Labākie vaigu sārtumi: Douglas un Milani

10.07.16

Jau ļoti labu laiku lietoju vaigu sārtumus un vienmēr esmu zinājusi, ka tieši vaigu sārtums dažkārt ir atslēga uz dabisku, mirdzošu un jauneklīgu izskatu. Citreiz pietiek uzlikt nedaudz vairāk vaigu sārtuma un dienas no-makeup grims ir gatavs, jo izskatās, ka esam atpūtušies vairākus mēnešus svaigā gaisā. Diemžēl, lai arī kā gribētos, neizdodas uzturēties svaigā gaisā tik ļoti, tāpēc - nākas nedaudz mānīties sārtumu radot ar pūderu palīdzību. 
Esmu lietojusi daudzus vaigu sārtumus un ir bijuši mīļāki un nīstāki, bet šogad man ir izdevies patiesi atrast divus vaigu sārtumus, kurus diez vai tagad mainīšu pret kaut ko citu. 
Ja runājam par pēdējā laikā labākajiem vaigu sārtumiem, kas kļuvuši par visu laiku mīļākajiem vaigu sārtumiem, tad ir vērts pievērsties arī tiem, kas patikuši kādreiz.
Vieni no pirmajiem vaigu sārtumiem, kas iekaroja manas simpātijas bija Catrice, kuru tolaik pirku Eirokos veikalā (kurš tādu vēl atceras uz Barona ielas?). Lietoju ilgi un dikti, jo šķiet, ka tas bija pirmais vaigu sārtums, kas bija tieši tāds kā meklēju - persikots un ar zelta mirdzumiem, jo kādreiz beauty žurnāli mācīja - siltas nokrāsas acu krāsām persikotie toņi, vēsas nokrāsas acu krāsas īpašniecēm - rozā.
Tad es lietoju vairākus Catrice vaigu sārtumus un secināju, ka ne visi ir vienlīdz labi, un tad atklāju Essence Silky Touch Blush vaigu sārtumus, kas arī ir lieliski. Līdz šim esmu lietojusi 3 dažādus toņus un neviens nav licis vilties, jo tie ir pigmentēti un noturīgi.
Pēc tam sākot strādāt par beauty konsultantu iepazinos ar Artdeco vaigu sārtumiem, kas arī ir ļoti pigmentēti, tomēr ar tiem bija jāuzmanās, lai nepāršauj pār strīpu, tomēr noturība un izpildījums ir lielisks.

Labi, bet tagad ķersimies pie šiem izcilniekiem: Douglas Make-Up Powder Blush un Milani Baked Blush vaigu sārtumiem.
Douglas Make-Up Powder Blush vaigu sārtums, tonis - 3 Corail (9.95 €)*
Inovatīvs vaigu sārtums ar pulverveida un krēmveida  tekstūru, kas viegli kūst uz ādas. Mīkstinoša formula. Vienmērīgi klājas. Svaigs un smalks mirdzums. Starojošs un veselīgs izskats garantēts.
Par Douglas kosmētikas līnijas vaigu sārtumiem labos vārdus un atsauksmes biju lasījusi Sugarmakeup blogā, kur autore dalījās pieredzē sakot, ka tas, citēju: "viegli klājas un viegli iztušējas", un manā gadījumā tie ir galvenie komponenti, lai tas būtu lielisks vaigu sārtums.
Saņemot savā PR paciņā varēju tikai pārliecināties par šī sārtuma lieliskumu.
Es atvainojos, ka fotogrāfijās vaigu sārtums ir tik drausmīgā vizuālā izskatā, tomēr es viņu lietoju ikdienu jau kopš februāra un var redzēt, ka drīz vien būšu izlietojusi līdz pēdējam tā pigmenta gabaliņam, tātad, tālāk var arī nekomentēt sakot cik tas man ir iecienīts.
Mani fascinē tekstūra, kas atgādina gelu, bet pūderis ir viennozīmīgi pūderis. Ņemot talkā vieglu, nedaudz pūkainu otiņu, vaigu sārtums burtiski "uzguļas" uz vaigiem radot vienmērīgu, mirdzošu izskatu. Tā kā vaigu sārtumam iekšā ir zelta mirdzumiņi, tas uz ādas izskatās ļoti dabīgi.
Lai arī intensīvi pigmentēts, uz ādas uzklājas vienmērīgi neradot mākslīguma efektu. Zemāk attēlā var redzēt kā tas ir uzklāts vieglā kārtā, lai sejas vaibsti neizskatās divdimensionāli savelkot kopā ar tik košu acu grimu, bet var redzēt kā tas atsvaidzina un atdzīvina kopējo skatu.
Uz vaigu ābolīšiem Douglas Make-Up vaigu sārtums, Corail
Milani Baked Blush vaigu sārtums ir zīdainas tekstūras vaigu sārtums, kas ražots pēc speciālas tehnoloģijas - saulē"cepts", uz itāļu terakotas plāksnēm. Zīdains klājums, kas atstāj visas dienas garumā veselīga un mirdzoša izskata ādu.
Par Milani Luminoso vaigu sārtumu uzzināju pateicoties vairākiem Youtube video, kur cilvēki apgalvoja, ka tas ir labākais vaigu sārtums kāds jebkad lietots. Skaļi teikt, ne? Es arī tam neticēju, tomēr skatoties katru video sapratu, ka man tāds tonis patīk un īpaši jau zaudētājos nebūšu, jo kārtīgu persiku toņa vaigu sārtuma man vairs nebija.
Milani Luminoso vaigu sārtums dzīvē ir neticami skaists. Persiks ar vieglu zelta mirdzumu lāsumotu pāreju. Pieskaroties pūderis uzreiz var just samtaino pieskārienu sajūtu.
Vaigu sārtumu uzklāju ar to pašu otiņu, kuru klāju Douglas vaigu sārtumu. Klājot Douglas vaigu sārtumu droši var uzlikt nedaudz vairāk, bet Milani Luminoso nav nepieciešams lielā daudzumā, jo tas savu uzdevumu paveic lieliski. Lai arī abi ir pigmentēti, Luminoso uz ādas dara brīnumus un tas drīzāk izskaidrojams ar to, ka sastāvā ir sīkākā maluma mirdzumi, kas papildu izgaismo vaigus. Un, droši vien ar to, ka tas ir ceptais vaigu sārtums, kam ir jābūt ar izteiktu pigmentu un noturīgam.
Man patīk, ka Luminoso izskatās perfekti uz tik daudziem ādas toņiem, jo klājot viņu tagad, kad man ir gaiša āda, tas izskatās labi, bet tikpat labi, ja ne vēl labāk, izskatījās, kad man bija spray tan iedegums, un tad Luminoso darīja brīnumus: 2x paspilgtinot izgaismo ādas efektu.
Ko man vēl piebilst bez visa šī? Tas lieliski klājas un pludinās, un izskatās neticami labi + turās visas dienas garumā, pat pēc 8 stundām.
Uz vaigiem Milani Baked Blush, Luminoso
Abi vaigu sārtumi ir smalka maluma un kvalitātes ziņā ir vienlīdz lieliski, tāpēc šobrīd ikdienā starp tiem norisinās cīņa, jo es nevaru izlemt, kuru lietot labāk: Douglas vai Milani. Interesants fakts, ka abi vaigu sārtumi ražoti Itālijā, kas nozīmē, ka Itālijā ražo kvalitatīvus vaigu sārtumus (vismaz par šiem tā var teikt).
Pagaidām esmu nonākusi pie tā, ka vēlos izlietot Douglas sārtumu līdz galam, tāpēc tas ikdienai, bet tā kā Milani ir tik lielisks, tad to atstāju reizēm, kad jāiet uz pasākumu vai tikšanos, lai justos ekstra labi. Lasīju un redzēju video, kur meitene apgalvoja, ka diemžēl no šīs Baked Blush sērijas, Luminoso ir pats labākais, jo pārējie nav pat tuvu pielīdzināmi, tā kā pieturēšos pagaidām tikai pie Luminoso pēc tam un ne citiem Milani sārtumu toņiem.
Douglas Make-Up sārtums, Corail
Milani Baked Blush, Luminoso
Man liekas, ka šobrīd es ne līdz galam spēju pateikt savu sajūsmu par šiem abiem vaigu sārtumiem, bet viens ir skaidrs - es viņus izlietošu līdz beigām un tad tas nozīmēs, ka tie patiešām ir labi, jo līdz šim tāda vaigu sārtuma nav, jo parasti pusceļā tie apnīk. Pietam, tad tas būs arī mans personīgais rekords, kad beidzot esmu spējusi izlietot kaut vienu vaigu sārtumu līdz galam.

Kurš ir jūsu mīļākais vaigu sārtums?

Nopērkami: Douglas Make-Up veikalos Douglas, Milani internetveikalā (es pirku Beauty Joint Com)



! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmuma piešķirti PR testa produkti

4 komentāri:

  1. Ļooti gribu iegādāties Milani Baked Blush Luminoso! <3 Jo tieši nesen esmu vairāk iemīlējusi lietot vaigu sārtumus, nevis bronzerus un konturēšanas pūderus. Īpaši patīk kā sārtumi izskatās uz vaigiem, kad mati ir atglauzti. Pilnīgi rada tādu koķetu un maigu koptēlu.

    Uz taviem vaigiem Luminoso IZSKATĀS KOLOSĀLI! :)) Piestāv, patīk- ļooti glīti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka tev nenormāli patiktu Luminoso, bet iesaku nepirkt to pie mums LV, jo man bail domāt vai tas maz ir oriģināls. :/
      Jā, sārtums un tāda frizūra rada mistiski koķetu tēlu :)

      Mīļš paldies :*

      Dzēst
  2. Paldies par atsauksmi. Es tās iespaidā nopirku Milani Luminoso tepat Rīgā Lovemakeup veikaliņā (jā, jā, zinu, feiki utt.). Ieraudzīju, iemīlējos, nopirku, uzkrāsojos un gandrīz paģību no sajūsmas. Neko tik labu vēl nebiju redzējusi, nu tik mīksts un klājas kā sapnis, un izskatās dabiski. Feiks vai nē, bet šis vaigu sārtums ir mans jaunais svētais Grāls! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Luminosos ir sajūsmas vērts vaigu sārtums, bet priecājos, ka nopērkot Rīgā kvalitāte ir tāda pati kā oriģināli sūtot :) Es nedomāju, ka LoveMakeup tirgo fake kosmētiku, bet kaut kas ar kvalitāte nav kārtībā :)
      Man ir liels prieks, ka Tev šis vaigu sārtums arī tik ļoti iekritis sirdī ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan