#wannabeNYXed?

14.10.16

Man liekas, ka tagad ir uzsprādzis burbulis par to, ka beidzot, beidzot Latvijā, pavisam oficiāli un grandiozi [skaļi] ienāks NYX kosmētika. Tiem, kas varbūt nav dzirdējuši šīs ziņas, paskaidrošu, ka līdz šim vienīgi un oficiāli NYX kosmētika bija nopērkama veikalos Douglas, bet tagad tiks atvērts atsevišķs NYX veikals, kur tiks piedāvāts daudzreiz plašāks sortiments ar lieliskajiem produktiem.

Piemetināšu, ka LoveMakeup veikals nav oficiāls un NYX kosmētika tur tiek pirkta no sazin kādiem avotiem, tāpēc, ja jums kādreiz no tur pirktās kosmētikas ir bijusi alerģija, tad ziniet, ka pie vainas nav paši NYX produkti. Es esmu par godīgumu, tāpēc visiem IESAKU pašiem izvērtēt vai tur iet vai neiet.
Informācijas papildinājums (23:53):
Pēc šī ieraksta veikšanas ar mani sazinājās Love Makeup pārstāvji, kas bija redzējuši šo ierakstu, un paskaidroju šo situāciju citā gaismā (juridiskā). Lai neslēptu viedokļa dažādību, un ja tiek respektētas manas domas, tad respektēju arī LoveMakeup pārstāvju viedokli/domas, un atsaucu savas pretenzijas par to, ka viņi ir krāpnieki vai kāda cita veida personas. Iespējams, viss ir oficiāli, bet ir biežas šādas dīvainas sagadīšanās, bet jebkurā gadījumā, es nelienu neviena maciņā, un ja ir vēlme tur iegādāties, tad ziniet, ka no pārstāvju puses tas viss ir legāli un juridiski pareizi sakārtots.
Protams, ne man vienai ir šādas šaubas, tāpēc ceru, ka šī neskaidrība tad kādu dienu tiks nokārtotas līdz galam, jo ja man vienai saka, ka ir viss kārtībā - labi, es ticu, bet ko darīt cilvēkiem, kuriem ir bijusi slikta pieredze? Kā viņiem paskaidrot? Acīmredzot nav mana kompetence risināt šos jautājumus. Ko tad es? Rakstu tikai savas domas par sabiedrībā notiekošo.

Tātad, tagad ievelkot elpu un nedaudz nomierinoties, vēlos pateikt, ka bez šīm satriecošajām ziņām, man priekš jums pirmdien būs viens patiešām superīgs pārsteigums, bet lai par to uzzinātu, iesaku jums sekot manam Instagram profilam: @zanda_mileiko_ kur par visu pastāstīšu vairāk.

Ah, nākošā nedēļa būs piedzīvojumiem apveltīta!! Bet par to visu es pastāstīšu nākošnedēļ gan šeit blogā, bet galvenokārt Instagram, tāpēc, ja nevēlaties pazaudēt vienu lielisku iespēju pie kaut kā tikt, aktīvais links uz manu Instagram profilu ir nedaudz augstāk.

13 comments:

  1. Tev kādas pretenzijas pret lovemakeup? Esmu tur pirkusi daudz un dikti, viss vienmēr ir bijis kārtībā. Interesējos, kāpēc tādi aizspriedumi, jo pati tak kādreiz dikti slavināji to stacijas laukuma bodi ar UK produktiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pretenzijas ir tādas, ka cilvēkiem (daudziem) ir slikta pieredze ar viņu nopirkto produkciju un pēc drošiem avotiem varu teikt, ka tam veikalam nav absolūti nekāda sakara ar oficiālo NYX kantori, tāpēc jau tā iemesla pēc no NYX veikala viņa pārtapa par LoveMakeup, lai nav jātiesājas un branga naudas summa jāsamaksā. Man nav arī pretenzijas, ka viņi tirgo NYX, elf utt, kosmētiku, bet daudzu produktu kvalitāte atšķiras, kas liek secināt, ka kaut kas nav tīrs. Manas blogkolēģes ir rakstījušas par negatīvo pieredzi ar tur pirkto kosmētiku. Kaut kas jau aizvērtā iepakojumā ir bijis sakaltis, kādas sametās alerģija, kādam dedzina acis, bet, protams, ka tā tas varētu būt arī oriģinālam, tikai kāda sagadīšanās - izmēģinot vai lietojot īsto, tādu problēmu nav.
      UK labumu veikalu atceros un, jā, slavināju, bet tikai tāpēc, ka nekur citus nebija viņu produkti LV nopērkami. Visvairāk jau slavināju Batiste dēļ, bet tagad esmu lietojusi gan viņu sūtīto, gan no oficiālajiem izplatītājiem izsniegto un efekts ir viens pret viens, tāpēc man šaubu nav. Ja būtu cits aromāts, cits efekts, un sazin kādi blakusefekti vēl, tad to pašu rakstītu par UK veikaliņu.

      Dzēst
    2. Nu vispār jebkurai precei/brendam var gadīties kāds brāķis vai individuāla alergija. Tas jau nenozīmē ka feiks:) ir bijushi brāķi un alergijas arī no high end kosmētikas, bet lai teiktu ka tāpēc feiks...nu nezinu.nemaz nerunājot par drugstore kāds amerikā skaitās arī nyx

      Dzēst
    3. Jā, pilnīgi noteikti katram zīmolam ir un var būt rūpnīcas brāķi, bet tieši šādas sagadīšanās ar viņiem notiek visbiežāk, tad kur ir tā problēma? Es pati esmu pirkusi vienu un to pašu produktu vienreiz Douglas veikalā, kur ņem preci no ofic., un otru no LOveMakeup, jo domāju, ka viens un tas pats. Nekā. Oda pēc gumijas, bija ūdeņainas un absolūti kaut kas garām. Bet, tā jau ir tikai mana pieredze. Iesaku pameklēt internetā, ja ir interese vairāk par cilvēku slikto pieredzi salīdzinot ar oriģinālu, bet ne man teikt, ko darīt. Katrs pats izvēlas kā pusē būt. Līdz ar to cīnīties par viedokļa taisnību, aizņems tikai daudz un nevajadzīgu laiku.

      Dzēst
  2. Neatceros kur, bet kādā forumā tieši diskusiju redzēju par Lovemakeup veikalu.. tur domas arī dalījās. Viena teica, ka ļoti laba kosmētika, cita nē galīgi garām.. Grūti teikt kā īsti ir, bet es palieku pie tā - ja ir oficiāls, tad jāiet tur.

    ne par tēmu, bet man ļoti patīk tā sarkanā lūpu krāsa, kas Tev uz lūpām. No kura zīmola tā ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šajā situācijā pilnīgi piekrītu. Es arī es par to, ka jāiet tur kur tiešām nav nekādu šaubu par sertificētu darbību.

      Uz lūpām man ir Golden Rose šķidrā lūpu krāsā, tonis 06. Ļoti noturīgs un smuks sarkanais pigments. Tāds true red, kas smuki izskatīsies teju katram ādas tonim :)

      Dzēst
  3. ir gruti teikt kam tad ir taisniba bet liekas pareizi jau ir ka Tu saki ka vajag vismaz pateratajiem paskaidrot kas tur pa lietu un kapec tik sliktas atsauksmes tiesi par tur pirkto kosmetiku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī to es paskaidroju atbildes e-pastā LoveMakeup pārstāvjiem. Ja reiz viņiem tur viss tik oficial, tad lūdzu, kliedējiet pārpratumus un šaubas cilvēkos. Tās ir tīrākās sabiedriskās attiecības un prasa maz laiku, lai defektu pārveidotu par efektu, bet tik vajag to izdarīt kā nākas, un jautājumu, diskusiju vairs nebūs.

      Dzēst
  4. Nesaprotu , kā tā var rakstīt ??
    pēc drošiem avotiem varu teikt, ka tam veikalam nav absolūti nekāda sakara ar oficiālo NYX kantori, tāpēc jau tā iemesla pēc no NYX veikala viņa pārtapa par LoveMakeup, lai nav jātiesājas un branga naudas summa jāsamaksā.

    Nometņu ielā tam veikala bija izkārtne Kosmētika no ASV, labi zinu, jo bieži tur iepērkos. Tagad LOVE MAKEUP. Nekad uz veikala nav bijusi izkārtne NYX !!! Varbūt kaut ko es jaucu, Zanda ??
    Un ja jau viņi tirgo NYX preci, tad vai nu viņi ņem no oficiāla NYX (un viņiem ir saistība ar oficiālo NYX) vai ražo paši :-)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, ka viniem bija nyx izkartne :D un vinu lapu ari reiz sauca nyxcosmetics. Un nav vini nemusi no ofic nyx, bet par to, ka razo pasi un uzdodas par nyx- taa jau ir logiska atbilde, kadel produkts atskiras no originala! Elementari - pilns ebays ar feik nyx produktiem, kylie produktiem, abh,lime crime utt, kuri izskatas gandriz viens pret viens ar originaliem. Lovrmakeup ienaca LV kaa oficialais nyx izplatitajs, kaut no oficialisma ne smakas nebija, tikai nozagts nosaukums. Tagad vismaz varam priecaties, ka blalus turpat bus viss originals :) tas ir tapat kaa staigat ar LV somu, kuru uztaisijusi 'izplatitaji' ebayaa un skali sludinat, ka tas ir originals. You do you boo, bet varbut nevajag par visam varitem aizstavet veikalu, kurs nekad nav pieradijis, paskaidrojis. Kads labums taa cinities par kaut kadu feiku pedeja nedela pirms legala nyx veikala atversanas? Kaa var vispar neredzet logiku taja, ka sis divas iestades (lovemakeup un nyx) pat savstarpeji nav saistitas? Tagad, protams, kops douglasa paradijad nyx produkcija, parsauca sevi par vienkarsi asv veikalinu, bet tas ir tads pats reselleris kaa visi parejie altamisi utt, tu nekad nezinasi vai kosmetika, kura tiek pardota, ir drosa. Visi var nopirkt ebayaa par 2 dolariem nyx lip lingerie, bet tu lieliski sirdii zini, ka tas ir razhojums ar feikotu virsrakstu.

      Dzēst
    2. Atgriežamies 2014. gadā, kad viņiem gan mājas lapa, gan uz veikala, gan izstādēs piedaloties bija rakstīts NYX Cosmetics. Ja netic to var visu atrast internetā. Atbildot uz to kā es to varu rakstīt, varu, jo blogs ir mana dienasgrāmata, mans skatu punkts, tātad, kā jebkurai personai šajā valstī vēl man ir vārda brīvība, un ja tam ir pamats tā teikt, tad es to drīkstu teikt.
      Protams, 2015. gadā, pēkšņi un mistiski uzņēmums nomaina nosaukumu un nekur vairs nav neviena vārda par NYX, kā tikai produkti tā pieejami tie paši, kuri kā izrādījās līdz tam nebiji absolūti saistīti ar NYX ražotni. Es jau droši vien neko nejaucu, bet ja Tu saki, ka bija uzraksts par kosmētika no ASV, tad viņu noteikti kaut kur iepirka no ASV un tas jau nenozīmē, ka no oficiālās ražotnes.
      Protams, tagad man uzrakstīja, ka viss ir oficiāls un lai tā būtu, tāpēc katrs, lai izdara savus secinājumus. Es esmu izdarījusi savējos :)

      Dzēst
  5. Ko Jūs varat ņemties ar tiem uzrakstiem, es visu laiku pirku LV NYX produktus Nometņu ielā un tur arī pirkšu, jo tas ir blakus manai dzīvesvietai. Man bieži sūta kosmētiku māsa no ASV un varu pateikt ka gan LV gan ASV kosmētika ir vienāda un nav ne smakas ne nokāda e-bay fake. Esmu pati redzējusi kā pie veikala piebrauc DHL mašīna un krauj āra NYX kastes, padomājiet ar galvu, fake kosmētiku var atšķirt pēc kvalitātes pat iesācējs.. Nemaz nerunājot par tiem , kas lieto to ikdienā. Katram ir savs viedoklis, bet domājiet ko rakstat !!!

    AtbildētDzēst
  6. Pilnībā piekrītu, ka ražotājs ir viens - oficiālais Loreal. Un Loreal jau pārdod NYX produktus saviem pārpircējiem gan Douglas, gan Love Makeup, gan NYX Baltics. Un nevajag domat ka Loreal un NYX Baltics ir viens un tas pats, nē. Un oficiālie pārstāvji NYX produkcijai ir visi 3, jo visi 3 saņem preci no Loreal. Un atskirība starp visiem 3 veikaliem ir tikai cenā, sortimentā un attieksmē. Piemēram Vecrīgā LoveMakeup veikalā es nopirku Matēto lūpu krēmu SMLC-20 copenhagen pa 5.99 eur, Douglas tādas cenas nav.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan