Mēneša atskaite: aprīlis

01.05.16

Godīgi sakot, man pat neticās, ka tūlīt būs jau noiet pusceļš no šī 2016. gada un ka pēc nedaudz mazāk kā diviem mēnešiem es absolvēšu universitāti, kas tā vien liek priekā palekties. Aprīlī jaunpienācēju kārtā ir nereāli daudz produktu, par ko pārliecināsieties, ja lasīsiet tālāk un tiksiet līdz pašām beigām. Izlietoju patiešām maz lietas, jo nekas jauns mani neiedvesmoja, lai izlietotu, tāpēc arī favorītu kārtā ir samērā maz produktu. Lai vai kā, man ir prieks, ka esam beidzot sagaidījuši maiju, kas kā jau katru gadu sākas ar brīvdienu, tāpēc novēlu jums izbaudiet ne tikai šo laisko svētdienas dienu, bet katru saulaino dienu, ko maijs mums sniegs.
Favorīti
Bourjois Micellar Cleansing Water micelārais ūdens: lielisks, un es nebaidos šī vārda patiesuma, jo tas tiešām spēj uzveikt ar dažiem vilcieniem visu kosmētiku. Pat biezas kārtas grimu!
Mossa Age Excellence Miracle Peel 5 minutes peeling maska sejai: vēl viens lielisks jaunums, kas neliks vilties. Un, lai arī pamatīgi atgādina Madara Peel masku un Planeta Organica AHA pīlingu, šī ir labāka maska, jo izteiktāk ir jūtams efekts un vaidziņus pakņudina labāk. Aromāts ir absolūti burvīgs, tāpēc šī ir maska noteikti jāķer ciet, jo lai arī vien mēnesi nopērkama veikalos, daudzviet tā vairs nav pieejama, tāpēc laika šis būs jaunais dižpārdoklis.
Kiehl`s Ultra Facial Oil Free Gel želeja/krēms sejai: ja nemaldos, tad pirmo reizi iepazinos ar šo produktu divas vasaras atpakaļ, bet tas bija paraudziņa formā, bet jau tad likās intriģējošs, un nu atkal mēs satikāmies, un domas nav mainījušās. Krēms ir ārkārtīgi vieglas tekstūras, ādu padara vienmērīgu (ko rada glicerīna klātbūtne) un tas izcili kalpo kā kosmētikas bāze tonālajam krēmam. 
Artdeco High Perfermance tonālais krēms, tonis 14: lai arī šis ir tonālais krēms, kas paredzēts vairāk nobriedušai ādai, jo tā sastāvā ir mikroskopiski zelta putekļi, šo tonālo krēmu sāku lietot tāpēc, jo tas ir viens no nedaudzajiem, kura tonis atbilst specifiski manam sejas tonim. Tas ir gaišs un ar dzeltenu apakštoni. Ja jūtu, ka vajag nedaudz gaišāku, atjaucu ar pavisam gaišu tonālo krēmu. Sedzamība ideāla, noturība ievērojama un nekas cits man nav nepieciešams kā vien tonis un efekts.
Essence Prettifying lūpu eļļa, tonis 02: visa mēneša garumā, pie pirmās izdevības krāsoju tikai šo lūpu eļļu. Kad aktīvi rakstīju bakalaura darbu, tā man atradās blakus, lai lūpas neizžūtu, un ar uzdevumu tika galā labi. Ātrs un ērti lietojams produkts, kas nesēžas rievās un pēc ilgākas lietošanas neveido baltās švīkas uz lūpu kaktiņiem un iekšlīnijas.

Pasākumi
Aprīlī man bija iespēja apmeklēt trīs interesantu pasākumus:
Riga Fashion Week w/ Maybelline pasākums, kas bija patiešām foršs, jo bija iespēja satikt foršās blogeres ar kurām ikdienā"satiekamies" tikai virtuālajā vidē. Otrs bija pasākums par godu Infracyte lūpu spīduma ienākšanai Latvijā, par kur rakstīju jau šeit. Un trešais bija Vēnu klīnikas rīkotais pasākums kopā ar Stenders, kas lika aizdomāties par šo svarīgo problēmu, ko laikam neviens īsti ikdienā neapspriež.
foto: Uldis Vilks 
foto: Kristaps Bardziņš 
foto: Kristaps Bardziņš
Seriāls
Esmu "uzsēdusies" uz viena pavisam svaiga un jauna seriāla - The Catch, kas noteikti patiks visiem tiem, kas kādreiz bija iemīļojuši skatīties White Collar. Tās mahinācijas, domāšanas gājiens un klātesamības efekts (aka nervu kutināšana) šo seriālu padara par atkarību. Uz šo brīdi šim seriālam ir tikai 6 sērijas, bet es nevaru sagaidīt, kad iznāks vēl jaunās sērijas. Man baig negribas stāstīt par saturu, bet uzspiežot uz The Catch, atvērsies links uz IMDB, kur var noskatīties treileri un pārliecināties cik šis seriāls ir aizraujošs.

Izlietotie produkti
Kinetics Rich Cream roku krēms: jau kādu laiciņu bija aizkavējies kosmētikas plauktiņā, bet tas ir patiešām ievērības cienīgs roku krēms, kuru noteikti iegādāšos atkārtoti uz ziemas sezonas sākumu, bet pagaidām skatos izmēģināt Super Moisture vai Luxury Lifting. Ja jums ir kāda pieredze ar šiem krēmiem, labprāt vēlētos uzzināt jūsu domas.
Kivvi Comsetics Moisturizing toniks sejai: ļoti patika, jo tā sastāvā nav spirta, kas nesausināja ādu un no rītiem ideāli kalpoja, lai viegli attīrītu ādu. Pašlaik sejas āda niķojas, bet pieļauju domu, ka noteikti iegādāšos atkārtoti.
Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody Volume 1 izsmidzināms veidošanas līdzeklis matiem: sāku lietot otru iepakojumu, un pilnīgi noteikti iegādāšos ar trešo iepakojumu, jo tas ir neaizvietojams palīgs taisnojot vai citādi veidojot matus, kur talkā tiek ņemti rīki karstuma ietekmē.
Batiste Strenght &Shine sausie šampūni: vakar jau veicu pasūtījumu jauniem iepakojumiem, jo sapratu, ka medīt tos Stockmanā nav jēga. Man ļoti patīk šī sērija, tomēr kaut kā pēdējā reizes neredzēju to pašu efektu, ko iepriekš, tāpēc tagad nolēmu atkal atgriezties pie Original versijas.
Bourjois Micellar Cleansing Water micelārais ūdens: visas domas jau uzrakstīju augstāk pie favorītiem, bet piebilst vien varu, ka noteikti pirkšu atkārtoti.
Lovea sauļošanās eļļa ar Tajiešu monoi eļļu: atceraties par šo produktu rakstīju vasaras beigās, gandrīz vai izskaņā, un tā šī eļļa nogulēja visu šo laiku plauktiņā līdz nodomāju, ka jāveic uzkopšana. Kad ieraudzīju kas ar šo eļļu noticis nedaudz izbrīnījos, jo eļļa ir sabiezējusi un ir izveidojušās kā sviesta nogulsnes. Atverot mājas lapā, rakstīts, ka viņa tā dara ja temperatūra sasniedz mazāk kā +22 grādus. Es šo eļļu labprāt atstātu lietošanā, tomēr kratīju līdz nemaņai, bet sabiezējums neizkliedējas, tāpēc tomēr nāksies no tās tikt vaļā. Lielākais pluss par ko iedomājos, ka šis ir pierādījums tam, ka uzraksts "dabisks" nav tikai uzraksts.
Barbara Hofmann Special Soap ziepes kosmētikas otiņu tīrīšanai: lieliskas un par to pārliecinos jau kārtējo reizi. Noteikti pirktu atkārtoti, ja tās būtu kaut kur nopērkama, bet diemžēl cik Douglas veikalos esmu bijusi nekur nav, tāpēc esmu jau pasūtījusi Beauty Blender šķidrās ziepes, kas arī esot vienas no labākajām.
Germaine de Capuccini eļļa kosmētikas noņemšanai: jau iepriekš rakstīju bēdu ar šo eļļu, ka diemžēl tā spēcīgi kairina manas acis un tās paliek apsārtušas un sapampušas, bet sāku lietot tikai sejai un nekādas reakcijas nebija. Patiešām forša eļļa, bet neesmu vēl izlēmusi vai pirkšu atkārtoti vai tomēr nē.
Nivea Care sejas krēms: neteikšu, ka baigi sajūsmināja, tomēr lietot to varēja. Krēms no kura negaidītu lielu kopjošos īpašību, bet kad seja ir no aukstuma aprauta vai izteiktāk sausa, pirmajai palīdzībai tas noder itin labi.
Stenders roku krēms: labs roku krēms, ļoti kopjošs un parocīgs, tomēr lietošanai mājas, man jau šķiet, ka izmērs ir stipri pa mazu. Katru vakaru lietojot tas pietiks labi ja 10-15 dienām.
Dr. Wolff Vagisan intīmās kopšanas mazgāšanas līdzeklis: ja nemaldos šis ir viens no līdzekļiem, kas tiek slavēts itin visur, tomēr es neteikšu, ka man radās kaut kāds īpašs iespaids. Man labāk tad patīk mūsu pašu Pien- sūkalu mazgāšanas līdzeklis.

Jaunumi
Šeit nav redzami pilnībā visi jaunumi, bet gan daļa no visa pilnā klāsta, kur nav redzamas arī pirmās nepieciešamības beauty lietas.
Aprīlī sen nebiju saņēmusi tik daudz jaunumus, un it īpaši no L`Oreal un Maybelline, kas piedāvāja virkni jaunos produktus izmēģināšanai. No visiem visvairāk ir ieintriģējis L`Oreal Nude Cushion tonālais krēms, Maybelline The Blushed Nudes acu ēnu palete un jaunā L`Oreal Feline skropstu tuša. Nākotnē noteikti būs kāds kopsavilkums par to, kas paticis un kas nē.
Mēneša sākumā saņēmu ilgi gaidīto Madara Insider Box par kuru jau esmu pietiekami ilgi rakstījusi par šo sāpi, ka man kaste lika vilties, jo saturs bija paredzēts sausai ādai nevis katram ādas tipam. Kaut kā tizli izlikt naudu par produktiem, kas man vispār neder. Raksts.
Arī Essence un Catrice jaunie pavasara/vasaras kolekcijas jaunumi ir nopērkami un par katru no jaunajiem produktiem jau rakstīju šeit. Catrice izgaismotājs jau bija izķerts un pēdējais bija palicis Velvet Stick zīmulis perfektajā mauve tonī, ko es pati paspēju vēl paķert.
Infracyte lūpu spīdums ir pavisam jauns produkts, kas noteikti ir ievērības cienīgs, it īpaši tām, kas dievina apjoma piešķirošus lūpu spīdumus. Raksts
Vienā no pasākumiem, saņēmu jauku kosmētikas maciņu ar Stenders produktiem. Iekšā atradu nenormāli dievīgu Stenders jaunā aromāta paraudziņu no luksus sērijas - Pure Pearl. Tik ļoti atgādina manis iemīļotās Closer smaržas.
MOSSA aprīlī nosvinot 2. gadu jubileju mūs iepriecināja ar diviem patiešām interesantiem jaunumiem ar melnā plūškoka ogām. Par masku jau rakstīju augstāk favorītos, bet sejas krēmu lieto mamma un saka, ka liftinga efektu tas sniedz pamatīgi.
No sūtījumiem, kas nāca no ārzemēm, es beidzot saņēmu sen kārotās Ofra Cosmetics šķidrās lūpu lakas - Miami Fever un Havana Night, kas tika radītas sadarbojoties kopā ar youtube vlogeri Katleen Light`s. Pēc kvalitātes tās tik tiešām ir tik perfektas kā par tām runā, un toņi neaprakstāmi unikāli.
Nākošā dienā saņēmu arī paciņu no interneta veikala BeautyJoint, kur pasūtīju La Girl Pro konsīlerus,  slaveno Milani vaigu sārtumu tonī Luminoso, ELF izgaismotāju, jaunus tonālos krēmus, Morphe otu un Wet`n` Wild jauno kosmētikas fiksatoru un lūpu krāsu.
Meklējot Barbara Hofmann ziepes sūkļu mazgāšanai, pie reizes iegādājos Pien- putas sejas mazgāšanai un Lumene dušas želeju ar ideālu dzērveņu aromātu. Paralēli devos uz Drogām, lai pakavētu sev 30 minūtes "liekā" laika, un iegādājos Essence Velvet Stick zīmuli/ lūpu krāsu izcilā mauve tonī, kas man vienmēr mīļi, un jauno Natura Siberica Loves Latvia limitētās kolekcijas skrubi, kas radīts par godu Latvijai, kurā iekļauti ozola, ciedra un malvas komponenti. Ieraudzīju un nevarēju nepaņemt.
Gandrīz jau mēneša izskaņā saņēmu paciņu no Decléor. Tā ir pirmā iepazīšanās ar šo zīmolu, bet esmu diezgan patīkami pārsteigta par iepakojumiem un aromātiem. Un pēdējā aprīļa darba dienā, negaidīti atceļoja vēl divas paciņas. Viena no Artistry, kuri piedāvā daudzus skaistus un intriģējošus jaunumus, un otra no Kiehl`s, kas man bija negaidīts pārsteigums. Arī Kiehl`s mums piedāvās jaunu nakts pīlingu ādas atjaunošanai, bet par to citreiz izstāstīšu vairāk.


Es ceru, ka maijs nepaskries vēja spārniem kā to darīja marts un aprīlis, lai vismaz mums ir iespēja sajust darba un dzīves ritumā, ka brīžiem ir nedaudz jāapstājas un vienkārši jābauda saules klātesamība un zaļās zāles pieskārieni ādai. Lai jums izdevies, ražīgs un skaists maijs!

10 comments:

  1. Bourjois micelārias ūdens arī mans favorīts - tiešām ātri un labi notīra visu kosmētiku :) Tik daudz jaunumu - gaidīšu atsauksmes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pateicoties Tavai atsauksmei arī iegādājos šo micelāro ūdeni, un par to varu teikt lielu paldies :)

      Dzēst
  2. Izskatās, ka ir izveidojusies laba sadarbība ar firmu pārstāvjiem, daudz jaunumu. Īpaši gaidīšu atsauksmi par kušiņu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jaunumi ir no tiem uzņēmumiem, kuri jau labu laiku sūta šos preses paraugus :) Ar kušonu jau sākšu draudzēties nākošnedēļ, un tad redzēs vai tas ir tikpat lielisks kombinētai ādai kā visiem pārējiem ādas tipiem kā dzirdēts iepriekš :)

      Dzēst
  3. Batiste Stockmanā vairs nebūs, jā. No kurienes pasūtīji? ;)
    Un kādi pirmie iespaidi par Elf izgaismotāju?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūk, šo es nesaprotu.. kāpēc reāli vairs neved, ja reiz vienmēr tie ir izpirkti un cena ir sacelta kosmosā. Es sūtīju no MikroShop lapas - http://mikroshop.lv/index.php/shop-store/search?keyword=batiste&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category

      Par elf izgaismotāju pagaidām domas nenoteiktas, jo tas ir ļoti blāvs izgaismotājs un nemaz nav tik pigmentēts kā biju iedomājusies. Tad jau Catrice jaunais ir 10000x reizes labāks, bet jāskatās kā uz sejas klāsies, jo pagaidām mēģināju tikai uz rokas. :)

      Dzēst
  4. Pašlaik taisos pasūtīt NYX no beautyjoint - cik ilgā laikā aptuveni pienāk sūtījums? Un vai nav nekādas problēmas ar muitu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pasūtījums atnāca laikam kādas 8 dienās. Ar muitu vispār nekādu problēmu, tikai vienīgais, ka shipping dārgs, tāpēc ar to jārēķinās, bet vispār iepakots bija ideāli un nekas nebija saplēsts :)

      Dzēst
  5. Ļoti noderīga bija atsauksme par ArtDeco tonālo, jo viņu stends ir kā noslēpums man (ļoti neērts).
    Kiehl's krēmu drīz sākšu lietot :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka noderēja. :) Tik netipiski dzirdēt vārdu "viņu", jo kādreiz strādājot ar šo zīmolu 3 gadu garumā, tas man bija ļoti tuvs un man ir daudz lietas ko par to stāstīt un rādīt. Tikai dīvaini, ka šeit blogā neesmu neko daudz stāstījusi.
      Gan jau pienāks diena un stāsts no manis par šiem produktiem un par to cik šis zīmols nav novērtēts :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan