Spīdumi ekstravagantam iznācienam: NYX un Oriflame

28.06.16

Esmu diezgan rezervēta, kad izvēlos lūpu spīdumus un visbiežāk tie noteikti būs bēši līdz ,maksimums, sārti, tomēr nekad, nekad neesmu varējusi iedomāties kā ir nēsāt piesātināta toņa tumšus un netipiskus spīduma toņus. Man ir tā - ja reiz tumšs, tad matēts, jo citādi bez lielas ķēpas prieka absolūti nekāda. Gribēju sevi izaicināt pamēģināt arī fun toņus spīduma versijā, un tam man palīdzēja jaunais Oriflame spīdums neparasti skaistā tonī un NYX spīdums, Havana Nights analogs tikai spīduma izpildījumā.
Priekš manis spīdumi liekas diezgan liela padarīšanu, jo nemitīgi ir jāielūkojas spogulī, lai pārbaudītu vai spīdums nav pa visu seju, nav izsmērējies vai nodilis no lūpām. Tomēr vislielākais phē ir tas, ka vējainā laikā, mati vienmēr iepinas lūpu spīdumā. Paradokss - pat dienās, kad liekas vēja vispār nav, līdz ko atliek uzklāt spīdumu, vējš kā juzdams paveic savu varoņdarbu ņirgājoties. LOL

Raksts vairāk kalpo kā spēriens ne tikai sev, bet arī jums (cerams) kā iespēja pamēģināt un iedrošināt sevi uzklāt uz lūpām kaut ko vairāk kā nude vai neko.

NYX Butter Lip Gloss mitrinošs lūpu spīdums, tonis - Devil`s Food Cake (BLG22)
Maigais NYX Butter Lip Gloss lūpu spīdums padarīs Jūsu lūpas zīdainai maigas. Intensīvs, noturīgs un ar saldu garšu.
Ļoti precīzi noraksturots kā maigs un mitrinošs lūpu spīdums, kas uz lūpām burtiski jūtas kā izkausēts sviests. Es kādreiz nesapratu par ko īsti ir sajūsmas vilnis, tomēr saprotu, ka tas ir ļooooti labs lūpu spīdums. Man nenormāli patīk, ka Butter Gloss spīdumi ir ārkārtīgi pigmentēti un piesātināti. Vienīgais tas sagādā nedaudz problēmas pie uzklāšanas, ka nevienmērīgi līdzinās. Neteikšu, ka Butter Gloss ir īpaši lipīgs, tomēr pirmajos brīžos var just, ka lūpas nedaudz ķepē kopā.
Attēlā redzams kā spīdums izskatās divās kārtās. Devil`s Food Cake (cik burvīgs nosaukums) ir piesātināts sarkans/melleņu/brūngans spīdums, kas lieliski akcentē iedegumu.
Papildināju ar lūpu zīmuli eksperimentu rezultātā, un secināju, ka tad tas labāk guļ un tik traki nenoēdas. Zemāk redzams tikai pats spīdums bez jeb kā cita pamatā vai pa virsu.

Oriflame The One Vinyl Gel lūpu spīdums, tonis - Purple Rumba
Ļoti viegla šķidrā lūpu krāsa, kas klājas vienmērīgi, gluži kā želeja, piešķirot lūpām glancētu spīdumu. Kondicionējošā formula rūpējas par to, lai lūpas būtu maigas.
Oriflame Vinyl Gel lūpu spīdums ir pavisam svaigs jaunums no Oriflame, un ieraugot šo skaisto toni Purple Rumba uzreiz sapratu, ka vēlos riskēt mēģinot, lai gan violetie toņi uz lūpām mani nedaudz biedē. Sākumā nevarēju īsti sadraudzēties ar aplikatoru, jo katru reizi šķita, ka tas kaut kur iesprūst, tomēr jo vairāk esmu lietojusi jo katru reizi paliek vieglāk.
Viennozīmīgi piekrītu, ka Vinyl Gel klājas uz lūpām kā želeja un pat pēc uzklāšanas paliek sajūta, ka uz lūpām ir biezas tekstūras želeja, kas pēc kāda laika var radīt diskomfortu.
Viena lieta, ko es novēroju, kas līdz galam īsti nav taisnība, tas, ka klājas vienmērīgi. Varbūt, ka man tik tādas problēmas, bet es dabūju vairākas reizes cīnīties, lai iegūt šādu efektu kā zemāk redzams fotogrāfijā. Ja NYX darbiņu paveica 2 kārtās, tad ar Vinyl Gel tas prasīja 3 kārtas un vēl dažas reizes korekcijas gaišākajos plankumos, kas radījās uzklāšanas brīdī, jo spīdums brīžiem "rāva nost" uzklājot spīdumu.
Ja vēlaties no manis rezumējumu, kas vairāk patika - Oriflame vai NYX, es saku, ka NYX, jo lai arī man ne īpaši patīk saldā smarža, ilgstoši nēsājot tas tomēr patīkamāk uzvedas un nejūtas tik mākslīgi atšķirībā no Oriflame spīduma, tomēr turpināšu lietot pie pirmās izdevības arī Oriflame, jo līdzīga toņa manā kolekcijā nav.

Uzklājot šādus ekstravagantus un piesātinātus toņus, noteikti tiks pievērsta papildu uzmanība, jo šie ir tādi toņi, kas ikdienas gaitās, it īpaši latvju daiļavām, nav tik raksturīgi.
Protams, es nesaku, ka pametīšu savus iemīļotos matētos toņus, bet šāda tipa spīdumi ir labs update vasaras grimam, lai visu cauru gadu nav ar matētām vai nude lūpām jāskraida. 


Kā jums ar šādiem toņiem spīdumu izpildījumā - patīk/ nepatīk?

_____________________________________________________________________
Nopērkami: NYX veikalos Douglas, Oriflame pie kataloga konsultantiem
Cenas: NYX - 8.95 €, Oriflame - 9.90 €


* raksts satur testa produktus no uzņēmumu pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

6 komentāri:

  1. O, jā, latvieši noteikti nav pieraduši pie ekstravagantiem lūpu toņiem, kad uz darbu bižutērijas veikalā uzkrāsoju NYX MOSCOW, kas ir tumši zila, vari gan jau iedomāties omīšu un citu savādo cilvēciņu reakciju :D Bet man patīk eksperimenti.

    Žēl, ka Oriflame spīdumam izpildījums klibo, tonis ļoti interesants!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho, es varu iedomāties tos raižpilnos skatienus :D Galvenais, ka pašai patīk, un to es visbiežāk esmu secinājusi, ka redzot uz ielas kādai sievietei skaistu lūpu krāsas toni, kas varbūt man liekas atbaidošs, bet viņa nes šo krāsu ar tādu pārliecību, ka arī es sāku domāt, ka man vajag (lai gan, tas pavisam noteikti nav mans tonis). Galvenais ir pārliecība! ;)

      Dzēst
  2. Es kaut kā nespēju sadraudzēties ar tumšiem / spilgtiem lūpu spīdumiem un dodu priekšroku bēšiem un rozīgiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bēši un rozīgie ir paši labākie, bet dažkārt jau var kaut ko netradicionālu ;)

      Dzēst
  3. Tev ļoti piestāv šie toņi, īpaši no NYX :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies ;) Apjautājoties, kurš no toņiem man vairāk piestāv, sliecas 50/50, bet uzrunā nedaudz vairāk, jo tas tāds sulīgāks un uzkrītošāks ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan