Pirmā iepazīšanās: H&M Beauty kosmētika

10.09.15

Nedaudz mazāk kā pirms nedēļas piedalījos pasākumā, kur bija iespēja iepazīties ar, manuprāt, šī gada intriģējošāku jaunumu -  H&M Beauty kosmētiku. Par to, ka Latvijā būs pieejama šī kosmētika tika izziņots pavasarī un jau tad ar nepacietību gaidīju lielos jaunumus un kad šī diena pienāca, es neticēju tam, ko es redzēju. Acis šaudījās uz visām pusēm, jo piedāvājums ir grandiozs un neizsakāmi dažāds.
Visas nedēļas garumā lietoju šos produktus un esmu gatava dalīties ar saviem iespaidiem par jaunumiem.
Ar kosmētikas palīdzību varam parādīt savu personīgo stilu un H&M Beauty nodaļās veikalos ir neierobežotas iespējas ar krāsām, struktūrām un dažādiem tēliem. Ir simtiem krāsas acīm, lūpām un nagiem, kā arī rūpīgi izveidotas krāsu paletes acīm, kas kopā izskatās lieliski.- H&M
Man ir sajūta, ka tagad H&M veikalos iegriezīšos biežāk nekā iepriekš. Kad ienācu Riga Plaza H&M veikalā, skats, kurš pavērās bija tik tiešām neticams. Ārkārtīgi pārskatāmi stendi, visam priekšā testeri. Toņu gammas neizmērojamas. Ēnām, ja skaita, teikšu, aptuveni kādi 50-60 toņi (!!!). Šādu skatu esmu redzējusi tikai nedaudziem zīmoliem, bet neviens no viņiem nav īsti līdz galam budžeta klases (semi-budget). Pūderi - arī toņu gamma no pavisam gaiša līdz tumšam. Neviens netiek diskriminēts.
Kad pētīju visus toņus, tekstūru atšķirības un piedāvājumu, man bija sajūta, ka atrodos profesionāļiem paredzētā kosmētikas veikalā, bet ieraugot demokrātiskās cenas, sapratu, ka nē - šie produkti ir plaša patēriņa auditorijai. Un H&M nepiedāvā tikai dekoratīvo kosmētiku. Ir arī ķermenim, matu kopšanai un vēl virkne ar aksesuāriem.
Salīdzinot ar šī brīža vadošajiem budžeta klases zīmoliem (essence, catrice, Maybelline, Eveline u.c.) H&M Beauty izgriež pogas. Kāds teiks, ka nemaz tik demokrātiskas cenas nav. Ir produkti kam tās ir augstākas vai zemākas, bet uz visa fona, lai iegādātos kārtīgas pamatlietas ikdienas grimam jums pietiks ar 20 - 25 €. Ieejot Drogās tas būs daudz vairāk.

Es ilgi pētīju piedāvājumu un kad man bija jāizdara sava izvēle šaubījos un nesapratu, ko vēlos, jo gribējās vai nu visu vai neko.
Beigās atlasīju pamatlietas, lai pa drusciņam izprastu katru piedāvāto segmentu.

All-Day Liquid Foundation tonālais krēms, tonis Porcelain (9.99 €)
Šis tonālais krēms solās izlīdzināt visa veida sejas sīkās problēmas un padarīt ādu veselīgi mirdzošu. Pirms izvēlējos, problēmas bija ar toņiem, jo lai arī liekās, ka to ir daudz, atrast savu īsto bija pagrūti, bet paņēmu pašu gaišāko tagad saprotu cik tas man ir pa gaišu. haha Tonis viedokli nemaina, tāpēc tik un tā lietoju.
Man patīk iepakojums, jo ir skaidrs, ka laukā izdabūšu produktu līdz pēdējai pilītei. Man patīk, ka tonālais krēms ir krēmīgs un ekonomisks. Kad lietoju ar kosmētikas sūklīti pietiek 2 dozatora spiedieni.
Uz sejas tas klājas vienmērīgi, bet tā sedzamība ir zema līdz vidēja. Fotogrāfijās varēs redzēt, ka caur visu plāno kārtiņu ir redzama mana nedaudz apsārtusī āda.
Noturība vidēja. Ja āda taukojas, tad šis to neaizturēs. Mana skatījumā, šo var lietot dienās, kad vajag minimālu sedzamību, piemēram, svētdienā dodoties uz zoodārzu.

Cover Up Concealer konsīleris, tonis Almond Beige (4.99 €)

Ieraugot tik plašu konsīleru piedāvājumu, sapratu, ka ir jāpamēģina. Almond Beige ir pats universālākais tonis no visiem, tomēr, ja jums pēc toņa perfekti der Porcelain tonālais krēms, tad šis būs pa tumšu.
Konsīleris ir krēmīgs un patīkams, tomēr lietojot šo jārīkojas ļoti ātri. Viens moments un ja tas nebūs piepūderēts, sasēdīsies rievās jau nākošajā mirklī. Uz manas ādas turas diezgan vāji. Sedzamība zema līdz vidēja. Pēc uzklāšanas tik un tā ir redzami nelieli tumšie loki ap acīm, lai gan teikšu, ka man to īsti nav. Tā kā tagad lietoju jau Catrice Liquid Camouflage konsīleri, tad šis man galīgi neiepatikās, bet par catrice konsīleri noteikti būs atsauksme, jo tas ir mans jaunais favorīts.

Lip-Colour-To-Go lūpu krāsa-zīmulis, tonis Chocs Away (5.99 €) un Brow Specialist uzacu zīmulis, tonis Expresso Brown (3.99 €)
Sākumā negribēju ņemt uzacu zīmuli, bet catrice zīmulis jau gāja uz beigām, tāpēc tikai racionāli - man vajadzēja jaunu. Kopumā tiek piedāvāti trīs toņi, kas man īsti nepatika, bet sev toni izdevās atrast. Zīmulis ir diezgan ciets, bet pigmentēts. Expresso Brown ir labs auksti brūnais tonis. Vienīgais mīnuss - nav laba noturība. Paberzēsiet un būs nost.

Lip Colour To Go lūpu krāsām bija neizsakāmi plašs piedāvājums, bet es vairāk sliecos uz tādiem rudens toņiem, kas ir piezemēti. Veikalā pamēģināju, bet kā piestāvēs nezināju, tāpēc nesapratu arī tekstūru, jo vairums tie bija tādi kā balzami, bet šis tāds intensīvāks.
Atnācu mājās un biju sajūsmā. Šis tonis ir matēts un pietam brūns! Tas, ko meklēju! Kā pirmo reizi uzklāju tā dzīvojos tikai ar šo toni. Produkts ir ļoti pigmentēts un krēmīgs, bet pēc mirkļa nosēžas un tā arī atrodas uz lūpām daudzu stundu garumā. Tā kā tas ir matēts, ir kaprīzs un sausinošs, bet ja iemanās ar viņiem sastrādāties, tad draudzība garantēta uz ilgu laiku. Aromāts atgādina ķiršu  sīrupu. Tieši šis produkts mani ir pamudinājis doties atpakaļ un pamēģināt vēl kādu no šīm Lip Colour To Go lūpu krāsām. Interesanti, ka šī lūpu krāsa ir jāasina ar zīmuļu spicējamo. Domāju šis būs viens no pārdotākajiem toņiem!
p.s. tā kā šis resnā tipa "zīmulis", tad lai to atkal padarītu spicu un lietojamu, iesaku lietot zīmuļu spicējamos, kas paredzēti lielajiem zīmuļiem. Es personīgi lietoju Essence vai Maybelline Duo asināmos.

Uz sejas redzami ir visi produkti - tonālais krēms, konsīleris, uzacu zīmulis un matēta lūpu krāsa. Klāt pievienoju vēl skropstu tušu un gaišu bronzeri.




High Impact Eye Colour acu ēnas, tonis Ginger Snap (5.99 €)

Jau augstāk rakstīju, ka ieraugot to lērumu ar acu ēnu toņiem sākumā apjuku, jo nezināju, kuru izvēlēties. Beigās izvēlējos šīs ēnas no rudens limitētā stendiņa. Mani apbūra pigmentācija, jo ēnas pat bez bāzes klājas ļoti krēmīgi un pigmentēti. Ir sajūta, ka tā ir šķidrā bronza ar oranžiem mirdzumiem. Pozitīvi vēlos atzīmēt arī iepakojumu. Ļoti smalks un patīkams, bet biežāk virinot vaļā un ciet, ir sajūta, ka mehānisms ātri vien saplīsīs.
Ēnas lieliski klājas gan sausā, gan mitrā viedā bez problēmām. Noturības bez bāzes diezgan vāja, bet uz maniem plakstiņiem neturas nevienas ēnas bez bāzes, bet ar bāzi - visu dienu. Dienas laikā tonis nedaudz izbalo, bet krāsa tik un tā paliek tikpat pamanāma un skaista.
Kopumā varu teikt, ka H&M kosmētiku pavisam noteikti ir vērts apskatīties un arī iegādāties, jo tur ir atrodamas visādas pērles. Man jau ir savs vēlmju saraksts, tomēr ko vēl vēlos apskatīties un iegādāties.
Arī iepērkoties drēbes tagad būs vieglāk. Nākot Ziemassvētkiem, dāmas pērkot drēbes vienmēr vēlas saskaņot apģērbu ar kosmētiku, un nevajadzēs pārdzīvot, ka skaistajai vizuļojošajai kleitai klāt nav skaistu mirdzumu, ko likt uz acīm. Ir turpat, rokas stiepiena attālumā.

Vēlāk tiks piedāvātas arī divas citas kolekcijas: Premium ķermeņa kopšanas līdzekļi un “Conscious” kolekcija, kas veidota no Ecocert apstiprinātiem ilgtspējīgiem produktiem.

____________________________________________________
Skaistumkopšanas produkti nopērkami H&M veikalos t/p “Alfa”, modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, un t/c “Spice”.
vairāk informācijas: mājas lapa un facebook

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no H&M Latvia pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

22 komentāri:

  1. Man ļoti patīk tavi jaunie mati!!
    Vita.

    AtbildētDzēst
  2. Šodien biju iegājusi Alfas H&M, bet kosmētikas stendus bija apsēdušas mazgadīgas meitenītes, netiku klāt un slinkums bija gaidīt :D Izskatījās arī, ka ļoti daudziem lūpu krāsu testeriem jau paspējušas pieaugt kājas... Paspēju pasvačot pāris ēnas, pigmentācija likās ļoti laba un toņi skaisti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad nebrīnos, ka pie stendiem būs kārtīga drūzmēšanās :D vai, testeriem kājas dikti ātri aug. Atceros, veikala strādājot, tikko atved jaunu testeru, pēc divām stundām tā vairs nav. Laikam mistika :D

      Dzēst
  3. Kāds lūpu krāsai ir tonis? Tev piestāv! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tonītis Shocs Away, ko iesaku laikus meklēt jau daudzās valstīs šis ir pats pārdotākais tonis! ;)

      Dzēst
  4. Ēh, skatos, lasu atsauksmes, pati aizbraukt neesmu saņēmusies. Pirmie teikumi visur pozitīvi un tad seko kāds klupšanas akmens :D Izskatās pēc hit un miss varianta. Vienīgais, kas pagaidām atstājis intrigu un vēlmi apčamdīties, ir lūpu krāsas un pārējie lūpu produkti. Es laikam ilgi stāvētu un domātu, vai ir vērts ienirt produktos, pat par tādām cenām. Negribas smagi aplauzties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bez klupšanas akmeņiem nav dzīves. :) Man jau liekas, ka visi budžeta zīmoli ir hit un miss, bet ja ir hit, tad tāds kārtīgs atradums. Laikam lūpu produktiem tiešam būs tie, kuriem jāpievērš lielākā uzmanība! ;)

      Dzēst
  5. Noteikti kaut kas būs jāizmēģina, bet vēl nav sanācis apskatīt. Izskatās, ka visa kā tik daudz :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visa kā ir nenormāli daudz. Es sākumā meklējot mājas lapas redzēju, ka ir daudz, tomēr ieraugot to ar savām acīm, kā jau teicu, apstulbu. Tik liela izvēle sen nav redzēta :)

      Dzēst
  6. Jā, tas piedāvājums tiešām ir milzīgs. Es pat pirmajā mirklī apstulbu, jo nezināju ar ko sākt, kur iet, ko ņemt, ko testēt :D
    Tev ļoti piestāv šis lūpu krāsas tonis! :)
    P.S - fantastiski mati!!!! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par lūpu krāsu, paldies par matiem! Pilnīgi komplimentu bari! ;)

      Es ļoti gaidu vel limitētās kolekcijas, jo tur parasti ir tik foršas lietas un ja tās izlaiž tāds zīmols, kas vienmēr tur pulsu uz aktualitātēm, tad kosmētikā ir gaidāma vētra. Es ceru.. fingers crossed.

      Dzēst
  7. Tu izskaties pēc pilnīgi cita cilvēka. Jaunā matu frizūra un uzacu forma Tevi ir padarījusi pilnīgi savādāku, iepriekš bija forši un tagad arī Tu izskaties patiešām skaista, ļoti patīk. Tev veicies ar uzacīm, ka izdevies tās tik labi ataudzēt, man pēc vairāku gadu raustīšanas iet nu baigi lēni, uzacis audzēju jau 4 mēnešus, pa šiem mēnešiem esmu izrāvusi ļoti maz matiņu, bet kā par nelaimi, tieši, kad audzēju tās ir izdomājušas palikt lēnāk augošās, agrāk šķita, ka katru dienu raustīt vajadzēja :D Bet tomēr bildēs skatoties rezultātu, jā, ir palikušas minimāli biezākas man viņas un man ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, man daudzi saka, ka esmu ļoti mainījusies. Daudzi to savelk kopā ar kādam grandiozām izmaiņām dzīvē.. Galvenais, ka nogriežot matus, es sāku justies arī citādāk, vairāk sev pašai, savai būtībai.
      Ar uzacīm man patiešām paveicās, ka tik ilgstoši regulāri tās vaksējot, nav diži robi. Es pat neiznu ko ieteikt uzacu ataudzēšanā, jo speciālus vitamīnus es ikdienā nelietoju, uzturs nekāds uh un ah, garšo arī našķi. Es domāju, šeit vairāk gēni nosaka svaru.

      Paldies!

      Dzēst
  8. Lūpu krāsas tonis tev izskatās vienkārši fantastiski, es uz šiem pat neapskatījos, bet šo toni GRIBU! iešu pakaļ.
    Mati arī tev super labi izskatās.

    Es nopirku nagulaku un pūderi (ar velveta finišu, superīgs!) Man liels plus un mīnuss vienlaicīgi - Plaza tieši pie darba, gribēsies bieži ieiet. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šis tonis ir tā vērts. Brīdinu, tiešam kaprīzs, dienas laikā paliek nedaudz diskomfortabls, bet tonis tik skaists cik vien iedomājams :) Paldies!

      O, pūderi noteikti paskatīšos. Tie man ieinteresēja, bet kaut kā nobijos paņemt, jo ir jau viens favorīts, bet zināšu, ko vēl nākošreiz paņemt :)

      Dzēst
  9. Prieks dzirdēt, ka domas sakrīt, tieši lūpu produktu izvēle un kvalitāte mani visvairāk pārsteidza un iepriecināja! Tevis izvēlētais tonis ir fantastisks, būs jāķer ciet! Un paldies Dievam, ka ir tādi blogi kā Tavi, kurus izlasīt un nomierināt sevi, jo nenopirki to un to, izrādās nebija vērts!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komplimentu :) Lūpu produkti tik tiešām ir LIELISKI. Nesaku, ka visi, neesmu mēģinājusi, bet šie krītiņu un klasiskās lūpu krāsas ir ļoti, ļoti labas. :)

      Dzēst
  10. Sveika,
    kādā cenu kategorijā ir šī kosmētika? Cik piemēram maksā lūpu krāsas, tonālie? :)
    P.S. izskaties burvīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Principā sākot ar 3,99 un līdz 10,99. Ja nemaldos dārgāk nekas nebija :)
      Paldies! ;)

      Dzēst
  11. Izskaties ļoti starojoši. Un lūpu krāsas tonis tev izskatās perfekti! Pa smuko!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan