par katastrofu. Sapratu, ka neviens pūderis beigās nebija labs un kopā vispār katastrofa. Tāpat būtu mesti laukā pēc kāda laika, jo termiņi.
Rimmel Stay Matte presētais pūderis: arī šo sablenderēju un lietoju kā birstošo, bet šis jau ir daudz labāks. Sanāk pat viegli piecept un ikdienas tonālā vai konsīlera fiksēšanai superīgs. Presētā formātā nepatika, bet sablenderējot uzreiz cita lieta.
Catrice Liquid Camouflage konsīleris: lielisks! Turpināšu to atkārtot vēl un vēl. Catrice konsīleris ir pielīdzināms kā Batiste sausais šampūns: kulta skaistumkopšanas produkts! Jau sapirktas vairākas rezerves.
NYX konsīleris: lūk, šo metu ārā, jo vairs nespēju noskatīties kā krāj putekļus plauktā. Pirku izstādē no veikala LoveMakeup un diemžēl trāpījās ļoti slikts brāķis. Smird pēc gumijas un klājas kā dzeltens akvarelis uz rokas. Pirms šī pirktā man bija tāds pats no NYX stenda Douglasā un tas bija izcils. Aizgāju un salīdzināju arī NYX veikalā un tas ir tik perfekts kā bija Douglasā, kad pirkts, bet tas no LoveMakeup piedodiet, bet ir pa taisno metams miskastē. Jautāsiet, kāpēc tad metu tik tagad laukā, ja uzreiz bija saprotams, ja nav īstais? Žēl tikko nopirktu, vienreiz lietotu mantu mest laukā. Naiva cerība, ka "uzlabosies" :/
PharmaNord D-Pearls Mega D vitamīns: tā kā mums Latvijā ir maz saules, tad ikdienā papildu jālieto ir D vitamīns mūsu veselībai un pašsajūtai. Ļoti patīk šīs mazās kapsulas, jo viegli norīt. Tagad jau lietoju otru iepakojumu.
LotosPharma Sedanorm uztura bagātinātājs: lietoju, lai uzturētu normā nervu sistēmu un smadzeņdarbību. Nesajutu praktiski nekādas izmaiņas, tomēr esmu sapratusi, ja organisms nekādi neprotestē tad jau ir labi.
SuperOptic uztura bagātinātājs redzei: kad biju pie oftalmologa, daktere ieteica izdzert vitamīnus redzei, lai stiprinātu muskuļus, bet kas to būtu domājis, ka šīs kapsulas būs tik šausmīgi norīt. Pieminu tikai šeit tāpēc, lai neuzraujaties uz tādiem grābekļiem kā es. Ļoti šausmīga tablešu forma, ka pāris reizes ieķērās mandelēs un knapi lejā dabūju. Pēc tam vēl ilgi kakls sāpēja. Ja meklējat redzes veselībai kaut ko, ņemiet tādus, kur kapsulas daudz mazākas. Tomēr ja par efektivitāti, tad rezultāts tiešām bija jūtams.

Jaunumi
Douglas dekoratīvās kosmētikas zīmols ir iznācis ar daudziem jauniem un interesantiem jaunumiem. Vairākas lietas jau izmēģināt un noteikti favorītu kārtā ir grima fiksators, acu laineris un lūpu zīmulis.
Novembra sākumā saņēmu MyKitCo magnētiskās paletes. Par šo zīmolu uzzināju caur manu labu paziņu un reizē pasūtījām. Perfektas paletes. Nostrādātas līdz pēdējam. Fotogrāfijā var redzēt, ka esmu jau daļēji visu kaut ko salikusi. Tur spīd Kiko un NYX Adventes kalendāra acu ēnas.
Novembra vidū Douglas veikalu tīkla ienāca Origins zīmols. Es pat teiktu ar milzu piedāvājumu. Jau esmu noskatījusi daudzas lietas, bet šobrīd cītīgi lietoju un slavēju sejas krēmu un sejas masku par kuriem jau rakstīju nedaudz augstāk, raksta sākumā.
Kiehl's pirms lielā Ziemassvētku trakuma atsūtīja jaunākās kolekcijas produktu kasti. Ļoti skaists iepakojums, un produkti, protams, arī. Toniku lietoju visu laiku, kopš saņemšanas dienas. Roku krēmu arī, bet uz citām mājām vedīšu ķermeņa krēmu ar lavandas aromātu, jo tas pārāk stiprs priekš manis.
Novembrī klajā nāca arī L'Oreal pirmās sejas maskas. Kopā trīs dažādi veidi. Kā kastē atnesu mājās, tā arī stāv, bet līdz ko būšu gana notestējusi Origins, tad pieķeršos arī pie L'Oreal sejas maskām.
Saņēmu arī perfektu dāvanu no NYX komandas. Tur labumu maisiņā bija atrodama izgaismotāju paletes, acu ēnu palete un vēl citi labumi. Kad noķeršu iedvesmu, uztaisīšu grimu.
Viens no Latvijas beauty industrijas apspriestajiem tematiem - kas ir Remescar radīja tiešām plašas pārdomas ir tas labs vai nav. Arī saņēmu preses paraugu, bet pamēģināju vien tikai vienu reizi. Uz manas mammas efekts bija grandiozs, man izskatās vēl sliktāk nekā pirms lietošanas :D
Sāku lietot arī Kardashian Beauty matu kopšanas produktus par kuriem dzirdēts laba daudz. Sapratu to, ka manai galvai ir pa stipru, bet atdevu draudzenei, viņai gan patīk. Vienu labu lietu gan pateikšu - man ļoti patīk produktu iepakojumi.
Novembra beigās man bija īpaša iespēja aplūkot jaunā Latvijā ražotā zīmola Mara Naturals produkciju, kas tūlīt jau būs pieejama daudzās tirdzniecības vietās. Tūlīt jau būšu izlietojusi Mara Naturals dušas želeju un nevaru beigt jūsmot par kolosālo rabarbera kompota aromātu. Tāda nostaļģija.. Noteikti uzrakstīšu vairāk par šo zīmolu, tikai nedaudz pacietības.

Decembrī saņēmu savu pirmo mūžā Adventes kalendāru, un tas bija no NYX  - Wanderlust Advent Calendar, kur bija atrodami 12 Soft Matte lūpu krāmi un 12 Sigle acu ēnas. Ļoti forši vispār katru dienu atvērt pa durtiņām.
Oriflame pārstāvji arī sarūpēju diezgan pamatīgu paciņu ar visādiem labumiem. Pagaidām izmēģināju vien tikai tonālo krēmu, bet jau paspēji tīri labi iepatikties. Tad vēl ļoti iepatikās vaigu sārtums, kas dod arī izgaismojošu efektu, un lūpu krāsa.
Novembra beigās pasūtīju sev dažus labumus no mājas lapas Serenity.lv. Tur iegādājos Makeup Revolution vaigu sārtuma paleti un Bourjois micelāros ūdeņus (tur maksā daudz lētāk). Vaigu sārtumu palete superīga, noteikti uzrakstīšu un parādīšu. Nu a par Bourjois micelārajiem, ko tur vairs rakstīt - super.
Avon zīmola pārstāvji man atsūtīja milzīgu kasti ar Ziemassvētku sveicienu. Tur atrodami daudzi forši labumi. Ne tikai no kosmētikas produktiem, bet arī lietderīgām lietām, piemēram, pūkainas čībiņas krūzīte utt.
Pavisam vēl pirms Ziemassvētkiem paspēju saņemt Catrice un Essence limitēto kolekciju paraugus. Atrādīšu kaut kad visus arī darbībā. Tagad tik daudz sakrājies no kosmētikas, ka nezinu kā par visu lai sarakstā. Jātaisa varbūt visu iekavēto vienā?

Tātad tā, esmu nokļuvusi līdz beigām. Sen nebija tik daudz rakstīts. Pazaudējot rakstīšanas formu, tagad šis raksts aizņēma vairākas dienas, nevis kā kādreiz vairākas stundas. Jāuztrennē pirkstu muskuļi un būs labi :D

---
Noteikti gribas zināt, kas jums jauns no kosmētikas labumiem. Vai ir kaut kas tāds, ko man vajadzētu doties un izmēģināt/iegādāties? Vienkārši sen neesmu sekojusi, kas jauns. Liekas, ka tagad atkal gribas izmēģināt, paspēlēties ar produktiem un meklēt dažādus atklājumus kā kosmētikas detektīvam.

9 komentāri:

  1. Man tāāāda siekala notecēja uz tavu foto studijas aprīkojumu skatoties :)Laimīgā!
    No Origins pašlaik lietoju GinZing acu krēmu - ļoti patīk, tādēļ ļoti gribās vēl kādu viņu produktu izmēģināt!

    modesmusli.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neiekļāvu bildē, bet tas man arī stāv un gaida savu kārtu izmēģināt. Zinu, ka daudzas par viņu saka vien to pašu labāko :)

      Dzēst
  2. es nedraudzīga izmēra kapsulas vienmēr lietoju ar kefīru vai kaut ko ēdamu. tad i nejūt, ka noiet lejā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, liels paldies par ieteikumu. ;) Noteikti izmēģināšu šādu metodi!

      Dzēst
  3. Aāaaa, kāda forša foto studija! Man liels prieks par tevi. :) Ar jaunu sparu tik uz priekšu, Zandu! :*

    Arī man kaudze darbu sakrājušies, ka nezinu no kura gala kā visu veiksmīgāk apkopot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies <3
      Gaidu tik foršos rakstus un visus darbus! Tā jau ir, ka jauns gads, tie paši vecie mēs ar saviem slinkumiem un laika trūkumu D

      Dzēst
  4. Tā studija!!!! IN LOVE. :) Sakārojās tur utaisīt selfiju ;D

    Mums domas sakrīt par Rimmel un Maybelline tonālajiem. Better skin jau no paraudziņiem man bija nono, tagad āda mainījusies, bet neriskēšu mēģināt, un Rimmel man bija tāds pamatskolas holy grail, ka izdomāju pamēģināt atkal. Neatceros, ka tas būtu bijis tik cakey pirms gadiem 9 ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. PALDIES :) Jā, selfiji tur smuki taisās, tas gan :D
      Rimmel izmēģinot uz rokas ar nesapratu kā varēju kaut ko tādu klāt ikdienā. Gluži kā maska. :/

      Dzēst
  5. Sveiki, tās Sedanorm kapsulas Jūs no rīta vai vakarā lietojāt? Miegs no tām nenāca?

    Paldies

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan