Rūpējoties par lūpām pavasarī - Nivea un Kiehl`s

29.04.15

Kad nāk sezonas maiņas periods, man vienmēr ir grūti uzvarēt cīņu ar sausām un sprēgējošām lūpām, tomēr tas nebeidz man censties un meklēt risinājumus. Pēdējo divu mēnešu laikā esmu atklājusi divus lūpu balzamus, kas noteikti kalpos katrs citai situācijai.
Nivea Raspberry Rose lūpu sviests ar aveņu smaržu ( ~ 4.50 €, Drogas, lielveikali)
Lūpu sviestu sastāvā ir vitamīnus saturošais šī sviests un mandeļu eļļa. Lūpu sviesta komponenti rada intensīvu maiguma sajūtu, kā arī baro un atjauno lūpas. Hydra IQ tehnoloģija (aktivizē ādas dabiskos mitrināšanas mehānismus) nodrošina ilgstošu mitrināšanu. Sviestam piemīt dabiska, patīkama smarža.
Pirms kāda laiciņu biju jau šīs sērijas balzamu lietojusi, toreiz gan laikam ar makadāmijas riekstu vai kaut kas tāds, un es nebiju par to laimīga, nepavisam. Sākumā, kad to lietoju škita, ka kaut ko dod, bet beigās viss palika arvien sliktāk. Šo es sāku lietot vairāk jau kā pirms diviem mēnešiem un skatījos uz to skeptiski. Jāsaka, ka tas ir diezgan biezs un cietas tekstūras. Vēl viens mīnuss ir iepakojums, jo nav iespējams skaisti katru reizi atvērt iepakojumu, ja nagi, piemēram, pēc gēla ir tik mīksti kā papīrs.Uz lūpām tas dod pienaini baltu krāsu, tāpēc es to lietoju tikai mājas uz nakti. Tas klājas diezgan biezā kārtā un sākumā nav nekādu problēmu, ja patīk tādi treknāki lūpu balzami. Es neteikšu, ka šis ir tik traģisks kā tas ar to makadāmijas riekstu, bet ilgtermiņā kopjošā efekta nav nekāda. Liekot pirms grima, pat 15 minūšu laikā tas neatbrīvojas no sausās ādas. Žēl, jo Nivea ir labi balzami, vismaz tie kas automātiski skrūvējas, noteikti!

Kiehl`s Cranberry lūpu balzams (9.50 €, U/V Stockmann)
Īslaicīgi palīdz sausām lūpām, aizsargā tās pret vēju un aukstiem laikapstākļiem. Bagātīgi uzklāt uz lūpām un ļaut absorbēties lūpu ādā. Formulēts ar nomierinošajām sastāvdaļām kā skvalēnu, lanolīnu un saldo mandeļu eļlu, kā arī vitamīniem A un E.
Droši vien jūs zināt, ka esmu Vaseline absolūtais fans, it īpaši kad laukā termometra stabiņš pakāpj jau plusu pozīcijā. Es biju lasījusi daudzas atsauksmes par šo balzamu, tomēr neticēju, ka tas ir tik labs, cik ir. Vispirms jau jāsaka, ka man ļoti patīk tūbiņa, lai gan gribētos sava veida upgrade ar snīpīti, lai nav pirkstiem jāklāj balzams. Sākumā no tūbiņas spiežot laukā šķiet, ka tas ir biezs un smagnējs, bet saskaroties ar lūpām tas pakūst un dod tādu nedaudz eļļainu spīdumu lūpām. Vēl viens mīnuss ir garša, kas ir atbaidoša, no mana skatu punkta.Uz lūpām tas neturās pietiekami ilgu laiku, tāpēc vakaros labāk izvēlos Nivea sviestu, bet šo dievinu lietot pa dienu, un it īpaši kamēr klāju grimu, lai lūpas ir mīkstiņas. Man patīk, ka šis vazelīna tipa produkts labi absorbējas lūpās un nedod to "balto svītru efektu". Interesanti, ka viņš labi kopj lūpas, jo ja ir sasprēgājušas vai sūrstošas lūpas, šis tiek galā ar problēmu. Tiesa, sākumā nedaudz sūrstēs "jēlās" vietas, bet tas pāriet un pēc tam lūpas ir maigas jo maigas. Tomēr arī šis īsti nav ilgstermiņa produkts, bet jāsaka, ka kopjošās īpašības ir jūtamākas izteiktāk.


Kiehl`s balzamu esmu tik loti iemīļojusi, ka lietoju katru dienu caurspīdīgā lūpu spīduma vietā. Zemāk var redzēt manu šī brīža go to ikdienas grimu. Ja ir interese varu atrādīt arī lietas, ko izmantoju grimam, kas katru dienu man aizņem kopumā tikai 10 minūtes.
Kopumā jāsaka, ka atrast savu īsto un vienīgo lūpu balzamu, ir grūti. Ja Nivea patiks vairāk tādām treknāku balzamu cienītājām, tad Kiehl`s ir pretējs - maigs, viegls, neuzkrītošs un atjaunojošs. Iepriekš ir lietoti daudz lūpu balzami, bet vismīļākie aizvien ir Vaseline un turpat neatpaliekot ir arī Nivea automātiskie. Vēl iemīļots noteikti ir Stendera šī sviests, ko esmu izlietojusi vairākkārt jau.

Kādi ir jūsu efektīgākie lūpu balzami, kas tiešām "glābj situāciju" un ir uzdevuma augstumos?

&z



* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Nivea un Kiehl`s oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

7 komentāri:

  1. Man ļoti patīk Kiehl's balzams, bet no treknāku produktu frontes visiecienītākais laikam ir tīrs šī sviests :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man favorīts noteikti ir Stendera šī sviests, bet termiņš kaut kā ātri tiem iztek, tāpēc ilgi lietojot nav izdevīgākais variants :(

      Dzēst
  2. Pamēģini Blistex Lip relief cream! Mana līdzšinējā problēma bija mūžīgi sausās lūpas, tagad regulāri lietojot to Blistex ir daaaaudz labāk! Agrāk ļoti sūrstēja un kalta lūpas, Blistex balzams ir mans glābējs...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, paldies! Blistex baigi slavē, un laikam ne velti. :)

      Dzēst
    2. Jā, bet nepērc tos, kas takā lūpenes, tieši to balto tūtiņu vai apaļo ķobīti. Cik tie divi minētie ir labi, tik visi pārējie ir slikti. Ļoti sausinoši. Nopirku to zelta balzāmu, un tā ir katastrofa, riktīga nafta.

      Dzēst
  3. Man Kiehls ir ar mango un ļoti patīk. Gribēju vīram nopirkt tādu pašu, bet kaut kā nepamanīju un paņēmu parasto variantu. Kad ejam kaut kur, tad viņš man prasa manu garšīgo balzamu :D Varētu būt kāds auglis uzzīmēts, vai uzraksts pamanamāks, lai nesanāk tā kā man :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti :D Domāju jāizlieto šis un var ķerties pie citas "garšas" testēšanas. Mango arī tāda nedaudz rūgtena garša, vai tas tik dzērvenītei? :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan