Pirmā iepazīšanās: Decléor Hydra Floral un Aroma Night produkti

18.05.16

Par Decléor kā zīmolu uzzināju jau kādu laiku atpakaļ no Sugarnakeup bloga, bet tajā laikā ādas kopšanas produkti mani tik ļoti nesaistīja vēl, bet tagad kad sāku izzināt ādas kopšanas produktu klāstu, piedāvājumu un to sniegumu, iepazinos ar šo slaveno ādas kopšanas zīmolu no  Francijas. Tā piedāvājums ir orientēts uz klasiku, kvalitāti, bet ar pievienoto vērtību - augstvērtīgiem komponentiem.
Saulaini dzeltenie iepakojumi tā silda sirdi un apziņu, ka ātri vien ķēros klāt izprast kādi ir šie izslavēti Decleor produkti. Pie manis atceļoja divi produkti: nakts balzams dehidrētai sejai ādai un fluīds/krēms ar SPF 30 aizsardzību pret apkārtējās vides kaitēkļiem.

Produktu iepakojumi ir ļoti lakoniski un vienkārši. Es pat teiktu kompakti un vienkārši, jo neredzu šķērsli šos produktus ņemot līdzi arī ceļojumā. Hydra Floral fluīds ir iepakots biezas un izturīgas plastmasas iepakojumā, savukārt nakts balzams ļoti akurātā stikla trauciņā.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution mitrinošs fluīds sejai
Tas, ko nodara apkārtējās vides apstākļi mūsu ādai ir neizmērojami un tikai zīmīgi, ka mums ir kaut kas jādara lietas labā. Mēs nevaram apturēt rūpnīcu darbu vai mašīnu braukāšanu, tomēr mēs varam padziļinātāk rūpēties par ādu to aizsargājot.
Uzklājot uz ādas Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating fluīdu tas sākumā šķiet nedaudz jūtams, jo tas rada vieglu aizsardzības kārtu, to mitrinot un aizsargājot pret UVB stariem ar SPF30, jo nav smaga sajūta, bet patīkama un mitrinoša. Ne velti šis krēms ir paredzēts dehidrētas ādas īpašniekiem, jo tas tik tiešām pilda savas funkcijas. Es ikdienā nedzeru zinātniski ieteiktos 2 litrus, jo organisms neprasa, tomēr par ādu ir jārūpējas, tāpēc man patīk iestājoties siltākam laikam lietot mitrinošus produktus, kas ādu piepilda ir vajadzīgajiem elementiem. Ja pagājušajā gadā aktīvi lietoju Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer ar SPF30, tad šogad lietoju šo un esmu neizsakāmi priecīga. Kad Latvijā pēkšņi atnāca karstuma vilnis lietoju šo fluīdu un varu teikt, ka āda bija godam aizsargāta un dienas beigās jūtās pietiekami elastīga un mitrināta. Tikai vēl viena piebilde, sastāvā ir hialuronskābe, kas mitrina ādas šūnas un padara ādu atsperīgāku, tāpēc iedarbība pārbaudīta un efekts tik tiešām ir jūtams.

Decléor Aroma Night Aromessence Neroli Essential Night balzams naktij
Produkts, kas pat uz iepakojuma akcentē, ka ari 100% dabisks jau tas radīja lielu interesi par šo produktu. Aroma Night Aromessence Neroli Essential Night balzams ir īpašs ar to, ka tas ir jālieto uz nakti, lai palīdzētu atjaunot un "uzlādēt" nogurušu sejas ādu, lai no rīta tā izskatītos mirdzoša un līdzsvarota.
Pēc tekstūras balzams ir ciets un kā vaska konsistences (sastāvā bišu vasks), tāpēc pirms to uzklājat uz ādas, vēlams to nedaudz uzsildīt plaukstās ar ķermeņa temperatūru. Balzamam ir ļoti relaksējoša smarža, kas ideāli rada rituālu un nelielu SPA procedūru pirms gulētiešanas. Balzama sastāvā ēteriskās eļļas: bazilika, kas sadziedē ādu, Neroli, kas mīkstina un kumelīšu, kas novērš tumšo plankumu redzamību un nomierina ādu. Papildus Tonka pupiņas uzlabo mikrocirkulāciju. Šī vērienīgā augu eļļu un citu dabas ekstraktu sastāvdaļas šo produktu padara par izcilu sabiedroto gatavojoties gulētiešanai. Uzsildot produktu plaukstās vai starp pirktiem, vieglām un īsām kustībām, uzklājot produkts gluži slīd pa ādu, bet pēc uzklāšanas, manai ādai ir sajūta, ka balzams ir pārlieku jūtams. Pietam, ja uzreiz dosieties gulēt, tad nāksies nedaudz cīnīties ar to, ka sejas līp pie spilvena, kas man ļoti nepatīk. Nākošā rītā pamostoties sejas āda izskatās tāda pati un nekādu īpašu efektu es diemžēl neredzēju šim produktiem, atšķirībā no dienas fluīda. Šo produktu vairāk redzu kā tiešām sausas ādas problēmzonas risinātāju, piemēram, elkoņiem, ienadžiem, acu plakstiņiem, vaigiem un, iespējams, pat lūpām. Man šo produktu patiktu lietot uz ādas pēc pirts apmeklējuma, kad ādai nepieciešams kaut kas īpašāks nevis vienkāršs krēms, tad lūk šis balzams sniegtu to papildus "uh" veicot arī sejai masāžu.

Fluīdu es noteikti turpināšu lietot, jo tas ir mans ikdienas sabiedrotais, bet balzams lietošu nedaudz retāk, kad būs nepieciešama intensīvāka ādas kopšana. Ja runājam, kas vispār ir interesants Decléor produkcijā, tad mani ļoti uzrunāja Hydra Floral Anti-Pollution Active toniks un Aroma White C+ Brightening Cleansing Oil attīrošā eļļa, ko noteikti tuvākajā nākotnē arī izmēģināšu.

______________________________________________________________________
Cenas: fluīds - € 54 un balzams - 42 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testa produktus no Decléor pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

2 komentāri:

  1. Kur Jus perkat Decleor kosmetiku?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Decleor kosmētiku ir iespējams iegādāties dažādas interneta mājas lapās, piemēram, TopBeauty.lv un citās :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan