Pirmā iepazīšanās: Model Launcher

10.02.16

Vienmēr ir patīkami uzzināt par jauniem zīmoliem, kas sasnieguši Latvijas robežas, tāpēc bija interesanti uzzināt par jauno zīmolu, kas ceļo no saulainās Miami - Model Launcher. Ar šo zīmolu iepazinos ļoti mierīgā gaisotnē, kad zīmola pārstāves rīkoja tādu meet-up ar blogerēm (laikam nekad pie šī vārda latviešu valodā nepieradīšu). Par šo zīmolu pirms tam biju lasījusi diezgan gan daudz Troya`s Land blogā. No decembra esmu pētījusi, sapratusi un veidojusi savus secinājumus, tāpēc tikai priecājos par šo zīmolu pastāstīt arī jums un atrādīt kā viss darbojas.
Plašajā Model Launcher kosmētikas produktu klāstā atrodami gan dažādas konsistences tonālie krēmi, pūderi un konsīleri, gan arī visdažādāko toņu lūpukrāsas, acu ēnas, vaigu sārtumi, nagu lakas un daudzas citas nevainojama ikdienas un svētku grima sastāvdaļas, kuru piedāvājums nepārtraukti tiek papildināts, atbilstoši zīmola cienītāju pieprasījumam. /Model Launcher/

Waterproof Gel lūpu zīmulis, tonis Naked (12 €)
Tie, kas lieto lūpu zīmuļus noteikti zinās, ka atrast īsto un ideālo ir grūti, jo ir tādi, kas labi klājas, maz turas, tādi, kas grūti klājas, bet ilgi turas. Jau vairākus gadus esmu iecienījusi lūpu zīmuļus, kas ir šajos hibrīda plastmasas tipa iepakojums (ne koka materiāla), jo tas nozīmē, ka zīmulis viegli klājas un ilgi turas, tāpēc, ka ātri nožūst. Šādi bija kādreiz no Artdeco, bet diemžēl sortimentā nav palicis neviens universāls tonis, ko lietot ikdienai.
Ražotājs apgalvo, ka šie zīmuļi uz lūpam turas aptuveni 7 stundas, viegli klājas, ilgnoturīgi, ūdensnoturīgi, un tam var piekrist, jo zīmuļi klājas kā sviests un burtiski pēc 15 sekundēm bučojiet, ko gribat - zīmulis paliek uz vietas.
Ļoti maigs, pigmentēts zīmulis, kas precīzi klājas, patīkami pludinās. Vienīgais mīnuss, pēc ilgāka laika, tas sasēžas rievās, ja netiek pa virsu lietot lūpu balzams/krāsa/spīdums, un ja tas tiek nepareizi uzglabāts, ātri sakalst un serde no zīmuļa krīt laukā, kas šajā gadījumā ir manam zīmulim. Tas pilnīgi noteikti izvilks 7 stundas ja neēdīsiet neko treknu un eļļainu, jo kā zināms, šādas ilgnoturīgas lūpu produktu formulas perfekti noēd eļļa.

Fashion Forward lūpu krāsa, tonis Vizcaya (15 €)
Man nepatīk lūpu krāsas, kurām klāt ir perlamutra vai spīdumi, bet bija interesanti apjaust, ka šāds lūpu krāsas izpildījums ar niecīgu daudzumu spīdumiem, lūpām sniegs efektu, ne defektu. Tonis Vizcaya (ko gan tas vispār nozīmē??) ir tāds kārtīgs 90-to gadu trendu pārstāvis, jo lūpu krāsa nav bēša vai nedaudz brūna, bet tā ir kārtīga brūna, kas daudziem var nesimpatizēt.
Ražotājs par šīm lūpu krāsām raksta, ka tās esot ļoti pigmentētas un krēmīgas, bet šim tonim varu teikt, ka tā noteikti ir ļoti krēmīga un maiga, bet ne ļoti pigmentēta.
Klājot pa virsu lūpu zīmulim, lūpu krāsa ilgi turēsies, bet ja vienu pašu, tad ne pārāk ilgi, jo mitrinošas lūpu krāsas diezgan ātri noēdas no lūpām. Ļoti patīk melnais un kompaktais iepakojums, kas ir tāds diezgan smags, bet rokā "guļ" patīkami.
No K uz L: lūpu krāsa Vizcaya, lūpu zīmulis Naked
Dual Action Concealer konsīleris, tonis Light (15 €)
Šis konsīleris bija pirmais produkts, ko nolēmu izmēģināt no Model Launcher piedāvājuma un tagad katru reizi kā zinu, ka man vajag izgaismotu zem acu zonu un citas zonas sejai, izmantoju tikai šo. Tumšos lokus maskē vidēji labi, jo zilums tiek neitralizēts, bet nedaudz tumšumu vēl var pamanīt ieskatoties. Konsīleris ir vidējas sedzamības pakāpes, bet mitrinošs un krēmīgs, kas ļoti patīkami uzvedas uz ādas un nesausina acu zonu (kā mēdz darīt ļoti sedzoši konsīleri). Šajā tūbiņā ir 11,4g produkta un varu apgalvot, ka šis ir ļoti izdevīgs piedāvājums, jo vienai reizei ir nepieciešams sērkokgalvas lieluma daudzums, kas spēs noklāt lielus ādas laukumus, Smalkām pumpiņām un rētiņām, iesaku izmantot mazu otiņu (direct covering), bet acu zonai var izmantot pirkstus (zeltnešus). Šo konsīleri var izmantot visai sejai un tas neizskatīsies pārlieku mākslīgi.
Fotografējoties izmantoju smaida līnijām, lai tās izgaismojas un izlīdzinās.
Neteikšu, ka tas ir ultra noturīgs, bet ja to "piecepj" tad turas tiešām ievērojami. Uzklājot 9:30 no rīta līdz pat 15 konsīleris uzvedas patiešām ievēroju labi. Šo konsīleri izmantoju Ziemassvētku un Jaungada grimiem.
Tonis Light ir patiešām ļoti gaišs, bet piedāvājumā ir vēl 2 toņi, tāpēc ja interesē cik tie ir tumši, zemāk ir video ar svačiem:
Man ļoti ir iepatikušies šie produkti, bet visvairāk no visa es jums noteikti iesaku šo Dual Action kosnīleri un Waterproof Gel lūpu zīmuli.  Lūpu krāsa arī ļoti laba, bet zinu, ka veikalos var atrast daudzas līdzīgas un tikpat labas, bet šādus zīmuļus un kur nu vēl konsīleri, būs diezgan grūti. Man patīk, ka šādi profesionāli produkti ir plaši pieejami ikvienam, lai ikreiz grims izskatās profesionāli paveikts.

Dienas grims izmantojot rakstā visus minētos produktus. Uz lūpām zīmulis + nedaudz lūpu krāsa.
______________________________________________________________________
Iegādāties iespējams Model Launcher pārstāvniecībā Starlet Studio, Rīgā, E. Melngaiļa ielā 5, un internetveikalā
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Model Launcher pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

12 comments:

  1. Man arī ne visai patika lupu krāsas no šis sērijas.. Nav pigmentētas un klājas nevienmērīgi, man pat tāda problēma bija, kad klāju virs zīmuļa.. Bet viss pārējais, ko lietoju patika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par lūpu krāsu neesmu sajūsmā, bet par zīmuļiem gan ;)

      Dzēst
  2. Vizcaya ir Biskaja Spānijā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par informāciju :) Tagad zināšu!

      Dzēst
  3. KOPTĒLS KOLOSĀLS! :)
    Gribēju tagad uz atlaidēm paņemt konsīleri, bet visi gaišie beigušies. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies ^^
      Jā, jau vakar pa dienu nebija pieejami, es knapi paspēju vēl pirms pusnakts lūpu zīmuļus paķert ;)

      Dzēst
  4. Viss jau ir atkarīgs no kvalitātes un cenas attiecības, kā ari, vai tiešām šis zīmols uzrunās vai neuzrunās, kas vispār rodas es nezinu no kādas smadzeņu ķīmijas.. nu ko atlaides beigušās? Nokavēju paprovet.. principā vienīgo ko gribētos pameģināt ir lūpu zīmuli ;) un ari, tikai tāpēc ka ticu tavam viedoklim ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, atlaides jau diezgan ilgi gāja, bet es uzrakstīju vien ļoti novēloti :( LŪpu zīmuļus noteikti iesaku, pati vēl vakar pirms pusnakts paspēju iegādāties vēl pārīti :) Paldies par uzticēšanos :) Ja interesēs, varu atrādīt blogā arī citus toņus :)

      Dzēst
  5. Biskaja ir arī vieta Miami. Google.lv

    AtbildētDzēst
  6. Kas izmantots acu grimam?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Makeup Geek Peach Smoothie acu ēnas, šokolādes krāsas ēnas no L`Oreal La palette Nude paletes, Eveline SOS Lash Booster serums/baltā bāze un Oriflame 5-1 Wonder Lash skropstu tuša. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan