Budžetam draudzīgs izgaismotājs no Essence

17.02.16

Skaista, veselīga un mirdzoša āda ir atslēga dabiskam skaistumam, tomēr šādu efektu iz dabas ir grūti panākt, tāpēc nākas mānīties. Izgaismotāji kosmētika pasaulē nav nekāds jaunums, un šķiet arī Latvijā sāk iemīļot izgaismotu sejas ādu, bet man šķiet, ka piedāvājums ir gaužām mazs no kā izvēlēties kā savu Pirmo Izgaismotāju. Protams, mums ir The Balm, Inglot, MUFE un MAC izgaismotāji, bet ar budžeta variantiem ir tā skumjāk. Tomēr, es varu piedāvāt šo budžeta klases izgaismotāju, kas patiesībā ir acu ēnas, bet jau vairākus mēnešus, kopš septembra, rūpējas, lai mana sejas āda mirdz un staro.
Essence I love nude acu ēnas, tonī 03 crème brûlée ir lielisks produkts, kuru es atklāju no Liliānas (raksts).

Ražotājs
tik dabiski iemīlejusies! nude toņi ir viegli, maigi un pieejami dažādās acu ēnu niansēs, sakot no maigi bēša līdz rozā vai maigi brūnam. acu ēnu līnijas presētā tekstūra piedāvā zīdainu vai matētu finišu un individuālu, dabisku stilu. iepakojums piestāv tekstūras formai un parāda nude toņus labākajā gaismā.
1.8 gramus pilnais iepakojums ir pietiekami, lai to diendienā klātu uz plakstiņiem un sejas. Es šīs ēnas kā izgaismotāju lietoju jau kopš rudens un tikai tagad esmu sasniegusi iedobi, lai gan lietoju, varētu teikt - nežēlojot.
Man patīk šo izgaismotāju klāt zem uzacs, uz vaigu kauliem, uz virslūpas un pat dažkārt nedaudz pa virsu vaigu sārtumam, ja vēlos papildus mirdzumu sejai. Klāju ar pūkainu otiņu, kas nedaudz mazāka par vaigu sārtuma lieluma otiņām.
Patīk ka šīs ēnas ir pigmentētās un maigas, kas nozīmē, ka pietiks ar minimālu daudzumu, lai sejas āda iemantotu veselīgu mirdzumu. Neteikšu gan, ka tonis ir diži universāls, bet gaišiem ādas toņiem, gan dzeltenu, gan rozā apakštoni, noteikti patiks un izskatīsies lieliski!
Protams, šīs ēnas ir ne tikai patīkams izgaismotājs, bet arī labas ēnas, kuras esmu klājusi pa visu plakstiņu un kombinācijā ar tumšāku locījuma līniju, acu grims izskatās patiešām forši!
Zemāk fotogrāfijās šo izgaismotāju var redzēt uz deguna, zem uzacs kaula, uz vaigu kauliem. Pirmajā attēlā uzklāju arī uz lūpu "bantītes".
Tiešām lielisks atklājums, ko noteikti iesaku ikvienai, kas meklē labu izgaismotāju, bet negrib tērēt vairākus desmitus eiro. Tiesa, aplūkojot mājas lapu, ieraudzīju, ka ar pavasara kolekciju šīs ēnas vairs nebūs piedāvājumā, tāpēc noteikti steidzieties un iegādājieties toni 03 crème brûlée, jo pēc mēneša tās vairs nebūs atrodamas.

______________________________________________________________________
Essence produktus iespējams iegādāties veikalos Drogas un lielveikalos
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Essence pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

12 comments:

  1. šampanieša tonis ir pateišām skaists ;) Essence pārsteidz, jau kārtējo reizi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tikai žēl, ka tik labi produkti pieejami mazāk kā gadu, jo tos jau ņem laukā :(

      Dzēst
  2. ļoti maigs efekts sanāk, man patīk:)

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis noteikti nav no tiem, kas dos gaišas švīkas uz vaigiem, bet gan dienas gaismā būs viegli manāms, savukārt, mākslīgajā apgaismojumā seja mirdzēs vienā mirdzēšanā :)

      Dzēst
  3. Forši- nopirkšu ;) paldies

    AtbildētDzēst
  4. Būs jānopērk,paldies par postu! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  5. Jap, es arī nopirku, jo palika žēl naudas priekš The Balm izgaismotāja. Šis ir tiešām labs budžeta variants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka ja šo vairs nekur nedabūšu, tad mēģināšu jau The Balm vai uzreiz ķeršos pie Becca ;)

      Dzēst
  6. aizskrēju uz drogām un paķēru pēdējo plauktiņā maksāja arī labi-1.67, uz rokas liekas jauks, uz sejas vel neizmēģināju :)paņēmu arī to gaiši rozā toni,pavasarī patīk gaiši rozā acu ēnas.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan