Kiehl`s Powerful-Strength Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate acu krēms

26.02.16

Pienāca laiks, kad es sapratu, ka laiks ir domāt rūpīgāk par savām mīmikas līnijām, jo (par laimi), mani sejas muskuļi ik dienu veic neskaitāmus simtus vingrinājumus sarunu, prieka, skumju un klusuma brīžos, bet sejā tas atspoguļojas kā viegli iesēdušās līnijas. Es jau negribu pateikt, ka tagad esmu grumbaina, bet ja vēlos tāda ātrāk nekļūt, tad esmu sākusi lietot acu krēmu, kas nedaudz palīdz risināt šo problēmu. Tiesa, uzreiz minēšu, ka krēms nav paredzēts ilgstošai lietošanai, ja jums kā man, ir tikai iesēdušās līnijas. Ikdienā ļoti patīk lietot vienkāršu, neitrālu, bet mitrinošu acu krēmu. Šis krēms ir kā jaunas ādas dabīgā skaistuma "injekcija".
Ražotājs
Efektīvs līdzeklis acu zonas smalko līniju izlīdzināšanai, lai iegūtu mirdzošāku un jauneklīgāku skatienu. Satur 10,5 % C vitamīna koncentrātu, kas ir zināms kā spēcīgs ingredients ādas atjaunošanai un grumbu izlīdzināšanai. Tāpat atrodams arī Haloxyl, kas stiprina, izlīdzina un izgaismo acu zonu palīdzot samazināt tumšos lokus.
Patiesībā šis nav nekāds jaunums, jo krēmam vienkārši tika nomainīts iepakojums, manuprāt, uz daudz parocīgāku un izskatīgāku, jo tā tūbiņa man nelikās īpaši uzrunājoša. 
Acu krēma veiksmes atslēga slēpjas 10,5 % C vitamīna koncentrātā, kas ir ļoti aktīvs komponents, kas dara brīnumus. Protams, tādā koncentrācijā, uzklājot krēmu uz acu zonas, var just kņudēšanu, kas jūtīgas ādas īpašniecēm noteikti radīs pat vieglu svilināšanu, tāpēc noteikti pirms iegādes, iesaku palūgt šim krēmam paraudziņu. C vitamīns uzlabo ādas apasiņošanu un apgādi ar skābekli, mazina pigmenta plankumus un balina ādu, kā arī palīdz cīnīties ar priekšlaicīgu ādas novecošanos, bet jāatcerās, ka krēmus ar C vitamīnu nav ieteicams lietot vasarā, kas var tikai pastiprināt pigmentācijas plankumu rašanos.
Pirms sāku šim krēmam pieķerties, to lietoja mana mamma, bet diemžēl viņas acu zonas āda to nepanesa un bija pat viegli apsārtusi, bet tad es pamēģināju un sāku to lietot ik caur dienu, katru otro, un jāsaka, ka man patika, ka acu zonas āda kļuva atsperīgāka nekā iepriekš un no rītiem ne redzēju, ne jutu sausus plankumus vai raupjumu.
Laikam redzamāku efektu varētu redzēt uz izteiksmīgākām grumbām, bet no sevis varu pateikt vien to, ka pateicoties ādas atsperīgumam, elastīgumam (kas, protams, jaunai ādai pašai ātri vēl ražojas), līnijas neizskatās tādas iesēdušās.
Šo krēmu nevaru nosaukt par pirmo nepieciešamību kosmētikas plauktiņa, bet ja jūtat, ka jūsu acu zonas grumbas jums ļoti nepatīk, tad šis ir krēms, ko ieteikšu, lai nespertu taisnā virzienā soļus jau pie agresīviem anti-age kosmētikas plauktiem. Jāsaka, ka šo acu krēmu otrā vietā, jo lietoju kā papildu glābiņu, bet nr. 1. manā skatījumā viennozīmīgi igauņu - Joik Mango Butter & Argan Oil acu krēms.

______________________________________________________________________
Kiehl`s produktus iespējams iegādāties U/V Stockmann
Cena - ~ 39 €/ 15 ml
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testa produktu no Kiehl`s Latvija pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

6 komentāri:

  1. Man šis krēms ir iepaticies, patīk tekstūra un sniegtais efekts. Gluži tāpat kā tu, neaizraujos ar tā biežu lietošanu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mums kam grumbiņas vēl ir tāla nākotne, šis krēms tiešām ir pa aktīvu, bet tik un tā efekts, lietojot pāris reizes nedēļā ir acīmredzams ;)

      Dzēst
  2. man tā kņudināšana arī sākumā bija, bet pēc tam acis pierada

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, ar laiku tiešām tā kņudināšāna vairs nav jūtama :)

      Dzēst
  3. Par šo man šobrīd ir dalītas jūtas, kaut kā vēl īsti nevaru izprast, bet kad grumbas klauvē pie durvīm C vitamīns ir reāla manta! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viens no nedaudzajiem foršajiem komponentiem, kas tiešām ir ne tikai jūtami, bet efektīvi ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan