12 Youtube kanāli, kuriem es sekoju

14.05.16

Ir pagājis tik ilgs laiks, ka man neticās, ka atkal veru vaļā savu blogu un veicu ierakstu. Sen nebiju tik ilgi pazudusi, bet tas viss dēļ sava 18 000 vārdu garīgā īpašuma cietajos vākos, kas  divos vārdus saucas - bakalaura darbs. Lai arī kā es gribēju rakstīt, tomēr fiziska spēka nebija, jo vārdi un emocijas bija izsmeltas.
Turpmākos rakstos dalīšos ar to kā atkopties pēc šāda dzīves ritma, jo tas ir iedragājis ne tikai fiziski, bet arī mentāli, un domāju nākošajiem studentiem, kas ar šo saskarsies varētu būt tīri lietderīgi. Lai vai kā, lai atgūtu negulēto nakšu miegu, ir jāizguļas, tomēr organismam jādod atpūta pa drusciņam, tāpēc dienas laikā, tā vietā lai vienkārši gulētu, ja ir iespējams, nepieciešams pasēdēt mierīgi un darīt to, kas sirdij tuvs. Piemēram man, skatīties iekavētos Youtube kanālu video, seriālus un filmas, tāpēc šodien padalīšos ar to, kurus Youtube kanālus es ikdiena skatos, kas mani iedvesmo un no sirds patīk.
Youtube kā mediju patērēju jau vairākus gadus, un konkrētu laiku, kad to sāku lietot neatceros, bet pieļauju domu, ka 4 gadus noteikti varētu būt. Šo gadu laikā esmu pārstājusi skatīties daudzus kanālus, esmu atklājusi jaunus, jo Youtube gadu laikā ir pārtapis pār vērienīgāko video straumēšanas vidi, kur ik dienas tiek augšupielādēti neskaitāmi simti tūkstoši video. Nākot klāt jauniem tiešsaistes medijiem, Youtube tik un tā ir vadošais un savu vietu nepamet.
Tiesa, Youtube vairāk patērēju beauty kanālu apskatei, tomēr ir vairāki kanāli, kas nav saistīti ar beauty, bet ir patiešām lieliski un iedvesmojoši.

Kanāli nav sarindoti secībā pēc tā, kurš labāks vai sliktāks, manā uztverē, tie visi ir vienlīdz labi, ja rēķina, ka tā ir tikai mazākā daļa no tā cik vispār sekoju, bet šie ir tie kanāli, kas atkal un atkal liek atgriezties viņu platformā un priecāties par jaunu video, tāpēc domāju pēc šī ieraksta es daļu izdzēsīšu laukā, jo vairs nav interesanti.

Sākšu ar beauty kanāli un tad vairāk lifestyle/fun satura:

Ingrid Nilsenhttps://www.youtube.com/user/missglamorazzi
Ingrīdas (Ingrid) kanālu jau skatos vairākus gadus (kad sevi vēl dēvēja par Missglamorazzi), tomēr, atzīšos, kad viņa pirms gada visai pasaule atzinās, kas ir netradicionālas orientācijas, viņas video saturs sāka mainīties un pilnveidoties, un tagad tas ir daudz interesantāks un atklātāks. Man patīk viņas personība, viņas mati (kalpoja kā pamudinājums nogriezt arī savējos), viņas humora izjūta un patiesums, kas man liek atgriezties viņas kanālā.

Jaclyn Hillhttps://www.youtube.com/user/Jaclynhill1
Džeklinas (Jaclyn) kanālam sekoju jau pāris gadus un ja precīzāk, tad laikam 2 vai divarpus. Stāsts kā es viņu atradu ir diezgan interesants. Kad pirmo reizi nokrāsoju matus sarkankoka brūnus, man interesēja toņi un krāsas, kas piestāv siltas nokrāsas matu īpašniecēm un tā kā Džeklina ir sakanmate variējot ar dažādiem sarkanajiem toņiem, tad tā Youtube meklētājs saveda mani kopā ar viņas kanālu.
Fascinē viņas personībā, atvērtība un humors, protams, arī izcilie grima video un viņas burvīgā ģimene: vīrs un divi suņuki. Viņas video, kas tiek augšupielādēti svētdienās pēc mūsu laika ir svētdienas nakts vidū, ir tie kurus gaidu ar nepacietību un satraukumu.
Sakritība vai kas cits, bet pēdējā laikā esmu saņēmusi tik daudzus komplimentus un komentārus par to cik esam līdzīgas, kas mani pat nedaudz mulsina, bet glaimo, jo tas ir tā pat kā satikt savu elku, tāpēc paldies arī jums, kuri bieži komentāros izsakāt kompliments par šo līdzību.

Kathleen Lightshttps://www.youtube.com/user/KathleenLights
Kathleen kanāls manā Youtube kanālu listē ir salīdzinoši jauns un, godīgi, es pat neatceros, kas mani uzrunāja to skatīties, tomēr viņas video, it īpaši grima video, liek katru reizi priekā spiest pogu "skatīties". Lai arī viņa ir vien 24 gadus jauna, viņas izskatās daudz jaunāka un tik piemīlīga. Viņas personība ir ļoti gaisīga un tik jauka, ka katru reizi gribas priekā smaidīt.
Tikai zīmīgi, ka esmu iegādājusies arī Kathleen Light kopdarbu ar Ofra Cosmetics - Miami Fever un Havana Nights škidrās lūpu krāsas.

Tatihttps://www.youtube.com/user/GlamLifeGuru
Tati kanālu es skatījos on un off, bet sākot ar pagājušo gadu, tas man iepatikās, ka sekoju tam līdzi ik dienas. Jā, tieši tā, ik dienas, jo Tati veido 5 video nedēļā, veicot kosmētikas izmeklēšanu gluži kā kosmētikas detektīvs. Man ļoti patīk viņas video konstruktīvās kritikas un uzslavu dēļ, jo nav atrast neviens cits Youtube kanāls, kas katru produktu izmēģinās no A-Z un sniegs objektīvu novērtējumu, jo nav nozīmes dārgs vai lēts produkts, tie abi var būt pērles vai totāla izgāšanās. Fakts, ka viņa ir latviete, kura maza pārvācās uz Ameriku, jau vien rada šo pievienoto vērtību viņas aizraujošajiem video.

Vivianna Does Makeup: https://www.youtube.com/user/ViviannaDoesMakeup
Patiesi dabiski skaista meitene vārdā Anna, veido Youtube video blogus kopš 2010. gada, bet es viņai sāku sekot kā bloga rakstītājai un tikai tad atklāju par Youtube kanālu. Kādreiz skatījos daudzus Lielbritānijas beauty kanālus, tomēr tie laikā gaitā ir palikuši nekādi, manā uztverē, bet Annas kanāls ir interesants un man patīk viņas vienkārša valoda, nesamākslotība un pozitīvais jaukums, kas staro katrā video.

NikkiTutorialshttps://www.youtube.com/user/NikkieTutorials
Nikijas (Nikkie) Youtube kanāli jau biju skatījusies daudzus gadus atpakaļ, kad viņa vēl bija pavisam citās aprisēs, jo gadu laikā viņa mainījās un kļuva pilnīgāka, bet viņa to rāda kā piemēru, ka nav nozīmes kāds tu esi, kosmētika ir tikai kosmētika, tā dienas beigās mazgājas nost. Viņai ļoti patīk spīguļi un dramatisks grims, kas bieži iedvesmots no Drag Queen māksliniekiem.
Visa pasaule Nikiju iepazina vairāk pateicoties gadu atpakaļ publicētajam "The Power of Makeup" video, kur viņa pierādīja, kā kosmētika spēj transformēt mūsu sejas, un nav jābaidās mīlēt krāsoties un būt skaistai. Tikai zīmīgi, ka video jau ir noskatīts vairāk kā 26 miljons reižu un tas radīja interneta pasaulē The Power Of Makeup kustību, kur ar saviem veikumiem dalījās tūkstošiem cilvēku. Savukārt, beauty pasaule Nikiju iepazina pateicoties Nivea Men After Shave balzama inovatīvajai pielietošanai - kā grima bāzi zem tonālā krēma.
Personība, kas ar savu sarkasmu un ironiju, sasmīdinās daudzus!

Patrickstarrrhttps://www.youtube.com/user/theepatrickstarrr
Patriks (Patrick) vīrieša dzimuma pārstāvis, kurš krāsojas un veido sevi kā sieviete tēlā. Grūtāk to latviski būs definēt, bet cerams, ka domu uztvērāt. Vēl viens cilvēks, kura personība ir tik burvīga, ka vienkārši nevar neskatīties viņa video. Es ticu, ka Patrika kanāls ir gaumes lieta, tomēr tas, ko viņš spēj ar kosmētiku paveikt ir super! Starp citu, skatoties viņa video, es iedvesmojos "cept" visu seju ar pūderi ne tikai zem acu vai zoda zonas.

Bart Bakerhttps://www.youtube.com/user/BartBaKer
Dziesmu parodiju meistars Bārts Beikers (Bart Baker) sasmīdinās katru, kas mīl sulīgi pasmieties par slavenību un mūzikas industriju notikumiem. Patiesībā vienīgais šāda veida kanāls, kuram sekoju jau vairāku gadu garumā. Tas laiks, komanda un ieguldītās pūles ir sekmējušas veiksmīgu karjeru un Youtube sekotāju skaitu sasniedzot nedaudz 8 miljoniem. Man visvairāk patīk viņa parodijas par Teilori Sviftu (Taylor Swift), jo tā iznest cauri un parodēt es nezinu vai kāda varētu. Pie tam viņam, piestāv Teilores matu griezums, haha.

Clever Style: https://www.youtube.com/user/ClevverStyle
Laikam vienīgais dzīvesstila kanāls, kas apvieno kopā visu: stilu, kosmētiku, humoru un citas izdarības. Kādreiz to skatījos retu reizi, bet kad saturs tika mainīts, lai pievērstos daudz trakākām lietām, piemēram, kā visādiem trikiem un dīvainiem kosmētikas produktiem.

Fail Armyhttps://www.youtube.com/user/failarmy
Fail Army kanāls ir kā mūsdienu versija par Amerikas Smieklīgākajiem video kurioziem, kad cilvēki kādreiz sūtīja savas kasetes no visas valsts, lai viņu smieklīgo atgadījumu parādītu televīzijā. Arī Fail Army tiek iesūtīti video un tad tie tiek salikti kopā un publicēti. Skatos Fail Army smieklu devai par citu smieklīgajiem atgadījumiem un neveiksmēm.

IISuperwomanII: https://www.youtube.com/user/IISuperwomanII
Lilijas (Lilly) kanālu atklāju pavisam nesen, laikam drīz būs gads, pateicoties "viņas vecāku reakcijas" video, kur viņa attēloja ticami savu mammu un tēti, lai runātu un apspriestu svarīgus un ne tik svarīgus notikumus.
Viņas pieeja katram video un humors tikai atkal un atkal skatīties viņas video un gaidīt, kad iznāk nākošie. Pateicoties savam talantam un slavai (nepilni 9 miljons sekotāju), viņa ceļo pa pasauli un uzstājas ar savu šovu.

Vine
avots
Es kādreiz nesapratu šo video faila formātu, tomēr Vine video skatos tieši Youtube, kur jau visi ir apkopotā versijā. Vine ir 6 sekunžu garš video, kas pauž satīras vai ironijas saturu, kas pirms dažiem gadiem izraisīja tieši tādu pašu masu psihozi kā Snapchat radīšana. Man patīk, jo tur var pasmieties ne tikai dažādiem smieklīgiem atgadījumiem, bet arī uzzināt jaunākos Humora trendus pasaulē.

---
Tādi kopumā ir mani favorīti Youtube sarakstā, bet vēlētos uzzināt arī jūsu iemīļotos un varbūt es atklāšu kādu jaunu un patiešām tikpat aizraujošos personību kā šīs par kurām rakstīju augstāk, jo visiem kanāliem nav iespējams izsekot un kāds vienmēr paliek nepamanīts.

Man prieks bija atkal rakstīt, un tad jau tiksimies rīt ar jaunu rakstu!


* rakstā izmantoti ekrānuzņēmumi no Youtube platformas

28 komentāri:

  1. No visiem minētiem skatos regulāri tikai Tati. Vivianu skatos ik pa laikam, kad nav ko citu skatīties :)).

    AtbildētDzēst
  2. Es vispār neko neskatos. :) dažreiz kaut ko, kas interesē (kā ieveidot garus matus utml.), bet pārsvarā nē. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, interesanti, bet arī vērtīgi uzzināt interesēto saturu :)

      Dzēst
  3. Tati skatos regulāri - patīk! Nezināju, ka viña latviete! Tiešām?! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 2014. gadā viņai bija video kur viņa par to nejauši sāka runāt, kad kopā ar James runāja speciāli ar krievu akcentu un tad viņa teica, ka tas viņai nav nekas svešs bērnībā saskārās ar krievu valodu, jo: "Both sides of my family are from Latvia, Tanya is just a nickname for Tatiana that I used as a child. As an adult I grew tired of going by my childhood nickname."
      Jo iepriekš viņai bija jautāts kāds ir viņas īstais vārds :)

      Dzēst
  4. Pēdējā laikā esmu pamatīgi aizrāvusies ar sievietēm veltīto Vice atzaru Broadly - īsi un iedvesmojoši dokumentālie video un intervijas. :)

    Vanda | The Late Latte

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, par šiem nezināju, bet noteikti paskatīšos :)

      Dzēst
  5. Skatos daudzus no Tevis minētajiem un arī daudzus citus. Man ļoti patīk austrāļu meitenes Karima McKimmie un Chloe Morello - skaisti grimi un jautri video garantēti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sekoju arī ļoti daudziem , bet šeit ir tikai tie, kas šobrīd un jau kādu laiku uzrunā vairāk :) Chloe skatos, bet ne visus video, jo daži no tiem ir patiešām superīgi, bet citi 50/50

      Dzēst
  6. Nevienu specifiski neskatos, ierakstu meklētājā, kas interesē, lai atrastu kā make up izskatās dzīvē. Noskatos video, kuri ielikti blogos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesants paņēmiens, bet loti noderīgi meklēt to kas patiešām interesē :)

      Dzēst
  7. No uzskaitītajiem skatos Kathleenu un Tati, šeit nav minīts, bet vēl ļoti patīk Keisijas Holmsas video. Kā tu uzzināji, ka Tati ir izceļojusi latviete?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Keisijai Holmsai sekoju, bet viņas video nu kā kuru reizi, ir OK.
      Tati vienā video pastāstīja, pašu video nevaru atrast, ka bērnībā viņa dzīvoja citur un tad sekoja: "Both sides of my family are from Latvia, Tanya is just a nickname for Tatiana that I used as a child. As an adult I grew tired of going by my childhood nickname."

      Dzēst
  8. Arī skatos visus (ar skaistumkopšanu saistītos) no Tevis pieminētajiem, bet regulāri tikai Tati un Jaclyn. Tati dēļ viņas lieliskajām atsauskmēm par produktiem, bet Jaclyn dēļ viņas personības visticamāk, jo viņa vienmēr liek pasmaidīt. Man gan pēdējā laikā pietrūkst kanālu, kur sievietes daudz padziļinātāk stāsta par kopšanas produktiem, par sastāviem, kas un kā... Šī iemesla pēc patīk geekNchic, HotandFlashy, Caroline Hirons, bet es ceru atrast vēl :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, laikam tā ir, ka tagad ir maz blogi, kas stāsta un runā par sastāviem un tādām niansēm. Tagad laikam vairāk interesējas par dekoratīvo pasauli :)

      Dzēst
  9. Tati ir forša. Arī patik Koffkathecat un LizaonAir.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, noteikti paskatīšos arī tās divas meitenes izņemot Tati ;)

      Dzēst
  10. Es tik daudziem kanāliem sekoju. Pat nezinu cik... Bet katrs aizrauj ar savu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katrs aizrauj ar to, kas vairāk piesaista. Mani laikam personība un saturs. :)

      Dzēst
  11. Zanda, šis raksts silda manu sirdi :D Mums ļoti sakrīt youtube gaume :D
    Ingrid Nilsen ir pirmā youtubere ko vispār sāku skatīties. Joprojām, viņa turpina attīstīties un kļūt arvien atklātāka un interesantāka (kā Tu jau arī minēji). Tie katru nedēļu man ir mazi svētki, kad viņai iznāk jauns video! :)
    Kathleen Lights ir tā tipa youtubere, kurā es varu klausīties kaut vai visu dienu, jo viņa jebko var izstāstīt ļoti smieklīgā un sev raksturīgā veidā :)
    Es arī Tati skatos ar pārtraukumiem, tomēr man ļoti patīk viņas darba apjoms, jo ir iespēja atrast info gandrīz par jebkuru produktu:) Nezināju, ka viņa nāk no Lv!! Man viņa ļoti patika, bet tgd kad uzzināju, ka nāk no Lv, tas maina, cik ļoti man viņa patīk :D
    IISuperwomanII man liekas viena no smieklīgākajām komiķēm youtube, tomēr man arī ļoti patīk skatīties viņas vlogus, jo es varu tikai apbrīnot, cik gan viens cilvēks var mērķtiecīgi un nepaguris visu laiku strādāt. Neskatos viņas vlogus katru dienu, bet kad man ir slinkums, jo tie liek sapurināties un kustēties :D
    Man ļoti šobrīd patīk:
    Samantha Maria patīk viņas modes ieteikumi, ļoti iedvesmo viņas gaumes izjūta + viņai ir burvīga personība, savos video viņa liekas ļoti nesamākslota un mīļa :)
    Sarah Angius sieviete, kurai ir fantastiski mati un kura ar tiem māk darīt brīnumu lietas :)
    Carrie Rad ir tuvas draudzenes ar Ingrid Nilsen. Man ļoti patīk viņas ieteikumi, kas attiecas ne uz skaistumkopšanu, bet uz grāmatām vai seriāliem, jo esmu pamanijusi, ka man parasti patīk tas, ko viņa iesaka :)
    ps. Šis ir garākais komentārs ko jebkad esmu uzrakstijusi savā mūžā :D Tas tādēļ, ka pa youtube varētu runāt visu dienu :D Paldies par rakstu!



    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ņem par labu, man ir tikai prieks rakstīt un apmainīties ar domām par šādiem aktuāliem tematiem, kā piemēram Youtube kanāli. Interesanti, ka ar;i Tavu kanālu atklāju nejaušības vadība, bet tas jau ir mana jaunā "pieķeršanās". :)
      YAASSS, es pilnībā piekrītu visam Tevis sacītajam un noteikti ieskatīšos arī pārējo meiteņu kanālos, kurus ieteici! ;)

      Dzēst
  12. Varu ieteikt apskatīties Melissa Alatorre kanālu! :)

    AtbildētDzēst
  13. Mums daudzo skatāmie kanāli sakrīt :) Apsveicu ar darba iesniegšanu :)

    AtbildētDzēst
  14. Pusīte ir arī manā sekošanas sarakstā :)
    Varu vēl pieminēt - SmartistaBeauty un arī Shaaanxo :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par SmartistaBeauty pirmo reizi dzirdu, bet Shaaanxo ik pa laikam paskatos ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan