The Body Shop Spa of the World produkti ķermenim

26.09.15


Augusta beigās, brīvā gaisotnē, tika prezentēta jaunā Spa of The World ķermeņa kopšanas līnija, kurai iedvesma ir smelta no visu pasaules nostūru skaistuma tradīcijām izveidojot vairāku produktu kopšanas līniju, kas ļaus veikt 3 dažādus SPA ķermeņa kopšanas rituālus mājās. No šīs sērijas, man bija iespēja izmēģināt 3 attēlā redzamos produktus - skrubi, ķermeņa krēmu un masāžas eļļu.
Jebkurš cilvēks, kas dzīvo harmonijā ar savu iekšējo "es" piekritīs, ka ik nedēļu ir nepieciešams restarts, lai justos labi un relaksēti. Vairumam, arī man, tam īsti ikdienā neatliek laika, tomēr kad dodamies duša vai vannā, vismaz man personīgi, gribas sevi kārtīgi palutināt ar ķermenim paredzētiem kopjošajiem produktiem, lai apvienotu vērtīgo ar relaksējošo, jo nav laika meklēt brītiņu SPA centra apmeklējumam, tāpēc man šī sērija no parocīgā skatu punkta liekas forša.
Vizuāli man ļoti patīk iepakojums, kas nedaudz atgādina Rituals... iepakojumus. Interesanti, ka gada laikā visiem The Body Shop produktiem mainīsies iepakojums uz kaut ko līdzīgu šim. Redzēju mazu preview video un mani ļoti uzrunāja. TBS produkcija izskatījās vēl skaistāk.
Piekrītu, tumšais un masīvais SPA kabinetu iepakojumu izmērs uzrunā, tāpēc dāvana sievietei, kurai patīk šādas Home SPA lietiņas, ir lieliska.

Spa of the World™ Āfrikas savvaļas plūmes skrubis (350 ml, 26.90 €)
Šis ādu mīkstinošais ķermeņa skrubis maigi attīra ādu, padarot to mirdzoši gludu. Savvaļas plūme ir bagāta ar oleīnskābi un tādējādi nodrošina izcilu ādas aizsardzību īpaši skarbos laikapstākļos - kā Dienvidāfrikas karstumā un vējos, tā arī “pilsētas džungļos”. Savvaļas plūme padara ādu elastīgāku un uztur tās dabīgo aizsardzības funkciju.
No visas sērijas, šīs ir produkts,  kas visvairāk ir iekarojis manu sirdi, jo tā aromāts ir tik ļoti "mans", ka vēlos smaržot tikai šādi. Liekas, ja savvaļas plūme, tad jau kaut kas salds un cukurots, bet nē - aromāts  nedaudz atgādina balto ziedu notis un žāvētus augļus. Ļoti neierasts aromāts.
Skrubis pēc tekstūras ir biezs (ļoti), bet saskaroties ar samitrinātu ādu, pāvēršās pieniņā un ar maigajām skrubējošajām daļiņām, patīkami noņem atmirušo ādas šūnu slāni. Pēc lietošanas, āda netiek savilkta vai samocīta. Aromāts uz ādas jūtams vismaz vēl stundu.
Ja patīk daudz raupjāki un efektīgāki skrubji, tad noteikti iesaku nāves jūras sāls skrubi.

Spa of the World™ Japānas kamēlijas krēms (350 ml, 29.50 €)
Šis greznais, samtainais, mitrinošais ķermeņa krēms padara ādu maigu kā zīds un liegi aromatizētu. Kamēlijas eļļa ir bagāta ar oleīnskābi, tādēļ tā ir neticami mitrinoša un nodrošina ādas dabīgās aizsargbarjeras uzturēšanu. Samtains pieskāriens mitrinātai ādai.
 Ja ne šis saldais kamēlijas ziedu eļļas aromāts, uzskatītu šo par savu jauno favorītu, bet man kamēlijas ziedu aromāts liekas tik ļoti spēcīgs, ka var pat sākt sāpēt galva.
Šim krēmam ir tāda kā gēla tipa, atsperīga, tekstūra, kas sakaroties ar ādu kūst radot ļoti barojoša krēma tekstūru. Krēms patiesi ir barojošs un pēc tā lietošanas, āda paliek samtaina. Par šo sajūsmā ir mana draudzene, jo aromāts vien jau esot tā vērts. No viņas stāstīta varu piebilst, ka tas esot ļoti ekonomisks un patīkams ikdienas lietošanai.

Spa Of The World™ Polinēzijas monoi mirdzuma eļļa (170 ml, 24.90)
Sievietes no Polinēzijas salām jau divus tūkstošus gadu izmanto Monoi (kokosriekstu eļļas un Taiti gardēnijas maisījumu), kas piešķir mirdzumu ādai un matiem. Šis ir patiešām brīnumains produkts. Lietošana: iemasē ķermeņa ādā pēc dušas. Matiem: pirms šampūna: sasildiet eļļu plaukstās un ieklājiet mitros matos (izņemot saknes). Paturiet dažas minūtes un izmazgājiet ar šampūnu. Pāris pilienus eļļas varat iemasēt matu galos pirms žāvēšanas.
Kopumā šajā sērijā tiek piedāvāts 4 masāžas eļļas (Francijas lavandas, Polinēzijas Monoi, Taiti orhidejas un Taizemes citronzāles (mans absolūtais favorīts)), bet visuniversālākā no visām ir konkrēti šī - Monoi eļļa. Monoi ir ļoti salds salikums, jo kā jau augstāk minēts, tiek veidots no kokosriekstu eļļas un gardēnijas maisījuma, tāpēc šis aromāts arī būs gaumes lieta.
Tā kā šī ir masāžas eļļa tā ir biezāka un smagāka, bet lietojot šo eļļu pēc dušas uz nedaudz mitras ādas, tā labi iesūcas ādā un atstāj vien plānu eļļas kārtiņu uz ādas. Manā skatījumā, šis produkts lieliski iederēsies pēc pirts apmeklējuma. Nemēģināju matos, jo tie man ir tagad stipri īsāki un šādas eļļu maskas vairs man nav nepieciešamas. Gariem matiem obligāta procedūra.
Noteikti piekritīšu, ka šī ir mirdzuma eļļa, jo šķiet, ka āda vizuāli ir pilnīgāka. 
Kopumā varu teikt, ja aromāti jūs saista, tad ir vērts atrast savu jauno sabiedroto mājas SPA procedūrām, tomēr ja mīlat vairāk siltus un spēcīgākus aromātus, tad šie nebūs jūsu "īstie". Visi produkti ir ļoti ekonomiski, tāpēc 350 ml skrubis un ķermeņa krēms jums kalpos ļoti ilgi laiku, pat pie regulāras lietošanas. No šiem konkrētajiem produktiem noteikti iesaku ķermeņa skrubi, jo tas ir viegls, saudzīgs un patīkams. Personīgi vēlos sev vēl citronzāles eļļu, bet jāizlieto ir monoi, lai varētu sākt lietot nākošo.

Kurš no Spa of the World līnijas produktiem ir visvairāk jūs uzrunājis?

___________________________________________________________
Produkti nopērkami The Body Shop veikalos
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no The Body Shop Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

6 komentāri:

  1. Skrubis arī mani uzrunāja :) būs jāiet apskatīt klātienē ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, ka tas būs īsts dižpārdoklis ;)

      Dzēst
  2. Izmēģināju skrubi un varu tikai piekrist Jūsu sacītajam!

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja aromāts un tekstūra patīk, tad nekas labāks nevar būt ;)

      Dzēst
  3. Cik kārdinoši, noteikti izmēģināšu un ieteikšu arī savai masierei! Tā kā man iemīļotākā procedūra ir Taizemes masāža http://www.lieliskadavana.lv/taizemes-klasiska-kermena-masaza-inari, tad noteikti izmēģināšu kādu no ķermeņa krēmiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, masāžas eļļa būs atbilstoši paredzēta un ļoti noderīga :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan