Catrice & Essence rudens 2016 jaunumi

25.09.16

Nemainīgi Essence un Catrice turpina priecēt ar interesantiem jaunumiem, un kā jau katru gadu, pienākot jaunajai rudens sezonai, kas liek justies nedaudz drūmākiem, sentimentālākiem un pārdomu māktiem, mazs prieciņš ir šādi krāsainie zīmoli, kas ļauj nedaudz paspēlēties un nedaudz paeksperimentēt, tāpēc jau katru gadu, rudenī, tās ogu tumšās lūpas tik modernas, jo skaisti taču. Labi, šoreiz ne stāsts par to ar ko asociējas rudens, bet raksts-atsauksme, sauciet kā gribiet, par rudens/ ziema jaunumiem no zīmoliem Essence un Catrice. Jāsaka, ka šosezon ir neredzēti daudz un dažādu lūpu produktu, jo parasti visvairāk jaunumu ir tieši acu ēnu un citu acu grima sektorā. Visādā ziņā, lasiet, skatieties un ja rodas vēl kādi jautājumi, vienmēr priecājos uz tiem atbildēt zem raksta jautājumu sadaļā.
Protams, ne tikai nemainīga ir tradīcija katru rudeni apskatīt aktuālos jaunumus, meklēt pašu labāko no visa piedāvājuma, bet arī tradīcija ir, ka šo atsauksmi rakstu un testēju kopīgi ar savu draudzeni B. Tradīcijas nelaužam. Paskaidrojums, lai nerodas pārmetumi. Visus produktus viena pati nespēju pilnībā izmēģināt, tāpēc daļa tiek nodota citās rokas, arī uz pamatīgu testēšanu (līdzīgi kā manā stilā man to patīk darīt), meklējot un iesakot, vai norādot, kas ir tas, kas ir pirkšanas vērts, bet kuriem jāiet garām ar līkumu.

Seja

Essence camouflage 2in1 tonālais līdzeklis & konsīlers, tonis - 10 ivory beige
B: Ar lielām ekspektācijām gaidīts produkts. Uz sejas klājas vienmērīgi, izmantoju blīvu (laikam stiplinga ota vai muciņa), liekas, ka uz sejas nedaudz maina krāsu (oksidējas), bet tikai pavisam nedaudz. Matēts finišs, vidēja sedzamība, nav smags. Neteikšu, ka būtu long lasting, diez gan ātri sasēžas rievās (aptuveni 4 stundu laikā), bet, kas pats galvenais, uz sausas sejas ādas kā man, izceļ visus sausumus un nesmukumus, tāpēc, pa virsu lietoju Catrice Deluxe Glow izgaismotāju (par to zemāk), tad kopskats ļoti smuks, dabīgs un mirdzoši veselīgs! Ja lieto abus produktus, super! Ja lieto vienu pašu uz sausas ādas, tad laikam tomēr ne.

Catrice HD Liquid Coverage tonālais krēms, tonis - 020 Rose Beige
Ar šāda veida fluīda tonālajiem krēmiem biju līdz šim maz saskārusies, jo man ir kombinēta sejas āda, un iepriekš mēģinātie pēc vairākām stundām sāka "peldēt" virs sejas ādas. Arī šis nebija izņēmums, tomēr vēlos izcelt, ka šis tonālais būs izmēģināšanas vērts tiem, kuriem ir dehidrēta, sausa vai normāla sejas ādas. Brīdī, kad tas tiek tikko uz uzklāts uz ādas, tas dod vidējas sedzamības pakāpi, kas noteikti otrajā kārtā palielināma līdz augstas sedzamības pakāpei. Bet, lai arī sedzamība ir tiešām ievērojama, tonālais krēms perfekti "guļ" uz ādas, un pats labākais, ka dod ļoti dabisku un neuzkrītošu mirdzumu ādai. Sejas āda izskatās veselīgi mirdzoša. Problēma tikai tāda, ka uz manas kombinētās ādas tonālais krēms turas vidēji 5 stundas, jo tas sāk jau būt kā virs sejas ādas, un pieskaroties ar pirkstiem, viss tonālais krēms nāk nost. Otra problēma, dienas laikā tas oksidējas, kas man lika nedaudz vilties, jo 020 tonis tā jau priekš manas ādas ir nedaudz pa rozā, tas dienas laikā palika jūtami tumšāks (raksta beigās attēls ar šo tonālo krēmu uz ādas). Lai arī cik ļoti man patika ar to darboties, un kādu efektu Catrice tonālais krēms deva, bet noturība priekš manām ikdienas gaitām ir daudz par vāju. Viennozīmīgi plusiņi par iepakojumu un pipeti.

Krāsu paraugi
No K uz L: essence - catrice
Catrice Deluxe Glow izgaismotājs, tonis - 010
B: Pārsteidzoši labs produkts! Līdz ko pamēģināju, sapratu, ka šis būs mans favorīts! Labs, neuzkrītošs pigments, klājas vienmērīgi, un kas ir pats interesantākais, šo neizmantoju kā izgaismotāju uz vaigu kauliem un tajās vietās, kur izgaismotāju parasti liek, bet ar lielu pūderotu intensīvi braucu pa visiem trīs toņiem un klāju pa visu seju kā jebkuru pūderi, jo ikdienā pūderi (birstošo) izmantoju tikai cepšanai zem acīm! Efekts - veselīga, mirdzoša, dabiska sejas āda, kas man ļoti iepatikās, ņemot vērā to, ka uz manas sausās sejas ādas gandrīz visi tonālie krēmi, vienalga - mitrinoši, mirdzoši un kādi tik vēl ne, izskatās matēti un pasausi. Es domāju, ka šis ir must-have meitenēm, ar šādu ādas tipu, kāds ir man.

Essence light up your face luminizer palete, tonis - 10 ready, set, glow!
B: Šo mantu es vēl neesmu izpratusi tā iemesla dēļ, ka nesaprotu, kā viņu pielietot. Vaigu sārtumam par blāvu, bronzerim par blāvu, izgaismošanai šķiet nedaudz neparocīgs, ņemot vērā pirmo toni, kas ir gandrīz kā matēts un vidējo, kas ir pārlieku spīdumiem graudains. Centīšos sadraudzēties ar trešo toni, lietojot papildus mirdzumam virs izgaismotāja, bet vidējais varbūt izskatītos jauki uz acu plakstiņiem kā ēnas. Ļoti pūderīgs (krītains) un birstošs.

Essence satin touch sārtums, tonis - 10 satin coral
Man vienmēr ir patikuši Essence vaigu sārtumi, jo neskatoties uz to cenu, tie ir tik pigmentēti un uz ādas izskatās neizsakāmi labi. Pamanīju, ka vecie Soft Touch Blush vaigu sārtumu tagad jaunā iepakojumā, bet priecājos, ka tas, kas atrodams iekšpusē nav izmainījies, vaigu sārtums vienai lietošanai reizei ir nepieciešams nenormāli niecīgā daudzumā, burtiski drusku pieskaros ar otu, un klājot uz vaigiem vienmērīgs klājums garantēts. Protams, ar viņu var pārspīlēt, bet ar to ir viegli strādāt, jo tas lieliski klājas uz ādas, un tāpat arī pludinās.

Acis

Catrice Prêt-à-Lumière ilgnoturīgas acu ēnas, tonis - 030 DÎNER EN BLANC
B: Es domāju, ka šis būs ļoti labs kā izgaismotājs ziemas periodā, kad mana sejas āda būs bāla kā no saldētavas izņemtam dārzenim, jo šobrīd, kad tikai tikko ir iestājies rudens, gribas kaut ko vēl siltāku un bronzīgāku. Labs produkts arī izmantošanai iekšējo acu kaktiņu izgaismošanai. Acis izskatās spožas un mirdzošas. Labs pigments, nav pārlieku balts un neatstāj baltas švīkas.

Essence Rock'n'doll duo stylist eyeliner pen acu līnija
B: man īpaši nepatika, jo izskatās, smaržo un uzvedas kā melns marķieris... Priekš manis neparocīgs un lokans aplikators ar bumbiņu galā, kas sarežģī visu "laineris on fleek" padarīšanu. Neizprotami, bet produkts, saskaroties ar ādu, izplūst pa ādas tekstūru, gluži kā parasts melns flomasters.

Catrice Glam & Doll super melna līnija
B: Man vienmēr ir bijušas īpašas jūtas pret Catrice acu līnijām, man tie vienmēr ir patikuši un arī šis nav izņēmums. Ne ar ko neatšķiras no citiem Catrice un Essence šāda tipa šķidrajām acu kontūrām ar šādu pašu aplikatoru, bet tonis ir melns (protams, ne tik melns kā tie, kas ir slapjie laineri tūbiņās?), bet šādam flomastera tipa lainerim - ideāls pigments, labs klājums, un kas man ļoti patika, otiņa neizžūst pirmajā centimentrā, bet ar vienu vilcienu var novilkt skaistu, melnu līniju.
No K uz L: essence acu zīmulis - essence acu līnija - catrice acu līnija - catrice acu ēnas

Essence rock'n'doll crazy XXXL apjoma tuša, melna
B: Ļoti iepatikusies šī tuša. Konsistence nav pārlieku slapja, bet ar pirmo otas vilcienu uzklāj ļoti daudz produkta, kas tūlīt pēc uzklāšanas jāizlīdzina, jo, pretējā gadījumā, skropstas būs kā resna, omulīga mājas zirnekļa dūšīgās un melnās kājeles. Un cik labi, ka šī tuša nebirst!!!!! Ar vienu kārtu man pietiek, lai es iegūtu to efektu, ko parasti klāju ar divām tušas kārtām. Bet visā visumā - visa fīča ir otā!

Essence the false lashes dramatic volume unlimited tuša
Pirmo reizi mēģināju jau uz uzklātas skropstu tušas, un tovakar nodomāju, ka izskatās, ka šī būs interesanta lietošanas vērta. Līdz brīdim, kad nākošā dienā uzklāju uz tīrām skropstām un sapratu, ka tuša manām skropstām īsti neizdara neko. Tā kā izķemmē, tā kā atliec, bet tas jau nebūtu nekas īpašs. Ikdienā jau noderētu, bet.. tuša dienas beigās uztaisa pamatīgas pandas acis, tāpēc diemžēl šī būs tuša, kas nebūs labākais kompanjons, lai sasniegtu garam un kuplas skropstas.

Lūpas

Catrice Shine Appeal šķidrā lūpu krāsa, tonis - 040 ROSE YOUR VOICE!
Jau iepriekš biju rakstīju, ka Shine Appeal lūpu spīdumi/ lūpu lakas ir neticami labi produkti, ja meklējat kārtīgu, pigmentētu lūpu spīdumu, kas pierādīs sevi arī noturībā. Protams, viens no jaunākajiem toņiem nav izņēmums, jo saglabātas ir spīduma labākās īpašības: precīzs aplikators, intensīvi krāsas pigmenti, gēla maiga un kopjoša sajūta. Manā skatījumā, es varētu Catrice lūpu spīdumu salīdzināt ar NYX Butter Gloss lūpu spīdumiem, kas arī apvieno šīs īpašības, ko augstāk pieminēju.

Essence Matt Matt Matt lūpu krāsas, toņi - 02 Perfect Match un 07 Purple Power
Matētas lūpas? Yes, please!! Dievinu matētas lūpas. Vienalga kādā izpildījumā - lūpu tintes, krāsas vai šķidrās lūpu krāsas, bet visur, kur rakstīts "matte" man uzrunā. Tā arī jaunās Essence Matt Matt Matt lūpu krāsas. Uzklājot uz lūpām uzreiz var noprast, ka lūpu krāsas nav sausi matētas, tās drīzāk ir satīna/ matēta klājuma, un uzklājot uz lūpām izskatās patiešām ļoti labi, jo nesniedz pavisam papīra sausumu lūpām, bet arī nedaudz mitrumu, kas vizuāli gan nav īpaši redzams, toties labi jūtams, kas padara to ļoti komfortablu ikdienas nēsāšanai. Gaišākais 02 tonis, uz lūpām izskatās kā manas lūpas tikai par vienu toni gaišākas un ar vēsāku apakštoni. Uzklājot 02 toni liekas, ka lūpas ir vizuāli pufīgākas un pilnīgākas. Ļoti patīk kā izskatās. Ja salīdzina 02 ar 07 toni, kas ir tāds kārtīgs plūmes vai ogu toņu miksējums, tad 02 klājas nedaudz stingrāk, savukārt, 07 Purple Power uzklājas ļoti vienmērīgi, krēmīgāk, un pats galvenais - tā klājuma pigments uz lūpām ir tāds pats kā iepakojumā, Tātad redzot tumšo lillīgo toni, tāds būs arī uz lūpām.
Protams, Essence lūpu krāsas nav ilgnoturīgas, jo tonis vienkārši izbalēs, bet jāsaka, ka pat pēc pusdienu ieturēšanas un našķēšanās, lūpu krāsas bija pazudusi vien lūpu centrā, un pat pēc vairākās stundām lūpas jūtas patīkami mitrinātas, lai gan tik un tā ir jūtams šis matējums. Uzklājot pa virsu vēl vienā kārtā, lūpu krāsas tik un tā uzklājas vienmērīgi un bez problēmām.

Essence Matt Matt Matt lūpu spīdumi, toņi - 01 la vie est belle un 03 girl of today
B: Lūpu "spīdumi" pilnīgi ne ar ko, izņemot iepakojumu un nedaudz neuzkrītošāku aromātu), neatšķiras ar iepriekšējām velvetīgajām Essence lūpu lakām (krēmiem). Tumšais tonis man ļooooooooooti patīk, klājas labi, uzvedas arī labi un gandrīz vai izturēja ēšanas pārbaudi! Toties gaišais tonis....es nezinu, ko lai pat saka. Tādas švīkas sen nebija redzētas! Pat nezinu, kāpēc ir šāda atšķirība starp diviem vienādiem produktiem, bet gaišais tonis man lika vilties. Pati krāsa jau skaista, bet klājums un izpildījums ir aizgājis postā.

Catrice Matt 6hr lūpu krāsa, tonis - 040 HIBISKISS-PROOF
Man ļoti patīk idejas apvienojums lūpu krāsai ar lūpu zīmuli, ļaujot daudz veiklāk un precīzāk uzkrāsot lūpas. Uzklājot uz lūpām, lūpu krāsa atgādina nedaudz sausāku lūpu krāsas versiju, drīzāk atkal apvienojums kā zīmulis + lūpu krāsa. Klājums nedaudz satīna, kas noteikti pirmajā brīdī nevēstī par matētu. Pēc kāda brītiņa paliek matēts, bet uz lūpām tik un tā saglabā to patīkamo mitruma sajūtu, kas neļauj piedzīvot to nejauko sajūtu, kad lūpas tiek savilktas kā papīrs.

Catrice Velvet Matt Lip Cream matēts krēms lūpām, tonis - 060 REDVOLUTION
Lai arī cik ļoti man patīk jaunā Catrice lūpu krēma iepakojums, man ļoti nepatika izpildījums, jo tas nebija tas, ko gaidīju. Varbūt pie vainas tas, ka tieši vienā laikā nopirku šķidro lūpu laku, ar gandrīz identisku toni, bet efektīvāku izpildījumu? Iespējams.
Velvet Matt lūpu krēmam ir ļoti laba pigmentācija, kas, protams, prasa precizitāti, lai maksimāli nekļūdītos uzklājot. Drošībai labāk pirms tam uzklāt sarkana toņa lūpu zīmuli. Pēc uzklāšanas ir jūtama patīkama un samtaina sajūta, kas tiešām liecina, ka lūpas tiek mitrinātas, kā solījis ražotājs, bet problēma ir tāda, ka lūpu krēms nežūst. Tas saglabā vieglo spīdumu, bet nevienā brīdī nepaliek matēts. Tas saglabā samtaino sajūtu un izskatu, līdz ar to priekš tik sarkana toņa tas nozīmētu, ka jāstaigā roku rokā ar spoguli, jo vienā brīdī tik nenoturīgs sarkanais tonis var izrādīties pa visu jūsu seju un zobiem. Par iepakojumu un aplikatoru sajūsmā, bet par pašu produktu mazāk.
No K uz L: krāsu paraugi secībā kādā augstāk tika aprakstīti
Ikdienas grims, kurā izmantoju vairākus produktus no Essence un Catrice rudens/ziema jaunumiem: Catrice HD tonālais krēms, Essence vaigu sārtums un Essence matētā lūpu krāsu (5 stundu laikā lūpu krāsu atjaunoju 3 reizes).
Grims tikko pēc uzklāšanas -  5 stundas velāk dienas gaismā - 5 stundas vēlāk ar zibspuldzi
Kopumā man jāsaka, ka sezonas jaunumi šoreiz vairāk uzrunā tieši lūpu produktu sektorā, jo vairāki no tiem ir tiešām kvalitatīvi un pirkšanas vērti. Protams, kāds teiks, ka pa traku piesienos, bet ja tiek rakstīts matēts, tad man vajag šo matētu klājumu, ko esmu pieredzējusi no citu firmu šķidrajām lūpu lakām un lūpu krāsām. Protams, ļoti matēti un noturīgi produkti ārkārtīgi sausina lūpas, bet toties ir matēti un pilda savus uzdevumus. Ikdienā tie ir nedaudz pa traku, tāpēc skatoties no visiem jaunumiem, ikdienā pilnīgi noteikti uz lūpām klāšu abas Essence matētās lūpu krāsas, kas mani pārsteidza visvairāk. Tāpat noteikti lietošu, pēc nepieciešamības, arī Catrice lūpu spīdumu. No pārējiem produktiem, augstākajā plauktiņā nolikšu arī Essence vaigu sārtumu, bet citi produkti noteikti dosies meklēt citus saimniekus. Kā jau lasījāt, viena daļa jau no paša sākuma nokļuva pie manas draudzenes, un ļoti priecājos, ka vairākus no šiem produktiem, kurus izmēģināja viņa atzīst par patiešām labiem, lai lietotu turpmāk.

______________________________________________________________
Essence un Catrice produktus iespējams iegādāties veikalos Drogas un lielveikalos
Vairāk informācijas: Essence mājas lapa, Catrice mājas lapa


! raksts satur testa produktus no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu vai manas draudzenes viedokļus

8 komentāri:

  1. Paldies par to, ka dod ieskatu arī budžeta produktos! Jāsaka, ka Catrice es arī esmu iecienījusi, un, ja agrāk lietoju tikai pūderi, tad tagad saņēmos izmēģināt vairāk produktus tieši, pateicoties Tavam blogam. Pirmais favorīts jau ir atklāts - primer bāze zem ēnām, tiešām noturīga un intensificē ēnas! Tagad došos meklēt arī lūpukrāsas un izgaismotāju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patiešām liels prieks, ka manis ieteiktie produkti arī Tev iepatikušies :) Catrice zīmolam patiešām var atrast lieliskas pērles, pat tādas, kas citiem zīmoliem nav tik labas :)

      Dzēst
  2. Lūpu produkti izskatās labi, viņi parasti šīm firmām sanāk diezgan normāli :) Bet tonālais un tušas noteikti nav tas, ko es gribētu iegādāties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nesaki vis, mans mīļākais budžeta klases tonālais krēms ir Catrice Nude Illusion. Ja man apniks True Match, tad atgriezīšos pie sava favorīta no Catrice :)

      Dzēst
  3. Sveika, Zanda!

    Tikai gribēju izteikt Tev komplimentu par blogu! No blogeres, ko agrāk aplam neievēroju, kas īsti neuzrunāja, esi kļuvusi par to, kuru čekoju regulāri :)

    Patīk tas, ka produkti tiek rūpīgi testēti (plus detaļas-kā uzvedas dienas gaitā, kā ar atjaunošanu, vai cenas/kvalitātes attiecība laba utt), pievienotas fotogrāfijas, swatchi, dažādas cenu kategorijas produktu salīdzinājumi, tādas tīri sievišķīgas pārdomas...

    turklāt Tev izdevies radīt sajūtu, ka lasu draudzenes pārdomas, ne kādas cimperlīgas jaunkundzes "paskat, ko man atsūtīja, ko es nopirku!"

    un, protams, neaizmirsīsim to, ka Tu, šķiet, vienīgā, reklāmproduktiem esi spējīga izteikt konstruktīvu kritiku, kas ir tas punkts, kas bieži vien pieklibo citām blogerēm. Vai tie raksti, kas šķiet uzcepti tikai tāpēc, lai atrakstītos produktu devējam, sak, dabūji, ko gribēji, ļauj lietot, dod vēl,šālē dillēs :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika,

      es pat nezinu ko teikt kā tikai milzīgu paldies par šo komentāru!!! Man ir neizsakāms prieks, ka mans mērķis ir attaisnojies radīt blogu un šo vidi kā draudzību starp visām sievietēm un meitenēm vienkopus.
      Šie visi atslēgmomenti par saturu, kritiku u.c. ir tāpēc, ka es rakstu rakstu tā kā pati tos gribētu redzēt kā lasītājs, jo galu galā arī es dienas gaitās lasu blogus un citu viedokļus. Esot prasīgai pret citu atsauksmēm, savās ielieku iekšā to, kas pašai patiku, tāpēc neizsakāmi priecājos, ka šāds formāts patīk arī Tev. :)
      Nav jau nozīmes vai tas ir testa produkts, kas ieradies PR pakā vai pašas pirkts, visiem ir jāiet vienota pārbaudes sistēma, un ja tas ir slikts, kāpēc gan to slēpt?
      Tiešām liels, liels paldies par šo komentāru!

      Dzēst
  4. Lūpu krāsas izskatās ņemamas, vismaz pēc toņiem :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan