Mēneša atskaite: marts

03.04.16

Aprīlis ir klāt un tas man nesīs daudz stresa un rūpju, bet ticu, ka smagumi ikdienā dažkārt ir nepieciešami, lai ar vieglu brīvību pēcāk slaistītos un izbaudītu mieru un labsajūtu. Secinājums: visam dzīvē jābūt balansā. Tāpat kā kosmētikai - ja ir jaunpienācēji, tad ir izlietotie produkti. Domāju, neko jaunu neatklāšu sakot, ka šajā rakstā apkopošu visu, visu, kas marta mēnesī ir atklāts, iepazīts un uzzināts. 
Favorīti
The Body Shop Spa of the World™ Nāves jūras sāls skrubis: ja jāsalīdzina ar Āfrikas plūmes maigo skrubi, bet pret kuru man bija samērā vienaldzīgas emocijas, tad šis skrubis ir PASAKA, kuram klāt vēl prasās emoji zīmītē ar sirsniņām acīs. Skrubis nav "ass", bet masīvie sāls graudiņi lieliski spēj eksfoliēt ādu. Tiesa, pēc lietošanas paliek eļļaina kārtiņa, bet ja pēc tam lieto dušas želeju/krēmu vai putas, tad pēc tam uz ādas paliek vien patīkama un liega eļļas kārtiņa, kas mitrina un aizsargā ādu pret izžūšanu.
Kivvi Pyrus Cydonia Linea Mitrinošs sejas toniks: beidzot bija beigušies visi toniku krājumu un laiks bija jaunam. Jāsaka, ka esmu tiešām neizsakāmi pārsteigta par šī tonika iedarbību. Tā kā tas ir bez spirta, tad nevajag satraukties, jo sejas ādu neizsausinās, bet gan tiešām mitrinās un maigi attīrīs. Toniku lietoju no rīta, lai atsvaidzinātu ādu, un teikšu atklāti - tas veic savu uzdevumu uz 10 ballēm.
Alkmene Anti Spot Pad līdzeklis pret pinnēm: lai arī no šīs līnija ļoti slavēju toniku, uzvaru guva Kivvi, bet šis anti spot līdzeklis ir mans marta glābiņš. Vienmēr kad ir jāiet uz kādu pasākumu, uz zoda uzmetas pumpa, un tad ideāls palīgs ir šis mazulis, kas saudzīgi izsausina pumpu un neļauj tai izplatīties pa visu zodu. Atsauksme.
COTY Airspun Loose birstošais pūderis (Translucent): saņēmu to marta sākumā un lai arī pirmajā nedēļā nespēju sadraudzēties ar viņa atbaidošo aromātu, saņēmu sevi rokās. Burtiski brīdī, kad uzklāju, neelpoju, bet sapratu, ka pūderis ir tiešām lielisks. Lielisks "cepšanai". Par cepšanu ja interesē, noteikti pastāstīšu vairāk, jo pēdējos mēnešus esmu burtiski ievilkta šajā virpulī, tāpēc tikai labprāt padalīšos ar savu stāstu par sejas "cepšanu" ar birstošo pūderi.
Lancome Virtuose skropstu tuša (Noir Sensual 01): iepriekš neesmu lietoju selektīvo zīmolu tušas un laikam kādu laiku vēl to nebūtu darījusi, bet šī bija dāvana no draudzenes mammas. Man nebija lielu cerību, jo ar tušām kā ar bitēm: nekad neko nevar zināt. Bet, OMG, kad pamēģināju es neticēju tam ko redzu. Manas skropstas izskatījās perfekti. Vismaz kā es tās esmu vienmēr gribējusi. Ultra atliektas, pagarinātas, izķemmētas un sakārtotas kā vedeklītī. Tagad lietoju šo tušu katru dienu un dažkārt pilnīgi žēl paliek, ka ātri var beigties, jo diemžēl Latvijā tā nav nopērkama.

Mēneša atklājumi
Man ir vairāki atklājumi un maksimāli centīšos par tiem īsumā izklāstīt.

Garšu kārpiņām. Ellemmell sweets ir viens no garšīgajiem marta mēneša atklājumiem. Elīnas lieliskais projekts mani vēl aizvien sajūsmina un varu apgalvot droši - tie macarons ir ideāli. Kastīti ar skaistajiem piparmētru zaļajiem macarons ar citronu pildījumu uzdāvināju kā simbolisku sveicienu Sieviešu dienā kolēģei. Man arī bija iespēja pagaršot un teikšu atklāti: ne tikai skaista dāvana, bet arī gaisīgais macarons ir īsts gardums.
Pica Rīga picas. Ja pareizi saprotu,tad tas ir diezgan jauns projekts un jāsaka, ka no visām picām, ko esmu ēdusi, Pica Rīga picas mani patiesi nošokēja. Picas ir iespējams iegādāties tikai uz pasūtījumu, bet tas ir tā vērts. Pagaidām esmu garšojusi tikai aso picu ar gaļas izlasi, bet tā ir izcili laba. Nedaudz pikanta un saldena.

Izklaidei un uzmundrinājumam. Mūzika. 
Sia Cheap Thrills dziesma visa mēneša garumā ir bijis patīkams ik rīta uzmundrinājums. Otra dziesma, kas iepatikās tīri nejauši - Charlie Puth ft. Selena Gomez - We Don't Talk Anymore.

Lasāmviela. Pastaiga Gada Kosmētikas tops. Interesanti vērtējumi. Bija lietas, kas pārsteidza, bija lietas, kas sen jau bija skaidras un topu vērtas.

Notikumi
Alerģijas cēloņa atklāšana, kas nu ir mainījusi manu ikdienu, lai gan apsolos pastāstīt par to vairāk atsevišķā rakstā.
Karstā joga. Piektdien biju uz pirmo nodarbību un jāsaka, ka man ļoti patika, lai gan saprotu, ka vajag iet vairāk, es pagaidām sāku ar drusciņu.

Izlietotie produkti
Nivea micelārais ūdens: ļoti, ļoti labs. Noteikti pirkšu vēl, bet pašlaik lietoju Bourjois, kas arī ir tikpat lielisks.
Clarins Pure Melt Cleansing želeja-eļļa: neaizvietojams produkts manā kosmētikas plauktiņā.
Bioderma Node DS+ šampūns: tieši tāpat - neaizvietojams matu kopšanas līdzeklis, kad galvas āda niķojas.
Aussie Colour Mate kondicionieris: manam matu griezumam, šis ir viens no labākajiem kondicionierim, jo pārlieku nenoslogo matus, bet ideāli tos nogludina un mīkstina.
Sebamed mitrinošā sejas krēma paraudziņš: lielisks krēms, kuru devos pat iegādāties, bet secināju, ka sejas krēms ne visās aptiekās ir nopērkams. Bagātīgs, bet ātri absorbējas. Paldies meitenei, kas ieteica viņu pamēģināt. Tiešām ir ļoti labs!
Oriflame Wonder Lash skropstu tuša: ja nemaldos trešais iepakojums, kas laikam arī izsaka visu mīlestību pret šo tušu.
H&M Brow Specialist uzacu zīmulis (Espresso Brown): gribēju pamēģināt citus, bet secināju, ka visi man ir pa siltu, tāpēc devos uz H&M Beauty nodaļu un nopirku uzreiz divus zīmuļus. Ļoti viegli zīmējas, salīdzinoši ilgi turas un tonis ir īsti brūns. Ne pelēks, ne ruds.
Artdeco Long Lasting tonālais krēms: lai arī cik ļoti kādreiz patika, atstāju to novārtā un rezultātā palika pārāk biezs.
Nivea Sinsitive Night nakts krēms sejai: ļoti patika, lai gan lietoju to no rītiem pirms kosmētikas. Uzklājot sniedza līdzīgu efektu kā ar Nivea After Shave balzamu, jo acīmredzot sastāvā arī ir glicerīns. Pavasarim būtu pa biezu, bet uz rudeni noteikti iegādāšos.
Tējas koka eļļa: jau neskaitāmā pudelīte.
The Body Shop skrubis: lasīt augstāk, pie favorītiem.
Batiste sausais šampūns (travel size): lielisks!
Oriflame Lace Love ziepes: izlietoju, ļoti patika, bet ziepes kā ziepes, vienkārši aromāts tāds netipiskāks.
Stenders skrubis un Misha Ceramide maska sejai: abi divi ne šis, ne tas.

Jaunumi
Marta sākumā atvērās jaunā Wella International studija matu meistariem, un man arī bija iespēja piedalīties, lai aplūkotu skaisto studiju. Pie reizes man bija iespēja izmēģināt Wella Professional matu kopšanas produktus: matu laku, matu putas, sauso šampūnu un izsmidzināmo eļļu. Laka patīk, putas neesmu vēl lietojusi. Sausais šampūns man ļoti nepatika, bet izsmidzināmā eļļa bija interesanta.
Matu kopšanai jaunumi: keratīns tajā interesantā sudraba paciņā esot ļoti labs produkts, lai atjaunotu matu vizuālo stāvokli. Neesmu vēl lietojusi, bet noteikti pēc tam pastāstīšu kā patika. Kardashian Beauty eļļa matiem par kuru jau rakstīju, Osis+ Hairbody iegādājos jau otru iepakojumu. Vajadzēja jaunu un normālu ķemmi, tāpēc par labu kritu Tigi Large Padle ķemmei.
Sejas kopšanai Bourjois micelārais ūdens, Oriflame NovaAge sejas koppšanas sērija (fotogrāfijā tikai daļa) un Nivea Men Sensitive After Shave balzams. Dekoratīvā kosmētika: Maybelline gēla laineris, H&M uzacu zīmuļi, Rimmel un Lancome skropstu tušas.
Mēneša vidū biju otrajā tikšanās reizē ar Lotos Pharma. Šoreiz pasākuma temats bija par organisma attīrīšanu, un ko tas vispār nozīmē. Pierādījums, ka skaistums ir ne tikai uz āru vērsts. Pasākuma laikā gatavojām skrubjus (tas ir tas tumšajā iepakojumā bez uzrakstiem). Dāvanu maisiņā atradu daudzas labas lietas, bet fotogrāfijā ieliku tikai tās, kuras visvairāk uzskatu sev par noderīgām. Magnemix esmu lietojusi, un man tas ļoti patika. Tieši laikā, uz pavasari ar lielajiem stresiem, magnijs atgriež visu sliedēs. Tās lielajā bundulī ir škiedras organisma attīrīšanai no dabiskām Latvijā atrodamām vielām, kas man liekas neredzēts produkts, bet zinu, ka Arta tās slavēja, tāpēc uz pavasari, tagad varētu viņas pamēģināt.
Gandrīz aizmirsu pieminēt, bet beidzot martā iegādājos Real Techniques slaveno līdzinieku Beauty Blender sūklim. Marta vidū no Douglas pārstāvjiem saņēmu patiešām interesantu paciņu, kur varēja atrast jaunos putojošos vannas kubiņus un Makeup Eraser dvielīti (kā es to saucu - lupatiņu).

Saulainu svētdienu! :)

18 comments:

  1. Par The Body Shop skrubi nespēšu beigt jūsmot! Tas ir lielisks. :)))))
    Un beidzot būs man ar jāizmēģina tas Nivea balzāms, nav sanācis ieiet Drogās un nopirkt. Oh well, nekur jau tas nepazudīs. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skrubis ir fantastisks pilnīgi noteikti! Sestdien uz Make it Happen pasākumu liku Nivea kā bāzi un makeups visu dienu smuki turējās ;)

      Dzēst
  2. Liels paldies par labajiem vārdiem! :)))

    AtbildētDzēst
  3. TBS skrubis un Kivvi toniks noteikti jāizmēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām šie abi produkti ir mans lielākais pavasara atklājums ;)

      Dzēst
  4. Kivvi toniks izraisa interesi, kādreiz pamēģināšu :) RT sūklis ir izcils, kaut gan ar BB nevaru salīdzināt, jo tāds man nav bijis

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Beauty Blender ir ļoti labs, bet laikam es esmu vairāk par RT sūkli, jo pat gadījumā ja tas paliks ciets kā akmens, nepārdzīvošu tik ļoti, jo maksāja uz pusi lētāk kā BB. :)

      Dzēst
  5. TBS skrubis fantastisks, piekrītu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas laikam ir jaunais TBS dižpārdoklis :)

      Dzēst
  6. TBS skrubis būs uz izķeršanu pēc Tava ieraksta :)
    Tu Nive lieto kā bāzi make-up? Lasīju jaunākās tendences ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. haha :D
      Jā, Nivea lietoju kā bāzi zem grima un jāsaka, ka tiešām ir forši pēc tam klāt visus produktus, jo tie pludinās perfekti :)

      Dzēst
  7. Man to skrubi tagad vajag! Jācer, ka vismaz veikalos būs, jo atceros kā gāja ar Catrice konsīleri.. pēc Tavas atsauksmes tas nekur nebija nopērkams..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tiešām ceru, ka būs nopērkams, jo pati atceros kā mocījos, kad nekur nevarēju atrast rezerves iepakojumus. Ar Catrice konsileriem problēma gan beigusies, tāpēc to var droši meklēt Drogās ;)

      Dzēst
  8. Kas tur ir ar to "cepšanu", es uzmanīgi klausos. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs viss info par cepšanu, kas tur tik jauns un foršs ;)

      Dzēst
  9. Sveika!
    Vairāksu gadus skatos kā Tati Youtube fano par Airspun pūderīti. Ja nav noslēpums, kur paūtīji? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pateicoties arī Tati nolēmu, ka vēlos pamēģināt, lai gan jāsaka, ka viņa bija vienīgā, kas brīdināja par atbaidošo aromātu :D Pasūtīju šeit: http://beautyjoint.com/cy070-24-coty-airspun-loose-face-powder-translucent/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan