Ceano Cosmetics produkti ķemenim un sejai

13.09.15

Man patīk atklāt dažādus Latvijā ražotus produktus. Jo lai arī ir sajūta, ka mēs neko neražojam, tomēr skatoties plašo piedāvājumu, esmu lepna, ka esmu daļa no šīs izgudrotāju valsts. Mums ir daudz pašmāju gardumu, skaistu lietu, kā praktisku, tā arī nevajadzīgu un ir arī kosmētika, kur tiek ielikts labākais, ko mūsu daba var dot, tāpēc manī ikreiz pamostas motivācijas atrast un pamēģināt vēl vairāk Latvijā ražotus produktus. Jau pirms pāris mēnešiem stāstīju par Ceano Cosmetics, un tagad es turpinu meklēt viņu piedāvājumā jaunus atklājumus.
Ir pagājis kāds laiciņš, kopš pirmo reizi pamēģināju Ceano un varu teikt, ka ķermeņa skrubis bija LIELISKS. Raupjš, efektīvs un patīkams. Noteikti atkārtoti pirkšu. Tāpat, arī roku krēma metāla tūba, kas stāv uz nakts skapīša, tiek lietot visu laiku. Vēl aizvien esmu sajūsmā par aromātu un unikālo tekstūru. Manas domas par šiem produktiem lasiet šeit.

Apskatoties plašo piedāvājumu nolēmu pamēģināt dažāda veida ķermeņa kopšanai paredzētus produktus un arī vienu produktu sejai. Bet vispār jāsaka, ka piedāvājums ir plašs - aromātu veidi tik daudz un produktu arī. Noteikti iesaku paskatīties!

 Dušas uzpūtenis "Augļu kokteilis" (6.90 €)
Maigās, tīrošās putas paredzētas jebkura tipa ādas kopšanai. Tām piemīt patīkama, gaisīga konsistence. Putas attīra, masē un tonizē ādu. Noņem atmirušas, blāvās, sausās ādas šūnas, padarot ādu gludu., svaigu un starojošu. Stimulē ādas šūnu reģenerāciju, paaugstina tās tvirtumu, piešķir ādai svaigu, sulīgu augļu aromātu. Sāls pulējamās daļiņas lietošanas laikā uzlabo produkta putošanos un darbojas kā švammīte. Nesatur parabēnus, spirtu, SLS, SLES, PEG.
Atverot iepakojumu šķiet, ka trauciņā ir iepakots putukrējuma vai biezpiena masas mākonītis. Tā vien gribās pieskarties, tomēr, kad sataustu tekstūru, tā ir cieta un nemaz nav gaisīga. Ārējais izskats mēdz būt mānīgs!
Šis dušas uzpūtenis priekš manis ir kaut kas jauns, jo neesmu lietojusi Stenders izslavētos dušas zefīrus. Šo es lietoju ar dušas cimdiņu, lai var vieglāk uzklāt. Saskaroties ar ādu, putas tiešām ir maigas un mitrinošas. To sastāvā esošo sāls graudiņu daļiņas labi noskrubē atmirušās ādas šūnas bez jebkāda pārspīlēta raupjuma. Es varbūt neesmu tik ļoti sajūsmā par aromātu, kas atgādina ķīmiskās multiaugļu sulas.
 Man patīk, ka tas ir universāls un ātrs risinājums steidzīgam rītam dušā. Produkts nav ekonomisks, bet efektīvs. Tas ir kā trīs vienā - saudzīgs skrubis, dušas krēms un ādas mitrinātājs.

Mitrinoša ķermeņa želeja "Golden Shine" (11.25 €)
Mitrinoša ķermeņa želeja ar dzirkstošām daļiņām un skaistuma vitamīnu B5 piesātina ādu ar mitrumu, izlīdzina un mīkstina to. Piešķir ādai greznu, zeltainu mirdzumu un izsmalcinātu, svaigu aromātu. Ultraviegla želeja izcels iedeguma zeltaino toni, ļaus ādai mirdzēt visā spožumā.Želeja ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainas pēdas. Nekrāso apģērbu.
Atverot iepakojumu sapratu, ka šis šķidrais zelts. Bezgala vizuļojošs, bet ļoti smalks un niansēts spīgulis, kas noteikti būtu paticis vasaras karstumā. Nemīlu tik vizuļojošus ķermeņa produktus, bet pamēģināt pamēģināju. Ļoti mitrinoša, atsvaidzinoša želeja. Kā sola, apģērbu tiešām nekrāso. Vairāk ir maz ko teikt, jo nav nedz iedegums, ko izcelt, ne īsti nēsāju atklātus tērpus, lai akcentētu dekoltē, plecus vai kājas.

 Šokolādes maska "Šokolāde" (6.99 €)
100% dabisks produkts. Nesatur krāsvielas, konservantus un aromatizētājus. Maska paredzēta sausas, raupjas sejas un ķermeņa ādas kopšanai. Intensīvi baro un tonizē, uzlabo ādas krāsu un ārējo izskatu. Āda kļūst mīksta, maiga un samtaina. Maskai piemīt atjaunojoša iedarbība.
Šī maska ir īsts gardums! Ja esat kādreiz kausējušas melno šokolādi ūdens peldē, tad šis aromāts jums ir pazīstams, jo pasmaržojot šo masku nav šaubu - aromāts ir identisks. Maska pēc tekstūras ir bieza, ļoti ekonomiska. Var lietot gan uz sejas, gan ķermeņa. Es to galvenokārt lietoju uz sejas.
Uzklājot skats ir smieklīgs - izskatās, ka esmu uzklājusi kādus 10 toņus tumšāku tonālo krēmu. Tā kā maska jāklāj uz sausas ādas, var nākties pacīnīties ar vienmērīgu uzklāšanu. Pēc 10 minūtēm, kad maska jānoskalo, sākas nelielas problēmas, jo uz sejas paliek taukaina kārtiņa. Gluži kā kausētai šokolādei, kad liec uz sejas. Ja ir sausa āda, tad tā kārtiņa vispār netraucē. Bet, visvairāk no visa, kad lietoju to uz sejas, kaitināja aromāts. Laikam ir ārkārtīgi jāmīl šokolādes smarža, lai nesāktu šķebināt. Es domāju, ka man patīk šokolādes aromāts, bet tik ilgstoši turot uz sejas, nākošajā reizē nav iespējams pat burciņu atvērt, paliek slikti.
Efekta ziņā laba maska, jo ir dabiska un kopjoša, tomēr tas aromāts ir nu gan dikti pa stipru. Šo laikam jādāvina konditoriem, tik jālūko, lai nesajauc un neiejauc kūkās
Noteikti gribētu redzēt nākotnē vēl kādus veidus ar maskām, jo man šķiet, ka kārtīgas sejas maskas no dabiskiem produktiem trūkst. It īpaši, Latvijā ražotas. Varbūt Ceano Cosmetics jauns lauciņš izpausties? Kā jums šķiet?

Aromātiskais ziedu ūdens "Rudzupuķe" (8.55 €)
Tonizē, mīkstina, atsvaidzina un maigi attīra ādu. Uzlabo ādas struktūru un izskatu. Ūdeni ieteicams lietot kā toniku un kosmētikas noņemšanas līdzekli. Lieliski atsvaidzina ādu karstās vasaras dienās.
Esmu maz lietojusi ziedu ūdeņus, tāpēc man bija interesanti pamēģināt Ceano piedāvāto. Pirmo reizi pasmaržojot sapratu, ka nepatīk aromāts, lai gan pret rudzupuķi nav iebildumu. Tagad lietoju un laikam esmu pārāk pieradusi, lai kaut ko vairāk bilstu, bet nav tā ka patīk vai nepatīk, ir labi.
Ja laukā būtu vasaras vidus, tad droši vien lietotu kā atsvaidzinošu toniku, bet tagad izmantoju vairāk pie dekoratīvās kosmētikas. Lai samitrinātu kosmētikas sūkli (mans jaunais paņēmiens), lai samitrinātu otas priekš intensīvāka ēnu klājuma.
Vasarā es šo lietotu pirms sejas krēmiem vai serumiem, lai labāk absorbējas, bet nedaru to tagad, jo man aukstākā periodā nepatīk slapjas ādas sajūta. Pat ja tā ir seja.
Ziedu ūdenim ir labs dozators, tas veido plata leņķa migliņu. Vēl pat saslapina drēbes. Un kaklu. Tas man kaut kā ne pārāk patīk.

Visā visumā, kā jau jebkuram zīmolam ir lietas, kuras patīk un tādas, kuras nepatīk. Tas ir normāli. Mirdzošā želeja man neder, jo nemīlu mirdzošas lietas, bet kopjošās īpašības ir labas. Vismaz želeja nav lipīga.
Dušas uzpūtenis varbūt nav tik ekonomisks, tomēr universāls un noteikti patiks cilvēkiem, kuriem nepatīk krāmētiem ar vairākiem dušas produktiem. Šokolādes maskas aromāts ir jāmīl, citādi tas noteikti nebūs jūsu produkts, bet efekts ir tīri patīkams, bet noteikti turpināšu lietot aukstajos mēnešos, jo gribas redzēt kā maska cīnīsies ar sausajiem plankumiem.  Ziedu ūdens? Labs toniks, ko turpināšu lietot pie kosmētikas instrumentiem vai kā "rīta" toniku ar vates diskiem, lai nav jāslapina drēbes, mati un kakls.

___________________________________________________________
Ceano Cosmetics produkti nopērkami veikalos Douglas u.c.
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Ceano Cosmetics pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

14 comments:

  1. Interesanti .. bus jaieceko vinu produkti.. nebiju neko par viniem dzirdejusi

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kad daudziem stāstu par šo zīmolu, arī jautā vai tas ir kāds jauns uzņēmums, jo neviens nav dzirdējis. :) Produkti tiešām ir interesanti un cenas arī draudzīgas :)

      Dzēst
  2. Maska izklausās forša! Man ļoti patīk pēdu krēms no Ceano.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es veikalā nedaudz pamēģināju pēdu krēmu un vispār tiešām likās, ka ir baigi labs :) Man pat viņš likās stipri līdzīgs pēc konsistences roku krēmam. :)

      Dzēst
  3. Es esmu no tiem, kuri nesaprot tos vizuļus. Es tiešām nesaprotu viņu pielietojumu, izņemot skatuvi, man pašai šķistu dīvaini iesmērēt visu ķermeni ar mirguļiem un aiziet tādai uz darbu :D Vienreiz gan biju nopirkusi smaržas ar mirdzumu, bet tikai aromāta dēļ, rezultātā pat aromāts mani nespēja pie tām noturēt, jo pūtu tikai neredzamās vietās, bet drēbes visas mirdzēja. Bet vismaz Ceano apģērbu nekrāso, katram laikam sava gaume, bet versiju bez mirdzumiem es labprāt izmēģinātu, jo piesaista želejas konsistence.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā es neesmu ne dejotāja, ne atklātu tērpu piekritēja, tad vizuļi man arī nepatīk. Uz darbu kā Z-svētku ballīti :D Želeja pēc tekstūras tiešām bija patīkama. Skatījos piedāvājumu, bet diemžēl bez spīguļiem nav :(

      Dzēst
  4. Liels paldies par atsauksmi! Jau esmu noskatījusi sev vannas bumbas, trifeles (!!!) - no sākumā domāju ka tās ir konfektes, tiešām! Katru reizi priecājos, izdzirdot par jaunajiem pašmāju produktiem! Es ticu, ka tie labāk pielāgojas mūsu ādas vajadzībām!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņu bumbas ir superīgas! Aromāta dēļ jau vien. Man, kad uz biroju atveda paciņu, abas ar priekšnieci smaržojām un mēģinājām visu, un tā kā nemīlu vannas bumbas, abas atdevu viņai. Pēc pāris dienā braucam mašīnā pusdienās un jūtu kaut kas superīgi smaržo. Izrādās - viņa tās atstāja salonā un smaržo tik lieliski - nevajag pat pirkt gaisa atsvaidzinātājus vairs ;)

      Dzēst
    2. Forša ideja par bumbām-kā gaisa atsvaidzinātāju, plānoju tādas nopirkt un ielikt skapī, lai visas drēbes smaržo :) Parasti lieku ziepes, bet tās rada maigu smaržu, gribas kādu stiprāku smaržu.

      Dzēst
    3. Es šādi skapī glabāju Lush bumbas no pagājušā gada Z-svētku kolekcijas. Tā kā vannu tik bieži neizmantoju, tad vismaz bumbas noder kā gaisa atsvaidzinātājs skapī :)

      Dzēst
    4. Tikpat labs ir vannas sāls - gan vannai, gan kā gaisa atsvaidzinātājs. Un, kad aromāts pagarojis, pieberam pie ūdens un mazgājam māju :)

      Dzēst
    5. Šo gan nebiju mēģinājusi, tāpēc liels paldies par ieteikumu. Pilnīgi noteikti pamēģināšu :)

      Dzēst
  5. Man kaut kā tā maska neaizgāja. Likās pārak bieza/cieta konsistence un baigā šmuce no viņas. 2x pamēģināju un tā arī nostāvēja, sagaidot sava derīguma termiņa beigas. Ziedūdeni gan labprāt pamēģinātu, šajā sektorā man daudzi pašmāju mīluļi. Pa lielam, tie ūdeņi kam ir smalks izsmidzinātājs, visi tiek arī uz kakla un bišķi drēbēm, bet tas jau tikai ūdens :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, maska ir ļoti bieza, bet ja ne tas aromāts stiprais, tad lietot lai arī cik bieza viņa būtu. Viņiem ir pat vairāki ziedūdeņu veidi, tā kā domāju, ka izdosies atrast "savējo". :)
      Dozators tiešām labs, bet ar savu nepatiktu pret slapjas ādas sajūtu, nevaru sadzīvot ar šādu spreju :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan