Bioderma Nodé DS+ šampūns problemātiskai galvas ādai

20.02.16

Šis raksts ir visiem tiem cilvēkiem, kuriem ir ļoti problemātiskas galvas ādas. Lai gan es zinu par tādiem tematiem publiski neviens īsti negrib runāt, bet ticiet man, es jūs ļoti labi saprotu, kad galvas āda niez gluži kā tur būtu kāds parazīts, un blaugznas birst ne jau no nepareizas matu kopšanas, bet sazin kādu mistiskus iemeslu pēc (lai gan tam visam ir izskaidrojums). Es ilgi meklēju to īsto un vienīgo glābiņu un beidzot šeit tas ir.
Sāksim ar to, ka man ir problemātiska galvas āda jau kopš pusaudžu gadiem, bet blaugznas bieži veidojās no nepareizas kopšanas un biežas matu mazgāšanas, lai gan tas viss tagad ir pārdomāts un pārdzīvots, problēmas nekur nav mitējušās. Un teikšu atklāti, blaugznas nav bubulis no slimībām vai netīrības, blaugznas ir sausā galvas āda, kas ātrāk paceļas no virsmas,  jo galvas āda tiek mitrināta lietojot mitrinošus šampūnus. Gluži kā sejai.

Lai nepārmestu, ka pietiek lietot lētos šampūnus, teikšu, ka jau aptuveni gadu lietoju profesionālos šampūnus, konkrēti Schwarzkopf Professional sērijas. Manas favorītsērijas Moisture Kick, Miracle Rose Oil, un jaunākais atklājums - Sensitive Soothe. Visas sērijas rūpējas par maigo galvas skalpu un palīdz uzturēt visu normā.

Lai arī viss tiek uzturēts normā, ir krīzes brīži, kā piemēram tagad, kad siltuma grādu temperatūras stabiņš lēkā uz augšu un leju, sausas galvas ādas īpašnieki šo izjūt visvairāk, jo galvas āda sāk pastiprināti zvīņoties un būt neticami sausa.
Šādās situācijās, kad notiek krīze,  Nodé DS+ šampūns ir jātur "matu aptieciņā", jo līdz šim tas ir vienīgais, kas atrisina problēmu pāris lietošanas reizēs. Protams, ja ir ļoti traki, noteikti jāgriežas pie dermatologa, bet akūtam risinājumam, ar abām paceltām rokām "par", ka šis Bioderma šampūns glābs situāciju.

Jūs varat iepazīties ar visu informāciju, ko piedāvā šis šampūns zemāk, bet tā lieliskums slēpjas patentētajā DSactiv® kompleksā, kas garantē divkāršu efektivitāti, pateicoties tā iedarbībai uz zvīņojošās galvas ādas cēloni:
. tas ierobežo blaugznas izraisošās rauga sēnītes malasēzijas vairošanos.
. tas palīdz novērst recidīvu, samazinot tauku dziedzeru izdalījumu sekrēciju, kas veicina malasēzijas attīstību.
Kā minēts, šampūnu var lietot dažādi - ekstra situācijām 3 reizes nedēļā, profilaktiski 1-2 reizes nedēļā, bet ieteicams to turēt matos 5 minūtes pēc uzklāšanas.
Iepriekš biju izlietojusi jau 2 tūbiņas, bet domāju, ka nebūs nepieciešamība līdz šai nedēļai, kad burtiski galvas āda sāka trakot, jo sametās biezas uz cietas kreveles (zinu, tas izklausās pretīgi) un galvas āda neciešami niezēja. Pie pirmās izdevības pirku, un vakarā steidzu lietot.
Nodé DS+ šampūnam ir krēmīga tekstūra un patīkams viegls aromāts, neitrāls, bet svaigs. Ieklājot matos un turot 5 minūtes, jutu antiseptisku kņudināšanu, un lai gan nebija patīkami, zināju, ka ir tā vērts. Protams, pēc tam skaloju laukā un putoju vēlreiz, jo pirmajā reizē, tas "paceļ" uz augšu visas zvīņas, bet otrā reizē, nomazgā nost. Pēc šampūna lietošanas ieklāju kondicionieri, jo mati bija perfekti iztīrīti. Mīnusi, tas noēd matu krāsu ātrāk un tūbiņa ir ļoti neparocīga.
Noteikti iesaku ar vēsu gaisu izfēnot matus, lai palikušās blaugznas izpūstu laukā, bet uzreiz varu pateikt, ka ar to nekas nebūs beidzies, jo nākošā dienā, tas viss celsies uz augšu un birs "sniegs", bet pēc 2 līdz 3 reižu lietošanas, viss atkal būs lieliski, jo nebūs ne nieze vai blaugznu vairs.
Es neesmu nekāds sastāvu eksperts, tikai zinu, kas klasiskais SLS un citi kaitīgie brīnumi ir atrodami, tomēr ieliku, ja kādām tas ir ļoti svarīgi.
Šo Bioderma šampūnu iekļāvu pat pagājušā gada favorītos un vēl aizvien domas neesmu mainījusi. Kādreiz esmu lietojusi teju visus darvas šampūnus, aptiekas pretblaugznu, tautas metodes sākot ar lietus ūdeni un veļas ziepēm, bet nekas nelīdzēja līdz mana friziere neieteica lietot šo. Nodé DS+ šampūnu mierīgi var lietot kā bērni, sievietes un vīrieši. Smieklīgi izklausīsies, bet pat suņiem, kuriem spalvas ir bez pavilnes (līdzīgi cilvēku matiem), panes šo šampūnu. Tātad secinājums - produkts, ko jāceļ zelta vērtē! Atcerieties, ka nieze un blaugznas nav slimība vai netīrība, tā vienkārši ir problēma gluži kā sausa sejas āda, kas nemitīgi zvīņojas.

______________________________________________________________________
Bioderma produkciju iespējams iegādāties aptiekās un internetveikalos
Cena - 16,80 €/ 150 ml
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


šis nav produkta sponsorēts raksts

6 komentāri:

  1. Pamēģini Sulsena pastu- pret blaugznām un galvas ādas niķošanos! :)

    AtbildētDzēst
  2. manas mājas jūtīgajai galvai topā ir Neutrogena Total šampūns. arī cenas/tilpuma/ērtuma attiecība labāka kā Biodermai. arī bija pusaptieka izmēģināta, nekādi darvas sampūni un a ļa nizorāli nestāv klāt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. atceros, ka tos nizoral lietoju un nekā, bet šis Bioderma ir labs atklājums. Paldies, noteikti pameklēšu šo Neutrogena šampūnu, jo ja saki, ka ir labs, tad noteikti jāpamēģina! ;)

      Dzēst
  3. Pēc tava pagājušajā gada favorītu raksta nopirku šo šampūnu - man patī tā smarža, arī efekts ir manāms, bet iepakojums gan ir galīgi neparocīgs, neesmu arī pieradusi pie tā, ka šampūns tik maz saputojas. Bet kopumā - paldies par atklājumu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk aromāts, tikai nesaprotu, kas tas īsti ir. ;) Jā, tūbiņa pavisam noteikti ir kaitinoša, it īpaši, kad šampūns jau iet uz beigām.. Vienmēr prieks, ka mani atklājumi noder vēl kādam, un arī patīk! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan