Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze šampūns un kondicionieris

27.09.15

Pirms Schwarzkopf Professional blogeru pasākuma, šis zīmols man bija svešs, bet tagad ar lielāko prieku mēģinu vairākas viņu piedāvātās lietas, jo esmu sapratusi, ka šie produkti maniem matiem ļoti patīk. Tieši pēc šī pasākuma atklāju savu pēdējo mēnešu mīļāko un labāko šampūnu jūtīgai galvas ādai. Šī kolekcija ir ļoti intriģējoša, tāpēc bija tikai interesanti pamēģināt vēl kādu citu sēriju bez jau pārbaudītām vērtībām.
Color Freeze matu kopšanas līnija satur inovatīvo pH 4.5 balansēšanas tehnoloģiju, nodrošinot bagātīgu krāsas noturību un veselīgu mirdzumu pat pēc 12 mazgāšanas reizēm. Produkti darbojas ar pienskābes un kalcija hidroksīdu, savelkot un stabilizējot matu un dziļi "iesaldējot" krāsas pigmentus. Krāsa tiek pasargāta pret priekšlaicīgu izbalēšanu.
 Ja jums ir matu krāsa ar sarkanīgu apakštoni, tad jūs noteikti piekritīsiet, ka sarkanais tonis un tā perfektais mirdzums ātri vien pazūd ja mati tiek regulāri ieveidoti. Oriģināli šī sērija ir paredzēta krāsotiem matiem un balinātām matu šķipsnām, tātad var teikt visām sievietēm, jo lielākā daļa krāso matus.
Kad es nokrāsoju savus matus sarkanīgā tonī, es sapratu, ka man ir grūti atrast īsti balansu - mitrinošs šampūns, kas aizsargā krāsas pigmentu, jo šķipsnas, kuras regulāri taisnoju, ātri vien pazaudēja mirdzumu.
Atmetu ar roku un lietoju vienkārši šampūnu, kas vairāk der galvas ādai, bet kad radās izdevība izmēģināt šo šampūnu, kas sola visu vienā, man pamodās liela interese, vai beidzot būs tas ĪSTAIS produkts?

BC Color Freeze šampūns bez sulfātiem (250 ml, 10.30 €)
Ražotājs sola, ka šis šampūns palīdz neizbalēt krāsai, saudzīgi attīra krāsotus matus, stiprina matu struktūru un papildus ir bez sulfātiem, kas parasti uzkrājas matu saknēs. Aromāts abiem produktiem ir praktiski identisks ar Gliss Kur Oil Elixir matu kopšanas sērijai.
Es nezinu, kas bija pie vainas, jo šampūns pēc tekstūras ir patīkams (gēla formula), vāji putojošs (bez-sulfātu tehnoloģija), bet tas, kas notika ar manu galvas ādu bija neizskaidrojams. Nākošajā dienā pēc lietošanas, pa visu galvas ādas virsmu 1 eiro centa lielumā klājās sausas un cietas kreveles. Es zinu, tas izklausās šausmīgi, bet skats bija atbaidošs, man pat bija kauns uz ielas iet laukā. Pietam, galvas āda neciešami niezēja, lai gan šampūnu izskaloju pienācīgi laukā. Vairs nemēģināju, bet iedevu mājas blondīnēm pamēģināt un viņas apgalvo, ka viņām arī izraisīja neciešamu niezi galvas ādai.
Šis ir liels fui manās acīs, jo lai cik ļoti dievinu Moisture Kick šampūnu, no šī atbrīvošos pēc iespējas ātrāk.

BC Color Freeze krāsu saudzējošs kondicionieris (200 ml, 12.80 €)
Ražotājs sola, ka šis ir bagātīgs krēmveida kondicionieris, kas kondicionē, samazina mata spurošanos un sniedz mirdzumu. Stiprina matu struktūru un neizbalina krāsu.
Pēc tekstūras kondicionieris ir ļoti viegls un barojošs. Zemeņu jogurta nokrāsā. Šo kondicionieri lietoju kopā ar šīs pašas sērijas šampūnu, bet tā kā šampūnu pārstāju lietot, tad šim arī atmetu ar roku, bet pāris reizes palietojot, sapratu, ka kondicionieris ir tīri labs. Matus nogludināja, nepadarīja smagus un lieki nesataukoja.

Kopumā jāsaka, ka liekot lielas cerības uz šo sēriju, jūtos nedaudz vīlusies. Kaut kas no sastāva saraksta nepatīk maniem matiem, bet laikam esmu pārāk pieradusi, ka ne viss ir lietojams maniem matiem. Kondicionieri pilnīgi noteikti izlietošu, jo viņu lietoju vēl garos matos, kad matu gali bija dikti sausi, bet tagad vairs tādu problēmu nav un domāju īsajiem matiem tīri labi patiks.

___________________________________________________________
Produkti nopērkami salonos Kolonna, U/V Stockmann, profesionālajos frizieru veikalos un skaistumkopšanas salonos
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Schwarzkoft Professional Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

11 comments:

  1. Es jau biju sabijusies, ka man vienīgajai tas šampūns izraisīja tādu kā "alerģiju". Arī man galvas āda sāka niezēt, bet tas bija vairāk otrajā dienā, pirmajā it kā vēl ok. Un man mati palika netīri 2x ātrāk kā parasti.
    Kondicionieris liekas ok, nekas mega wow.
    Kopumā tiešām vilšanās, jo man ļoti patīk viņu izsmidzināmais kondicionieris.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ā, tas moisture kick izsmidzināmais? laikam mūsu galvām šis šampūns īsti neder :(

      Dzēst
  2. Mamma lieto šampūnu un masku no šīs sērijas, nekādu nepatīkamu sajūtu neizraisīja :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka pie vainas ir kāda sastāvdaļa. Viņa lietoja konkrēti šo bez sulfātu šampūnu, jo zinu, ka šajā sērijā kopumā ir 3 dažāda tipa šampūni? :)

      Dzēst
    2. Jā, es domāju, ka tas ir galvas ādas jūtīguma dēļ :)

      Dzēst
  3. Oho, bez sulfātiem, ph līmenis labs utt, bet šāda reakcija.... Neapskaužu.
    Man gan paveicies un nekad nav gadījies lietot tādus produktus, no kuriem būtu tik traki.... Bet nu baigā anti-reklāma....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nerakstu reklāmas vai anti reklāmas, tas viss, kas tiek atspofuļots rakstos, ir manas domas. Patīk kādam tas vai nepatīk, rakstīju par šo, lai cilvēki zina, ka ar jūtīgu galvas ādu var iegrābties. :)

      Dzēst
  4. Ir tikai pareizi no Tavas puses, ka Tu godīgi pastāsti par reakciju uz sevis pēc šo produktu lietošanas. Manai mammai tieši šo Tevis apskatīto profesionālo sēriju ieteica lietot friziere(viņa pati lietoja šo sēriju, viss ok), mammai ir jūtīga galvas āda un ļoti niķīgi sprogaini mati un es biju pārsteigta par reakciju labā nozīmē uz mammas matiem. Nekādas alerģijas nebija, un pārsteidzoši lokas turējās uz goda, mati bija savaldīti/nebija izspūruši. Tas tikai pierāda to, cik mēs esam dažādi. Man arī ir bijis, ka citi izslavē produktu, bet man alerģija, kādam nepatīk produkts, bet man tieši otrādi topā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā tas ir, ka izvēloties produkts, ka ne viss var derēt un tad parasti manā virzienā seko komentāri: "bet Tu teici, ka ir labs. Man neder.". Diemžēl atkal strādā princips - cik cilvēki, tik viedokļu un gaumju. :)

      Dzēst
  5. Runājot par galvas niezi- man arī tā bija, kad lietoju to šampūnu, lai gan neesmu no tām alerģiskajām! Kaut kas tur nav kārtībā...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka kāds no aktīvajiem komponentiem ir lielā daudzumā pie kā iespējams nav pieradusi mūsu galvas āda. :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan