The Balm Mary-Lou Manizer izgaismotājs

24.07.16

Ar The Balm, kā zīmolu, iepazinos pateicoties lieliskajam konturēšanas pūderim Bahama Mama, kas saistīja mūs ilgās attiecībās, līdz neizlēmu doties tālāk. Iepriekš es sevi varēju pieskaitīti pie konturēšanas klubiņa, bet šobrīd es ļoti, ļoti esmu iemīļojusi arī izgaismošanu, lai gan tas prasīja ilgstošu nobriešanas ceļu (tā kā tas būtu kaut kas grandiozs un nozīmīgs). Grandiozs varbūt nē, bet nozīmīgs noteikti, jo atlika man uzklāt pirmo reizi šo pasaulslaveno izgaismotāju, kā es kļuvu par līdzzinātāju izgaismošanas noziegumā. Teikšu jums atklāti - izgaismošana ir atkarību veicinoša, tāpēc nesakiet, ka es jūs nebrīdināju. Iepazīstinu jūs, šoreiz prožektoru gaismā ceļot Mēriju Lū (Mary-Lou) Manizer jeb, zināmu izgaismošanas pasaulē, kā The Luminizer.
The Balm Mary-Lou Manizer izgaismotāju kosmētikas pasaulē jau zina vairākus gadus un ja nemaldos, tad tolaik, kad tas parādījās tas bija viens no nedaudzajiem, ja neskaita, ka tagad izgaismotājs ir pieejams katram sevis cienīgam zīmolam. Toreiz, Mary-Lou bija maz dzirdēts vārds, tomēr tagad to pasakot, jau ir skaidrs par ko būs saruna.
Vairākus gadus atpakaļ uz šādu produktu skatītos un teiktu - tās tak liela izmēra šampanieša krāsas acu ēnas. Un daļa patiesībā tajā arī būtu, jo tonis tik universāls, ka Mary Lou izgaismotāju var uzklāt kā acu ēnas. Tātad, lielisks pluss - universāls.
The Balm izgaismotājam ir vēl divas māsas, Betty un Cindy, bet viņas katra ir atšķirīga. Piemēram, Cindy ir sārtā krāsā, bet Betty ir tumši bronzas krāsas, kas derēs tumšakās ādas īpašniecēm.
Savukārt, zvaigzne Mary-Lou ir zeltaina mirdzuma, ar nedaudz pievienotiem vara toņiem, bet drīzāk attiecība ir 3:1, vairākumā zelta mikrodaļiņas.
Jāsaka, ka silti zeltainais tonis ir perfekts un universāls tonis, tomēr, lai arī kā gribētos, pavisam gaišai ādai ar rozīgu apakštoni, šis nederēs, jo tas izskatīsies kā divas dzeltenas svītras uz vaigiem, tāpēc žēl, ka nav pieejama vēl viena māsa, piemēram, Gracy, kas derētu pienbaltas ādas īpašniecēm.
Mary-Lou ir neizsakāmi pigmentēts izgaismotājs, kas nozīmē, ka pāršaujot pār strīpu var iznākt katastrofa  uz ādas tas būs redzams ļoti intensīvi, bet kā mēs zinām - izgaismotāja nekad nevar būt par daudz. It īpaši vasaras un pavasara sezonās.
Uz ādas izgaismotājs klājas debešķīgi un vienmērīgi. Dienās, kad liekas, ka seja ir blāva un neizteiksmīga, atliek nedaudz uz vaigu kauliem, acu iekšējos kaktiņos vai virs lūpu ieloces uzklāt Mary-Lou, kā kopējais tēls paliek tik izteiksmīgs un veselīgs. 
Man patīk, ka no-makeup grima reizēs, tieši visu koptēlu veido izgaismotājs, jo tas rada atpūtušās ādas efektu, jo kā mēs zinām, pietiekami daudz dzerot ūdeni un esot svaigā gaisā, ādai ir jāmirdz, tomēr būsim godīgas, to mirdzumu mums gribas vairāk un vairāk, tāpēc talkā lieliski nāk The Balm māsas vai jebkurš cits izgaismotājs.
Vēl viena lieta, ko vēlos atzīmēt, bez tā, ka tas ir lielisks dienas un vakara grimam, ir tas, ka fotogrāfijās ar izgaismotāju sejas ādas izskatās gluda, veselīga un.. izgaismota.
Kopš lietoju Mary-Lou Manizer izgaismotāju varu tikai priecāties, ka vaigi fotogrāfijās izskatās tik akurāti. Bet, man jāpiemin, ka izgaismotāju nav ieteicams lietot ja uz vaigiem ir pinnes, jo tās tiks izceltas vēl vairāk. Tad labāk to uzklāt vietās, kur pinnes redzamas mazāk. Piemēram, uz uzacs kaula, virs lūpu ieloces, dugungalā, acu iekšējos katiņos. Vai lietot arī kā ēnas, jo tās ir ļoti pigmentētas. Es tās esmu klājusi slapjā un sausā veidā, un abejādi izskatās lieliski.
Augstāk redzams kā izgaismotājs uzvedas zibspuldzes gaismā un kā dienas gaismā. Var redzēt kā abās fotogrāfijās tas spēlējas ar gaismas stariem, radot vienmērīgas, veselīgas un mirdzošas ādas efektu.
Lielisks produkts, ko nepārstāšu lietot visu cauru gadu!
________________________________________________________________
The Balm kosmētika nopērkama interneta veikalā TopBeauty.lv
Cena: 21.50 €
Vairāk informācijas: mājas lapaFacebook

4 komentāri:

  1. Šis tiešām ir produkts, kas ir katra centa vērts, turklāt lietojas super ekonomiski. Tikai nepiekritīšu par tām pienbaltas ādas īpašniecēm. Man tāda āda ir ziemā un šo izgaismotāju mierīgi lietoju, nekādu svītru. Vienkārši jālieto pareizās otas, uzklāšanas tehnika un produkta dozēšana. tad izskatās dabiski un nepārspīlēti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šajā gadījumā jautājums jau nav tikai par ādas gaišumu. Protams, ar pūkainu otiņu smalkāk un neuzkrītošāk izdosies uzklāt, tomēr iesakot produktu pienbaltas ādas īpašniecēm, jāņem vērā arī tas, ka arī gaišas pienbaltas ādas īpašnieces ar vēsu apakštoni arī varētu gribēt intensīvu izgaismošanu, un šajā gadījumā, man jau liekas, ka Mary-Lou īsti nebūs labākais palīgs. Intensīvai gaišas ādas izgaismošanai, tad labāk derētu Catrice High Glow izgaismojošais minerālais pūderis.
      Vismaz cik es zinu, tad vieglai sejas ādas izgaismošanai mierīgi kalpo jebkādas šampanieša krāsas acu ēnas, bet ja gribas kaut ko intensīvāku, tad ne viss ir tik labs. :)

      Dzēst
  2. Ļoti patīk kā izskatās uz bildēm. Ļoooti gribu, kad būs iespēja, noteikti pasūtīšu. Žēl, ka pie mums nenopirkt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, vienīgais caur i-netu, bet normāli, tikai nedaudz jāuzgaida ar piegādi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan