5 jaunumi skaistumplauktā: jūlijs

30.07.16

Šoreiz "5 jaunumi skaistumplauktā" nosedz visu sektoru produktus - matiem, ķermenim, sejai. Jūlijā veicu diezgan daudz pirkumus, ir daži, kas jaunumu statusā atrodas kopš jūnija, bet ir tik labi, lai par tiem stāstītu. Par laimi, šoreiz nav neviens slikts vai neiemīļots produkts.
Kā jau esmu iepriekš rakstījusi, šajos rakstos iekļauju produktus, kuri manā kolekcijā ir jauni, iemīļoti vai nē, bet zinu, ka par tiem atsevišķu atsauksmi neizdosies uzrakstīt laika trūkuma pēc, tāpēc rakstā apvienoju vienkopus, lai uzrakstītu savu atsauksmi vai pirmos iespaidus par tiem.

Kinetics Super Moisture SPF 8 mitrinošs un aizsargājošs roku krēms (150 ml, 7.95 €)*
Pirms kāda laika izmēģināju Kinetics Rich Cream roku krēmu un secināju, ka tas ir pats labākais roku krēms, kuru spēju lietot un lietot, bez mitas. Tiesa, vasarai tas ir pārāk biezs, tāpēc izmēģināju Super Moisture ar SPF 8, kas ir piemērots vasaras sezonai, jo lai arī kādreiz necietu lietot roku krēmus, tagad tas ir mans ik vakara rituāls, pirms miega ieziest rokas ar krēmu.
Es negribu tagad ne vienu, ne otru krēmu salīdzināt, bet tie ir lieliski. Esmu lietojusi arī Luxury Lifting.. secinājums: tie visi ir izcili. Aromāts ir kolosāls!! Lūdzu, lūdzu uzražojiet kāds tāds smaržas, un es viņas pirkšu. Visi 3, šīs sērijas krēmi, smaržo pēc siltas koksnes lietus laikā.
Pēc tekstūras roku krēms ir ļoti plāns un šķidrs, bet tas mitrina roku ādu neizmērojami, kas, iespējams, pateicoties vērtīgajai alvejai un pantenolam. Pluss, minimālais SPF, bet vismaz tāds tur ir, jo roku āda noveco vēl ātrāk par sejas ādu, bet SPF roku krēmos ir retums. Labākais ir tas, ka to var droši uzklāt pirms gulētiešanas un nebūs jābēdā, ka 10 minūtes jāgaida līdz tas sasūcas, lai var paņemt rokās telefonu vai grāmatu, tā, lai nepaliktu pleķi.
Teikšu godīgi, Kinetics roku krēmi manā uztverē maksā ļoti demokrātiski, bet tā kvalitāte ir tik izcila, kas piemērota gan lietošanai mājās apstākļos, gan profesionālos salonos. Nekad nebūtu domājusi, ka mūsu pašmāju zīmols izveidos krēmu, kas pārtrumpēs visus slavenos pasaules zīmolus. Sirsniņas acīs un īkšķīši uz augšu par Super Moisture un pārējām divām krēma versijām!

Lavera izsmidzināmais dezodorants ar apelsīnu un smiltsērkšķi (50ml, 7.80 €)
Es nekad nebūtu domājusi, ka pienāks diena un es sākšu lietot dabiskos dezodorantus, tomēr pēdējā laikā, es sāku izjust diskomfortu lietojot visus "smagos" dezodorantus, tāpēc sākuma etapā pārgāju uz minerālu bāzes dezodorantiem, un tad, vienu reizi nokļuvu veikalā Pirkumiņš un ieraudzīju šo Lavera dezodorantu. Iepatikās iepakojums un aromāts, un sapratu, ka ņemu.
Tā sastāvā ir apelsīnu ēteriskā eļļa, tāpēc tas smaržo pēc svaigiem apelsīniem, kas nav pārāk uzkrītoši, lai apniktu. Kā mēs zinām, tieši Alumīnija sāļu savienojums ir tas, kas nodara lielo kaitējumu padusēm un spēj izraisīt augoņus un pat audzējus, bet tik labi pasargā no svīšanas. Lavera dezodorantā ir augu esences, kas regulē svīšanu, un es teikšu, ka dezodorants ir ļoti jaudīgs. Lavera ir 100% dabīga kosmētika, ražota Vācijā, vegāniska (nav izmēģināta uz dzīvniekiem), tāpēc tas pats par sevi saprotams, ka arī dezodorants satur dabīgas sastāvdaļas, kas iegūtas no augu izcelsmes ekoloģiskām izejvielām, kontrolētās savvaļas ražas un pašu ražotās produkcijas.
Esmu izmetusi, bez žēlastības, laukā visus iepriekš lietotos dezodorantus un tagad ikdienā lietoju tikai Lavera, kas veic darbu tikpat lieliski kā visi, bet tas nekairina padušu ādu, neizraisa izsitumus, un ādu mitrina pēc skūšanās. Un, starp citu, padušu āda ir palikusi gaišāka, jo iepriekš lietotie dezodoranti, dēļ smagajiem savienojumiem, padarīja tumšu ādu (domāju, katra saskārusies ar šo "parādību").

NUXE Crème Prodigieuse Contour Des Yeux – Contouring konturējošs acu krēms (15 ml, 21.45 €)
Man patīk acu krēmi, bet prasot no viņiem tik maz, tie tik un tā nespēj sniegt to efektu pēc kuras es tiecos. Man patīk, ja acu krēms ir ļoti mitrinošs, jo šobrīd man ir smalkas līnijas, kas jāmitrina, lai neveidojas priekšlaicīgas un dziļas grumbas. Līdz šim lietoju un slavēju Joik mitrinošo acu krēmu, bet nespēju pēdējā laikā to vairs atrast, tāpēc iegādājos Nuxe. Krēms ir vairāk paredzēts tumšo loku un pampuma mazināšanai, bet tas noteikti nav veicis nekādas izmaiņas. Priekš manis tas ideāli mitrina acu zonu, jo uzreiz pēc uzklāšanas, acu zona ir tik maiga un mitrināta, ka prieks pārbraukt ar pirkstu galiem pār acu zonu un atklāt āda vairs nav sausa vai nelīdzena.
Ļoti interesants liekas tā aromāts, jo tas ir svaigs un patīkams, bet ne sintētisks. Atgādina ziedus vai ziedu nektāru.

Bourjois Air Mat tonālais krēms (30 ml, 16.99 €)
Man vajadzēja jaunu tonālo krēmu. Gaišā tonī. Lai varētu to atjaukt ar citiem tumšākiem tonālajiem krēmiem. Protams, matējošu. Izlēmu pamēģināt Bourjois Air Mat, jo biju redzējusi video, kur tas tika slavēts kā labs un noturīgs.
Es izvēlējos toni 01 Rose Ivory un pēc nosaukuma tas mani dikti biedēja, jo domāju, ka būs pa rozā, bet nē - tas ar dzeltenu apakštoni. Tieši kā man bija nepieciešams. Pēc konsistences tas ir ļoti biezs, tāpēc nepieciešams ļoti maz. Uz ādas veido vidējas līdz augstas sedzamības pakāpes pārklājumu. Atliek uzklāt divas plānas kārtas un visas problēmas ir paslēptas. Uz ādas noturība ir laba, bet ne izcila. Tūlīt pēc uzklāšanas tas pieķeras pie ādas tik ļoti, ka to nav iespējams pat noņemt ar micelāro ūdeni. Protams, dienas laikā mūsu eļļas to nedaudz "nograuž", un pēc 12 stundu lietošanas tas "peld" pa virsu sejai, kas man nepatīk, tāpēc bez cepšanas un fiksējošajiem līdzekļiem neiztikt, bet visādi citādi, man patīk, ka uz ādas nejūtas kā maska.
Pagaidām lietoju ik dienu un nekādu nozīmīgu pretenziju man pret tā lietošanu nav. Ja interesē, varu izveidot atsevišķu rakstu veltītu šim tonālajam krēmam.

Syoss Color Refresher matu krāsas atjaunojošas putas (75 ml, 6.45 €)
Pēdējā laikā, atklājot Davined Alchemic Red sēriju, esmu kritusi izmēģināt matu krāsu atjaunojošus produktus, jo man interesē vai tie tiešām spēj paveikt savu uzdevumu tik labi. Blondiem matiem, tas uzreiz skaidrs, ka palīdzēs, jo noņems dzeltenumu matos, bet kā ar pārējām matu krāsām? Vienu piektdienu uzdūros šim Syoss produktam par kuru iepriekš neko nebiju ne redzējusi, ne lasīju un nodomāju, ka gribu pamēģināt. Protams, izvēlējos to, kas paredzēts sarkaniem matu krāsu toņiem.
Flakonā ir tikai 75 ml, bet produkts, kas pārvēršas biezās putās ir neizsakāmi ekonomisks. Ieklāšana līdzīga kā visiem: pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu, izsusina matus ar dvieli un ar roku palīdzību vienmērīgi ieklāj matos no saknēm līdz matu galiem.
Flakons, protams, jāsakrata pirms izsmidzināšanas. Man pietiek ar plaukstas lieluma putu daudzumu, lai ieklātu to visos matos vienmērīgi. Tā tonis ir vairāk sarkanbrūns, kas sliecas uz oranžīgo pusi, tāpēc ja liksiet blondos matos, var sanāk ruds tonis.
Es parasti matos to paturu 30-40 minūtes un pēc tam izskaloju. Pēc Syoss putām nav nepieciešams kondicionieris, jo mati netiek sausināti. Rezultāts sanāk ļoti skaists. Ja par Davines Alchemic Red kondicionieri rakstīju, ka tas nedod īpaši redzamu efektu, tikai paspilgtina toni, tad Syoss putas lieliski notonē matus, tā, ka pat nevar redzēt ataugušās saknes. Mati ir spīdīgi un veselīgi, kā nesen krāsoti. Uz šo brīdi esmu lietojusi jau 2 reizes (jo efekts saglabājas līdz 3 mazgāšanas reizēm), bet liekas, ka flakonā vēl ir daudz produkta. Manuprāt, Syoss putas lieliski atsvaidzina sarkanā toņa matu krāsu, kas salīdzinoši ātri balo laukā, lai ik pēc pāris nedēļām nav jādodas pie friziera krāsot no jauna.
Vairākas reizes pagātnē biju vīlusies Syoss produktos un matu krāsās, bet Color Refresher putas ir superīgas! Godīgi teikšu, ka šobrīd Syoss putas lietoju biežāk par Davines kondicionieri, bet vēlos piebilst, ka Syoss putas nederēs ja krāsojat vēsa toņa sarkanus matus (baklažāni, violeti sarkani utt.), tad jāņem Davines, jo Syoss derēs silto toņu matu krāsām (sarkankoka, sarkanie utt.).

Matu krāsa pēc Syoss Color Refresher lietošanas:

Noteikti gribu zināt, kas jums jauns skaistumplauktā, kas mainījis jūsu domas, paradumus vai priekšskatus par kādu zīmolu vai produktu sēriju?

uz drīzu tikšanos,
Z.


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti, PR paraugu produkti

8 komentāri:

  1. Daudz visādu interesantu jaunumu :) Noteikti jāizmēģina Lavera dezodoranti, jo manī arī jau kādu laiku mīt doma, ka gribu atrast labu produktu bez alumīnija sastāvā. Tās Syoss putas arī izklausās labas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patīkami arī tas, ka Lavera dezodorants ir ļoti ekonomisks, jo atceros, ka parastos, it īpaši izsmidzināmo versiju, varēju pirkt un pirkt cik tie ātri izlietojās :/ noteikti izmēģini :)
      Syoss putas mani patiešām patīkami pārsteidza, tāpēc ja pēc toņa der, tad noteikti ir vērts paskatīties ;)

      Dzēst
  2. Kā saprast peld pa virsu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas nozīmē, ka uz sejas pa virsu būtu kā tauku kārta un pārvelkot pāri ar pirkstiem tas viss nāk nost. :( Vispār, tas noteikti nav tas labākais skats.. :/

      Dzēst
  3. Loti labs ir ari no Drogaam Altera Sport dezodorants, puusams.Tads pats iepakojums kaa Lavera, dabiigs un labi straadaa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ok, paldies, noteikti paskatīšos nākotnes pirkumiem :)

      Dzēst
  4. Dezodorants ieinteresēja, jāpamēģina! :) Putas arī, nezināju, ka Syoss tādas ir, ok, nepievērsu uzmanību, jo arī esmu vīlusies vairākos šī zīmola produktos :(

    Un labprāt lasītu sīkāku izklāstu par tonālo krēmu :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan