Instagram konkurss ar NYX Baltics

17.10.16

Par godu tam, ka drīz atvērsies jaunais NYX veikals par kura atklāšanu, var izlasīt šeit, sadarbībā ar NYX Baltics komandu rīkoju Instagram konkursu, kurā iespējams laimēt patiešām superīgu balvu - pilnu kasti ar NYX produktiem. Parasti nemīlu piedalīties konkursos, bet šajā noteikti piedalītos!

Skaistā sirds formas kastē ir atrodami neticami daudz un visādās lieliskas lietas, tāpēc noteikti nepalaidiet šo iespēju piedalīties konkursā. Visas pārējās detaļas par noteikumiem, lasiet Instagram profilā zem jaunākās fotogrāfijas (vai spiediet uz bildes augstāk).
Lai nebūtu jautājumi kāpēc tur bildē ir rozā kaste, bet te - zaļa, paskaidrošu, ka kopā bija divas kastes, un šajā kastē apvienoju daudz vairāk produktus kopā. Pat tādus, kas man ir jau kļuvuši sirds mīļi. Atlasīju uzvarētājam neticami daudz un ļoti foršas lietas.

Šī nedēļas nogale būs īstā NYX garā, un varu nedaudz pačukstēt, ka ļoti iespējams tiksimies NYX atklāšanas pasākumā 22. oktobrī, jo arī es tur būšu :) Es ļoti priecātos jūs satikt un kopā svinēt šos grandiozos svētkus!!

2 komentāri:

  1. Kas tā ir par lūpkrāsu Tev bildē? Izskatās super :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies :) Bildē uz lūpām ir matēta lūpu krāsa no aliexpress plašumiem. :) Var redzēt detalizētāk šajā rakstā: http://zandalife.blogspot.com/2016/10/grims-ar-mateti-brunam-lupam.html

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan