Pretī sapnim par baltākiem zobiem

28.04.15

Šodien, pēc zobārsta apmeklējuma un zobu uzpucēšanas, radās iedvesma uzrakstīt par pēdējā laikā iemīļotiem produktiem zobu higiēnai, kas manāmi ir uzlabojuši zobu estētisko stāvokli.
Atsauksmes sākumā nemaz nebija plānotas par šiem produktiem, lai gan tie ir testēšanas produkti, tomēr pagāja laiks un es pamanīju diezgan krasas atšķirības, pozitīvā nozīmē, un nodomāju, kāpēc gan nepadalīties ar pozitīviem atklājumiem. Tai skepsei, kas ir izveidojusies noteikti es varu daļēji piekrist, jo ikdienā mums taču ir vienalga kāda tur zobu pasta, lai tik ir uzdevumu augstumos, tomēr līdz vienam mirklim, kad mums no zobu pastas ir nepieciešamas jau specifiskas prasības.

Pirms vairāk jau kā mēneša es sāku testēt diezgan interesantas zobu pastas par kurām bija dzirdētas labas atsauksmes no cilvēkiem, kas tās lietoja ilgstoši un teica "jā", tās tik tiešām ir labas un vērtas. Sākumā testēju Beverly Hills Formula Perfect White baltinošo zobu pastu*, kura ir diezgan klasiska zobu pasta, kas dod nedaudz no visa. Kad to lietoju īsti nekādas izmaiņas neredzēju, bet jau finišējot tūbiņu, pēkšņi pamanīju, ka zobi ir dabiski baltāki balikuši.
Neliela atkāpe - šīs zobu pastas nav balinošas, bet gan baltinošas, tāpēc nav jāsatraucas, ka to sastāvs ir ķīmisks vai kāds. Zobu pasta dod baltinošu efektu, nevis abrazīvi skrāpē zobus un tā ir lielākā atšķirība, jo daudzi cilvēki visas zobu pastas liek vienā katlā. Nē, ir balinošās un ir baltinošās zobu pastas, un tas nav viens un tas pats.
Atgriežoties pie zobu pastas. Tā kā Beverly Hills pastas tika testētas priekš Expo Beauty pasākuma, tad man bija arī interesanti paklausīties, ko par viņām saka manas kolēģes. Meet&Greet pasākumā runājot par šo zobu pastas brendu, visvairāk atzinību guva šīs fimas ogles zobu pasta Bevelry Hills Formula Perfect White Black zobu pasta, kuru intriģējuma pilna arī iegādājos un tagad pilnīgi nožēloju, ka neņēmu vairāk kā vienu iepakojumu, jo zobu pasta ir lieliska!
Es tiešām redzu izmaiņas savu zobu estētiskajā stāvoklī un tagad nēsājot košas lūpu krāsas, zobi ir daudz gaišāki, bet tādi veselīgi mirdzoši. Jā, zobu pasta ir melna, bet tīrot zobus tā pārvēršas tāda pelecīga, un galu galā, no krāsas nav jābaidās. Noteikti pirkšu atkāroti melno zobu pastu, jo viņa uzvar manu mīļo Splat klasisko un iecienīto Amway Glister zobu pastu, ko lietojam jau gadiem.
Vēl viena neslikta zobu pasta ir no Signal, kas arī ir atgriezies Latvijas tirgū un piedāvā arī dažāda veida baltinošās zobu pastas ar optiskajiem balinātājiem, kas tikai baltumu sniedz vizuāli, bet ne reāli. Tomēr ja salīdzina ar Beverly Hills zobu pastām, šī ir tāda parasta un nekāda, bet ja tiešām grib redzēt efektu kādu, tad noteikti iesaku Beverly Hills.

Tā zobu birste, kas redzama attēlā arī tika piešķirta testēšanai komplektā ar visām pastām, bet diemžēl es pat nezinu viņas īsto nosaukumu, tikai pateikšu to, ka mani šī birste ļoti pārsteidza.
Man ir problēmas ar zobu birstēm, jo jau kopš brekešu laika, es zobu birstes mainu reizi mēnesī, nu citreiz reizi divos, bet vispār viņas neiztur tos trīs vai četrus mēnešus, jo deformējas. No tā droši vien pat izveidot psiholoģisko portretu, bet tas lai paliek psiholoģijas sektoram.
Šo birstīti es lietoju pusotru mēnesi un tai nav ne miņas no deformācijas, lai gan lietošanā nekas nav mainījies. Nezinu, kur tādu iegādāšos atkārtoti, bet ja man būs iespēja noteikti ķeršu ciet, jo man tie ir lieli tēriņa maksāt par 4 € birstētm uz mēnesi vai diviem. Kopsummā tas ir daudz, bet šī apliecina to, ka priekš tādiem cilvēkiem kā es arī ir labas un izturīgas birstītes.

Papildināts: Oficiāli šīs zobu pastas pagaidām var iegādāties tikai internetveikalā baltizobi.lv, bet man viena labā feja pačukstēja, ka šīs zobu pastas ir iespējams iegādāties Mikroshop veikalā (Vagonu ielā), tiesa gan ne visos veidos.


&z


* fotogrāfija no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Kur var iegādāties Beverly Hills zobu pastas, un apmēram cik maksā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl man nav oficiālas informācijas, kur viņus var iegādāties, tomēr varu uzzināt ja nepieciešams. Meklējot internetā atklāju vairākas lapas, bet tās ir internetveikali un ar piegādi sanāk diezgan sālīti kopā :( Maksā viņas ap 4.50 €

      Dzēst
    2. Man interesētu. Paldies par informāciju! :)

      Dzēst
    3. Augstāk pievienoju klāt info par to kur viņas var iegādāties. :)

      Dzēst
    4. Beverly hills viss ērtāk un arī par vislabāko cenu var dabūt www.baltizobi.lv
      Un tagad šim brendam ir jaunumi, pasta ar zeltu - arī superīga

      Dzēst
  2. Man ir Colgate birstīte ar ļoti plāniem sariņiem-tiešām superīga,neplēšs smaganas,nav ne pa asu,ne pa vāju.
    Signal zobu pastas man ļoti patīk,šī itīpaši.
    Kur var iegādāties BH zobu pastu?labprāt izmēģinātu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu izmēģināju laikam visas Colgate zobu birstes un tas pats, kas citām. Es zobu tīru laikam kaut kā citādāk, ka tik ļoti sariņi deformējas :D

      Dzēst
  3. Amway ir arī mūsu mājas jau seniors, laikam gadus 6,ja ne vairāk , godīgi! :D šausmas, cik ilgi, bet es lietoju kaut kādu arthondus classic, ko pērku pie higienista, ļoti neizdevīgi pa 7€, mazs mazītiņš tilpums, bet man beidzot neasiņo smaganas, kad tīru zobus, pat mazliet ne, tāpēc turpinu lietot. Jāmeklē kaut kāda alternatīva, jo man iziet gandrīz 3 tūtas mēnesī, jo viņa jālieto 2-3x dienā! :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ā, melnā splat zobupasta ar kadiķogām arī ļoti ļoti laba un prikolīgi melna !!!! :D

      Dzēst
    2. Nu neko sev! Dārgi, noteikti! Es pat nezinu uz kurienu virzienu. A GUM nav nekas līdzīgs?

      O, noteikti paskatīšos, jo Splat jau dikti mīlēts mūsmājās :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan