Jaunākie vilšanās produkti: Douglas, LA Girl un e.l.f.

03.07.16

Meklēt nemitīgi kosmētikas industrijā inovatīvās, ideālākās un efektīvākās lietas, visai bieži nākas saskarties arī ar produktiem, kas neattaisno cerības. Protams, katram ir savs subjektīvais viedoklis, un it īpaši par kosmētiku, kas atbilst sev uzstādītiem standartiem. Man galvenais, lai produkts pilda, ko solījis, bet ja tā nav, tātad tā ir izgāšanās un produkts sagādā vilšanos. Visam ir jābūt balansā, tāpēc rakstot ikdienā par vairāk vai mazāk produktiem, kas patīk, šodien jums piedāvāju jaunākos vilšanās produktus.
Ja lasāt manu blogu ne pirmo gadu, tad zināt, ka vilšanās produktu rakstam atstāju līdz gada beigām, tomēr pēdējā laikā biju "uzrāvusies" uz vairākiem produktiem, kas lika pamatīgi vilties. Nevis vienkārši nepatika, bet absolūti nebija tas, ko gaidīju. 
Jau nedēļas sākumā rakstīju par Artdeco skropstu līmi, kas radīja pamatīgu šoku un nepatiku, tāpēc tagad to rakstā neiekļāvu. Saite uz rakstu.

L.A. Girl Pro Conceal konsīleris
Tik daudz biju redzējusi video pamācībās un blogu rakstos par to cik šie konsīleri ir lieliski un efektīvi, un pasūtot no internetveikala Beauty Joint toņus Classic Ivory un Creamy Beige, sapratu, ka ne tikai toņi ir garām, bet arī to konsistence ir vienkārši šausmīga. 
Pats gaišākais tonis ir Classic Ivory ir ļoti rozā, savukārt Creamy Beige tumši dzeltens uz oranžo pusi. Ja spiežamās tūbiņas iepakojums liekas OK, tad man ir sava veida pretenzijas arī pret pašu aplikatoru, kura sari burtiski skrāpē acu zonu. 
Uzklājot uz ādas tas dara diezgan maz, noteikti neradot to pašu skaistāko vizuālo tēlu.
Līdz esmu dievinājusi Catrice Liquid Camouflage konsīleri un tā arī laikam paliks, jo šie Pro Conceal noteikti nav tā vērti.

e.l.f. Studio Baked Highlighter izgaismotājs, tonis - Blush Gem
Beidzot esmu uzsākusi ceļojumu meklējot labāko izgaismotāju un kamēr nedaudz sevi valdu, lai iegādātos Champagne Glow paleti no jaunākā Becca kopdarba ar Jaclyn Hill, sāku ar pašu leju līdz būvētu savu viedokli par izgaismošanu jau uz augstāku klasi. 
Jāsaka, ka izgaismošana ir atkarību radoša nodarbe, tomēr uzreiz bija skaidrs, ka e.l.f. "ceptais" izgaismotājs absolūti neiederas kategorijā izgaismotājs, jo tam ir vājš pigments un uz sejas tas nav redzams praktiski vispār. 
Vienīgais veids kā ar šo esmu spējusi sadraudzēties, ir lietot kā acu ēnas mitrā tehnikā vispirms saslapinot virsmu ar L`Oreal Fixing Mist fiksējošos spreju un tad ar plakanu otu uzreiz uzklājot uz acs plakstiņa. Uz sejas to mitrā versijā nav iespējams uzklāt pietiekami labi.

Douglas Make- Up Blender Sponge sūklītis grima uzklāšanai
Iepriekš man ir bijušas augšas un lejas, kad esmu saskārusies ar dažādiem sūklīšiem grima uzklāšanai, tomēr šis bija kaut kas ārpus kontroles.
Pirmkārt, sūklītis nav jāsaslapina, kas jau man radīja bažas, jo pēc konsistences ir ļoti ciets un gumijots. Mēģināju saslapināt un nekā. Paliek tāds pats, pat neuzņem ūdeni. Otrkārt, tas nav lietojams, jo līdz ko kaut kas tiek uzklāts tas tik smagi un sāpīgi uzklāj tonālo krēmu, ka liekas seja tiek nevis atsperīgām kustībām kā masētā, bet sista, jo sūklis ir ciets un neelastīgs.

Pagaidām šie ir 3 produkti, kas līdz šim nav patikuši, bet domāju, ka ik pa laikam atkārtoti veidošu šādus rakstus, lai pastāstītu nedaudz vairāk, kas produktos un līdzekļos nav paticis un kāpēc.

Ja jums ir pieredze ar šiem produktiem, labprāt gribētu uzzināt, ko jūs par tiem domājat.

16 comments:

  1. Oho, jau ilgu laiku gribu pasuutiit LA Girl konsilerus, bet laikam tomeer attureeshos. Kas Tev tieshi nepatika konsistencee? Paaraak eljljains?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņi ir pārāk sausi un kad uzliek vairāk normāli nepludinās. Mēģināju ar pirkstiem, ar sūkli, ar otu.. ar visu, bet nekā. Protams, ja ziņkāre māc var jau nopirkt, jo nav jau baigais blieziens pa kabatu, bet nu nekas wow kā visur stāstīja. :/

      Dzēst
  2. Jaclyn Hill palete ir pilnîgi garàm - kaut kas tur nogàjis greizi, youtubà daudzi cepàs un pati viña ar atvainojàs vienà no jaunàkajiem video, ka tà sanàcis! Bet tas izgaismotàjs atseviški Champagne pop gan ir WOW! To es ar gribètu, bet vai ir kāda interneta vietne, kur to var pasūtīt uz Latviju??

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņiem tur nogāja greizi ar acu ēnu paleti, jo daļa no saražotās partijas bija zemas kvalitātes, bet sejas paletei, kurā ir izgaismotāji un sārtumi, gan nav ne vainas, nupat aptaustīju arī personīgi, likās nu ļoti pigmentēti un krēmīgi tie produkti.

      Dzēst
    2. Es ar tieši domāju, ka tas ir par Champagne Glow acu ēnu paleti, kur viņa veidoju to vienu toni- Champagne Toast. Tas ir baigais cepiens tagad beauty industrijā, bet nu neko - paleti noņēma no pārdošanas un viss OK. :)

      Uz Latvija pavisam oficiāli piegādā Cult Beauty, bet šipings diezgan liels :) pārējais ir tikai ebay, kur nu sazin, ko var nopirkt :D


      Una, aptaustot dzīvē to paleti, saki - tiešām vajag viņu, un dzīve bez viņas nav izdevusies? :D

      Dzēst
  3. Man ar Douglas sūklītis nepatika :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, ka viņš nevienam normālam cilvēkam nepatiks :D kā tādu vispār var palaist ražošanā??

      Dzēst
  4. Es nesaprotu, kas ir ar tiem LA Girl produktiem!? Citiem tie ir vieni no labākajiem konturēšanas produktiem, citi tiek pie pilnīgiem mēsliem. :D Vai tik tur ar nav kaut kādi kreisie tirgotāji un izplatītāji. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es nezinu kas tur ar viņiem, bet viens ir skaidrs, kas atšķiras un tā ir gaume. Man šāda tipa konsīleri nepatīk, bet kāds varbūt grib izgaismot vai ēnot ar sausu vaskveidīgu konsīleri :)
      Piem., man vēl ir acu zīmulis, kas ir superīgs, tāpēc laikam vaina ne LA Girl, bet vienkārši to konsīleri mūsu platuma grādos liekas garām. Tieši tas pats stāsts kā ar Maybelline Baby lips. :)

      Dzēst
  5. Izmēģināju pirms kāda laika LA girl konsīleri, un reāli nesaprotu kāpēc visi par viņu tā jūsmoja, nekas tāds. Pats konsīleris oksidējās uz manas ādas un vietās, kur es viņu klāju dienas laikā mainījās krāsa- palika daudz tumšāks un dzeltenīgāks, un skats nebija patīkams. Iegrābos ar viņu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es pat netiku līdz oksidēšanās, jo uzreiz tīrīju nost, jo tādā paskatā uz ielas nevar iet :D

      Dzēst
  6. Iphone arī vilšanās? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ha, ha, es tieši par to pašu iedomājos, kad liku bildi :D nea, tas fonā uz plauktiņa stāvēja, tāpēc atstāju "dekorācijai". :D

      Dzēst
  7. Piekrītu katram vārdam par sūkli ! Es no sākuma pamēģināju saslapināt, dabūju ar ūdeni atšķaidītus tonālā pleķus uz sejas un tad izlasīju, ka vispār nav jāslapina :D Lai gan dažreiz izmantoju to konturēšanas līnijas pludināšanai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti biezam vaska tipa tonālajam es domāju, ka tas der un patīk lieliski, tomēr ikdienas fluīda tipa, tas visu sasūc sūklī un nekāda jēga no tā nav :/

      Dzēst
  8. Esmu dzirdējusi, ka ELF izgaismotājiem vajagot noskrāpēt augšējo kārtiņu un tad pārādoties pigmentācija. Pati lietoju toni Pinktastic, kuram diemžēl nolūza krietns gabals, tomēr, tas kas bija palicis pāri no produkta bija ļoti pigmentēts :) Un attiecībā uz LA girl konsīleri - lietoju toni natural, sākumā ļoti patika, bet kad āda kļūst sausāka, tas vairs neizskatās labi un mēdz arī nedaudz oksidēties.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan