Jaunākie atklājumi mati kopšanā: Garnier Ultra Doux un L`Oreal Elvital

22.05.16

Man šķiet, ka mati un matu kopšana ir temats, kas sezonāli iegriežas vienā vai citā gultnē, jo ļoti regulāri mainu matu kopšanas līdzekļus tā iemesla pēc, ka galvas āda ļoti pierod un veidojas sausa galvas āda un nieze. Es nešķiroju un nesaku, ka profesionālā vai budžeta klases matu kosmētika ir labāka vai sliktāka, man galvenais, lai efekts ir un vēlos pastāstīt par 3 produktiem, kas man bija netīšs atklājums, kuru sākumā uzlūkoju kā kārtējo jaunumu, kas nav labāks par iepriekšējo.
Garnier Ultra Doux Mythic Olive šampūns ar olīveļļu bojātiem, sausiem matiem
Ultra Doux sērijas produkti ir vieni no maniem mīļākajiem un to es saku neviļus, jo pagātnē esmu lietojusi neskaitāmus šīs sērijas produktus, bet visiemīļotākā šampūna versija ir 5 Plants, kuru iegādājos ja nemaldos lielajā tilpumā vismaz 3 reizes. Lai arī šie šampūni ir nedārgi, tie lieliski pilda savas funkcijas, un ja no Fructis sērijas man pēc laika rodas nieze vai citas problēmas, Ultra Doux galvas āda pacieš labāk un ir jāizlieto vairāki iepakojumi, lai tas būtu jānomaina uz citu,
Mythic Olive ir viena no jaunākajām sērijām, kas bagātināta ar izcilo olīveļļa par kuru, pateikšu noslēpumu, esmu nedaudz sajūsmā. Olīveļļa ir izcils skaistumkopšanas produkts, kas ādu un matus lieliski atjauno. Tiem cilvēkiem, kuriem ir alerģijas vai nepanesamība pret kosmētiskajām eļļām, iesaku kosmētiku noņemt tieši ar olīveļļu, tāpat kā ieziesties pēc dušas vai vannas ar nedaudz olīveļļu.
Runājot par šo šampūnu, tam ir patīkams aromāts, kas šajā gadījumā maz asociējas ar olīveļļu, bet tam īsti nav nozīmes. Kā jau visiem Ultra Doux sērijas šampūniem, man ļoti nepatīk plašā atvere, kas burtiski liek gāzties laukā šampūnam, kas rada daudz lielāku patēriņu. Uzputo perfekti, lai gan uz iepakojuma rakstīts bez parabēniem. Attīra galvas ādu godam un pēc lietošanas mati ir ļoti forši - tīri un mīksti. Ikdienas lietošanai es šobrīd nevaru neko vairāk vēlēties un ja galvas āda akceptē, es turpinu lietot un slavēt.

L`Oreal Elvital Total Repair 5 kondicionieris bojātiem matiem
Īsa stila matu griezumiem, ļoti no svara ir saprast kā lietot kondicionierus un atjaunojošus līdzekļus, lai mati nesaplok un ir tikpat vijīgi kā pēc pirmā dienas friziera krēslā. Līdz šim lietoju tikai Schwarzkopf Professionals Moisture Kick izsmidzināmo kondicionieri un tas ir neaivietojams produkts manā plauktā, bet tīri nejauši, es sāku lietot šo un jāsaka, ka tas ne tikai patīkami noklāja matus ar vieglu krēmīgu migliņu padarot matus gludus, bet padarīja tos arī viegli ķemmējamus.

L`Oreal Elvital Arginine Resist Double Elixir nostiprinošs kondicionieris vājiem matiem
Rakstu par šiem abiem izsmidzināmajiem līdzekļiem, jo pateicoties tam, ka Total Repair bija tik patīkami pārsteidzis nolēmu pamēģināt vēl citu veidu. Mani uzrunāja Arginine, kas atjauno vājus matus un iestājoties pavasarim man ir tāda sajūta. Ja Total Repair mani pārsteidza, tad šis bija totāls favorīts uzreiz. Total Repair tos nogludināja un radīja kā aizsargkārtu, jo paredzēts sausiem un bojātiem, bet Arginine Resist tos padarīja spīdīgus, brīvi krītošus un kuplus, ko iepriekš nebiju novērojusi. Es nedarīju neko citu kā visas reizes izņemot lietoju šo kondicionieri un apjoms bija pamanāms uzreiz pēc izfēnošanas.
Viena lieta, ko aizmirsu piebilst pie abiem produktiem - tiem abiem ir izcils pulverizators, kas rada perfekta platleņķa migliņu noklājot vienmērīgi visus matus ar produktu, neuzklājot to pa daudz vai pa maz. Otrs, tā kā šie produkti ir divfāžu, tad vēlams pirms lietošanas tos kārtīgi sakratīt.

Pats labākais ir tas, ka es tik tiešām šos produktus atklāju nejauši, kad vienu reizi rokas pastiepās izmēģināt kau ko citu ierastajam. Sen tā nebija bijis, bet man ir prieks, ka šie jaunumi ir labāki nekā es biju gaidījusi. Lietojot šos Elvital kondicionierus novārtā pat esmu atstājusi savu iemīļoto Moisture Kick, jo uz šo brīdi pēc Elvital lietošanas mani mati izskatās labi, un tieši kā man patīk.

Kas jums jauns matu kopšanas lauciņā?


* rakstā pieminētie produkti ir PR paraugi

12 comments:

  1. Piekrītu par Arginine resist! Man pašai vienmēr ir tādi sausi mati bijuši, par vijīgiem vai zīdainiem nekad nevarētu tos saukt (balzamos silikonus nepanes, tāpēc tas arī nespēja līdzēt), kupli (uz sāniem) un pufīgi - taču tas smidzināmāis ir vienk lielisks. Tiešām padara maigākus un tādus patīkami smagus. Tiesa, daudz ātrāk prasās mazgāt, taču tas man reizēm ir to vērts, ja mati dabīgi izžūst taisni un gludi (citādi tādus tikai ar fēnu + taisnotāju un pat tad nav īsti patīkami uz tausti)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība, ka ātrāk taukojas, tomēr kā jau minēji, ir tiešām tā vērts, jo mati ir apjomīgi un patīkami uz tausti ;)

      Dzēst
  2. Ultra Doux regulaari lietoju, tikai mainu veidus :) Man patiik ar citronu taukainiem matiem, un ar kumeliiti blondiineem, jo peec tam gan svaiga sajuuta gan arii pietiekoshi mitrinaati mati. Peec mazgaashanas vienmeer kaartigi iemaseeju DOVE Advanced Hair Series Serum-in-Oil, ljoti ljoti paliidz sausiem galiem. Un taa kaa maksaa leeti, es iipashi nezheeloju un lietoju taa bagaatiigi :)

    http://lapoudreblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, ar citroniem droši vien dievīgi smaržo :) Noteikti izmēģināšu Tevis ieteikto metodi ar Dove Serum in Oil, jo tieši domāju, ka stāv un krāj putekļus :(

      Dzēst
    2. kurā vietā ir nopērkams? :)

      Dzēst
    3. Tā kā Anete dzīvo citā valstī, tad pieļauju domu, ka Ultra Doux ar citronu viņa pērk ārzemēs, savukārt, Dove Serum in Oil ir nopērkams gan Drogās, gan lielveikalos tepat pie mums LV. :)

      Dzēst
    4. Vienmēr prieks palīdzēt :)

      Dzēst
  3. Jau zini, ka mans favorīts ir 5 Plants. :)
    Olive arī nebija slikts, bet ātrāk sataukoja matus. Man patika alvejas līnija, kad būs iedvesma, sarakstīšu atsauksmi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas ir mūsu kopīgais favorīts, pavisam noteikti ;)
      Alvejas līniju noteikti pēc šī izlietošanas pameklēšu :)

      Dzēst
  4. Putošanu veicina SLS, bet parabēni ir konservanti, tas tā - īsais kurss....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. SLS jau ir arī pievienota viela, tātad jebkurā gadījumā konservants. Tas tā pat kā pārtikas precēs ar sāli un cukuru - arī konservanti :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan