Pirmā iepazīšanās: Attirance, dabas kosmētika sejai un ķermenim

19.07.16

Manuprāt, pēdējo pāris mēnešu laikā tiek tik daudz runāts par Attirance un šoreiz arī vēlos nedaudz padalīties ar savu viedokli par šo zīmolu, tā teikt, iemest arī savas 50 kapeikas viedokļu burzmas trauciņā. Tā kā man ir jūtīga sejas āda, tad es pastāstīšu par Rīsu sēriju, kas paredzēta tieši jūtīgai ādai. 3 produkti, kas paredzēti sejas ādai, divi - rokām un ķermenim.
Stāstīt par to, kas ir Attirance (franču val. - pievilcība) laikam jau būtu nedaudz apnicīgi, tāpēc es akcentēšu tikai vienu, pašu galveno niansi - ražots Latvijā. Man patīk kā tas skan, un ka šis zīmols pauž mīlestību pret kosmētiku ar Latvijas labumiem un Latvijas elpu.
Kādu laiku bija sajūta, ka no LV zīmoliem zināmākie ir Madara Cosmetics un Stenders, bet nē, arī Attirance ir plašs sortiments, un par to var pārliecināties katrs apmeklējot Attirance skaisto veikalu uz Tērbatas un Dzirnavu ielu stūra.
Nē, nē, Attirance nav jauns zīmols, tas pie mums jau ir pieejams ļoti labu laiku, tomēr tagad ir sajūta, ka tas beidzot ir atdzimis jaunā veidolā un ar jaunu sparu ir gatavi iekarot cilvēku mīlestību. Šobrīd cenšas iekarot arī manu, tāpēc šodien rakstā padalīšos ar savu pieredzi lietojot šo produktus jau kādu laiciņu.

Rīsu klātesamība kosmētikā priekš manis neliekas nekas jauns, jo tas ir Āzijas kosmētikas supergrāvējs jau no laika gala. Par rīsu vērtīgajām īpašībām un pielietošanas iespējām ne mazums vien reizes lasīts biogrāfiskos vēstures darbos, romānos un teikās.
Jautājums, kāpēc rīsus ieviest Latvijas zīmola kosmētikā? Tāpēc, ka arī mūsu āda ir pelnījusi tikpat saudzīgu, bet efektīvu aprūpi kā Austrumu kultūras sievietes, tāpēc Rīsu sērijas kopjošie līdzekļi ir paredzēti jūtīgai un delikātai ādai un tās aprūpei. Un kāpēc gan neaizgūt komponentus no citām kultūrām, ja tie ir tik efektīvi?

Sejas skurbis ar rīsu pulveri (100 ml, 21.30 €)
Izlīdzina ādas toni, padara ādu tvirtu un samazina sīkās krunciņas. Ada izskatās maigāka un mirdzošāka, poras ir mazāk pamanāmas. Produkta sastāvā esošās rīsu un Alpu augu kompleksa sastāvdaļas matē ādu, piešķir tai mirdzumu un tonizē ādu (Attirance).
Pēc sejas ādas attīrīšanas, ir tiešām sajūta, ka āda ir maiga un mirdzoša, tomēr neteiktu, ka sejas āda ir nomatēta un poras mazāk redzamas. Man jau vispār šķiet, ka skrubis poras nu ne īpaši labi var sašaurināt. Savukārt, sīkās krunciņas izlīdzinās visi skrubji, jo veicot sejas masāžu mēs stimulējam asinsriti ražojot kolagēnu, lai āda ir atsperīga un pildīta, tātad - aizpildās grumbiņas. Līdz ar to, arī poras nav tik lielas.
Pēc tekstūras skrubis ir kā maigs krējums ar vieglām lodītēm. Uzklājot uz sejas nav sajūta, ka ādā tiek vienkārši iemasēts krēms, un tas ir tas no kā tik ļoti baidījos pirmo reizi lietojot skrubi. Ādu tas attīra saudzīgi, tomēr var just, ka āda tiek attīrīta.
Otra lieta, kas tādiem viegliem skrubjiem man nepatīk, ir tas, ka parasti pēc nomazgāšanas, uz ādas ir trekna kārta, taču arī šoreiz tā nebija. Krējuma konsistences masa noskalojās elementāri nost un sejas āda netiek savilkta vai sausināta.
Skrubis saņem +

Sejas serums ar rīsu un Alpu augu kompleksu (30 ml, 39.70 €)
Sastāvā esošās rīsu un Alpu augu kompleksa sastāvdaļas matē ādu, piešķir tai mirdzumu un tonizē ādu (Attirance).
Pēc ādas attīrīšanas ir nepieciešama ādas mitrināšana, un parasti kā strapsolis pirms krēma, talkā nāk serums. Serumam ir lielisks, hermētisks iepakojums, kas neļauj bojāt produktu, tomēr laikam iepakojums ir vienīgais, kas man liekas vērā ņemams šajā produktā.
Uzklājot uz ādas serumu, uzreiz var just, ka rīsu aromātam nejauki cauri sitās spirta aromāts, kas man ļoti nepatika. Ja sērija ir jūtīgai ādai paredzēta, tad man ļoti gribētos, lai spirts tur ir atrodams vienā no pēdējām pozīcijām, ne otrais.
Otra lieta, tas ir ļoti, ļoti, ļoti lipīgs un šī sajūta padara mani traku. Nožūstot seja ir savilkta kā ar liftinga krēmu, kas vairāk varētu patikt ja jums ir jau nobriedusi āda, tomēr pagaidām es pie šādas sajūtas nevaru vēl pierast.
Serums ādai piešķir papildu mirdzumu, un to var izmantot kā grima bāzi zem kosmētikas, bet tikai pie tāda nosacījuma, ja jums nav pretenziju pret lipīgu sajūtu un pārspīlētu spirta klātbūtni produkta aromātā.
Serums saņem -

Matējošs sejas krēms "Rīsi" (50 ml, 38.40 €)
Sastāvā ir rīsu kliju eļļa, kas novērš ādas izžūšanu un aizsargā jutīgu ādu. Krēms ir bagātināts ar orizanolu, vitamīniem un minerālām, kas mitrina un tonizē ādu. Sastāvā esošais Alpu augu komplekss pastiprina krēmā esošās rīsu eļļas balinošās īpašības (Attirance).
Esmu lasījusi par rīsu kliju eļļu, ka tas ir brīnumlīdzeklis, lai ādā uzturētu mitrumu saglabājot ādai elastību. Pēc tekstūras krēms ir ļoti bagātīgs, kas sākumā mani nedaudz biedēja, bet atlika uzklāt pirmo reizi, kad sapratu - krēms ir ļoti labs. Pat ļoti, ļoti.
Tas ir bagātīgs, krēmīgs, mitrinošs un aboslūti mierīgs reaģējot pat ar sakairinātu ādu. Tiesa, dienas laikā, ja no rīta uzklāts, sejas āda var sākt nejauki spīdēt, tomēr uzklājot uz vakaru, pat vasaras karstumā, sejas krēms mitrina un kopj sejas ādu, nepadarot to pārlieku taukainu vai smagu.
Es kādreiz domāju, ka labu, mitrinošu sejas krēmu ir grūti atrast, tomēr pēdējā laikā man nākas atrast vairākus labus krēmus. Varbūt manas vēlmes mainījušās, bet šīs krēms ir izmainījis manu ik vakara kosmētikas rituālu, tāpēc šis krēms saņem +.

Masāžas medus ar rīsu un Alpu augu kompleksu (100g, 21 €)
Gēls masāžas veikšanai, kas veidots uz cukura bāzes. Masāžas medus lietošanas laikā pārvēršas smalkā un slidenā eļļā. Ja gēlam tiek uzsmidzināts ūdens, tas pārtop viegli noskalojamā pieniņā. Sastāvā esošais Alpu augu komplekss pastiprina krēmā esošās rīsu eļļas balinošās īpašības (Attirance).
Lai pārāk neieslīgto personīgo problēmu atklāsmēs, es neeju vannās, bet tikai dušā, jo esmu dušas cilvēks, un vienīgais SPA veidīgais atpūtas brīdis ir pirts rituāls. Jā, tieši pirts rituāls latviešu garā. No A līdz Z. Nevis parastā karsēšanās. Kāpēc par to tagad sāku stāstīt? Tāpēc, ka atlika man viņu pamēģināt, kā sapratu, ka šis varētu būt lielisks papildinājums pēc pirts vai saunas (tas atkarīgs no tā kas jums tuvumā pieejams), jo masāžas medus ir LIELISKS.
Uz ādas uzklājot liekas, ka tas būs staipīgs un ķēpīgs, tomēr saskaroties ar ādas siltumu, tas sāk kust pārvēršoties eļļā, līdz jau saskaroties ar ūdeni pienainā masā, kas noskalojas viegli nost.
Man ļoti patīk lietot šo produktu, jo pēc lietošanas āda ir tik maiga, gluda un piepildīta. Es pat teiktu, ka šo masāžas medu var lietot arī atrodoties dušā, kad nav laika sēdēt vannās, kas radītu "rozīnīti" noskaņai.
Noteikti saņem +
p.s. šobrīd rīsu masāžas medu iespējams iegādāties ar 60% atlaidi - 8.50 €
Ja izlietošu raiti, noteikti došos pakaļ vēl vienam!

Atjaunojošs roku krēms ar medus un mandeles aromātu (50 ml, 6.90 €)
Bagātina un mitrina ādu, padarot to jauneklīgu. Produkta sastāvā esošais medus ekstrakts aizsargā ādu no mitruma zaudēšanas un padara to mīkstu un gludu. Roku krēms satur mandeļu eļļa un šī sviestu (Attirance).
No visiem produktiem tieši ar roku krēmiem biju visvairāk pazīstama, jo iepriekš biju jau pāris iegādājusies, tikai nebiju pastāstījusi tā arī vairāk par to kā patika. Man ļoti patīk šo metāla tūbiņu iepakojumi, bet līdz brīdim, kad jālieto, jo lietojot, lai saglabātu to vizuāli kaut cik pieticīgu, nākas akurāti visu izspiest laukā, lai veidotu smuku kopainu izlietoto produktu fotogrāfijā ("insta perfect" jābūt pat miskastei :D).
Lai vai kā, roku krēms jau labu laiku ir mans ik vakara roku kopšanas rituāls, jo nevaru doties gulēt ja neesmu sasmērējusi plaukstas ar krēmu. Tas tāpēc, ka es dienas laikā ļoti daudz mazgāju rokas un dienas beigās tās jūtas ļoti diskomfortabli. Attirance roku krēmam ir lielisks aromāts. Nav pārlieku uzmācīgs vai ķīmisks. Pēc uzklāšanas uzreiz nevarēs mesties pie telefona lietošanas, grāmatu lasīšanas, pusnakts noveļu rakstīšanas pie datora un citām izkaidēm, bet ja ar salveti noņem lieko kārtiņu, tas šķēršļu vairs nebūs.
Roku krēms saņem +

Kopumā jāsaka, ka no visiem produktiem, ko mēģināju, pirmajā vietā masāžas medus, otrajā sejas - krēms un trešajā - roku krēms.
Es ļoti nožēloju, ka līdz šim lasot atsauksmes tā arī nebiju saskārusies ar Attiranci, bet sadarbības iespaidā man bija iespēja izmēģināt ļoti daudzas lietas. Kā jau vienmēr esmu rakstīju - viss nevar patikt, un ja tā ir, tas nozīmē, ka kaut kas nav OK. Esmu piekasīga uz aromātiem un spirts ir lieta, kas mani tracina. Nav runa tikai kosmētikā. Vispār.

Es noteikti turpināšu uzlūkot, ko piedāvā Attirance un cerams, ka nāks klāt arī kādi nebijuši jaunumi, lai zīmols uz visa fona izceļas vēl vairāk. Nākošās lietas, ko vēlos izmēģināt, kad būšu tikusi ar šīm galā, ir slaveno dušas eļļu un sejas putas, kas man liekas ļoti saistošas.
________________________________________________________________
Kosmētika nopērkama Attirance SPA/Veikals (Tērbatas iela 14, Rīga) un interneta veikalā attirance.lv
Vairāk informācijas: mājas lapa, Facebook, Instagram


* raksts satur testa produktus (izņemot roku krēmu)  no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

6 komentāri:

  1. Mmm, tas masāžas medus izklausās lielisks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesantākais ir tas, ka uz šo produktu sākumā skatījos ar šķību aci, jo domāju, ka nespēsim sadraudzēties, bet redz kā - tagad burtiski fanoju :)

      Dzēst
  2. piekrītu, masāžas medus izklausās vairāk kā lielisks! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti ir vērts iegādāties, un tagad, kad ir atlaide - vēl jo vairāk ;)

      Dzēst
  3. Es kaut kur esmu dzirdējusi, ka šo kosmētiku nemaz neražo lv, bet tikai sapilda un pasniedz kā Latvijā ražotu.
    Ja nemaldos, tad to man teica kosmetaloģe, kura piedalījusies daudz apmācībās un semināros .

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ticu, ka tā ir taisnība, jo ar Bio2You ir tieši tas pats stāsts. Un MADARA Cosmetics arī. Tomēr tas stāsts slēpjas laikam tajā, ka visi zīmoli sākumā ir Latvijas zīmoli, kuru produktus ražo arī Latvijā, tomēr ir zīmoli, kuri ir iegādājušies rūpnīcas citviet ārzemēs un ražo tur, bet tas jau nenozīmē, ka tas nav Latvijas produkts. Vienkārši, rūpnīca nav Latvijā.
      Ar dekoratīvo kosmētiku ir nedaudz sarežģītāk. Dekor. kosmētiku ražo dažādās rūpnīcās, kur pasūta produktus daudzi uzņēmumi, tāpēc visbiežāk lūpu krāsās un pūderi, un citas lietas, ir ražotas Itālijā, lai gan uzņēmums ir, piemēram, Vācijas. Piemēram, arī Stenders Royal Jelly sērija ir ražota Korejā, bet tas jau nemaina lietas būtību, ka Stenders ir un paliek LV zīmols :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan