Spice Bronze

11.09.16

Kad iestigsti vienveidīgā ikdienas grimā, lai no tā izkļūtu, nav uzreiz jāķer pašas košakās krāsas, lai atgūtu savu "mūzu". Personīgi, man sevi jāpieradina pie lietām no jauna. Tāpēc, lai atmestu savu pieradumu, šodienas grimam izvēlējos saglabāt savu iemīļoto ikdienas nude pieskaņu, kas pēdējā laikā velkas līdzi teju 3 mēnešus, bet pasniedzu to jau nākošā līmenī, nomainot vairākus produktus, citus mēģinot vispār pirmo reizi, un iekļaujot grimā nevis ierastos matētos toņus, bet nedaudz vairāk spīduma. Grims ir ļoti vienkāršs, un tā ir tāda kā lēna atvadīšanās no vasaras, lai gatavotos rudens sezonai, tāpēc šis grims ir lielisks brīvdienu atvasaras mirkļiem, kad tik ļoti gribas vēl vasaru, bet rudens jau klauvē pie durvīm.  Tas nav nekas fun, nekas traks, bet tā ir kā mana atgriešanās pie tā, ka man patīk krāsoties, bet pēdējā laikā tā bija kļuvusi kā nepieciešamība gluži kā ikdienā nēsājot apģērbu. Raksts apvieno ne tikai pašu "grimu", bet arī nelielas pirmo iespaidu atsauksmes par produktiem.
  • Pirms tonālā krēms uzklāšanas izmantoju Nivea Sensitive After Shave balzamu kā bāzi grimam
  • Ar stingru kubuki stila otiņu uzklāju Artistry Exact Fit ilgnoturīgs tonālo krēmu. Šī bija pirmā reize lietojot Artistry tonālo krēmu un jāsaka, ka lai arī cik grūti man bija ar to sastrādāties, gala rezultātā es biju ļoti apmierināta ar tā izpildījumu. Pirmkārt, uzklājot uz ādas, pateicoties tam, ka sastāvā ir lielāks pigmenta daudzums, uz ādas tas uzklājas tumšāk nekā izskatās, bet otra monētas puse ir tā, ka tonālais krēms tādā gadījumā ir jāpatērē daudzreiz mazāk. Otrkārt, pirmo reizi ko tādu piedzīvoju ar Nivea "bāzi", bet Artistry tonālais krēms sāka virpināties nost. Treškārt, tas ir ļoti kārtīgi jāizpludina, jo tas ir biezs, ne īpaši krēmīgs. Pēc uzklāšanas, viss kas tiek likt pa virsu burtiski piesūcas klāt. Tas nozīmē, ka tonālais krēms momentā nofiksējas un turas. Pa virsu liekot konsīleri un korektoru, bija grūti izpludināt, jo arī tie kā pielipa pie ādas. Kā jau minēju, nepatika ar viņu strādāt, bet pirms un pēc bildes skatoties jāsaka, ka tas paveica izcilu darbu. Piemirsu, sedzamība. Man bija bail likt divās kārtas, ja reiz viņš uzvedās slikti jau vienā kārtā, bet es varētu teikt, ka Artistry Exact Fit tonālajam krēmam ir vidēja/ augsta sedzamības pakāpe.
  • Nākošajā solī, pēc tonālā krēma uzklāšanas, izmantoju Catrice konsīleri un Artdeco korektoru, lai nomaskētu daudzās nepilnības. Konsīleri izmantoju zem acu zonā, pieres centrā, uz deguna, uz virslūpas rajona un zoda, lai "izgaismotu". Savukārt, Artdeco korektoru lietoju ar sintētiska stila plakano otiņu, lai nomaskētu visus briesmoņus, kas pēdējā laikā parādījušies. Artdeco kamuflāžas korektors ir izcils palīgs, ko lietoju jau pusotru gadu un ne pret ko nemainītu, Ne velti tas sola nomaskēt tetovējumus, jo tas to spēj. Pirms un pēc fotogrāfijās jūs sapratīsiet par ko es runāju.
  • Lai nekas nesaiet rievās un grims turas divreiz vai pat trīsreiz ilgāk nekā paredzēts, ņēmu talkā savu favorītu Coty Airspun birstošo pūderi un mitru kosmētikas švammīti, lai "ceptu" seju. Par to, kas ir cepšana un ko tā dod, raksts šeit. Cepu praktiski visu seju, bet koncentrējos uz rajoniem, kur kosmētika mēdz ātrāk izgaist vai sasēsties rievās - T zona (piere, deguns, zoda) un zemacu zonu un acu plakstiņus, lai papildus nav jālieto acu ēnu bāze.
  • Kamēr seja "cepjās", laiks ķerties acu grimam. Diži neaizrāvos, jo kā jau teicu, gribēju kaut ko vienkāršu, bet nedaudz citu, lai atgrieztos vecajās sliedēs palēnām. Pēdējā laikā, ja krāsoju acis, tad izmantoju tikai Makeup Geek ēnas, bet šoreiz nepaņēmu rokās nevienu matēto ēnu un tā vietā izmēģināju pirmo reizi Artistry Signature Color acu ēnas skaistos bronzas toņos. Bez nekādiem pārejas toņiem un nekā cita, pa visu plakstiņu uzklāju gaiši mirdzošas ēnas, uz locījuma līnijas nedaudz tumšāku mirdzošu un ārējās kaktiņā vistumšāko paletes toni. Sen nebiju šādā tehnikā krāsojusi acis, bet man patika cik salīdzinoši neuzkrītoši un dabiski viss kopumā izskatījās. Runājot par pašām ēnām, ievēroju, ka tām ir lielisks krāsu pigments, bet tās pamatīgi putekļos, bet es to neuzskatu par traucēkli līdz brīdim, kad tas nebojā grimu. Un ja reiz mums zem acīm ir biezākā kārtā uzklāts birstošais pūderis, tad par to vispār nav jāsatraucas, jo brīdī, kad to ņemsim nost, visu, kas bija sabiris, noslaucīsim reizē projām.
  • Uz augšējās ūdens līnijas uzklāju L.A. Girl melnu acu zīmuli, savukārt uz apakšējās ūdenslīnijas uzklāju Rimmel London Scandaleyes bēšas krāsas zīmuli, lai acis izskatās optiski lielākas un gaišākas.
  • Atliecu skropstas un izmēģināju jauno L`Oreal False Lash Wings Sculpt skropstu tušu, kas man sagādāja ļoti lielas raizes. Pirmkārt, tā nenormāli saķepina skropstas, ka viss atliekums nolaižas jau pēc 10 sekundēm. Otrkārt, birstīte ir ļoti neparocīga, jo tai ir saīsināti sariņi. Biju lietojusi iepriekšējās abas Butterfly versijas, bet šī lika vilties visvairāk. Lai uzlabotu radušos situāciju, talkā ņēmu parastu birstīti un ķemmēju skropstas, tā, lai neizskatās saķepušas un nevīžīgas. Pēc tam vairākas reizes ar pirkstu galiem tās cēlu uz augšu, nu un rezultāts ir redzams. Beigās efekts jau ir daudz maz normāls, bet uzklāšanas prasīja nenormāli daudz laika. Gaidīšu, kad tuša paliks sausāka, jo tagad viņa ir pārāk slapja. Vienu plusu gan varu pateikt uzreiz, tā ir ļoti, ļoti melnas krāsas, kas liekas nekas īpašs, bet nebiju pēdējā laikā lietojusi tušu ar tik melnu krāsas pigmentu.
  • Kad acu grims jau ir pabeigts, ar H&M uzacu zīmuli nedaudz ieformēju savas uzacis, bet darīju to ļoti minimāli, tāpēc, ka pirms pāris dienās tās tika ietonētas ar krāsu. Lai nofiskētu uzacu matiņus lietoju uzticamo Artdeco Clear Lash&Brow Gel želeju
  • Kad acu grims uz acis bija pabeigtas, laiks bija beigt sejas cepšanu. Ar lielu pūdera otu, noslaucīju visu lieko nost.
  • Uz apakšējās skropstu līnijas ar pūkainu otiņu uzklāju tumšāko toni no Artistry acu ēnu paletes, lai definētu acu līniju. 
  • Uz apakšējās skropstām uzklāju neaizvietojami Rimmel Accelerator skropstu tušu, melnā krāsā.
  • Tā kā tas ir vairāk kā atvasaras grims, tad negribēju veidot precīzu kontūru sejai, bet tā vietā izmantoju vasaras kolekcijas Artdeco Hello Sunshine kolekcijas bronzeri, kas novārtā, nelietots stāvēja divus mēnešus. Ar lielu pūkainu otu uzklāju uz vaigiem, pieres, deguna un kakla, lai veido vienotu, nedaudz bronzīgu iedegumu. Bronzeri lietojusi esmu vien pāris reizes, bet tas man tīri labi iepaticies, jo lai arī viņš ir ar viegliem spīdumiem, tie uz ādas praktiski nav redzami, bet kopējā tēlā dod vieglu un niansētu mirdzumu. 
  • Tā kā ar bronzeri bija gana, sapratu, ka vaigu sārtumu papildu nelietošu, bet tā vietā pa visiem vaigiem, gluži kā klātu vaigu sārtumu, izmantoju Artistry Limited Edition Pacific Lights 3D pūderi. Līdz ko es to uzklāju uz vaigiem, iemīlējos. Es nejokoju. 3D pūderis nav izteikts mirdzumiem pārbagāts izgaismotājs, tieši otrādi, tajā ir ļoti smalki, bet daudz sīki mirdzumiņi, kas sejai dod neredzēto mirdzumu. Lietoju šo Artistry vasaras kolekcijas pūderi pirmo reizi, bet uzreiz biju sajūsmā. Es to uzklāju uz vaigiem, uz degungala, uz uzacs kaula, uz virslūpas ieloces un zoda, un ka es jums saku, izskatījās, ka esmu nesen atgriezusies no ilga ceļojuma pa Dienvidu zemēm.  Es nekad nebūtu domājusi, ka man patiks tāds visai neuzkrītošs izgaismotājs/vaigu sārtums, bet uz ādas tas dara brīnumus. Līdz šim es vienmēr es bijusi par matētu grimu, bet ieraugot to kā pūderis niansēti izgaismojas īsto punktus, es nevarēju beigt ķert saules starus, kas pat žilbināja kameru, ka nebija iespējams nekādu jēdzīgu bildi noķert. Man reāli trūkst vārdu, lai pateiktu cik tas ir lielisks, bet viens ir skaidrs - es viņu tagad lietošu katru dienu!

  • Pavisam pēdējie divi soļi - Model Launcher lūpu zīmulis un pa virsu tam, Infracyte lūpu spīdums. Man liekas, ka šādam bronzas krāsas grimam ar izgaismotu ādu ļoti piestāv ļoti spīdīgas un gaišas lūpas, lai gan pilnīgi noteikti var variēt ar vēl neskaitāmiem citiem lūpu krāsu toņiem.
  • Finālā - L`Oreal Fixing Mist grims fiksators, lai noņem lieko "pūderīgumu" un nofiksē grimu, kas turēsies visu dienu. 

The Power of Makeup jeb pirms-pēc
(pirms es saņemu komentārus par to kāda izskatās mana āda pirms kosmētikas uzklāšanas, vēlos paskaidrot, ka pāris dienas atpakaļ veicu sejas procedūru pie kosmetologa, tāpēc, protams, ja viss vēl dzīst, jo uz sejas ir sametušās nenormāli daudz, sāpīgas pumpas, un pie uzacs ir tāda kā puns, un tās tika preparētas, tāpēc visa seja ir apsārtusi un liekas neticami šausmīga)

Lūk galvenie vaininieki kāpēc nolēmu izmēģināt citus produktus šī grima izveidei. Kā jau minēju, tonālo krēmu un 3D pūderi turpināšu lietot un testēt.
Viena lieta, ko vēlos atzīmēt, pateicoties šim tonālajam krēmam un Coty Airspun pūderim, mana seja izskatās tik perfekti blurēta, bet es pat neizmantoju ne grama fotošopa, lai līdzinātu savu seju. Tā kā, ne velti raksta, ka Artistry Exact Fit tonālais krēms sniedz foto sesijai gatavu rezultātu, un lai arī sastāvā ir SPF 15 UVA/UVB PA++, zibspuldzē tas absolūti neatlec ar baltu gaismu. 

Seja
Nivea Sensitive After Shave balzams sejai
Artistry Exact Fit ilgnoturīgs tonālais krēms*, tonis - L2W1
Catrice Liquid Camouflage konsīleris, tonis - 20 Ligt Beige
Artdeco Camouflage Cream korektors, tonis - 6 Desert Sand
Coty Airspun birstošais pūderis, Translucent
Artdeco Hello Sunshine Bronzing Powder Compact bronzeris, tonis - 50 Almond
Artistry Limited Edition Pacific Lights 3D pūderis*, tonis - Sunkissed

Acis
Artistry Signature Color acu ēnu palete*, tonis - Spice Bronze (izmantoju 1., 2. un 4. toņus)
Rimmel Scandaleyes acu zīmulis, tonis - Nude
L.A. Girl acu zīmulis, tonis - Black
L`Oreal False Lash Wings Sculpt skropstu tuša*, tonis - Black

Uzacis
H&M Brow Specialist uzacu zīmulis, tonis - Espresso
Artdeco Clear Lash&Brow želeja

Lūpas
Model Launcher lūpu zīmulis, tonis - Naked
Infracyte lūpu spīdums*, tonis - Twinkle Winkle (bezkrāsains)

Lai izdevusies svētdiena!

! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti, PR paraugu produkti

4 komentāri:

  1. Kompliments par grimu, bet viens jautājums - vai Tava sejas āda necieš tieši no šīs visas kosmētiskās pārbagātības ko katru dienu zied virsū?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par komplimentu :)
      Tas laikam būtu vieglākais scenārijs pēc kura zinātu ko darīt, bet tieši par šo jautājumu runāju ar savu kosmetoloģi, kas teica, ka ja es pietiekami neattīrītu ādu un tas būtu no kosmētikas, to uzreiz varētu pateikt pēc porām, bet viņa teica, ka man pēc porām var pateikt, ka sejas āda tiek ļoti labi attīrīta, un tad mēs nospriedām, ka tās visas problēmas ir uz hormonālā rēķina. Patiesībā ir tā, ka man sejas ādas problēmas, tik pamatīgas, uzrodas periodiem, mainoties sezonām, tāpēc pieļauju domu esmu saēdusies kaut ko kaitīgu pa daudz vai ir laiks doties pie kāda no ārstiem, lai risinātu šo problēmu :)

      Dzēst
  2. Grims ļoti iepatikās :)
    Tai L'Oreal tušai ir liels mīnuss - birstīte sašaurinās, tāpēc tušas dozators nespēj noņemt lieku tušu no galiņa. Vispār, L'Oreal tušas ir briesmīgākās, ko var nopirkt Drogās, man ir bijušas trīs un es vairs neko pat mēģināt no tām negribu. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Man nav īsti neviens zīmols, ko nīstu kādu produktu dēļ. tāpēc pamēģinu daudz maz, pēc iespējām, visas, bet lai arī cik ļoti man patika Butterfly versijas, šī bija ļoti ķēpīga tuša. :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan