Atpakaļ 90-tajos ar metāliskām lūpām

31.07.16

Vecais, labais teiciens: "Viss jaunais ir labi aizmirst vecais" tik tiešām pauž visu tendenču rašanos, jo katru gadu mēs mētājamies pa dekādēm, no 80. uz 70., un pēdējos pāris gados pat uz 90., sākot ar džinsiem un choker stila apkaklēm, kas man asociējās ar dzīvnieku kakla siksniņām :D. Es vairāk varu komentēt par kosmētiku nekā modi un šī tendence pēc brūnām lūpu krāsām, vispirms jau matētām un tagad  -metāliskām, ir tiešā veidā atgriešanās manā bērnībā, tātad 90-tajos.
Protams, mode ar kuru es augu man liekas nedaudz atbaidoša, jo tad mums bija tik maz iespēju uzvilkt dažādas drēbes kā tagad, bet kad ir tik plašas iespējas, mēs atgriežamies pagātnē.  Bet, hei - ir interesanti paspēlēties ar to, kas kādreiz bija moderns. Raksta centrā ir brūna, metāliska spīduma lūpu krāsa, kas man pat radīja vēlmi un iedvesmu šoruden krāsot šāda toņa un izpildījuma lūpas.
Ja meklējat metāliska klājuma lūpu krāsu, nevajag uzreiz skriet un pārmaksāt par produktu, kas beigās iepatiksies vien uz pāris reizēm, jo nebrīnos, ka pēc laika par šo tendenci atkal aizmirsīs, tāpēc iesaku ieskatīties mūsu pašu Dzintars kosmētikas piedāvājumā, kur par pāris eiro var nopirkt tāda paša klājuma un izpildījuma metālisku lūpu krāsu.
Kas to būtu domājis, ka noniecinātais Dzintars atkal spēs piedāvāt tik aktuālos toņus, jo lai arī kā mums to tagad nesaprast, toreiz, 90-tajos sievietēm bija iespējams iegādāties tikai perlamutras vai metāliska klājuma lūpu krāsas, jo citu vienkārši nebija.
Dzintars Kredo Lux lūpu krāsa, tonis T41, ir lieliska, piezemēta un neuzkrītoša, bet askētiski brūna, kas noteikti neliks vilties.
Lūpu krāsa ir ļoti krēmīga un viegli uzklājama, tāpēc jārēķinās, ka noturība nebūs ļoti ilga, bet uzliekot pamatā NYX lūpu bāzi, Dzintars lūpu krāsas nofiksējas un ilgāk atrodas savā vietā.
Vislabāk man patīk, ka spīdumu gabaliņi nav jūtami, jo šādām metāliskām lūpu krāsām, pēdējais, ko gribētos ir sajust uz lūpām traucējošos spīdumus, kas novērojami visai bieži spīdīgās lūpu krāsās (it īpaši ja tas ir ļoti lētas), bet Dzintars to visu ir izdarījis kā nākas, un satraukumam nav pamata.

Lūk, lūpu krāsa kopējā tēlā.
Protams, metāliska lūpu krāsas "piemet", vizuāli, pāris gadus mūsu kontā, tomēr ja reiz esam jauni, kāpēc nepaspēlēties ar dažādām krāsām un gammām. Atceros vēl pāris gadus atpakaļ uzklāju tāda metāliska spīduma violetu lūpu krāsu un tad es izskatījos traki, bet tagad, man liekas, ka ir pat ļoti normāli, un man ļoti ir iepatikušās metāliskā spīduma, brūnas lūpas, lai gan, iepriekš krāsoju tikai košas vai matētas lūpas. Gadi mainās, gaume mainās.

Ko jūs domājat par jauno tendenci ar metāliskām lūpām?

8 komentāri:

  1. Tev smuki izskatās - it sevišķi šis konkrētais tonis. Es laikam nebūšu fane šai tendencei...lai gan... nekad neko nevar zināt. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) tieši tā, nekad neko nevar zināt, un iespējams pēc kāda laika arī redzēsim Tev uz lūpām mirdzošos metāliskos toņus :)

      Dzēst
  2. man pašai labāk patīk vienkāršas lūpu krāsas - bez spīdumiem iekšā, bet ne matētas :) uz Tevis šī lūpu krāsa izskatās labi, jo Tev ļoti piestāv šis tonis:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. līdz šim arī biju par klasiku, bet tad pārgāju uz matētiem, jo daudz vairāk noturīgas, bet tagad atkal pretējā virzienā - uz metāliskām :)
      Visādā ziņā, patīk eksperimentēt, kas vienmēr ir jautri :) Kaut vai sev mājās pie spoguļa :)

      Dzēst
  3. Tev labi izskatās! Man patīk metāliskās lūpu krāsas. Nesen tieši domāju, kur tādas samedīt, bet par Dzintaru pat neiedomājos :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz kā, mūsu pašu Dzintaram plašs piedāvājums :) Tik žēl, ka nav tik noturīgas kā varbūt gribētos :/

      Dzēst
  4. Izskatās, ka Dzintara lūpu krāsas, kuras vēl salīdzinoši nesen likās nepanesami perlamutrīgas, atkal atgriežas modē :) Man arī metālisko lūpu trends ir iepaticies. Gribētos izmēģināt kaut ko no šķidro lūpu krāsu gala, piemēram, Milani. Tu šīs neesi mēģinājusi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kaut kā pat neticas, ka tagad Dzinatrs lūpu krāsas atkal modē :))
      Man tieši arī arī gribās pamēģināt kādu noturīgāku lūpu krāsu, tāpēc arī skatos uz tām Milani, bet nē, diemžēl, neesmu vēl saņēmusies pamēģināt :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan