Iepirkšanās pieredze internetā: Beauty Bay

09.09.16

Par interneta veikalu Beauty Bay pirmo reizi dzirdēju pagājušā gada rudenī, kad viena no man pazīstamām blogkolēģēm minēja, ka tur var dabūt vairāku kosmētikas zīmolu lietas, kas Latvijā nav pieejamas. Protams, man radās interese par šo mājas lapu. Uz šo brīdi esmu pasūtījusi vairākas reizes no šīs mājas lapas, un galvenokārt pateicoties vienam zīmolam - Makeup Geek. Par to kas šajā mājas lapā ir labs un kā man veicies ar visu pasūtīšanu, lasiet zemāk.
Daļa manas ikdienas (vairāk gan vakari pirms gulētiešanas) paiet skatoties dažādus Youtube video, un tikai loģiski, ka no šiem video man sakārojās vairākus produktus arī sev. Viens no tādiem zīmoliem, ko ļoti kāroju izmēģināt ir Makeup Geek, kas ārzemēs ir ļoti atzinīgi novērtēts. Un, protams, ka uzzinot, ka par atbilstoši draudzīgākām cenām šī zīmola produktus ir iespējams dabūt uz LV, tas sagādāja, maigi sakot, prieku. Protams, ka sajūsmu, ka pirmajā brīdī nezināju ne ko grābt, ne ko ķert.

Bez Makeup Geek Beauty Bay mājas lapā ir iespējams iegādāties tādu izslavēto zīmolu produktus kā: Anastasia Beverlly Hills, Cover FX, First Aid Beauty, Jefree Star Cosmetics, Morphe Brushes, Natasha Denona, Oskia, Obsessive Compulsive Cosmetics un vēl daudzi, daudzi citi.

Ja tā padomā, pie mums veikalos nav tik daudzu zīmolu, un domāju, ka tik daudz mums nemaz nevajag, tāpēc uzzinot, ka pavisam reāli ir iespējams šo visu un vēl citu zīmolu, lieliskos produktus dabūt šeit pat uz Latviju nieka 10 dienās, liekas kā pavisam reāls sapņa piepildījums.

Cenas un piegāde:
Man neliekas, ka Beauty Bay mājas lapā cenas ir diži augstākas kā citur, bet godīgi - neesmu pat salīdzinājusi. Ja skatās uz Makeup Geek ēnām, tās ir nedaudz dārgākas, bet īpaši nepārdzīvoju. Pozitīvā puse, ka Beauty Bay lapā iepērkoties virs summas 18 €, piegāde ir bez maksas. Katru reizi esmu izmantojusi šo iespēju, un tā vietā, lai maksātu par piegādi, ļauj izvēlēties vēl pāris skaistus ēnu toņus.

Esmu sūtījusi no Beauty Bay 3 reizes, un visas reizes piegāde bija 7-10 dienu intervālā. Iepakots viss bija vienmēr korekti un ļoti saudzīgi.

Runājot par to, ko esmu sūtījusi, kā jau minēju, pārsvarā tie ir bijuši Makeup Geek produkti, kas ražoti ir ASV. Zīmolu izveidoja Youtube slavenība Makeup Geek (sākumā segvārds), īstajā vārdā Marlena.
Tieši acu ēnas ieguva slavu pateicoties tam cik tās ir pigmentētas, ekonomiskas, lieliski pludināmas un lētas. Daudzi blogeri un video blogeri apgalvo, ka šīs ēnas uzvar pat MAC. Cik nu tā ir taisnība, nevaru teikt, neesmu vēl saskārusies ar MAC, bet tas, ko varu teikt - Makeup Geek ēnas ir vairāk kā lieliskas. Ne velti uz šo brīdi manā kolekcijā jau ir 10 acu ēnu toņi un 2 konturēšanas pūderi. Es apsolu, ka līdz ko būšu uzkrājusi materiālus ar vizuāliem pierādījumiem cik tās ir lieliskas, raksts būs. Pagaidām nav sanācis tik daudz uzkrāsoties kā tikai no make-up makeup grims, bet ēnas es aktīvi lietoju jau kopš gada sākuma, kas nozīmē, aptuveni 8 mēnešus.

Beauty Bay kosmētikas interneta veikals padara iespēju sasniegt grūti sasniedzamas lietas daudz vieglāk. Iepriekš, lai uz Latviju dabūtu lietas, kas nāk no Amerikas bija jāšķiras no pamatīgas naudas summas, jo sanāk ļoti dārga piegāde + muita, bet šeit atliek pasūtīt lietas virs 18€ un pagaidīt līdz 10 dienām un kārotās lietas, ko redzam aiz ekrāna, mums ir rokās.

Beauty Bay mājas lapā noteikti pievērsiet uzmanību arī Morphe Brushes zīmolam, jo viņiem ir lieliskas otas par nenormāli sapratīgām cenām. Protams, arī superīgākās paletes. Es kūstu, kad iedomājos šīs 35 ēnu paletes, bet man vienai tā jau ir pa daudz ēnu, tāpēc pietiek ar vienu, bet pašu iekārotāko: 35O. Ja vēlaties uzzināt kas Moprhe Brushes  ir tik lielisks un kā tās darbojas pielietojot, iesaku paskatīties blogeres Alksnes blogā. Viņa vairākkārtīgi ir veidojusi skaistus acu grimus ar Morphe Brushes ēnām (aktīvais links iezīmēts).
25 € un jūs saņemat lielisku kvalitāti nevis Ķīnas krāsainās paletes, kas pirms vairākiem gadiem bija aktuāli, bet īsti nebija kvalitatīvas.

Tādas ir manas pārdomas par Beauty Bay. Esmu ļoti laimīga, ka atklāju šo mājas lapu, jo tagad ir iespējams atklāt daudz vairāk foršāku un kvalitatīvāku lietu, tāpēc noteikti turpināšu pasūtīt no šīs mājas lapas.

Ja ir kādi jautājumi par šo mājas lapu un citiem jautājumiem, droši rakstiem komentāros. Tāpat, ja jūs zināt vēl citus interneta veikalus, kur iespējams atrast lieliskas lietas, pastāstiet. Tas mani ļoti interesētu :)

18 comments:

  1. Fingers Crossed, ka drīz viņiem būs arī citi ASV brendi pieejami. Arī no savas puses varu teikt - Beauty Bay ir God sent makeup junkijiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī gaidu, kad tur parādīsies vēl vairāki kosmētikas industrijas skaļie vārdi. :)

      Dzēst
  2. Es esmu sūtījusi Nyx, Wet n Wild un Elf kosmētiku, Carmex lūpu balzāmus. Feins veikals :) Uz Morphe paletēm un otām arī metu acis. Tagad ieinteriģēji ar Makeup geek :)

    AtbildētDzēst
  3. Ha, nē, sajaucu ar Beauty joint :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pat dators jauc abus, ko kad rakstu beauty un spiežu uzreiz enter, atveras nevis Beauty Bay, bet Beauty Joint :D
      Saprotams :)

      Dzēst
  4. Es tev piekrītu, cenas tur ir augstākas par citiem veikaliem, bet apkalpošana un zīmolu klāsts tur ir labāki!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība! Apkalpošanas ne reizi nav likusi vilties :)

      Dzēst
  5. AK, PALDIES, PALDIES, PALDIES TEV!
    Parasti nerokos interneta dziļumos pēc dažādiem kosmētikas veikaliem, bet šis izskatās zelts - Illamasqua, ABH, Cover FX un tik daudzi citi, ko jau sen ir gribējies izmēģināt! SUPER!
    Noteikti būs kas jāpasūta iemēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūdzu, lūdzu! :) Man ir ļoti liels prieks, ka Beauty Bay priekš Tevis arī ir jauns atklājums, jo šī mājas lapa vienkārši kliedz, lai pasūtītu. Toties maciņš gan raud :D.

      Dzēst
  6. Tik skaistas Moprhe paletes! Ar nepacietību gaidu rakstu par Taviem sūtījumiem. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Morphe paletes ir ļoti skaistas! Drīzumā plānoju beidzot saņemties un uzrakstīt gan par Makeup Geek ēnām, gan par Morphe paleti :)

      Dzēst
  7. Es labprāt no Feelunique pārietu uz Beauty Bay, jo atlaides tur mēdz būt foršākas, bet es nevaru apmaksāt pirkumus. Katru reizi ir problēmas, neviens tā arī īsti nevar pateikt, kur ir problēma, savukārt Pay Pal viņi nepiedāvā.

    Liene

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī man ir tieši tāda pati pieredze - nevaru apmaksāt, tāda iemesla pēc, ka mana karte reģistrēta drošiem pirkumiem internetā, bet kad atveras logs kur ievadīt kodu, es neredzu koda nr, kas man jāievada.... :((( Un to izvēles logu lielāku nevar dabūt.... un tā nu palieku bešā!! Nezinu kāpēc tā, interesējusies ar neesmu, iztieku ar citiem iveikaliem, kkad piedāvājums šeit tiešām superīgs!!

      Dzēst
    2. Tas ir šausmīgi un patiešām dīvaini, jo man tā nav bijis, bet tieši vakar pati savām acīm redzēju, ka tiešām neveras tas logs vaļā. Draudzene tieši gatavojās visu sūtīti un tika līdz vietai, kur tas kods un viss - atveras tukšs logs un nekā. Man pagaidām nav bijušas vispār nekādās problēmas, bet tas patiesībā ir nedaudz savādi, ka viņiem kaut kas ar sistēmu nav kārtībā. Man arī ir reģistrēti tie drošie pirkumi, bet katru reizi viss parādās. Tiešām žēl, ka tādas problēmas ar šo mājas lapu :/

      Dzēst
    3. Iesaku izmēģināt citus interneta pārlūkus! Piemēram, explorer vai firefox, vai Chrome (atkarībā no tā, kas tiek izmantots pašlaik). Var gadīties, ka tur tā vaina.
      Lūdzu, MakeupGeek ēnu recenzijas studijā :) Būtu ļoti forši palasīties, kāda latvieša kritiski pozitīvo viedokli :)

      Dzēst
    4. Jā, mēs tieši par to pašu iedomājāmies, un sapratām, to, ka Internet Explorer ir tik lēns, ka neko vairs nevar atvērt, bet visās pārējās sistēmas bija viens un tas pats, baltais ekrāns. :/
      Noteikti vēlos beidzot saņemties un nofotografēt visas nianses, lai atsauksme ir maksimāli detalizētāka. Ļoti pateicos par atzinīgo novērtējumu! :)

      Dzēst
  8. Nedaudz praktisks jautājums- piegādā pa pastu vai ar kurjeru?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, ļoti labs jautājums, ko pavisam aizmirsu uzrakstīti rakstā. Man piegādā ar pasta starpniecību :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan