Eksperiments: Kinetics Nano Shark nagu stiprinātājs

01.10.16

Man ir ļoti bojāti un trausli nagi. Tas ir fakts, ne sūdzēšanas. Protams, arī man patīk lakot nagus utt., un ja atceraties labu laiku atpakaļ intensīvi liku Gelish lakas pārklājumu, bet tas visu laiku "leca" nost un bija sajūta, ka nagus sabojāju vairāk dēļ savas knibināšanas. Tā jau labu laiku staigāju vairāk vai mazāk ar dabiskiem nagiem, jo a) negribu lakot b) nevaru uzlakot, jo nav uz kā (pārāk īsi). Apburtais loks, ne? Ataug, nolūzt un tā uz riņķi. Esmu lietojusi vairākus stiprinātājus, bet mani vienmēr ir kaitinājis fakts, ka tos ir jālako uz nagiem katru dienu. Līdz vienā dienā, man piedāvāja eksperimenta laikā izmēģināt Kinetics Shark nagu stiprinātāju. Lūk par to es šodien pastāstīšu. Kā tādam cilvēkam kā man ar pavisam trakiem nagiem, veicās arī jaudīgo Shark stiprinātāju?
Par Kinetics Nano Shark pirmo reizi uzzināju no meistares, kas tieši ieteica maniem nagiem lietot šo stiprinātāju, lai atjaunotu sabojātos un trauslos nagus. Protams, esot nedaudz aizmāršīgai, kad runa par nagu atkopšanu, atmetu šo domu, jo man nepatīk šie nagu stiprinātāji dēļ sliktas iepriekšējās pieredzes. Tikai Shark nav kā ierastais stiprinātājs, un par to es pastāstīšu tālāk.
Ko sola Kinetics Nano Shark?
Intensīva terapija nagu stiprināšanai, izveido uz naga izturīgu nano-slāni. Jau pēc pāris dienu lietošanas nagi kļūst manāmi izturīgāki. Var lietot kā dabīgu nagu spīdumu vai bāzi pirms nagu lakas.
Shark ir vairāku gadu garumā novērtēts kā labākais nagu kopšanas līdzeklis kā profesionāļu, tā patērētāju vidū.
ekrānuzņēmums no Kinetics Nails Latvia Facebook lapas

Tādām aizmāršām kā man, Kinetics Shark ir ideāls risinājums, jo tas ir jāuzklāj reizi 2-3 dienās, un nekas nenotiks ja uzklās tikai reizi nedēļā, jo uz nagiem tas turas fantastiski, līdz ar to, pilda arī savus uzdevumus. Pietam, tas sniedz lielisku mirdzumu kā caurspīdīga nagu laka.

Bet, ļoti nozīmīgs brīdis! Kinetics Shark nagu stiprinātāju nav ieteicams lietot ilgāk par 21 dienu, 3 mēnešu laikā, un tas ir pateicoties tam, kas ir sastāvā. Stiprinātāja sastāvā ir ļoti liels daudzums formaldehīdu, ko daudzi uzskata par pamatīgu bubuli, jo tas bojājot nagus utt., bet Shark stiprinātājā tas ir tieši šis "āķis" kāpēc tas ir tik jaudīgs, slavens, efektīvs, lielisks un vēl citos vārdos nosaucams.

Kinetics trenere Olga Zarucka norāda, ja netiek ievērots fakts, ka Nano Treatment Shark jālieto vien 21 dienu, notiek pretējs efekts - tas var sausināt nagus. "No ķīmiska viedokļa, formaldehīds ir labs produkts, bet jālieto uzmanīgi." Trenere atzīmē, ka nevajag aizmirst, ka Shark tiek rekomendēts tikai ļoti bojātiem nagiem.

Tātad, pēc tik plaša stāsta par to, kas tas ir un kāpēc tik jaudīgs, ir laiks redzēt pašus rezultātus. Attēlā zemāk, var redzēt manus nagus pašā atkopes sākumā, pirms 3 nedēļām. Var redzēt, ka nagi nav labākajā stāvoklī.

Kā es veicu procedūru? Viegli atbīdīju ienadžus, apvīlēju vienādu formu, un tad plānā kārtā uzklāju uz nagiem šo līdzekli, vadoties ik pēc 3 dienām, tātad - 2 reizes nedēļā. Iepriekšējo kārtu nenoņemot nost. Stiprinātājs ļoti ātri nožuva, ka prasīja labi ja 5 minūtes kopumā, lai uzklātu. Vēlos vien vēl piemetināt, ka vēlams, censties neuzklāt uz ienadžiem, tas var izsausināt.

Rūpējoties par savu nagu veselību, ir jāsaprot viena ļoti būtiska lieta, ka nevar atjaunot to, kas ir sabojājies. Var uzlabot to, kas vēl būs, respektīvi, šajā gadījumā ir tā, ka ka nagi lūzīs un plaisās, bet līdz tam brīdim, kad pilnībā būs atjaunojusies visa naga plātne. Tas ir tāpat kā ar sabojātiem matiem. Maska palīdzēs tiem matiem, kas vēl būs, nevis tiem, kas jau sen miruši. Tikai nogriežot, iespēja būs tos atjaunot.
Tas pats šajā situācijā ar nagiem. Tie plaisā, ielūzt un ir vēl trausli, bet jūtu, ka ar katru lūšanas reizi, nākamais slānis ir biezāks un spēcīgs, kas vēstī - jā, Shark patiešām dara brīnumus!
Ja brīnumu nevar jau noteikt pēc tā, kādi izskatās mani nagi tagad, un kādi pirms 3 nedēļām, tad es nezinu, ko citu vēl gaidīt. Manā uztverē Kinetics Shark ir ātrā palīdzība maniem nagiem.
pēc 3 nedēļām
Pēc 3 nedēļām, tie nav pēkšņi kļuvuši nenormāli gari, tie nemitīgi lūzt vēl nost, bet tas notiks līdz brīdim, kad būs atjaunojusies visa naga plātne. Var redzēt, ka nagi izskatās daudz veselīgāki, sakoptāki un baltāki, kas liek neizsakāmi priecāties. Pēc sajūtām, tie patiešām ir daudz spēcīgāki un izturīgāki, kas liecina par to, ka viss ir izdevies.

Protams, ir skaidrs, ka lai atjaunotu nagu nepietiks ar 21 dienu, tāpēc process ir jāturpina, tomēr kā rīkoties tālāk, ja drīkst vien lietot norādīto 21 dienu?
Jautājot Kinetics trenerei Olgai, viņa iesaka pēc Shark lietošanas izmantot Rose Gold vai Nano Treatment Seal stiprinātājus, tie vairāk mitrina naga plāksni.
Es turpināšu lietot tagad Rose Gold nagu stiprinātāju, kas ir ar nelielu toni un spīdumu, un izskatās kā dabiskas krāsas nagu laka.

Esmu sajūsmā par Nano Shark iedarbību un nevaru pateikt nevienu slikto vārdu par to. Pilnīgi noteikti iesaku visiem, kam ir ļoti slikts nagu stāvoklis, jo šī ir jūsu cerība un sakoptiem nagiem. Arī man bija cerība un tā vainagojās ar panākumiem!
_____________________________________________________________
Kinetics produktus iespējams iegādāties veikalos Douglas,  profesionāļiem paredzētos veikalos u.c.
Cena: 6.97 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, Facebook, Instagram


Kāda ir jūsu pieredze ar nagu stiprinātājiem? Tie ir palīdzējuši risināt problēmu?


! raksts satur testa produktu no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

15 comments:

  1. Interesanti,kā veiksies turpinājumā 😃

    AtbildētDzēst
  2. Lai arī esmu Kinetics fane, šis man nepatika. Mans favorīts ir Nailtek II, arī Dior Diorlisse bija ok.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām citus neesmu mēģinājusi, lai varētu ar kaut ko salīdzināt, bet šis man ļoti patīk :)

      Dzēst
  3. Varbūt ārpus raksta tematikas, bet vēlos apsveikt Tevi vakardienas Vārda dienā! Sumināta!

    Sanita

    AtbildētDzēst
  4. es ari ne pa temu, bet man loti patik tavs jaunais matu griezums. loti, loti labi izskatas.

    AtbildētDzēst
  5. Laikam būs jāpamēģina,jo mani nagi ir ļoti trausli :(

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ir ļoti trausli un sabojāti, noteikti šis ir jāizmēģina :)

      Dzēst
  6. Stiprinātājs tiešām ir labs.
    Par matiem gan nepiekrītu, manuprāt,tas tāds vecmodīgs uzskats.

    Man ļoti,ļoti patīk tavs blogs, informācija :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par matiem, to rakstīju no savas personīgās pieredzes vadoties, jo pašai bija gari mati savulaik, un tiku lietojusi gan dārgus, gan lētus līdzekļus, bet uzlabojumu nebija līdz brīdim, kad to visus atmirušos matus nogriezu :) Tomēr, piekrītu, katrs uz šādā lietām lūkojamies citādi, tāpēc savas domas neuzspiežu.

      Liels paldies par atzinīgo novērtējumu :) Ļoti patīkami!

      Dzēst
  7. Man līdzīga situācija ar nagiem, tādēļ šodien steidzu pirkt līdzekli - ceru, ka palīdzēs! :)
    Kādu laiku iepriekš biju mēģinājusi slaveno OPI Nail Envy, no tā gan nekādu rezultātu neredzēju.


    Vanda | The Late Latte

    AtbildētDzēst
  8. Tieši girbēju nopirkt nagu stiprinātāju, būs jāmēģina šis ! Paldies par atsauksmi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti priecājos, ka raksts noderēja, lai izmēģinātu šo nagu stiprinātāju. :) Maniem nagiem ļoti patika, tāpēc ceru, ka Tev arī patiks ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan