Essence Lights Of Orient limitētā kolekcija

07.05.16

Man šķiet, ka austrumu kultūra visai pasaulei liekas kaut kas noslēpumains, neizzināms, kaut kas atšķirīgs, hipnotizējošs un neizsakāmi krāšņs, tāpēc nav nekas jauns, ka apģērbā, kosmētikā, skaistumkopšanā, arhitektūrā, interjerā un daudzās citās nozarēs, austrumu kultūra ir ieņēmusi stabilu un noteicošu vietu. Vairāku gadu garumā es biju sajūsmā par limitētajām Artdeco vasaras kolekcijām, jo tās bija iedvesmotas no Marokas, Āfrikas un citām burvīgām pasaules vietām, kas pazīstamas ar krāsu pārbagātību, tāpēc pirms esmu ķērusies medīti šīs vasaras Artdeco kolekcijas skaistumus, vēlos jūs iepazīstināt ar Essence versiju par austrumiem, kas aicina mūs piedalīties 1001 Nakts ceļojumā.
Kā jau ievadā minēju, šī kolekcija ir iedvesmota pēc 1001 Nakts pasakas motīviem, kur iemūžināti produktu toņi un noformējums tā, lai mēs sajustos soli tuvāk austrumiem.
Kolekcijā ir pieejami tādi produkti kā: uzlīmju tetovējumi, bronzeri, matētas lūpu krāsas, melna acu līnija, nagu lakas, izgaismotājs stick formātā,  acu ēnu palete un uzacu zīmuļi. No visa kolekcijas piedāvājuma, man ir iespēja jūs iepazīstināt ar šī kolekcijas zvaigznēm: bronzeriem un izgaismotāju.
Nedaudz pačukstēšu priekšā: zemāk jūs gaida izcils līdzinieks vienam no pagājušā gada bronzera dižpārdokļiem.

Lights of orient highlighter stick izgaismotājs
Krēmveida jumbo stick "zīmulis" ar zelta mirdzuma pigmentiem izcels jūsu sejas ādas dabisko mirdzumu. Ātri un viegli lietojams pateicoties praktiskās zīmuļa formas iepakojumam, lai iegūtu izcilu sejas ādu ar aktuālo "strobinga" tehniku. /Essence/
Izgaismotājam ir šī brīža tik aktuālais stick formāts, kas atkal atgriežas modē kopš ilgiem gadiem, tomēr man liekas, lai iegūtu vieglu, neuzkrītošu, bet mirdzošu ādu tieši zīmuļa formāta un krēmveida produkti ir labākie palīgi.
Izgaismotājs ir ļoti mīksts un uzklājot uz ādas ir sajūta, ka tas kustu, pludinot pārvēršoties par daļēji pūdera tekstūras produktu. Ideālā gadījumā, vēlams nofiksēt ar mirdzošām ēnām vai izgaismotāju, lai ilgāk turētos, tomēr vieglam, ultra mirdzošam izskatam izgaismotājs uzdevumu veic izcili.
Uz manas kombinētās ādas strobēšana izskatās pavisam nelāgi, jo dienas laikā es pārvēršos par staigājošu un mirdzošu objektu. Nav jau tā negribās būt mirdzošai kā zvaigznei, bet tas mijas ar pārvēršanos par speķa gabaliņu. Šobrīd skaļi smejos par to, ko pati uzrakstīju. haha
Atgriežoties pie tēmas. Strobēšana sausai ādai ir perfekta! Un to es pierādīju savai draudzenei, kad bez jebkādas matētu ēnu, konturēšanas pūderu ēnošanas, tikai ar gaismas palīdzību izveidoju "konturētu", mirdzošu, veselīgu, skaistu un atpūtušos izskatu. Ar šo krēmveida izgaismotāju var izveidot tādu izskatu, ka vairs nav ne miņas no nogurušās un blāvas ādas.

Jautājums: kas ir strobēšana? Man liekas, ka tik daudz aprunāts temats, bet tā ideja galvenā ir tāda, ka atmetot visus konturēšanas pūderus utt. izmantojot tikai gaismu atstarojošus produktus, mēs sejas vaibstus un iezīmes "izceļam uz āru", lai gaismas stari spilgti iezīmē izgaismoto vietu. Zemāk vizuālais piemērs. Pa kreisi konturēšanas tehnika, pa labi strobinga.
avots
Tā kā manai ādai strobēšana nav izcilākais variants, tad es pieturos pie grupas: konturēšanas + izgaismošana, kur izgaismotājs kalpo tikai minimāli akcentētu sejas vaibstu papildinot konturēšanas darbu.

Lights of orient bronzeri (01 Sunkissed Beauty un 02 Oriental Beauty)
bronzeris ar austrumu iedvesmotu rakstu apvieno matēts pūderis ar mirdzošu zeltainu centru, kas ļauj šo bronzeri lietot dažādos veidos - kopā ar sajaucot abus toņus, vai atsevišķi. Pieejams divos toņos - gaišākais un tumšākai ādai, lai sasniegtu viegli saules noskūpstītas ādas izskatu./Essence/
Kā jau Essence produktiem, arī šiem ir šausmīgs iepakojums, jo jau saņemot tos, vienam no bronzeriem, vāciņš nefiksējās un staigāja kā runājošās zeķes mute. Bet, nu labi, nav jau jāvērtē tikai iepakojums, bet arī izpildījums, kas šajā gadījumā ir patiešām izcils.
Pūderi ir pigmentēti un iepakojumā nedaudz putekļos, tomēr uz ādas tie gulstas maigi, bez švīkām, kas liek tikai priekā sasist plaukstas, jo Drogas sortimentā nav iespējams atrast normālu bronzerus. Protams, ne uz visu laiku, jo kā nekā limitētā kolekcija.
Tātad toņu sadalījums, 01 Sunkissed Beauty ir bronzeris, kas paredzēts gaišai, teju piena baltai vai blāva ādai, savukārt 02 Oriental Beauty ir bronzeris, kas derēs jau vairāk iedegušas vai no dabas tumšākai ādas krāsai. Pirms rakstu kaut ko tālāk, ir svarīgi arī saprast, ka bronzeris nav tas pats kas konturēšanas pūderis, jo bronzeris izceļ visas sejas vietas, kas noķer sauli pirmās, bet konturēšana rada ēnu, tāpēc tie ir parasti vēsos, vidēji vēsos toņos. Ja konturēšanu veiks ar bronzeri, jūs sagaida divas silta toņa un uzkrītošas līnijas.

Zemāk jūs redzat abu bronzeru salīdzinājumus, un pie reizes arī izgaismotāja svačus vienā un divās kārtās.
No K uz L: bronzeris 01 un 02, izgaismotājs: viena kārta un divas kārtas
Jau uzklājot nedaudz rokas 01 Sunkissed Beauty bronzera toni, es sapratu, ka tas ir izcils līdzinieks (dupe) pagājušajā gadā tik ļoti iemīļotās Artdeco limitētās kolekcijas bronzerim, tonī 04 Beach Party, kas burtiski tika izpirkts visur, bet man palaimējās to iegādāties un es jums varu parādīt, ka lai arī toņu ziņā Artdeco ir par pustoni tumšāks, Essence ir izcils līdzinieks, tāpēc ja jums ir iespēja, ķeriet, ja variet, šo 01 toni. Protams, jārēķinās, ka Artdeco ir labākas kvalitātes un noturīgāks, tomēr ja tonis bija izšķirošais iemesls, tad Essence jums noteikti neliks vilties.
A: Essence bronzeris
L: Artdeco 2015 bronzeris
Tā kā uz manas ādas 01 tonis praktiski nav redzams fotogrāfijās, apvienoju abus kopā un uzklāju vispirms gaišāku un tad pēcāk tumšāko toni. Uz vaigu kauliem, zem uzacs kaula, virs lūpu līnijas viegli lietoju arī krēmveida izgaismotāju. Bronzeri uzklāju ar lielu pūdera otu un klāju pēc "3" tehnikas - pieres sāns, vaigi un žokļa līnija zīmējot trīnieka ciparu.
Ja mēs runājam par abiem produktiem kopumā, tad jārēķinās, ka neviens no produktiem nav īpaši noturīgs, jo izgaismotājs dienas laikā var neizturēt jūsu gulšanos ar seju uz rokas vai sejas berzēšanu, un tas pats ar bronzeriem, tomēr priekš šīs cenu kategorijas uzdevumus veic teicami.

______________________________________________________________________
Essence produktus iespējams iegādāties veikalos Drogas un lielveikalos
Cenas: izgaismotājs 4.99 € un bronzeris 3.39 € gab.
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa

* raksts satur PR testa produktus no Essence pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

14 comments:

  1. Kāds lūpu produkts Tev uz lūpām? Ļoti patīk kā izskatās. Koptēls skaists, un kas par skrostām, vienkārši wow.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļs paldies par komplimentiem ^_^
      Uz lūpām man Model Launcher lūpu zīmulis tonī Guava, lai iezīmētu lūpu kontūru un pa virsu uzklāju Essence Prettifying lūpu eļļu (02), sapludināju līnijas kopā un izdevās šāda kombinācija :)

      Dzēst
  2. Izgaismotājs piesaistīja, varbūt aiziešu medībās uz Drogām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Medībās noteikti būs, jo limitētās kolekcijas izķer, ka paspēj vien redzēt tukšu displeju :D

      Dzēst
  3. Nekad nebūtu domājusi, ka tik lēts bronzeris var tik labi izskatīties.. Koptēls izskatās skaisti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ne vienmēr viss, kas atrodamas budžeta klasē ir tik slikts. Jā, protams izejvielas un iepakojums pieklibos, bet pats produkts var būt īsta pērle, tāpēc tādus vienmēr ir prieks atrast :)
      Paldies!

      Dzēst
  4. Ļoti laba lūpu produktu kombinācija :)
    Man ar iepatikušies bronzeris, tonis kolosāls.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Bronzerim tonņi tik tiešām ir kolosāli, sen neesmu tik labus redzējusi :)

      Dzēst
  5. sasmējos par "runājošās zeķes muti" :D :D :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. prieks, ka raksts ir arī uzjautrinošs ;)

      Dzēst
  6. Saki, lūdzu, kur Tu nopirki šos produktus? Vairākās Drogās nemaz nav..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šos produktus saņēmu PR pakā, bet diemžēl man netika pievienota informācija par pieejamību veikalos. Vispār essence lapā ir rakstīts, ka pieejama no maija, tad drīz jau jābūt :/

      Dzēst
  7. Man ļoti iepatikās gaišākais bronzeris!

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gaišākais bronzeris ir patiešām lielisks, jo tas nav pa rudu vai vēsu, lai broznētu piena baltu ādu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan