Divi jaunatklājumi no Schwarzkopf Professional

07.02.16

Man patīk rakstīt par šampūniem, kas palīdz manai jūtīgajai galvas ādai un spurainajiem matiem izskatīties labi. Man patīk saglabāta nemainīgas vērtības, tomēr meklēju arī kaut ko jaunu, jo diemžēl mani mati ātri izjūt pieradumu un vairs nelīdz tikpat ļoti kā sākumā. Šis raksts ir par diviem šampūniem no Schwarzkopf Professional, kur viens ir mans jaunais favorīts, bet otrs ir lielisks šampūns, kas noteikti patiks, ja jums jau vairāk ir nobrieduši un plāni mati. Sākumā doma nebija rakstīt vispār, bet kad redzēju efektu uz savas mammas un vecmammas matiem, nodomāju tas jums noteikti jāizstāsta.
BC Scalp Therapy Sensitive Soothe šampūns jūtīgas galvas ādas nomierināšanai (200 ml, ~ 11 €)
Šampūns jūtīgas galvas ādas nomierināšanai ar alvejas ekstraktu un sensivitīnu saudzīgi kondicionē, mitrina un nogludina gan matus, gan arī jūtīgu, sausu galvas ādu. Samazināts jūtīgas galvas ādas kairinājums. Maigā formula ar cukura tensīdiem saudzīgi attīra matus un palīdz novērst jūtīgas galvas ādas kairinājumu. /Schwarzkopf Professional/
Kad izlietoju Rose Oil sērijas šampūnu, izjutu vajadzību meklēt kaut ko specifisku galvas ādai, tāpēc atverot katalogu un lasot piedāvājumu, sapratu, ka vēlos izmēģināt Scalp Therapy sēriju, kurā ietilpst produkti problemātiskai galvas ādai. Pameklēju internetā un iegādājos.
Jāsaka, ka šampūnam ir ļoti patīkams, neitrāls un neuzkrītošs aromāts, bet svaigs un vēl jūtams pat nākošajā dienā pēc lietošanas. Tas pietiekami labi puto, bet nepieciešams obligāti lietot divas reizes. Izspiežot laukā no tūbiņas, šampūns atgādina želeju, kas nav vairs tik sveši, jo tāda pati konsistence bija Rose Oil sērijas šampūnam. Jāsaka, ka man nepatīk tūbas kā iepakojuma izpildījums, jo ilgāk lietojot tās pamatīgi sāk "burzīties", un grūti izspiest laukā šampūnu.
Lietojot galvas āda neizjūt tādu spriedzi, respektīvi, galvas āda normalizējas un vairs tik sakarināta. 3 dienā pēc matu mazgāšanas neizjūtu nedz niezi vai kairinājumu, kas ir ļoti labs rādītājs. Var just, ka galvas āda un mati ir mitrināti, bet tas laikam ir pateicoties alveja ekstraktam. Ja neatliekamai situācijai mans glābējs ir Bioderma Node DS+ šampūns, tad ziemas sezonā ik dienas rūpēm, šis būs īstais!

BC Excellium Plumping šampūns smalkiem un nobriedušiem matiem (200 ml, ~ 12 €)*
Maigi attīra un atgriež jaunību smalkiem un nobriedušiem matiem, saglabājot krāsu. Ekskluzīvā vecumu izaicinoša formula ar Q10+ un kolagēnu samazina redzamās novecošanas pazīmes, sniedz matiem spēku un vitalitāti. /Schwarzkopf Professional/
BC Excellium ir jaunākā sērija, ko Latvijā prezentēja pirms pāris mēnešiem. Arī man bija iespēja piedalīties pasākumā, kad tika prezentēta šī sērija. Kad mājās atnesu dāvanu maisiņu uzreiz bija skaidrs, ka tas dosies pie mammas lietošanā. Nebiju plānojusi par to rakstīt nekādas atsauksmes, bet kad ieraudzīju mammas matus pēc pāris lietošanas reizēm, sapratu, ka šis ir kaut kas interesants. Pēc sajūtām mamma apgalvo, ka šampūns kā šampūns. Puto, attīra, nekairina galvas ādu un liek matiem izskatīties pilnīgākiem, tomēr no malas skatoties viņas mati izskatās ļoti pabaroti un nav ne miņas no trausliem un novājinātiem matiem.
Efektivitāti jau redzēju uz mammas matiem, bet sanāca tā, ka to nejauši izmēģināja arī vecmamma, un tad man bija skaidrs, ka šis ir šampūns, kas tiešām derēs nobriedušiem matiem. Redziet, manai vecmammai ir dabīgi sirmi, vidēja garuma mati, kas kādreiz esot lokojušies, tāpēc mazgājot mati katru reizi ir ļoti pūkaini un nevaldāmi, bet kad viņa bija pamēģinājusi šo šampūnu, viņas mati izskatījās kā salonā ieveidoti - gludi un brīvi krītoši. Žēl, ka nevienas bildes ar pirms un pēc, tad efektu tiešām redzētu pilnībā. Vecmamma nekad nav bijusi izvēlīga šampūnu lietošanā, bet šis viņai ir tik ļoti iepaticies (man viņas vietā arī laikam būtu). No šīs sērijas mamma lieto arī izsmidzināmo kondicionieri, bet tas ir nu tāds 50/50, noteikti ne pirmās nepieciešamības prece. Man jau ir norādījumi, ka nepieciešams vēl viens iepakojums.

Scalp Therapy noteikti ieteikšu visiem, kam ir jūtīga galvas āda un ziemas sezonā nepieciešams saudzīgs, mitrinošs šampūns, bet BC Excellium noteikti tiem, kas vēlas papildus apjomu, atjaunošanu un īpašas rūpes par nobriedušiem un plāniem matiem, jo tipiska kļūda ir plāniem matiem lietot eļļas šampūnus, bet tie ir ļoti "smagi" un tāpēc matiem nav apjoma.

_____________________________________________________________________________
Schwarzkopf Professional produktus iespējams iegādāties U/V Stockmann, Elkor, salonos Kolonna, specializētajos frizieru veikalos un internetveikalos


! produkts, kas atzīmēts ar * ir testa produkts, bet tas neietekmēja manu viedokli rakstot šo atsauksmi

2 komentāri:

  1. Sensitive Soothe man arī bija kādu laiciņu atpakaļ - tiešām ļoti labs šampūns :)

    AtbildētDzēst
  2. Kā tu domā derēs čirkainiem un krāsotiem matiem arī?

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan