Pārskats: Lush Oxford Street produkti

08.09.15

Pirms divām nedēļām man bija iespēja paviesoties pie Lush, lai uzzinātu vairāk par Oxford Street produktiem, kas ir lielais rudens jaunumus Lush veikalos Dzirnavu ielā un t/p Alfa.
Dienā, kad atgriezos no Lush uzrakstīju par saviem pirmajiem iespaidiem, un kopš tās dienas nemitīgi turpinu lietot Lush produktus un tagad jau man izveidojies daudz stabilāks un konkrētāks viedoklis par katru no jaunajiem rudens produktiem.
Lush Cup`o` Coffee maska-skrubis ādai (100g - 10.25 €)
Maltas kafijas pupiņas un kofeīns ideāli darbojas, lai attīrītu un pamodinātu ādu; kopā ar agaves sīrupu šis skrubis-sejas maska ir vienkārši izcila sejai un ķermenim. Šo gardo un aromātisko masu uzklāj 5-10 minūtes uz ādas, pēc tam noskalo ar siltu ūdeni. Labrīt! 
Es nedzeru kafiju, bet kafijas aromāts man vienmēr ir licies vilinošs un ārkārrtīgi patīkams, tāpēc jau pirmo reizi pasmaržojot sapratu, ka šis produkts man ir noteikti jāpamēģina. Tā aromāts ir ļoti niansēts, bet uzkrītošs. Vairāk nosliecos, ka smaržo pēc maltas, svaigi uzlietas kafijas ar garšvielām.
Lai arī šis produkts skaistās līdzvērtīgi maska un skrubis, divi vienā, manās acīs tas vairāk saglabā skrubja titulu. Pamēģināju uz sejas kā masku, bet ir vairāki "kāpēc" viņu tā vairs nelietošu. Pirmkārt, aromāts ir tik spēcīgs, ka galvassāpes ir garantētas, ja ožas maņas ir izteiktas. Otrkārt, tīrot to nost, ir sajūta, ka sejas āda tiek nenormāli skrāpēta, jo teikšu godīgi - tik abrazīvu skrubi sen nebiju lietojusi.
Sejas āda  pēc lietošanas ir super maiga, tomēr visu laiku uztraucos, lai tā netiek pa daudz satraumēta. Savukārt, ķermenim šis skrubis būs tieši laikā. It īpaši sēžamvietas vai citu vietu eksfoliēšanai. Lietojot šo skrubi ķermenim dušā, ir sajūta, ka atrodies kādā Kolumbijas nostūrī un ar aizvērtām acīm baudi kā tiek pagatavota garda kafijas tase ar nedaudz kardamona.
Lietojot ievēroju, ka produkts ir ļoti ekonomisks, jo tā tekstūra ir ļoti bieza un staipīga.

The Comforter dušas želeja (100g - 7.50 €)
Šī ogu, relaksējošā dušas želeja rosina prātu un siltām un patīkamām atmiņām. Saldā upeņu absolūta kokteilis ar uzmundrinošo bergamotes un drosmīgo ciprešu eļļu rada skaistāko vasaras atmiņu buķeti tieši tavā dušā!
Kā jau pirmo iespaidu rakstā minēju, šis aromāts atgādina bērnību. Upenes un košļenes. Saliekot to kopā veidojas tāds dikti salds, uzkrītošs aromāts, kas kādam degunam var likties pa stipru.
Dušas želejai klāt ir arī skaisti sudraba krāsas spīguļi, kas liek justies, ka mazgājies ar fejas dušas želeju. Fonā tik trūkst kāda dziesmiņa un zvaniņu skaņas.
Dušas želeja ir ekonomiska, uzputojot veido blāvi rozā putas, bet uz ādas spīguļus neatstāj. Es teiktu, ka komplektā ar Cup`o` Coffee skrubi veidojas pārāk kontrastaina aromātu kompozīcija, tāpēc jāizvēlas viens no viņiem. Ja dušas želejas aromāts būtu nedaudz svaigāks, kā svaigas upenes un mazāk bergamoti, tad teiktu, ka šī ir perfekta dušas želeja, bet tagad no manis vērtējums "labi". Ja gribas pamēģināt ir ok, bet bez viņas var arī izdzīvot.

Respect Your Elders ziepes (100g - 5.40 €)
Jau iepriekš rakstīju cik šīm ziepēm ir skaists aromāts, bet lietojot tās katru dienu divu nedēļu garumā varu teikt, ka ziepju aromāts nav ne reizi apnicis, tieši otrādi - katru reizi atgriežoties vannas istabā, mani ieskauj skaists plūškoka un vīraka aromāts.
Ziepes labi puto, lieliski attīra un tik krasi nesausina roku ādu. Sausina, bet ne tā, ka plaukstas savelkas kamolā. Atgādinu, ka šīs ziepes var lietot arī dušā visam ķermenim, bet es vairāk viņas lietoju tieši rokām.

Elbow Grease mitrinoša pasta ādai (60g - 10.00 €)
Sākumā nevarēju izprast šo produktu, jo likās ļoti neparocīgs, tāpēc, ka siltuma ietekmē ātri kusa, bet tāpēc tas ir jātur ledusskapī, lai katru reizi ir viegli uzklāt.
Šim "sviestam" ir lielisks aromāts par kuru rūpējas lieliska smaržu buķete. Lielākoties ģimenē to lietojam elkoņiem un ceļgaliem, kur ir sausa āda, bet dažreiz nepažēloju un lietoju rokām vai sausajiem ienadžiem. Tāpat, var lietot arī uz sejas, ja āda ir sausa. Lieliski mitrina, diezgan ātri absorbējas un sniedz ilgstoši pabarotas ādas sajūtu.

Kopumā varu teikt, ka, manuprāt, šajā jaunumu jūrā jūs katrs varēsiet sev atrast ideālos produktus. Mani favorīti no visiem produktiem noteikti ir ziepes un mitrinošā pasta sausai ādai.
Ar nepacietību gaidu Ziemassvētku jaunumus, kas solās būt grandiozi!

Kas jums no jaunumiem iepaticies?
___________________________________________________________
Oxford Street produkti nopērkami Lush veikalos Dzirnavu ielā 70 un t/p Alfa.
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Lush pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

2 komentāri:

  1. mani visvairāk ieinteresēja kafijas skrubis - maska, jo gluži tāpat kā Tu, kafiju nedzeru, bet aromāts ļoti vilina un saista. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo dievinās divu grupu cilvēki - tie, kam garšo kafija un tie, kam patīk kafiju tikai smaržot ;) Lielisks aromāts, kas varbūt ir nedaudz pa stipru, bet rīta dušai, labs dienas sākums :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan