Ādas lutināšanai vēsos rudens vakaros: Douglas Home Spa

14.10.16

Iesākoties vēsākam rudens laikam pat nemanot gribas vairāk palutinās savu ķermeni ar vairāk smaržīgiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem, biezākām tekstūrām un siltākiem aromātiem. Tieši laikus sanāca, ka saņēmu testēšanai Douglas Home Spa Breath of Amazonia ķermeņa kopšanas sēriju, kas liekas ir kļuvusi par manu nešķiramo sabiedroto ikvakara skaistuma rituāliem, lai uzlādētos nākošajai dienai un relaksētos pirms došanās gulēt.
Home Spa sērijām "Spirit of Asia", "Harmony of Ayurveda" un "Beauty of Hawaii" pievienojās jaunā sērija Breath of Amazonia, kuras uzmundrinošais koksnes un augļu aromāts apvieno salvijas, vīģes, frēzija, ciedra un tonkas pupiņu aromātu notis no Amazones lietus mežiem. Breath of Amazonia līnijas pamatā ir akai ogas un marakujas eļļa, kas aizsargā ādu no vides kaitīgās ietekmes, mitrina, baro un atjauno ādu.

Breath of Amazonia Energising Shower Foam enerģizējošas dušas putas (7.99 €)
Dušas putas ir mans pirmais šīs sērijas favorīts, kas ir mans neaizvietojamais sabiedrotais ik reizi, kad dodos dušā. Putām ir silts, atspirdzinošs un garšīgs aromāts. Mana skatījumā garšīgs nenozīmē, ka smaržo pēc konfektēm. Aromāts ir spēcīgs un tajā pašā laikā uzmundrinošs, kas liek justies kā amazonei zem ūdenskrituma šalts.
Katru reizi gribu ievilkt dziļāk gaisu, lai izbaudīt līdz pilnībai šos superīgo aromātu. Man personīgi vairāk putas asociējas ar lietu, siltu mežu pēc lietus un ogām, bet citiem ar citrusiem vai zaļumiem. Ja runājam par putu kopjošajām īpašībām, tad putas veido biezu tekstūru, kuras pilnīgi noteikti var izmantot kā skūšanās putas. Ļoti patīk, ka putu biezā tekstūra bagātīgi kopj ādu un pat pēc dušas apmeklējuma nerodas velkošā sajūtu, kas ir tikai pozitīvi.
Viennozīmīgi iegādājošos atkārtoti. Pameklēšu vēl pārējos aromātus, bet ja nebūs tik labi, tad ņemšu šo pašu, jo ziemas periodā dušas putas ir pats labākais atradums.

Breath of Amazonia Nourishing Body Cream barojošs ķermeņa krēms (14.99 €)
Šo krēmu lietoja mana draudzene, tāpēc par to vairāk atstāstīšu viņas iespaidus. Krēms esot anormāli biezs, ļoti barojošs, bet ar visu to, neveido lipīgu sajūtu uz ādas. Vienai lietošanai nepieciešams mazā daudzumā, un aromāts ik spēcīgs, ka uz āda turas līdz pat nākošajai mazgāšanās reizi [red. aromāts krēmam ir nedaudz saldāks kā dušas putām]. Lietojot krēmu ķermenis jūtas ļoti mitrināts un barojošs.

Breath of Amazonia Revitalizing Body Oil atjaunojoša ķermeņa eļļa (12.99 €)
Eļļas ir mana dzīve, un visur kur rakstīts eļļa uzreiz liek pievērst uzmanību. Tāpat kā ķermeņa krēmam, arī eļļai ir izteikti saldāks aromāts, kas noteikti ir pateicoties vīģēm smaržu nošu sarakstā. Pirmajā brīdī liekas, ka eļļa būs pārlieku smaga, bet to var droši likt vairāk, jo burtiski uzreiz pēc pāris minūtēm tā ir pilnībā sasūkusies ādā.
Eļļai ir neticami skaists un tīrs iepakojuma, tāpat, arī pulverizators pilnībā vienmērīgi uzklāj eļļu uz ādas. Pēc lietošanas nav sajūta, ka visās ielocēs ir taukains, kas ir viennozīmīgi pluss, jo ir šī ir sajūta, kas man dažreiz neļauj iemigt, kad esmu gājusi dušā pirms gulētiešanas. Aptuveni gadu nebiju lietojusi ilgstoši ķermeņa eļļas vai krēmus, bet pateicoties šai eļļai esmu atsākusi iesmērēt ķermeni ar eļļu pēc katras dušas apmeklējuma reizes.

Breath of Amazonia Regenerating Hand Cream atjaunojošs roku krēms (4.99 €)
Roku krēmam ir viegla tekstūra, varētu pat teikt zīdaina. Krēms ādā sasūcas ļoti ātri un rokas pēc tam jūtas pabarotas un maigas. Krēms pēc kura uzklāšanas droši var ņemt rokās uzreiz telefonu un nepaliks pleķi uz tā. Laikam lasot grāmatas vai žurnālus, būs nedaudz jāuzgaida, lai absorbējas pilnībā.

Breath of Amazonia pavisam noteikti ir atklājusi priekš manis jaunas vēsmas. Sērijas aromāts ir vairāk kā burvīgs, produkti sniedz tiešām to, ko raksta ražotājs, par to nav šaubu nekādu. Pilnīgi noteikti redzu, ka turpināšu lietot visus šīs sērijas produktus, un ja kāds no tiem beigsies došos iegādāties atkal. Ja meklējat kaut ko līdzīgi Rituals dušas putām, tad noteikti iesaku paskatīties Douglas Home SPA dušas putas, jo tās ir mans jaunais atklājums. Neteikšu, ka visiem patiks viens aromāts, tāpēc vismaz ir labi, ka tādā gadījumā ir arī izvēles iespējas.
_____________________________________________________________
Douglas Home Spa produktus iespējams iegādāties Douglas veikalos un internetveikalos
Vairāk informācijas: mājas lapaFacebookInstagram


! raksts satur testa produktus no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu vai draudzenes viedokli

4 komentāri:

  1. Kad mani dušas želeju krājumi kaut nedaudz samazināsies, noteikti iegādāšos dušas putas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dušas putas patiešām ir ļoti labas. Tā kā man patīk vispār kā tādas dušas putas, tad šīs pārsteidz ;)

      Dzēst
  2. Kā dāvanu saņēmu roku krēmu..aromāts dievīgs...ja pārējiem produktiem smarža līdzīga, tad noteikti gribu:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, aromāta galvenās notis visur paliek vienādas. Mainās tikai nedaudz intensitātes. Dušas putas ir maigākas, ķermeņa krēms un eļļa - intensīvākas.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan