Sezonas favorīti: ziema

31.03.16

Tā nu ir, esam ieslīdējuši jaunā sezonā un tas nozīmē, ka laiks nedaudz pagriezt laiku atpakaļ un atsaukt atmiņā visus tos lieliskos produktus, kurus iecienīju lietot ziemas trijos mēnešos.
Jāsaka, ka ādai nebija tik milzīgas problēmas kā citus gadus, kad termometra stabiņš slīdēja uz leju straujāk, bet vienu gan es centīgi piekopu - katru vakaru lietot roku krēmu. Un, es jums varu tagad apgalvot - ka manas rokas un, galvenokārt, jau nagi izskatījās un jutās patiešām labi, kas ir netipiski ziemas sezonai. Jā un, protams, cimdi. Otra lielā lieta ar ko saskaros katru ziemu: sausa galvas āda, bet lai to uzveiktu izmantoju jau pārbaudītas vērtības par kurām arī zemāk pastāstīšu.
Kopjošā kosmētika
Madara Purifying putas sejas attīrīšanai: ļoti patīkamas, vieglas, ka pat izlietoju 2 iepakojumus. Tagad nav tāda nepieciešamība, tāpēc pagaidām atkārtoti nepirkšu, bet ziemas sezonā - viens no labākajiem atklājumiem.
Artemis MED Sensitive Face&Body želeja: jāsaka, ka sākumā skatījos uz šo produktu šaubīgi, bet domas mainīju, kad pamēģināju. Man nepatīk gēli, jo tie sausina ādu, bet Artemis gēls mani pārsteidza, jo lieliski rūpējas par sausajiem vaigiem, kas ziemā jutās patiesi skumji. Viegli putoja un patīkami attīrīja sejas ādu.
Clarins Pure Melt Cleansing želeja-eļļa: sorry, ja esmu jau apnikusi stāstīt, cik ļoti dievinu Clarins želeju, kas burtiski noēd visu kosmētiku 10 sekundēs. Šis ir 2 etapu līdzeklis, kas no eļļas pārvēršas par pieniņu. Esmu sajūsmā, jo ne reizi nekoda acīs, nesausināja ādu vai atstāja taukainu kārtiņu. Perfekts produkts, ko atklāju pateicoties ārzemju blogerēm.


Artemis Med serums jūtīgai un sakarinātai ādai: man nepatīk serumi, jo tie ir "pliki un neizteiksmīgi", bet ziemas sezonas zenītā, kad āda dikti niķojās un nekas nepatika, šis krēmīgais serums situāciju veikli glāba. Nebaidos teikt, ka šī ir patiešām lieliski sērija no Artemis, ko iesaku ikvienam paskatīties.
Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts: nav daudz ko teikt kā tikai - neaizvietojams!
Germaine de Capuccini Purifying attīroša sejas maska: atklāju pagājušā gada beigās un jāsaka, ka līdz šodienai esmu pārsteigta par tās rezultātiem, jo beidzot ir maska, kas attīra ādu, bet to neizsausina. Uz citām maskām pagaidām vispār neskatos.
Bioderma Node DS+ šampūns problemātiskai galvas ādai: lietoju jau kopš pagājuša gada pavasara un varu teikt tikai to labāko. Kā vienmēr - paldies frizierei, ka ieteica.
Kiehl`s Damage Repairing & Rehydrating kondicionieris matiem: efekta un konsistences ziņā nekas jauns, bet ziemas sezonā tas bija īsts atklājums. Tiesa, līdzīgs Kiehl`s maskai par kuru jau runāju kādu laiku, bet tik un tā, pagaidām viens no nedaudzajiem Kiehl`s matu kopšanas produktiem, kas patiesi patīk.
Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody izsmidzināmais līdzeklis: uz šo brīdi jau esmu iegādājusies vēl vienu iepakojumu, jo bez šī matu kopšanas līdzekļa vienkārši nevaru. Tas ir viegls līdzeklis, kas aizsargā matus pret karstuma ietekmi un nofiksē viegli frizūru.

Rituals LE Oriental Dream dušas putas: šis ir pats mīļākais produkts, kuru atklāju ziemas sezonā, jo tas perfektais saldeni siltais aromāts tik ļoti uzjundīja sajūtas par aukstu un gurkstošu sniegu zem kājām un siltām mājām. Šo pretstatu, kas tik ļoti tēlaini ziemas sezonā uzjundī prātos. Rituals dušas putas ir viens no maniem mīļākajiem dušas produktiem, jo ir universālas, un var pat lietot kā skūšanās krēmu.
Ceano Cosmetics Mango Butter roku krēms: LIELISKS! Ja nemaldos par šo krēmu rakstīju vasarā, bet to īsto pielietoju un efektu sapratu rudens/ziemas sezonās. Krēmam ir ļoti interesanta tekstūra, kad no krēmīga krēma, tas izveido tādu kā ūdenim līdzīgu kārtu un ātri absorbējas. Šādi uz ādas uzvedas slavenais Kiehl`s Avocado acu krēms. Jebkurā gadījumā, krēms bija tik ātri lietojams, bet efektīvs, ka uzreiz pēc uzklāšanas varēju skrollēt cauri telefonam vai lasīt grāmatu/žurnālu un nekādu taukainu pēdu nebija.
Lacoste Pour Femme smaržas: šī ir nostaļģija smaržu pudelītē, jo kādreiz ar tām smaržojās mana mamma un krustmāte, un tad savos 17 gados iemīlēju arī es, bet tad man šīs smaržas bija stipri pa pieaugušu, bet tagad, paejot vairākiem gadiem, kad nebaidos vairs lietot spēcīgākus un nobriedušākus aromātus, šīs smaržas lietoju kopš decembra, un esmu sajūsmā. Diemžēl ikdienā tās praktiski nejūtu, bet zinu, ka tās noteikti ir jūtamas apkārtējiem, jo vairākas reizes esmu saņēmusi jautājumus par savām smaržām.

Dekoratīvā kosmētika
Oriflame Giordani Gold Perfecting grims bāze: nekad nebūtu domājusi, ka tik ļoti iepatiksies šī bāze, bet kā pirmo reizi pamēģināju, iemīlējos. Bāze ir ļoti krēmīga, tāpēc ir sajūta, ka āda ir mitrināta. Pietam, sejas āda pēc uzklāšanas viegli staro, kas tikai papildina sajūtas. Ik reizi, kad krāsojos uz kādu pasākumu, bet āda jūtas nelīdzena, lietoju šo pamatu.
L`Oreal True Match tonālais krēms: godīgi? man pašai neticās, ka esmu iemīļojusi L`Oreal True Match, jo vecā versija man ļoti nepatika, ka sapratu, jāmeklē kaut kas cits, tomēr noriskēju, jo uzzināju, ka Latvijā ir tonis N2, kas ir pietiekami gaišs. Nopirku un sapratu, ka ir īstais. Un, tā - iegādājos jau otru iepakojumu.
Model Launcher Dual Action konsīleris, tonis Light: Vispār Model Launcher ir mans ziemas atklājums, jo iepazinos es ar šī zīmola pārstāvēm un zīmola produktiem neilgi pirms Ziemassvētkiem. Kopš tā, laika lietoju šo konsīleri, un varu pateikt nelielu noslēpumu - drīz jau būšu izlietojusi. Tas ir mitrinošs, ļoti viegls un kremīgs.
Laura Mercier Loose Setting Powder birstošais pūderis: ziemā iepazinos ar "cepšanu" un šo burvīgo pūderi, jo tik daudz biju lasījusi un redzējusi, ka šis pūderis kļuva teju ikonisks. Dārgs prieks, bet noteikti tā vērts. Tas ir ļoti, ļoti smalks un gaisīgs, un lieliski izgaismo ādu. Pats labākais - zibspuldzes fotogrāfijās tas neveido "baltos pleķus" un uz ādas izskatās ļoti dabīgi. Uz šo brīfi esmu izlietojusi jau pusi.
Anastasia Beverly Hills Contour Kit konsturēšanas palete, tonis Light to Medium: otrs produkts, kas kārojās jau sen un beidzot saņēmos pasūtīt, jo mans iemīļotais The Balm Bahama Mama gāja uz beigām. Es nevaru nemaz salīdzināt, jo katrs paletē redzamais tonis ir perfektas pigmentācijas, pludinās bez švīkām, un visas dienas garumā pat uz kombinētas ādas izskatās vienlīdz labi. Būs garāka atsauksme, tad būs arī visi attēli ar pirms un pēc.
Model Launcher lūpu zīmulis, tonis Naked: ziemas favorīts ir tonis Naked, bet vispār man ir vēl divi zīmuļi un es nepārspīlēju sakot, ka tie klājas kā pasaka un neizsausina lūpas. Ja esat jauna lūpu zīmuļa meklējumos, iesaku paskatīties šos, jo tie ir pēdēja laika labākais atklājums.

Tas jau nenozīmē, ka šie ir produkti, kurus lietoju tikai ziemā un tagad vairs nelietošu. Tieši pretēji, ir produktu, kurus turpināšu lietot vai jau lietoju no rudens. Produktiem jau nav rakstīts virsū ziema vai vasara, lietojat, kad gribat, bet vismaz šie raksti ļauj izcelt tos izcilniekus, kas pat ziemas aukstumā strādā ideāli.

Kādu produktu jūs varat ieteikt, kas bija neatņemama sastāvdaļa ziemas sezonā?

6 komentāri:

  1. man ziemā īpaši aktuāli kļuva matu maska no Kanebo, tonālais Miracle Match un lūpu zīmulis 14 no MF, attīrošās putas no Madaras (šeit mums sakrīt;)), kā arī Bioderma micelārais ūdens.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti :) putas ir ļoti feinas. Es visu laiku ik pa laikam skatīs uz Bioderma, bet secinu, ka nē, gribu pamēģināt kaut ko citu. Nezinu pat kāpēc tā, vienkārši neuzrunā kaut kā :)

      Dzēst
  2. TBS kaņepju roku krems bija īsts glābējs (šogad kaut kā traki ar sausām rokām un alerģiskām parādībām uz plaukstām gāja), dove dušas želejas (jo slinkums uz ķermeņa mitrinošo līdzekļu lietošanu nav mazinājies).
    Dekoratīvā kosmētika- True match un TBS Fresh nude tonālie kremi ir absolūti favorīti ziemas sezonā, kā arī Max Factor skropstu tušas! :)
    Sejas ādas kopšana līdzīgi kā Tev - kiehls serums bija neatņemama sastāvdaļa no ikdienas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi ļoti daudz un labu atsauksmju par šo krēmu. Ja būs vel nākošziem pieejams, noteikti pamēģināšu :) Kiehls koncentrāts ir labākais kas ādai var būt!!! ;)

      Dzēst
  3. Interesanti, ka tonālais man patika, arī nopirku patestēt, bet manai draudzenei kurai normals ādas tips ( man taukaina) viņai kaut kā neturējas uz sejas, cik tas ir savadi.. par konsileri -nopirku, sobrid grūti saprast, lietoju un domāju cik loti patik vai ne :) Šobrīd esmu sajūsmā par max factor tusiņu & acu ēnām ;) tbs oils of life sejas krēms tieši šobrid beidzās, ka tieši uz sezonu - ļoti patika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man draudzenei ziemas sezonā ļoti patika tas TBS sejas krēms :) MaxFactor man pagaidām svešs zīmols, bet dzirdu daudz labu lietu par viņu kosmētiku :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan