Catrice un Essence pavasara jaunumi

19.04.16

Blogā katru gadu apskatu pavasara un rudens Essence un Catrice pamata sortimenta kolekcijas, kas laikam gadu gaidā ir kļuvusi jau par tradīciju. Un ne velti! Šie ir abi zīmoli, kas mēdz pārsteigt, bet mēdz arī pamatīgi likt vilties. Pavasarī mūs gaida neticami daudz un patiešām izcili produktu sejai un acīm. Protams, ne viss ir zelts, kas spīd, bet vairāki produkti šeit ir tiešām zelta vērtē. Papildus atsauksmēm un viedoklim, raksta beigās grims ar daļu no šiem produktiem.
Tā kā esmu tikai parasts cilvēks, tad daļu ar produktiem atdevu draudzenei, jo šis viss man vienai noteikti ir pārāk daudz, tāpēc atsauksmes taps 50/50 kopā ar draudzenes Beatrises viedokli. Piemetināšu vien to, ka visas nianses esam aprunājušas un katrai kritikai es pilnībā piekrītu. Tas tā, lai nav jādusmojas par to, ka ne es pati testēju. Mums abām ir atšķirīgs ādas tips, tāpēc ir ļoti labi, ka varam salīdzināt produkta efektivitāti uz dažādiem ādas tipiem. Man kombinēta, Beatrisei - sausa.

*vairākiem produktiem atradu arī ieteicamās cenas veikalos

Seja

All I Need korektoru palete
B: Iepriekš šāda veida korektoru paletes neesmu lietojusi, tāpēc šis man bija interesants atklājums. Zaļais tonis ļoti labi maskē apsārtušos laukumus uz sejas, taču tas jālieto tikai un vienīgi zem labi sedzoša tonālā krēma, jo pamēģinot to ar zemas sedzamības tonālo kremu, šis nedaudz zaļganais pigments bija vietām redzams. Manai superbālajai un sausajai sejas ādai vidējais tonis ir stipri pa tumšu nesmukumu maskēšanai, bet gaišie ir ļoti labi, bet, sausai ādai ap acīm, šis nebūs labs variants tumšo loku maskēšanai, jo ātri sasēžas rievās un ir sauss.

Essence soft touch mousse konsīleris, tonis - 10 soft beige (4.29 €)
Patīkamas putotas un sausas tekstūras konsīleris, kas ir vidējas līdz augstas sedzamības. Uzklājot tas no krēmveida produktu pārvēršas par pūderi. Tonis 10 Soft Beige nebūs gluži produkts sniegbaltītēm, bet manam sejas tonim kalpo labi. Par noturību neko diži nevar izcelt, jo pēc pāris stundām tas tik un tā sēžas rieviņās. Pat piepūderējot.
B: Manai sausajai sejai šis ir daudz par sausu un rieviņās sasēžas vēl ātrāk, tāpēc es ieteiktu šo lietot zonām ap degunu, tādā veidā izlīdzināt un "noblurēt" redzamās poras, pirms tonālā krema uzklāšanas.


Prime And Fine Beautifying Primer izgaismojoša grima bāze (4.69 €)
B: Parasti, pirms grima uzklāšanas, lietoju kādu ļoti mitrinošu kremu, tad lieku kādu neitrālu, parastu bāzi, tāpēc nav nācies saskarties ar tādām izgaismojošajām bāzēm. Zem sedzoša tonālā krema neredzu īpašu jēgu likt šādu izgaismojošu grima bāzi, taču šī man iepatikās, ja lietoju vieglu, zemas sedzamības tonālo kremu, vai arī, kad vispār uzklāju konsīleri un sejas problēmzonām. Priekš manas sausās ādas, ļoti labs variants dubultai mitrināšanai. Tonis būs priekš bālas ādas, kurai ir rozīgs apakštonis (kā man).

Vaigu sārtumi
Essence Silky touch vaigu sārtums, tonis - 100 indian summer
B: Priekš mana bāluma, šo varētu lietot arī kā vieglu bronzeri vasarā, kad uz sejas negribās likt praktiski neko. Izskatās ļoti smuki, dabīgi, un tas viegli izgaismo ādu, kā arī ļoti labi klājas un pludinās. Essence vaigu sārtumi vispār ir mani favorīti šajā sektorā!

Essence Blush Ball vaigu sārtums
Vaigu sārtums ir ļoti maigs un delikāts, bet tā rozīnīte ir pateicoties iepakojumam, kas sākumā liekas absolūti nekam nevajadzīga, tomēr uzklāšana ir daudz ātrāka. Protams, pēc uzklāšanas tik un tā ir nepieciešams nedaudz sapludināt, bet vaigu sārtums ir ļoti samtains un uzklājot uz sejas izskatās patiešām labi. Essence vaigu sārtumi līdz šim nav likuši vilties, un šis ir tikai vēl viens apstiprinājums tam.

Catrice Blush Artist vaigu sārtumu palete, tonis - 020 CorAll I Need (4.69 €)
B: Šis ir mana šī pavasara/vasaras vaigu sārtumu favorīts! Kolosāls klājums, skaists tonis un tas mirdzums - cik skaisti! Tikai to vidējo toni es vēl nespēju saprast... Nezinu, kā, ar ko to lietot.

No K uz L: essence kosnīleris, silky sārtums un ball vaigu sārtums, catrice sārtumu palete


Izgaismotājs
Catrice High Glow izgaismojošs minerālais pūderis, tonis - 010 Light Infusion (5.19 €)
Dziediet slavas dziesmas, jo beidzot budžeta klasē ir atrodams lielisks izgaismotājs. Lai cik esmu priecīga un patīkami satriekta par šo izgaismotāju, nācās to atdot draudzenei, jo diemžēl tonis ir paredzēts pavisam gaišas ādas īpašniecēm ar vēsu apakštoni, tāpēc, ka tas ir albatrosa baltumā ar viegli violetu atspīdumu. Tāpēc tālāk, dāmas, studijā draudzenes sajūsma!
B: Jāaaaaaaaa! Es agrāk vispār īpašu uzmanību nepievērsu, kas tie tādi izgaismotāji, un kādus brīnumus tie spēj darīt ar vizuālo sejas tēlu! Tagad nespēju iedomāties, ja, krāsojoties, nelietotu izgaismotāju! Man parasti nepatika, ka uzkrāsojoties ar jebkādu mitrinošu tonālā kremu, mana seja tāpat izskatījās sausa un tāda neveselīga, bet, šis izgaismotājs dod tādu veselīgu, dabīgu mirdzumu! Pirmajā brīdī vispār biju šokā, kad Zanda man uzklāja šo brīnumu uz sejas! Labi pigmentēts un viegli klājas.

Acis/uzacis

Acu ēnas

Essence The velvets acu ēnas, toņi - 03 smooth caramel un 08 coral me maybe… (1.99 €)
B: Šīm acu ēnām ir švaks pigments, tomēr dabīgam skrienošajam make up, ļoti labi! Īpaši man patīk tonis 08 coral me maybe, jo tam ir tāds viegls, persikots tonis, tās viegli pludinās un tām (vismaz priekš manis) nav nepieciešami nekādi papildinājumi - zīmuļi, vēl kādas acu ēnas. Vienkārši un pašpietiekami.

Essence 2 in 1 shadow&liner acu ēnas/zīmulis, toņi - 03 light me up un 06 she's got the mauve
B: Lai kā gribētos pateikt ko labu par šiem zīmuļiem, tomēr priekš manis tie nav paredzēti.. Jālieto uz piepūderētas acu ēnu bāzes (obligāti), pludinās vidēji, 150 reizes jāuzklāj, lai dabūtu kādu toņa intensitāti. Nu toņi gan paši par sevi ir smuki, tiklīdz tie netiek uzklāti uz acīm. Un galvenais - man ir diez gan nokareni acu plakstiņi, zīmuļi tūlīt pat sasēžas visās iespējamajās rieviņās. Kādam jau noteikti patiks šīs ēnas, bet ne man.. 
essence velvet 08 un 03, essence 2in1 06 un 03, essence acu līnija, catrice uzacu pūderi 010 un 020

Catrice Sand Nudes acu ēnu palete, tonis - 010 Hug S´and Kisses (5.19 €)
B: Nesen, tāpat vien ķēmojoties, pamēģināju arī šo paleti. Sāku no gaišākā uz tumšāko, un jāsaka, ka pirmajiem diviem toņiem ir zems pigments, un tie nedaudz klājās kā krīts, taču, persikotais tonis ir stipri labāks, pigments gluži nav tāds, kādu es iedomājos (bet tās, gan jau, ka manas nenormālās iedomas), bet klājums ir daudz labāks! Jau saprotot to, ka pigments nav no labākajiem, smagu(burtiski) roku likos iekšā tumšajos toņos un smagi maldījos par iedomātajiem sliktajiem pigmentiem! Šie trīs pēdējie toņi ir nesalīdzināmi labāki, gan pigmenta, gan klājuma ziņā, kā arī pludinās smuki! Man patīk!
Catrice Sand Nudes acu ēnu palete

Catrice Velvet Brow Powder Artist uzacu pūderis, toņi - 010 010 Blond Brows Are A Girl’s Best Friend un 020 Brow fASHionista (4.19 €)
B: Jāsaka godīgi - tikko krāsotām uzacīm, kad gribās aizkrāsot manis pamanītu vai iedomātu šķirbiņu, ir labi, bet ikdienai tie priekš manis ir pārāk sarežģīti un neparocīgi! Ar zīmuli vieglāk. Klājas kunkulīšos un birst pa visu seju. Vai nu es nemāku, vai nu kaut kas nav, bet nē, man nepatīk!

Skropstu tušas

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Ultra Black skropstu tuša (4.69 €)
B: Man ir īsas un taisnas skropstiņas, mazas actiņas, tāpēc gribās, lai vismaz skropstas ir labi redzamas, garākas un atliektas! Lietoju šo ar Eveline bāzi (to, ko parasti) un man patīk, jo sanāk biezas un izteiksmīgas skropstas! Pēc otrās kārtas gan nedaudz jāpaķemmē, lai neizskatās dikti salipušas. Varētu pat salīdzināt ar ARTDECO Volume Supreme Mascara skropstu tušu.


Catrice Glam & Doll False Lashes tuša (4.19 €)
Doll Flase Lashes skropstu tuša liekas ļoti interesanta, tomēr tās formula ir pārlieku sausa, lai sniegtu kādu redzamu efektu. Man patīk sausākas tušas, bet šī jau ir tā kā nedaudz par daudz jau sausa.
B: Tuša manas skropstas tikai nedaudz izķemmēja un ietonēja, tas arī viss...

Essence Forbidden volume false lash tušas virskārta (3.09 €)
Ideja ļoti interesanta, bet īsti nesaprotama, jo kā raksta ražotājs, to var uzklāt pa virsu visām skropstu tušām, jo sniedz 2x lielāku apjomu. Reāli, šī ir parasta tuša, diezgan slapjas konsistences, kas ilgi žūst, bet tā atslēga slēpjas tajā, ka tušā ir redzamas un jūtamas daudz šķiedras.
B: Arī es piekrītu, liekas kā parasta skropstu tuša ar škiedrām. Varētu likt uz plikām skropstām, bet efekts kaut kur izpaliek. Man jau liekās, ka šķiedrām jādod redzams efekts, bet laikam šī formula priekš manām acīm ir pa švaku!

Essence Forbidden volume tuša (3.39 €)
B: Pat nezinu, ko teikt. Parasta skropstu tuša. Varbūt ar piekto kārtu būtu mans tīkamais rezultāts, būs jāpamēģina! Man patīk šī tuša uz apakšējām skropstiņām - nesaķepina, izķemmē un netaisa pārāk dramatiskas!

Essence Superfine supersmalka ūdensdroša acu līnija (3.09 €)
B: Salīdzinot ar iepriekšējo klasisko Essence eyeliner pen, šim ir nedaudz vājāks pigments, taču tas ātrāk nožūst, un līnija tiešām ir smalkāka, kaut arī liekas, ka otiņas ir gluži vienādas. Ļoti viegli strādāt ar šo acu līniju, un teikšu, ka Essences laineri ir labākie no visiem tiem, ko esmu mēģinājusi.

Lūpas

Essence Velvet un Glossy Stick lūpu zīmuļi/ krāsas, toņi - glossy: 04 poshi pink un velvet: 05 plum perfect
Tonis 05 Plum Perfect ir vairāk satīna tekstūras kā matētas, kas ir ļoti labs variants visām tām, kurām gribas pamēģināt jaunas tekstūras lūpu krāsas. Pēc sajūtām atgādina lūpu krāsu, bet pateicoties velveta sajūtai uz lūpām nedaudz var just arī artavu no matētajiem lūpu zīmuļiem. Manuprāt, lielisks balanss starp matētiem un mitrinošiem lūpu produktiem. Plum Perfct ir ļoti skaists un piesātināts tonis, bet noteikti iesaku paskatīties arī citus toņus no Velvet sērijas, jo piedāvājumā būs vēl citi toņi, šī brīža populārajos nude un mauve toņos.
B: 04 Poshi pink ļoti maigs un mitrinošs, nesausina lūpas, kaut arī nav ne šķidrs, ne sausinošs, kādas parasti mēdz būt lūpu krāsas. Piekrītu Zandai par tekstūru.

Essence Glossy Kiss lūpu spīdums, tonis - 04 cherry kiss (1.09 €)
B: Šis ir tāds somiņā iemetamais lūpu spīdums ar vieglu toni, labi mitrina lūpas. Ar klājumu gan jāuzmanās, jo man jau kuro reizi netīšām sanāk pa daudz izspiest produktu no tūbiņas, tad spīdums kaut kā peld pa virsu! Patīkams aromāts un salda garša (speciāli neēdu).

Essence Prettifying lūpu eļļa ar džodžoba eļļu, tonis - 02 first help, pinky
Jau pāris reizes tiku minējusi, ka Essence lūpu eļļa ir mans jaunākais favorīts, kas, patiesībā, rada arī nelielu atkarību. Gluži par lūpu eļļu nenosaukšu šo produktu, jo atgādina tipisku lūpu spīdumu, bet tas labi kopj lūpas un pats galvenais - neatstāj baltu svītru uz lūpām pēc ilgāka uzklāšanas laika, kā tas mēdz notikt ar budžeta klases spīdumiem. Ir prieks, ka šim jaunajam lūpu eļļu trendam seko līdzi tik daudzi arī citi zīmoli ārpus selektīvās klases.

Essence Long Lasting ilgnoturīgas lūpu krāsas, toņi - 23 un 24
B: 23 tonis (persikoti bēšs) Supermaiga lūpukrāsa, vidēji noturīga, nesausina lūpas, un kas pats galvenais, neveido baltas strīpas lūpu kaktiņos. Pēc tekstūras atgādina GOSH lūpu krāsas, tikai, man par brīnumu, GOSH lūpu krāsām ir salīdzinoši slikts pigments. Klājas ļoti vienmērīgi, salīdzinot ar tumšo 24 toni, kuram, starp citu, ir ļoti labs pigments. Reti, kad var atrast tik labi pigmentētu lūpu krāsu, kas klātos tik pat pigmentēti, kādā krāsā ir pats produkts.
24 tonis (tumši violetais) ir diezgan sarežģīts, un lai arī pagātnē ir bijušas vilšanās konkrēti ar šādiem toņiem, par Essence veikumu es varu tikai priekā sasist plaukstas un teikt  - IR! Beidzot ir lūpu krāsa, kas kā redzama tūbiņā, klājas arī uz lūpām. Ne tikai plāns pigments kā līdz šim bija pieredzēts. Lūpu krāsa visā izpildījumā atgādina Lorde kolekcijas MAC Pure Heroine, kas nedaudz mijas ar tumši rozā. Klājums vietām ir nelīdzens, bet cik esmu redzējusi tieši šīs krāsas mēdz nelīdzeni klāties, tāpēc baigi nepārdzīvoju. Noturība nav tik ilga kā gribētos, bet tonis un pigmentācija attaisno visas cerības. Kopā ar NYX bāzi turas patiešām labi. Zemāk būs redzama gan uz rokas svačos, gan grimā.

Catrice Ultimate Stay lūpu krāsa, tonis - 160 Don't Worry Be Berry (5.19 €)
Šīs ilgnoturīgās lūpu krāsas man jau iepatikās pagājušajā gadā, un vēl aizvien katram gadījumam nēsāju līdzi no šīs sērijas tumši sarkano toni. Lai arī lūpu krāsa pati par sevi nav ultra ilgnoturīga, kopā ar NYX lūpu bāzi iztur visu. Iepakojums un kvalitāte ir perfekts savienojums šim produktam! Runājot konkrēti par šo toni, jāsaka, ka tas man vairāk atgādina rudeni ne pavasari, bet pavasara vakaros man patīk lietot arī šādus piesātinātos ogu toņus.

Catrice Ultimate Colour lūpu krāsa, tonis - 440 Hugs And Hibis-Kisses (4.19 €)
B: Nu šis ir vienkārši bomba - gan pigmenta, gan klājuma ziņā. Nav jākrāso 5 kārtās, vai jāšvīkā pus stunda pa lūpām, lai tās būtu pietiekami košas. Maiga, ļoti mitrinoša, koša lūpu krāsa. Ļoti patīk gan iepakojums, gan izpildījums! Tik tiešām biju ļoti pārsteigta par toņa intensitāti un vieglo klājumu.

No K uz L: lūpu eļļa, Glossy spīdums, Glossy Stick, Velvet Stick, essence lūpu krāsa 23 un 24, catrice 440 un 160
Koptēls izmantojot jaunos Essence un Catrice produktus
Jebkurā apgaismojumā un  pozīcijā šis tumšais tonis ir apburošs un lielisks! Laikam var redzēt, ka esmu "nedaudz" iemīlējusies šajā tonī un pigmentācijā ^_^

Lietojot tik tumšus ogu, plūmju, violetos un citus lūpu krāsu toņus no savas puses varu izstāstīt pāris knifiņus, kas man palīdz, lai klājums un izpildījums ir uz 10 ballēm:
  • ja bailes par to, ka lūpu krāsa slikti klāsies, pirms lietošanas, vismaz 5 minūtes, uzklājiet mitrinošu lūpu balzamu un pēc tam lieko noņemiet nost. Lūpu krāsa izskatīsies un klāsies daudz labāk.
  • uzklājiet lēnām un nesteidzoties. Sākot iezīmēt dabisko lūpu kontūru, bet ar katru vilcienu nedaudz pavelkot kontūras uz āru, jo tik tumši toņi optiski samazina lūpas, tāpēc nepieciešams izmantot mazas viltības, kas lūpas padara formīgas. Tas tik cik daudz uz āru jāzīmē atkarīgs ne tikai no jūsu gaumes, arī dabiskās lūpu kontūras.
  • klājot otro, trešo kārtu uz lūpām, iesaku paņemt plānu salveti (vai atdalīt 2 kārtu kosmētisko salveti uz pusēm), uzklāt uz lūpām un piepūderēt. Tas ļaus lūpu krāsas kārtai nostiprināties, lai turētos ilgāk. Tomēr ja man ir slinkums krāmēties, tad pirms uzklāšanas lietoju NYX lūpu bāzi, kas superīgi palīdz noturēties lūpu krāsai.
  • ja tomēr ir sanācis nosmērēt šķības malas, kas ir ok, tad ar plakano otiņu un nedaudz konsīlera, piefiksējiet  līnijas.
  • ja lūpu krāsa šķiet nedaudz par mitrinošu (kas bija arī šajā gadījumā), lai padarītu to matētu uzklājiet ar pirkstu galiem caurspīdīgu birstošo pūderi, kas lūpu krāsu padarīs no mitrinošas un mirdzošas par matētu. 

Grimā izmantoju:
Seja
Artdeco High Performance tonālais krēms, tonis 14 (reflecting vanilla)
Model Launcher Dual Action konsīleris, tonis - Light
Laura Mercier Loose Setting birstošais pūderis (cepšanai)
Anastasia Beverly Hills Contour konturēšanas palete, tonis - Fawn
Essence Blush Ball vaigu sārtums
Catrice High Glow izgaismojošs minerālais pūderis, tonis - 010 Light Infusion (zem uzacs, uz vaigu kauliem, uz deguna, uz virslūpas ieloces)

Acis
Nars Smudge Proof acu ēnu bāze
Catrice Sand Nudes acu ēnu palete (vidējais locījuma līnijā, tumšākais ārējam akcentam un līnijas iezīmēšanai)
Catrice High Glow izgaismojošs minerālais pūderis, tonis - 010 Light Infusion (pa visu plakstiņu kā perlamutras baltas ēnas)
Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Ultra Black skropstu tuša

Uzacīm: H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis un Artdeco Clear Lash&Brow želeja bez krāsas

Lūpas
Essence Long Lasting ilgnoturīga lūpu krāsa, tonis 24

Kā labu nobeigumu rakstam, mēs ar draudzeni apkopojām topu ar produktiem, kas pēc mūsu domām ir noteikti pirkšanas vērti, un redzot veikalā jāķer ciet:

  1. Catrice izgaismotājs
  2. Catrice Ultimate Colour lūpu krāsa (oranžā)
  3. Essence ilgnoturīgās lūpu krāsas (abi toņi)
  4. Essence The Velvets acu ēnas (persikotās)
  5. Essence lūpu eļļa

Kā jums šī gada pavasara jaunumi? Ir kaut kas iekritis acīs?


* raksts satur PR testa produktus no Essence un Catrice pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu vai draudzenes viedokli

20 comments:

  1. Ohh. es nezinu kā, lai es saņemos uzrakstīt par šo visu kvantumu. :D Tu esi malacis! :)
    Make- up koptēls ļoti glīts!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir daudz, bet ja reiz domas jau sakoncentrētas, tad jau ko tur ilgāk :)
      Paldies, Santu! ;)

      Dzēst
  2. Es sadalīju par daļām un vel kārtīgi testēju, bet par acu ēnu žīmuļiem - man gan ļoti patika, jo visu lietoju ar acu ēnu bāzi, nemaz nemēģinu savādāk, jo man ir tādi plakstiņi, vienīgais diezgan grūti iztušējās tie zīmuļi, balto izmantoju kā akcentu centrā un acu kaktiņos, baigi smukie un ar bāzi ļoti labi turējās. Tušas no essences man atkal radija mega efektu tās dubultās, ar šķiedriņam, bet par to jau rakstīju :) acu ēnu paletīte patīk, jo negaidīju no viņām UD kvalitāti, par savu cenu vienk laba! Catrice lūpu krāsas ļoti ļoti treknas, prasās zem viņam zīmuļus ( matētās ir ok) :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu kādreiz dalījusi pa daļām, bet zinu, ka pie trešā raksta zūd ne tikai mana paša interese, bet arī apkārtējo, tāpēc pieturos pie garo blāķu stila ;)
      ar krēmveida ēnām man ir īpašas jūtas, jo līdz šim esmu lietojusi tikai vienas perfektas krēmveida ēnas, kas pieķeras pie plakstiņa un var nēsāt visas dienas garumā bez nekādām bāzēm vai fiksējošām ēnām. Uzliec, sapludini un gatavs. Rimmel Scandaleyes krēmveida ēnas. Par lūpu krāsām, tā laikam ir vairāk gaumes lietas. Es personīgi nemīlu arī treknākas lūpu krāsas, bet ir viena liela sieviešu daļa, kurām šādas tekstūras pievilina vairāk, jo lūpas izskatās veselīgas un apjomīgākas. :)

      Dzēst
  3. Paldies par atsauksmi - noteikti izmēģināšu izgaismotāju :)

    AtbildētDzēst
  4. Forši jaunumi, gribu jaunās Catrice lūpukrāsas un Essence zīmuļēnas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zinot, ka Tev patīk Catrice lūpu produkti, es domāju, ka šajās lūpu krāsās nebūsi vīlusies ;) zīmuļēnas tās vairāk gaumes lieta, bet man negāja pie sirds ne tumšais, ne gaišais, un draudzene arī (kā jau rakstīja) nebija priecīga par rezultātu. :)

      Dzēst
  5. Man no šī visa raksta ir tikai Catrice tuša Doll&glam false lashes (tā violetā ar liekto birstīti). Man ir wow efekts, vairākās kārtās ir tāds skropstu vēdeklis, ka trinās pret briļļu stikliem. Vakarpusē tušai ir tendence nedaudz birt un smērēties. Man patīk šī tuša.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt man ir trāpījusi viņa sausāka, jo diemžēl viņa ir pārāk sausa, lai sasniegtu efektu, drīzāk ir stadija, kad no sausuma tuša nelīp klāt skropstām. Šāda tipa wow efektu un formulu man pagaidām piedāvā Lancome.

      Dzēst
  6. Ieņemu zemo startu, lai skrietu pakaļ Catrice izgaismotājam! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā sasmējos par Tavu komentāru, bet izgaismotāja medības var sākties! :D

      Dzēst
  7. Cik Tu smukiņa, ļoti patīk kā izskatās piesātinātā lūpu krāsa. Man tāds jautājums par essence lūpu eļļu, cik viņā mililitru? Es vienu lūpu ēļļu no citas firmas nopirku, vizuāli šķita, ka iekšā ir vismaz 10 ml, bet izrādījās aplauziens, ka tikai 3ml, cik gan izskats var būt mānīgs :D . Es jau sen meklēju tieši tādu toni kā Essence Glossy Kiss lūpu spīdumam, un nekur nevarēju atrast, bet skaidrs, ka noturība tur pieklibo, ja vēl būtu noturīgs uzreiz ķertu, citādi jāturpina meklējumi, bet tas vien, ka nerada balto svītru uz lūpām ir daudz, man viens gosh lūpu spīdums (cena ~10eur) tā darīja, un vislabākais, ka visi tādi pieklājīgi un neviens man to nepasaka, pēc tam ielūkojos spogulī un ak, šausmas, tādu spīdumu uzreiz lidinu ārā miskastē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tās eļļas ir tikai 4ml, tā ka nesapriecājies :)

      Dzēst
    2. Liels paldies par komplimentu :) Man šausmīgi nepatīk, kad lūpu spīdumi veido tās baltās svītras. Tad man vienmēr beidzās tieši kā Tu arī minēji - neviens neko nesaka, a spogulī skatoties tāds kauns uzreiz pārņem :(
      Jā, kā jau zemāk rakstīts eļļiņā ir tikai 4 ml, un aktīvi lietojot tiešām var pamanīt, ka tas ātri izlietojas.

      Dzēst
  8. Visi produkti ir forši, arī kvalitatīvi un par patīkamām cenām, tikai kaut kā pēdējā laikā "manu" droju Catrice un Essence stendi atgādina bēdu ieleju - viss papirkts, bet netiek atjaunots, ar jaunumiem arī ir kā ir, stāv kkāda viena palete un dažas lakas no vecām kolekcijām. (es ceru, ka šo lasa atbildīgie un fiksi izčekos pa veikaliem).

    Koptēls,protams, tāpat kā TU, skaists!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār tas izpirktais un noplukušais skats pēdējā laikā redzams daudzās Drogās, bet es tiešām nesaprotu, kur rodas tā problēma. Varbūt sistēmā kādi caurumi, kas neļauj izsekot līdzi izpirktajai precei. :(

      Mīļš paldies! ^_^

      Dzēst
  9. šausmīgi daudz informācijas :D visvairāk ieinteresēja acu ēnas - īpaši paletīte:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jaunumu enciklopēdija :) Catrice paletes līdz šim nav likušas vilties ;)

      Dzēst
  10. kāds ir tavs viedoklis par catrice bronzeri

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan