Essence un Catrice rudens/ziema sortimenta jaunumi

20.09.15

Ak, kā man patīk gaidīt Essence un Catrice rudens/ziema un pavasara/vasara pamatsortimenta atjauninājumus, jo abi zīmoli vienmēr piedāvā interesantus un aktuālus produktus ne tikai toņu ziņā, bet arī no tekstūru un iepakojumu skatpunkta. Manā blogā šie raksti vienmēr ir bijuši ļoti gari, un arī šoreiz nekas nav mainījies. Esmu abus zīmolus salikusi kopā, lai maksimāli parādītu visus jaunumus, kas gaidāmi tūlīt, tūlīt jau veikalos.
Seja
Catrice Even Skin Tone Beautifying tonālais krēms (010 Even Vanilla un 020 Nude Rose) - 7.69 €
Even Skin Tone Beautifying Foundation krēmīgā tekstūra satur SPF 25 un sniedz vidēju līdz augstu sedzošo efektu. Dermatoloģisks pētījums apstiprina: pēc tikai 8 nedēļām katras dienas lietošanas Even Skin Tone Beautifying Foundation tonālais krēms redzami padara gaišākus pigmentācijas laukumus.* Ilgnoturīgā, kopjošā tekstūra arī momentā nosedz toņa nevienmērību un apsārtumus zīdaini matētam, gludam sejas tonim. Perfektai, starojošai sejas ādai!
*Pētījums ar 28 sievietēm 12 nedēļu periodā, lietojo katru dienu
No pagājušā gada rudens jaunumiem mans visu laiku mīļākais Catrice produkts kļuva Nude Illusion tonālais krēms par kuru esmu runāju neskaitāmas reizes, tāpēc tikai priecājos pamēģināt arī šo jauno tonālo krēmu.
Visvairāk mani uzrunāja SPF 25 un tas, ka tonālais krēms 8 nedēļu garumā padara gaišākus pigmentācijas plankumus. Neticami, ne?
Par plankumu likvidēšanu nezināšu, bet tonālais man ir ļoti iepaticies. Tas ir ļoti ekonomisks, krēmīgs, viegli pludināms. Sejai dod tādu dabīgu, nedaudz mirdzošu efektu, bet to tik un tā piepūderēju, jo esmu vairāk matētas ādas cienītāja. Zemāk varēsiet redzēt efektu kādu tas sniedz sejas ādai.

Catrice Liquid Camouflage ļoti sedzošs maskējošais līdzeklis - konsīleris (010 Porcelain un 020 Light Beige) 3.79 €
Tumšie riņķi, nevienmērīgums un apsārtums tagad ir pagātne - Liquid Camouflage sniedz optimālu nosegšanu un kopšanu. Šķidrais konsīlers ir ļoti pigmentēts, ūdensnoturīgs un īpaši ilgnoturīgs. Viegli lietot ar īpašo aplikatoru.
Ja pagājušā gadā visvairāk uzrunāja tonālais krēms, tad šī gada rudens jaunumu favorīts ir šis produkts. Divi toņi, kas noteikti nederēs visiem, jo 010 sliecas vairāk uz rozā pusi, bet 020 izteikti uz dzelteni neitrālo, tad sniegbaltītes šoreiz paliks apdalītas. Manam ādas tonim lieliski der 020 - Light Beige.
Jau pirmo reizi pamēģinot sapratu, ka šo pirkšu atkārtoti. Konsīleris labi maskē ādas nepilnības. Ne uz visiem 100% kā oriģināli kamuflāžai tas būtut jādara, bet uz 70% ir. No pagājušās vasaras mans absolūtais kamuflāžas favorīts ir Artdeco, jo tas nomaskē itin visu, bet šis tomēr atstās nedaudz redzamus tumšos lokus, tumšās rētas no pumpām utt., bet ikdienā esmu viņu tik ļoti iecienījusi, ka vairs nelietoju tonālo krēmu. Tikai šo uzklāju uz sejas centra, sapludinu ar kosmētikas sūklīti un voila! Ļoti dabīgi un ikdienišķi, nekas pa daudz.
Noturība ir ok. Protams, dienas beigās visa seja spīdēs un cauri jau būs redzamas nepilnības, bet sejas izskatās labi. ir grūti to izstāstīt, bet nav sajūta vakarā skatoties spogulī, ka izskaties pēc monstra kā tas mēdz būt ar tonālajiem krēmiem, kas uz sejas atrodas 12 stundas un sasēdies visos iespējamos veidos.
Šo, piemēram, piektdien uz sejas nēsāju 15 stundas (no 7.00 līdz 22.00) un nedaudz piepūderējot vai atjaunot es varētu vēl tikpat stundas ar to staigāt uz sejas, ja ne tā smagā sajūta, ko jūtu vakaros, kad izmisīgi vēlos nomazgāt visu nost. Vēl kādai vakaros ir šāda sajūta?
Vienīgais mīnuss par aromātu, jo tas ir diezgan izteikts (nevaru pateikt pēc kā smaržo) un uzklājot sāk nedaudz kairināt. Alerģisku reakciju neizraisa, jo lietoju katru dienu 2 nedēļu garumā, bet katru rītu āda tiek kņudināta un tā kā atvēsināta.
No K uz L: tonālie krēmi 010 un 020 - konsīleri 010 un 020
Essence Matt Touch Blush (20 Berry Me Up!) (2.79 €) - ļoti viegls pigments, ja salīdzina ar iepriekšējiem Essence sārtumiem, kuriem ir lielisks pigments. Lai šo uzklātu manāmi nāksies stipri pacensties, bet ikdienas vieglam un nemanām sārtumam, šis būs īstais risinājums. Neesmu sajūsmā, bet noteikti zinu, ka man kā sārtumu nelietotājai pie izteiktāka acu grima, šis ļoti noderēs, lai viss kopskats "saliekas" kopā. 

Catrice Multi Matt Blush daudztoņu matēts vaigu sārtums (010 Love, Rosie!) (4.29 €) - vispirms man gribās pajautāt - kura ir redzējusi Love, Rosie filmu? Nedaudz smieklīga, bet pamācoša filma, ka katru izvēli var nākties veikt tikai vienu reizi mūžā un tas var mainīt visu kā uz labo, tā uz slikto pusi. Sagadīšanās un pārpratumi - par to ir šī filma. Iesaku kādu brīvdienas vakaru paskatīties. Skatoties var vilkt paralēles ar One Day, ko daudzi uzskata par tikpat labu filmu kā Titāniks.
Atgriežoties pie sārtuma. Tonis ir viegli rozā, kas manam ādas tonis būs daudz par gaišu, tomēr pēdējā laikā skatos, ka daudzas speciāli pērk gaišākus vaigu sārtuma toņus, tā lai mākslīgi radītu ilūziju par dabisku sarkumu. Priekš manis šis produkts neko daudz nedeva. pamēģināju, bet sapratu, ka dosies tālāk. Dod dabisku sarkuma efekts, ļoti patīkams un smalks vaigu sārtums, bet nekas vairāk.

Catrice Sun Glow Mineral bronzeris (010 Golden Light) (5.29 €) - ļoti nepatīk šis bronzeris. Skatoties bildē augstāk, produkts izskatās vienreizējs. Neliels spīdums, skaists brūns tonis, kas nav oranžs, bet līdz ko uzklāj uz sejas, parādās šausmas. Krāsa - oranža, klājums - briesmīgs. Pigments ir labs, bet tonis visu nogalina. Ārējais izskats mēdz būt mānīgs.
Essence Matt sārtums - Catrice Matt sārtums - Catrice brozneris
Acis
Paletes

Essence All About Nudes acu ēnu palete (02 Nudes) - 3.99 €
all about… šīs ir jaunās acu ēnu paletes ar wow-faktoru. katra palete piedāvā astoņus trendīgus, perfekti saskaņotus toņus - no gaišiem toņiem līdz vidējiem un tumšām niansēm. maigā un ilgnoturīgā tekstūra ar dažādiem efektiem kā matēts, mirdzošs un metālisks ļauj veidot dažādus stilus.
 Skaisti nude toņi, kuriem ir labs pigments, ko var redzēt arī zemāk. Visi toņi ir ļoti variējami un ikdienišķi. Daži to tiem noderēs sapludināšanai, bet citi kā pamattonis acu grimam. manuprāt, ļoti noderīga palete, ja meklējat gaišus nude toņus. Augšējā rindā toņi ir vairak ar satīna matētu finišu, bet apakšējā rindā vairāk spīdīgi.
Catrice Chocolate Nudes acu ēnu palete (010 Choc`Let It Be) - 5.29 €
Sešas siltas nude un brūnās nianses -no baltās šokolādes līdz tumšam musam - apvienotas vienā paletē. Maigā tekstūra ir ar pārliecinošu krāsu atdevi un sniedz gan mirdzošus, gan matētus efektus. Dabiskam ikdienas stilam vai aizraujošiem akcentiem vakarā - ar iekļautu duo aplikatoru.
Ļoti skaisti silti brūnie toņi, kas mūsu platuma grādos ir reti atrodami. Visām dāmām, kas dievina siltu smokey vai patīk variēt ar siltajiem un aukstajiem toņiem, šī palete jums ir vajadzīga. Man tīri labi patīk pigmentācija, tā ir  salīdzinoši laba,  jo man ir bijusi pasteļu Bright un ,pagājuša gada skaistā, Rose un viņām bija slikta pigmentācija. Daži no toņiem stipri putekļojas, bet sastrādāties var. Visvairāk patīk matētie un otrais tonis no kreisā puses (bronzas spīdīgais). Viegli pludinās - viss, kas no ēnām vajadzīgs.
Catrice Deluxe acu ēnas (030 Rose Vintouch) - 4.99 €
Trīs perfekti saskaņotie katra acu ēnu komplekta toņi  nodrošina intensīvu un ilgnoturīgu meikapa stilu. Presētai tekstūrai ir pārliecinoša krāsu atdeve ar luksusa mirdzumu - perfektam acu meikapa stilam katram dzīves gadījumam.
Kā jau ceptām ēnām, pigmentācija pārsteidz. Toņi ir lieliski, tomēr ja vēlaties šīs ēnas lietot pa vienam tonim un klāt ar pūkainu otiņu, tad neizdosies uzklāt vienmērīgi un manāmi, jo ēnas burtiski kā pazūd. Vislabāk klāt ar pirkstiem piespiežot pie ādas vai mitrā veidā, tad ēnas ir redzamas pilnā krāšņumā. Šo paleti noteikti turpināšu lietot, jo lillā toņu nemēdz būt par daudz.
Vientoņu
Essence I love Nude acu ēnas (03 crème brûlée) (2.45 €) - paldies Liliānai par šo ēnu ieteikšu, jo viņa apgalvoja, ka šīs ēnas perfekti kalpo kā izgaismotājs. Šīs nav īsti uzskatāmas kā jaunums, bet manā sortimentā šis ir jauns produkts. Ēnas tiešām ir lieliskas. Tās ir zīdainas, viegli uzklājas, izskatās absolūti dabiski un viegli akcentē sejas aprises. Ja meklējat labu izgaismotāju, bet nevēlaties tērēt milzu naudu, tad šis būs lielisks alternatīvais variants.

Essence vientoņa acu ēnas (21 keep calm and berry on) - man patīk essence mono ēnas, tomēr ne visas ir vienlīdz labas. Šīs nav tik labas kā sākumā likās. Vislabāk darbojas ja lieto ar mitru otiņu. Man patīk veidot mitro līniju ar šīm ēnām.

Catrice Absolute Eye Colour Mono vientoņa acu ēnas (940 Popeye's Daily Dose) (2.89 €) - ļoti skaists tonis un vēl pietam - matēts, tomēr sastrādāties ar šīm ēnām ir laikam neiespējami. mēģināju dažādos veidos, bet lietojot sausas, to pigments ir ļoti vājš. Lietojot mitras, tās nav kontrolējamas, tāpēc rodas sajūta, ka vienkārši mums nav lemts sastrādāties. Pietam, sapratu, ka šādi zaļie toņi man nepiestāv, jo pat kombinācijā ar siltu toni, ir sajūta, ka tie ir zilumi (zaļumi) nevis ēnas. Citus toņus neesmu vēl redzējusi, bet es pat nezinu vai mēģināšu.

Catrice Velvet Matt acu ēnas (070 Princess Mattleine) (4.29 €) - no Catrice sortimenta šīs ir manas mīļākās ēnas. Tās ir pigmentētas, krēmīgas un viegli lietojamas. Šis tonis ir neizsakāmi skaists, ko lietoju katru dienu. Bēšs, bet ar interesanti ievirzi - nedaudz brūns, nedaudz rozā. Ļoti skaists tonis! Arī ēnu kvalitāti ir laba. Neko sliktu nevaru teikt. Visas ēnas, kas man ir no šīs sērijas, ir sevi pierādījušas tikai tajā labākajā gaismā. Pietam, Catrice ir nomainījuši ēnu izskatu, jo kādreiz tās bija kā izvirzītas uz āru un slikti presētas, tāpēc plīsa pie mazākās traumas, bet tagad nekas nav saplīsis vai sabiris.

Acu ēnu svači ir tādā secībā kā par tam aprakstīts augstāk:
Skropstu tušas
Essence I Love Extreme ūdensnoturīga skropstu tuša - ja lieto ar skropstu atliecēju, būs manāms efekts, bet ja bez, tad manā skatījumā parasta tuša ar kuru nāksies nedaudz pacīnīties, lai noņemtu nost vakaros.

Essence Multi-Action skropstu tuša (2.59€) - šo ikdienā izmantoju apakšējām skropstām. Nekas uh un ah. Augšējās skropstas krāsojot ar šo vispār šķiet neredzamas, bet apakšējām ir tīri labi, ja mērķis nav iegūt lelles garuma apakšējās skropstas. Noturība nav tā labākā.

Catrice Luxury Lashes ūdensnoturīga skropstu tuša (4.99 €) - tušai ir ļoti savāds aromāts. Atgādina marcipānu vai karameles. Es teikšu, ka dod līdzīgu efektu kā ar Essence skropstu tušu. Turas uz acīm kā jau visas ūdensnoturīgās skropstu tušas.

Lūpas
Essence Sheer&Shine lūpu krāsa (01 my first love, 04 hidden secret un 07 sparcling miracle) - 1.99 €
sheer & shine lūpu krāsas super maigā formula ir patīkami viegla uz tavam lūpām un sniedz tām skaistu, maigu toni ar fantastisku spīdumu wanna-have nude, brūnā un rozā tonī. caurspīdīgais vāciņš ir tajā pašā krāsā kā lūpu krāsa iekšpusē, tā, lai ir viegli atrast vajadzīgo toni. caurspīdīgs, spīdīgs un ou, tik stilīgs!
Ļoti maigas un patīkamas lūpu krāsa, kas tik tiešām ir caurspīdīgas un vairāk atgādina lūpu balzamu ar toni nevis lūpu krāsu. Sākumā domāju, ka līdzīgas Baby Lips, bet šīs ir vēl maigākas un patīkamākas. Noturība vāja, bet rievās nesēžas, tāpēc droši nēsāt līdzi rokas somiņā un dienas laikā lietot atkārtoti.
01, 04 un 07
Essence šķidrā lūpu krāsa (04 show off! un 06 make a statement) - 2.59 €
Sākumā domāju, ka šīs ir dublikāti Maybelline Color Elixir, bet izrādījās, ka pigmentācijas ziņā, šīs ir vēl izteiktākas. Zemāk jūs redzat abu toņu uzklāt vieglā kārtiņā. Man parasti šāda formāta produkti patīk matēti, jo ar tiem ir mazāka ķēpa, bet ja uzmanīgi uzvedās, tad neizsmērēsies pa visu seju. Neesmu vēl īsti sapratusi patīk vai nepatīk. Tikai zinu, ka kaut kas man liekas ir pa daudz. Pigmentācija vai ultra spīdums.
04 un 06
Catrice Shine Appeal Fluid lūpu krāsa (050 What-A-Melon, 060 Marry Berry, 070 Better Make a Mauve) - 4.29 €
Šīs lūpu krāsas/spīdumi tik tiešām atgādina Maybelline Color Elixir spīdumus, bet oriģināli doma ir bijusi kopēt Dior fluīdus, kas bija, ja nemaldos, aizpagājušā gada hīts. Nezinu kā ar Dior, neemu mēģinājusi, bet ja salīdzina ar Maybelline, tad kopija ir izdevusies. mani pārsteidza toņu daudzums, bet daudzi jau bija izķerti. Tas korallis mani absolūti neuzrunā, bet pārējie divi toņi (llilā un brūnais) ir rudens must have.
Viegla, gēlam līdzīga tekstūra, patīkami, nav lipīgi. Vienīgais, nepatīk uzkrītošais, saldais aromāts. Kopējais iespaids tiešām labs. kad parādīsies veikalos, skatīšos kādu arī nedaudz gaišāku toni.
050 - 060 - 070
Catrice Ultimate Stay lūpu krāsa (080 PassionRed) - 5.29 €
Intensīvi toņi un trendīgs satīna matēts finišs. Pigmentētā, ilgnoturīgā tekstūra ir ar pārliecinošu pārklājumu, nesausina lūpu jutīgo ādu. Patīkams kompanjons katrai dienai.
Šīs lūpu krāsas gaidīju jau pagājušajā gadā, tomēr pie mums to nebija, tāpēc ļoti nopriecājos, ka tās būs arī tagad pie mums. Man ļoti patīk šo lūpu krāsu iepakojums un formula, jo iepriekš biju lietojusi šādu no limitētās kolekcijas (raksts šeit).
Lūpu krāsai ir skaists tonis, te sarkans, te ar brūnu piejaukumu. Lūpu krāsa nav matēta, tā ir vairāk mitrinoša, tāpēc viegli uzklāt un nēsāt uz lūpām, jo nav prasīga. Neteikšu, ka ilgnoturīga, drīzāk labi turas pamatpigments. Jāpiekrīt, ka šī lūpu krāsa būs patīkams ikdienas kompanjons, piemēram, šādās saulaini rudenīgās dienās.

Catrice Glossy Lip Glow lūpu spīdums (010) (5.29 €) - šis lūpu spīdums pielāgojas katram dabiskajam lūpu pH līmenim. Veidojas viegli rozā vai spilgts fuksijas tonis. Uz manām lūpām tas bija vairāk fuksijas, bet draudzenei viegli rozīgs. Spīdums ir ļoti patīkams un nav lipīgs. Vispār biju ļoti pārsteigta par spīdumu, jo ar šādiem caurspīdīgajiem iepriekš nebiju īsti sadraudzējusies. Pēdējo reizi pirms vairākiem gadiem lietoju Artdeco Glossy Lip Finish.

Catrice Volumizing Lip Booster lūpu spīdums apjomam - lielisks produkts. Atceraties, kā pagājušā gada rudenī fanoju par Artdeco lūpu spīdumu? Šis ir labāks. Ja tas īsti nedeva nekādu apjomu, tad šo uzklājot var just patīkamu kņudināšanu un skaistu spīdumu. Lielisks, lielisks spīdums. Nedaudz lipīgs, bet rieviņās nesēžas, tāpēc dienas laikā droši var nēsāt līdzi.

Catrice Pure Brilliants Colour lūpu balzams (010 Sparkle sparkle little star) (5.29 €) - īsti nesaprotu šo produktu, jo tas ir kā balzams ar salīdzinoši lieliem vizuļiem, kas ir jūtami uzklājot uz lūpām. Es vienkārši nesaprotu tā pielietojumu, tāpēc domas neviennozīmīgas. Klājot pa virsu lūpu krāsai varbūt dod smuku efektu, bet lietojot vienu pašu, tie vizuļu gabaliņi kaut kā neuzrunā.

Daži no produktiem pielietojumā
Grimā izmantoju:
Sejai
Catrice Even Skin Tone Beautifying tonālais krēms (tonis 010)
Catrice Liquid Camouflage konsīleris (tonis - 020)
Catrice Prime And Fine pūderis
The Balm Bahama Mama bronzeris
Essence I love Nude acu ēnas 03 crème brûlée (izgaismotājs)
Acīm
H&M Beauty Brow Stylist uzacu zīmulis (expresso brown)
Catrice Velvet Matt acu ēnas - 070 Princess Mattleine
Essence Multi-Action skropstu tuša
Lūpām
Catrice Ultimate Stay lūpu krāsa 080 PassionRed

Salīdzinot abus zīmolus, gribu teikt, ka pārliecinoši vairāk uzrunāja Catrice jaunumi, lai gan sen nebiju redzējusi tik daudz ne īsti izdevušos produktus. Nagu lakas neesmu nemaz mēģinājusi, jo nagus nelakoju, tomēr ticu, ka nekas unikālāks par to, kas jau ir, nebūs. Tādā ziņā, interesantākas lietas šoreiz piedāvāja Essence, piemēram, jaunas formulas lūpu krāsas.

No visiem produktiem pilnīgi noteikti iesaku Catrice konsīleri, Essence un Catrice acu ēnu paletes, Catrice Velvet matt ēnas un Catrice apjoma lūpu spīdumu, bet pārējie produkti ir tādi bez kuriem var arī iztikt.
_______________________________________________
Catrice un Essence produkcija nopērkama tikai veikalos Drogas
Vairāk informācija - Catrice un Essence

Kas jūs no visa piedāvājuma uzrunāja visvairāk?

&z

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Catrice un Essence pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

26 komentāri:

  1. Tik daudz interesantu jaunumu! Mani vienmēr pārsteidz kā makeup kompānijas allaž spēj pārsteigt ar kaut ko jaunu!! Noteikti vēlos iečekot abas acu ēnu paletes un konsīlerus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienmēr pārsteidz, un vēl tādos daudzumos! Šie konsīleri izgriež pogas visiem pārējiem, kas Drogās nopērkami :)

      Dzēst
  2. Ouu, noteikti došos pēc lip maximizer dublikāta, vēlos pamēģināt, vai atšķirība starp dior un catrice ir tikai cenā un iepakojumā.
    Forši jaunumi, no Catrice un Essence sen neko neesmu pirkusi, būs atkal kas jāpaskatās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl nezinu vai būs līdzība. :) Lasīju, ka Dior tik un tā uzskatāms par labāku, bet šis esot tuvs līdzinieks. :)

      Dzēst
  3. Esmu iegādājusies kamuflāžu, lūpu palielinošo spīdumu, Catrices šokolādes paleti un vienu spīdumu. Essence pagaidām neuzrunāja, bet varbūt, kad būs vairāk laika iedziļināties, iegādāšos vēl ko. Pagaidām viss patīk. Abi stendi ar jaunumiem jau no pagājušās nedēļas ir apskatāmi jaunajās Drogās Riga Plaza.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu nemaz bijusi jaunajā Drogās. Būs iemesls aizbraukt :)
      Arī mani šoreiz essence jaunumi kaut kā tā,50/50, tikai uzrunāja.

      Dzēst
  4. HA, shine appeal šajā `lētajā` galā ir ticis galā ar iepakojumu veiksmīgāk kā Maybelline! Un par to man prieks, pat gribas apčamdīt dzīvē. Par Deluxe ēnām redzēju viņu Instagram kontā, izskatījās burvīgi, taču šķiet, ka būtu baigā noņemšanās ar to pielietošanu pigmenta dēļ..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tā padomā, tad es tev piekrītu, jo visu vasaru nēsājot līdzi Maybelline, tas tagad izskatās atbaidoši - nobružājies un nesmuks. :(

      Dzēst
  5. volumizing lip booster ar došu mēģinājumu ;) Man šie visi parasti trakoti patīk :D it kā to apjomu īsti nevaig, bet tik un tā patīk patrakot :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kaut kā uz tiem "kņudekļiem" neesmu sajūsmā, bet šīs ir ļoti, ļoti iepaticies :) Manuprāt, viņi arī diezgan ātri izlietojas, jo dienas laikā viegli lietot nemaz neskatoties spogulītī. :)

      Dzēst
  6. Mani ļoti ieintriģēja Catrice Ultimate Stay lūpu krāsa! Konkrētais tonis ir ļoti skaists - nav spilgi sarkans, tāds mazliet piezemēts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju Tev šis tonis labi izskatīsies, jo viņš tiešām nav piesātināti sarkans, bet liek par sevi manīt tik un tā. Vakar tieši nēsāju visu dienu un daudzi atzinīgi novērtēja šo sarkano toni :)

      Dzēst
  7. Mani pilnībā pārsteidza Essence un Catrice jaunumi. Daudz labu lietu nākušu klāt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti daudz! Tikai parasti žēl no tām lietām šķirties, kad tās no sortimenta ņem laukā :(

      Dzēst
  8. Koptēla pirms un pēc pārliecināja, ka jādodas pēc tonālā un kamuflāžas. Lūpu krāsa dievīga! Skaisti

    Katrīna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katrīna, paldies! Lūpu krāsa patiesi skaista! ;)

      Dzēst
  9. Tieši domāju, ka vajag jaunu tonālo krēmu un konsīleri, prieks, ka ir kas jauns un arī labs. Paldies, ka padalījies!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka konsīleris Tev noteikti patiks, tik ar tonālajiem jāskatās toņi. Manam sejas tonim lieliski derēja 010, bet 020 ir jau tāds ar rozā apakštoni tonālais :)

      Dzēst
  10. Joprojām jūsmoju par Tavām skaistajām uzacīm, kurām skaista forma gan tagad, gan arī pirms dažiem mēnešiem. Šodien īpaša diena, aprit gads kā lasu Tavu blogu un blogus vispār. Paldies par visu noderīgo informāciju, atkārtošos, vienmēr prieks lasīt kādu Tavu rakstu, jo Tev tie ir patiesi. Man acis apžilba no jaunumu klāsta. Forši Tavām draudzenēm, kurām tiek tie toņi, kuri Tevi neuzrunā :D Tev ļoti piestāv šis sarkanais lūpu krāsas tonis, es esmu lūpu spīdumu cilvēks, man personīgi nepatīk kā man pašai izskatās matētās krāsas, lūpu krāsas gan kādreiz nopērku, bet tā arī stāv plauktā, jo mirkļa vājumā paņemu, bet ikdienā staigāt ar sarkanām lūpām vajag vairāk drosmes. No visa mani visvairāk uzrunāja catrice fluīda lūpu krāsa What-a-melon, bet šis Tavs raksts man atkal uzjumdīja vēlmi pēc Artdeco lūpu spīduma.
    Līga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līga, sveicu ar zīmīgo dienu. Saskandinām ar virtuālajām šampanieša glāzēm. Man tas ir liels pagodinājums, ka gada garumā turpini lasīt manu blogu :) Paldies par atzinīgajiem vārdiem :)
      Draudzenēm bieži tiek visādi labumi, jo nemīlu apaugt ar visādām lietām, tāpēc ja kaut kas neder, cenšos atrast tam "mājas". Paldies par komplimentiem gan par uzacīm, gan košajām lūpām! Artdeco spīdums tiešām bija foršs, tikai ja tas iepakojums būtu labāk nostrādāts. :(

      Dzēst
  11. Ļoti uzrunāja Princess Mattleine acu ēnu tonis - jādodas pakaļ :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir lielisks ikdienas nude tonis. Draudzenei arī rādīju, bet viņa sākumā domāja, ka nekas īpašs līdz uzlika uz acīm un saprata, ka tonis ir lielisks ;) Pats labākais - var lietot vienu pašu un izskatās arī ļoti labi :)

      Dzēst
  12. Man likās tik daudz foršu lietu no Catrice.Uzrunāja pirmkārt jau tonālais krēms(man ļoooti patika Photo finish,nez kur viņš ir pazudis no Drogu plauktiem??)Un arī konsīleris,un vēl vis kaut kas patika.Tikai ceru,ka manās mazpilsētas drogās arī kaut kas būs atrodams.
    Tavs koptēls superīgs.Viss piestāv un izskatās kolosāli!
    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Photo Finish likās pa biezu :( Pazuda, tāpēc, ka izņēma no sortimenta. Šis tonālais ir Photo Finish vietā ;) Konsīleri pilnīgi noteikti iesaku!
      Paldies! :)

      Dzēst
  13. Jā.ir biezs Photo Finish,bet man viņš bija lielisks ziemas tonālais,un ideāls periodiem ,kad āda dikti niķojas.Tāpēc tiešām žēl ,ka izņēma no sortimenta:(
    Vita

    AtbildētDzēst
  14. Man šķiet zaļās ēnas vispār ir ļoti, ļoti sarežģītas. esmu pirkusi gan artdeco, gan inglot, gan hmm.. neatceros un visas izskatās kā netīrumi uz plakstiņa. Vienīgi artdeco var lietot slapjā veidā, kas glābj situāciju. Bet sausā veidā zaļās ēnas man šķiet vispār nav lietojamas.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan