MÁDARA INSIDER Pavasara skaistumpaka

05.04.16

Kad pagājušajā gadā, rudenī, saņēmos, ka man vajag šīs Madara Cosmetics skaistumpakas (raksts par Become Organic paciņu), jau tad nevarēju sagaidīt, kas sagaidīs pavasarī. Tā beidzot vakar to saņēmu un jau katru produktu dažas reizes izmēģinājusi, lai paustu savu pirmo viedokli/iespaidus un verdiktu par šo kastīti kopumā. 
Pirms tālāk kaut ko stāstu par šo kastīti, lūgšu ņemt vērā, ka man ir sava gaume un priekšstati. Ja jums domas ir citādas, tas ir tikai normāli.

Man ļoti patīk kastītes noformējums, kas atgādina par skaistu pavasari tepat Latvijā. Tecinot bērzu sulas, pieskarties bērzu raupjai mizai un sajust pirmo pavasara svaigo vēju. Atverot kasti, uzreiz sagaida vairākas kartītes ar uzrakstiem par pavasari un Madara Cosmetics, par ādas kopšanu un vēl citām informatīvām lietām.

Ieraugot pašu kastītes saturu, teikšu atklāti, biju pamatīgi vīlusies. Ne jau tā, ka produkti ir slikti. Nē. tie noteikti ir labi. Divos gadījumos: a) jums ļoti patīk Madara Cosmetics kā zīmols un visa tā kosmētika vai b) jums vajadzēja jaunus krēmus, jo iepriekšējie bija beigušies.

Varu motivēt arī kāpēc biju vīlusies. Redziet, skaistumpaka ir paredzēta pavasarim. Tad kāpēc es redzu DD krēma kopdarbu ar ārzemju mākslinieci, kas iznāca jau pagājušajā gadā, un Latvijā nekad nav bijis un nebūs? Man Nokkonen Daily Defence DD krēms ir kārtīgs ziemas produkts (atsauksme par klasisko DD), jo tas ir biezs un bagātīgs. Sausa āda dziedās. Bet ne jau pavasarī.

Tad, protams, seko Exfoliating Oil to Milk skrubis, kas vairāk būtu atbilstošs pavasarim. Lai gan droši tiek marķēts uz iepakojuma, ka tas būs super maigs un mēs aizmirsīsim par visiem abrazīvajiem skrubjiem, pateicoties sasmalcinātajam aprikožu kauliņam, skrubis ir nenormāli abrazīvs. Tik abrazīvs, ka no rīta uz vaigiem jau bija uzmetušies sausuma pleķi. Ideja lieliska - no eļļas bāzes skrubis pārvēršas pieniņā, kas ir kaut kas neredzēts Latvijā, bet hello - kur tik asu? Kārtīgs ādas pulētājs. Atgādina ļoti Čistaja Ļinija slaveno aprikožu skrubi sejai. Visā rūgtumā ir viens plusiņš: kolosālais aromāts.

Nobeigumā seko vienīgais produkts uz kuru var likt lielākas cerības: SOS Recharge krēms sejai, kas sola ļoti daudz. Tik daudz, ka galvā iespiedās vien informācija par aizsargātu ādu no vides kaitīgajiem apstākļiem un izgaismotu, veselīgu sejas ādu.
Krēms pēc tekstūras ir patīkams un atgādina kaut ko starp serumu un balzamu. Brīdinu: SOS krēms aromāts ir kā jau SOS krēmiem, tāpēc neko wow nevar gaidīt. Kam patīk dabiski aromāti, šis jums. Pagaidām esmu lietojusi 3 reizes (vakar un šonakt uz nakti un šodien no rīta zem grima).

Kopumā es nevaru teikt neko labu un ne jau tāpēc, ka tur nav tas, ko esmu gribējusi, bet gan tāpēc, ka tas nav nekas tik jauns kā tika lēsts. Vēl pirms mēneša, kad saņēmu teaser vēstuli, manī pamodās liela interese, bet vakar tā noplaka. Jā, jā reklāma, zinu, bet tik un tā - šī skaistumpaka man neliek domāt par pavasari. Stāstīju par paku vairākiem cilvēkiem un visi minēja, kāpēc pavasara pakā jābūt DD krēmam nevis serumam vai kaut kam ar SPF vismaz. Man personīgi patiktu kāds toniks vai ziedūdens. Ir taču pavasaris.
Tomēr pagriežot tematu no cita skatupunkta, uz skaistumpakām vispār, tad jāsaka, ka šī ir vienīgā paka, kur var ielikt naudu un kaut cik "saņemt" atpakaļ produktos, jo pieļauju domu, ka šīs pakas vērtība ir stipri lielāka nekā maksa. Bet, skatoties šīs te Saneribox, kuras pati personīgi nesūtīšu, es saprotu, ka Madara rīkojās dāsni ieliekot kaut šādus produktus, kas iespējams nav tik derīgi kā gribētos domāt, bet vismaz tur nav 18 € vērtībā pilna kaste ar kaut kādiem paraugiem, kurus vienmēr pa velti met klāt pie pirkumiem parfimērijas veikalos.

Atvainojos, ka raksts tāds kritisks un pret kādu nejauks, bet šie ir mani pirmie iespaidi, un godīgi sakot, man vairs nav tik liels prieks satraukums par rudens paku, kas būs septembrī.

Noteikti gribu zināt arī jūsu domas gan par šo skaistumpaku, gan par skaistumpakām vispār kopumā? Kā jums šāda ideja - ir forša vai tomēr nekas īpašs?

22 komentāri:

  1. Man patiktu. :) DD krēmu izmantoju arī vasarā, kad sanāca pārsauļoties. Oil to milk skrubis liekas interesants, es skrubēju tikai zodu, tā ir mana problēmzona. :D par Saneri kasti piekrītu, vieni vienīgi paraugi, pērkot Stockmannā Pastaigu, arī dod dāsnu paraugu kaudzi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man DD liekas tipisks ziemas produkts, bet tas laikam kā kuram :) Tik raupju skrubi es laima izmantotu ja man uz sejas būtu bieza āda, bet jā āda ir delikāta, slikti var beigties. Galvenais, ka virsū rakstīts -var iemasēt ādā no 3 līdz 10 minūtēm :D

      Dzēst
  2. ieraudziju tavu postu un dikti sapriecājos, iedomājos, ka nu tik bus baigie jaunumi ieksā pakā, ka mana skepse ir nepamatota.. bet diemžēl, izskatās, ka viss te ir klasiski LV stilā - ražotajs nogrūz nelīdzgalam nokomplektētu ideju , izliekot kastītes produkcijas pārpalikumus (dd krēms) tas sos krēms izskatās pēc veca labā sos krēma tikai jaunā iepakojumā :D likās, ka pienins skrubis būs forss, bet ja tev sejas āda iekaisa, tad baill domāt kas man būtu noticis:( kopumā - jāsaka, labi ka nenopirku pagājušajā gadā šo abonamentu, savādāk viss būtu jāatdāvina draudzenēm.
    Oo un Tu arī runā par to ko domāju saistibā ar Saneribox - savādāk es biju jau max dusmīga uz parmērīgi labajām astsauksmēm par tādu sū**, visi tik sprauž makaronus ausis cik laba kastīte utt.. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nemaldos, tad tas SOS krēms tiešām ir tā pati zupa tikai citā katliņā :D Man iekaisa ap degunu uz vaigiem, bet draudzene ar sausu ādu pamēģināja, viņai ap uzacīm viss sauss un plēkšņains.
      Man par Saneribox ir īpašs viedoklis jau kopš pirmsākumiem. Tieši tāpat kā par Glancebox, kas nomira dabīgajā nāvē. Man kādreiz sūtīj AdoreBox kastes un lūk tur jau ja salīdzina bija interesantas lietas, lai gan arī grūda iekšā visādus jau probņikus beigās.

      Dzēst
  3. Pilnīgi piekrītu! Lika vilties tas, ka ir 2 pilnizmēra!!! krēmi

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl iebrauktu, ja tur būtu bijis mini DD krēms un kaut kas cits, bet 2 krēmi ir ne pa tēmu. Ne pavasarim, ne visam kontekstam.

      Dzēst
  4. Tā tika reklamēta šī paka, ka es arī kkā gaidīju kaut ko vairāk. Vienīgais, kas mani no šī te visa uzrunā ir tas skrubis (dieeevinu Čistajas Ļinijas aprikožu skrubi). Tiešām brīnos, ka pakā nav kāds dienas krēms ar SPF.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atpazīstams uzņēmums un labi stratēģiski izplānota reklāma, kas rezultējās ar vilšanos. Man kādreiz patika čistaja ļinija skrubis, bet tā sabojāju savu ādu, ka bail vairs iedomāties kā var lietot ik caur dienu tik raupjus skrubjus. Sejas taču ir delikāta un maiga. :)

      Dzēst
  5. Man saturs gan patiktu, žēl palika, ka nepasūtīju.

    AtbildētDzēst
  6. Nesen pirmo reizi pasūtiju Saneribox kastīti ar lielām cerībām un sajūsmu. Atverot sapratu, ka tā ir paraudziņu pilna. Protams, daži paraudziņi nebija slikti, tomēr sapratu, ka vairs nepasūtīšu šo kastīti:D Liku lielas cerības uz atsauksmēm par šo Madaras kastīti. Žēl, ka nav tematiski, tomēr pēc manas pieredzes ar Saneribox, iedomājos, cik es būtu bijusi priecīga visu to paraudziņu vietā saņemot kaut vienu pilna iepakojuma krēmu no šīs kastītes :D Tomēr, manuprāt, es saprotu Tavu noskaņu šajā rakstā. Laikam vilšanos. Manuprāt, pasūtot visas šīs skaistuma kastītes vēlamies saņemt svētku sajūtu un pozitīvu pārsteigumu, ko tādu, ko pašas neiedomātos vai neatļautos iegādāties.
    .
    Patika Tavs raksts, paldies par atklātību :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, laikam tā ir, ka pasūtot šadas skaistuma kastītes, kas kalpo kā dāmu kinderolas tikai ar kosmētiku, mēs gribam to saviļņoju un prieku kā Ziemassvētkos, bet šeit ir no sērijas. Gribēju kaut ko skaistu un spīdīgi, dabūju jaunu pannu :D

      Paldies! :) Varbūt nedaudz beztēmā, bet man ļoti patīk Tavi Youtube video. :)

      Dzēst
    2. Atceros to sajūtu, ka esi nopircis "mazliet kaķi maisā" :D

      Paldies, mīļš! :) Es jau sen lasu Tavu blogu, ļoti patīk! :)

      Dzēst
  7. Es arī piedzīvoju pamatīgu vilšanos, saņemot kastīti, kuru biju gaidījusi ar patīkamu satraukumu un pat skrējusi ātrāk no darba mājas, lai paspētu noķert DPD kurjeru.. Atverot kastīti, jutos kā gaisu izlaidis balons. Un mutē joprojām ir vilšanās garša. Mini a la travel size skrubītis un 2 krēmi, kuri manai sausajai ādai būtu noderējuši ziemā. ZIEMĀ, nevis PAVASARĪ! Kāda velna pēc (atvainojos, bet nezinu kā pieklājīgā izteikties šajā gadījumā) MADARAS mārketinga cilvēki uzskata, man pavasarī būtu vajadzīgs SOS krēms un vēl kaut kāds krēms, kas paredzēts Ziemeļu klimatam??? Skaidrs, ka somu produkts ielikts kastītē, jo zināja, ka Somijā neizpārdos un līdz nākošās sezonas pārdošanai termiņš vairs nebūs no svaigajiem, tāpēc ieliek stulbajiem letiņiem mega ekskluzīvā paciņā. Vārdu sakot, nožēloju, ka pasūtīju arī rudens paciņu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nezinu, ko citu teikt kā tikai piebilst karam Tavam vārdam. Jā, laikam ir sajūta, ka ieliekot mums kaut kādu ekskluzīvas sadarbības produktu, mēs jutīsimies labāki un superīgāki. Nekā. Apmāns un nevajadzīgu produktu izlietošana.

      Man ir tiešām žēl, ka ne tikai man vienai ir šī briesmīgā sajūta par lieki iztērētu naudu, laiku un sabojātu prieku. :( Ceru, ka varbūt cilvēku atsauksmes liks līdz rudenim pamainīt kastītes konceptu ievietot vajadzīgus produktus atbilstošai sezonai.

      Dzēst
  8. Kopumā izklausās labi, bet aprikožu kauliņi...nu nezinu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ass kā elle tas aprikožu kauliņu skrubis :(

      Dzēst
  9. Sveika, Zanda!

    Paldies, ka esi izvēlējusies MADARA INSIDER skaisumpaku! Liels paldies par komentāriem, tie mums palīdzēs uzlabot INSIDER skaistumpakas konceptu!
    Neliels precizējums no laboratorijas – skrubī abrazīvās daļiņas ir vasku mirkopērlītes (nevis aprikožu kauliņi granulas), pērlīšu forma ir apaļa un saudzīga ādai. Skrubja sastāvā ir aprikožu kauliņu un auzu graudu eļļas, kas skrubējot mīkstina ādu, eļļainā skruktūra veido buferi starp abrazīvajām daļiņām un ādu, nodrošinot, ka āda tiek maigi, bet efektīvi atbrīvota no liekajām korneocītu šūnām, saudzējot ādas barjeru.

    Ceram, ka eksluzīvās sadarbības produkts NOKKONEN noderēs vēsajās pavasara dienās, būs ērts palīgs vasaras pārgājienos, pūķošanā vai palīdzēs sakopt ādu pēc dārza darbiem. Pačukstēsim, ka Somijā šis ir viens no MADARA dižpārdokļiem visa gada garumā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveicināti,

      paldies par precizējumu, bet, acīmredzot, mana sejas āda un vēl citu citu cilvēku ādas ir ļoti jūtīgas pret šo skrubi. Lai arī tās ir vasku mikropērlītes, ir sajūta, ka āda tiek skrāpēta kā ar aprikožu kauliņu granulām. To būtu minējusi uzreiz, bet papildu nebija pieejama informācija par produktu, tāpēc tikai spriežu pēc iepriekšējas pieredzes. :)

      Paldies par Jūsu komentāru, tas ir ļoti noderīgs un cerēsim, ka šie komentāri no klientiem palīdzēs tikai pilnveidot šo interesanto projektu un servisu. :)

      Jauku dienu!

      Dzēst
  10. ja nezini, ko iesākt ar DD krēmu, taču gribas to izlietot, tad iesaku to izmantot barojošai sejas masāžai (eļļa tomēr ir savādāk, nekā biezs krēms). savukārt skrubi, ja sejai galīgi neder, var izmantot rokām vai dekoltē zonai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mīļš paldies par ieteikumiem, noteikti kaut ko izdomāšu, bet vienmēr jau pastāv vēl viena iespēja - uzdāvināt kādam, kam tiešām šie produkti patiktu vai noderētu :)

      Dzēst
  11. man patīk, ka tu droši un bez bailēm izsaki savu patiesu viedokli:)
    un arī man patīk tas, ka neparakstījos uz šo, kaut vai ļoti gribējās :D kastīšu ideja man vispār ne īpaši patīk, es labāk pati izvēlēšos to, ko gribu pamēģināt/atkārtoti nopirkt.

    bet cena šai kastītei, cik atceros, bija diezgan demokrātiska un tiešām produktu vērtība ir lielāka nekā kastītes cena.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan