MÁDARA Daily Defence "DD" krēms

26.01.16

Ziema ir tas gadalaiks, kas sejas ādu netaupa. Vismaz šoziem noteikti ir jādomā par papildu sejas ādas kopšanas līdzekļiem, it īpaši sejas krēmu, kas aizsargā. MÁDARA Daily Defence sejas krēms ir viens populārākajiem, bet es šo aizsargājošo krēmu izmēģināju salīdzinoši nesen, kurš uz šo brīdi jau ir izpārdots vairākās tirdzniecības vietās.
Plānojot rakstu par šo krēmu, izrādījās žurnāls "Santa" janvāra izdevumā veselā atvērumā, šo krēmu iekļāva rakstā par ziemā paredzētajiem komforta krēmiem, kur izklāsta par to kas ir komforta krēms, kāpēc tādi ir jālieto aukstajā laikapstākļu sezonā, un to izcilākie pārstāvji.

Vispirms jau jāsaka, ka nekas jauns nebūs ja teikšu, ka ziemā sejas āda ir kā ne savā āda, jo tai ātrāk pazūd mitrums, biežāk sūrst un ir ātrāk sakairināma. Sausas ādas īpašniekiem mokas ir vēl lielākas, jo āda paliek ultra sausa un velkoša. Vienalga kādas ir problēmas, šādi laikapstākļi noēd dabisko ādas lipīdu slāni, kas bieži sekmē visāda veida ādas problēmas, tāpēc šis krēms un daudzi citi "ziemas krēmi" satur augstu lipīdu saturu. Pagājušajā gadā ziemā lietoju Physiogel Calming Relief sejas krēmu, kas vairāk atgādināja balzamu, bet arī bija augsts lipīdu saturs.

Ražotājs
Nodrošina ādas sausuma un raupjuma samazināšanu, aizsargā to no skarbo laikapstākļu nelabvēlīgās ietekmes, dziedē sasprēgājušas lūpas vai saplaisājušus papēžus, mīkstina nagu kutikulu, kā arī to var lietot kā mierinošu un barojošu krēmu bērnu ādas kopšanai. Viena no galvenajām sastāvdaļām produktā ir vērtīgā oga lācene.
Jā, kā izrādās DD krēms ir lietojams ne tikai sejai vai rokām, bet arī lūpām, ienadžiem, papēžiem un visām citām sausas ādas zonām, kur nepieciešama intensīva mitrināšana un aizsardzība. Interesanti, lai pārbaudītu krēma efektivitāti, Madara Cosmetics komanda 2013. gadā devās uz Lapzemi, kur veidojas fotosesiju un pie reizes pārbaudīja krēma kvalitāti.
Krēmam ir ļoti patīkams aromāts, atgādina smiltsērkšķu desertu, tāpēc ir patīkami katru rītu to uzklāt uz ādas. Pēc tekstūras tas ir ļoti netipisks, jo sākumā ir nenormāli biezs, kas atgādina biezas grima bāzes tekstūru, bet uzklājot uz ādas tas ātri kūst un momentāni absorbējas, tāpēc tas jāiestrādā diezgan veikli. Šādus krēmus iesaka uzklāt pusstundu pirms grima uzklāšanas, bet es tik ilgi negaidu un atšķirības nekādas. Jāsaka, tā kā krēms ir ļoti biezs, nākas nedaudz pacīnīties ar tā izspiešanu laukā no tūbiņas.
Ar dekoratīvo kosmētiku sejas krēms sastrādājas ļoti labi, un jāsaka, ka sejas krēms absolūti nav jūtams uz ādas. Lietoju šo krēmu aptuveni jau mēnesi un varu teikt, ka sausuma pleķi nav tik izteikti un dienas laikā nav sajūta, ka sejas āda ir "apsalusi". Tā kā man ir jūtīgi vaigu, tad pie krasas temperatūras maiņas, vakaros sejas āda nejūtas tik sāpīga un sakarināta.
Neesmu lietoju uz rokām, jo lietoju citus krēmus bet var redzēt, ka ziema netaupa pat roku ādu - tas ir palikušas ievērojami sausākas.

Ja man ir jāsalīdzina ar Physiogel krēmu, tad šie krēmi ir atšķirīgi. Physiogel ir tāds balzamīgs un vairāk jūtams uz ādas, kas varēja veicināt to, ka grims ātrāk slīd nost, bet ar Madara krēmu tā nav. Manai draudzenei, kurai ir sausa āda, šis krēms ne īpaši iepatikās, jo viņai patīk ja kopjošo sajūtu ilgāk jūt, bet manai sejas ādai šis krēms ir ļoti iepaticies, tāpēc to lietoju katru dienu no rītiem. Starp citu, raksts par manu ikdienas sejas ādas aprūpēšanu janvārī atrodams uzspiežot uz saites.

Raksti par šo krēmu citur: Ellemmell, BeautybyBloggers, sugarmakeup, Beauty&Makeup
______________________________________________________________________
MÁDARA produktus iespējams iegādāties veikalos Madara Cosmetics, Douglas un internetveikalos
Cena - 13,95 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* šis nav produkta sponsorēts raksts

2 komentāri:

  1. Mans favorīts ziemas sezonā jau vairākus gadus. Katru ziemu pa vienam iepakojumam sanāk izlietot - lietoju gan visam - sejai (izņemot taukaino t zonu), rokām, ienadžiem, pa retam arī draugam uz sejas uzsmērēju un kopā atzīstam, ka ir labs. Patīk tieši tas, ka ilgi nav jūtams uz sejas, nav smags, bet savu darbiņu paveic izcili :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka šis ir tiešām tas krēms, kas patiks arī vīriešiem, jo neatstāj taukainu kārtiņu, bet pabaro un kopj ādu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan