Pirmā iepazīšanās: NYX

12.04.15

Kad NYX Latvijā nebija vēl pieejams par to bija dzirdēts tik daudz. Pat tad, kad viņš parādījās Latvijā, nesteidzos mēģināt, jo patiesībā es nezināju ko gribu, bet tad man februāra vidū tika dota fantastiska iespēja iepazīties ar NYX tā tuvāk un tā paejot jau gandrīz diviem mēnešiem varu beidzot atradīt tos produktiem, ko pamēģināju pirmām kārtām un esmu absolūti iemīlējusi.
Stāstīt laikam par NYX vēsturi var likties garlaicīgi, bet galvenais ir tas, ka NYX pieskaita pie profesionālās kosmētikas par draudzīgām naudiņām, un tieši tāpēc ASV tas ir ieguvis tik plašu slavu, kas gāja pāri visai pasaulei. Latvijā NYX ir pieejams jau labu laiku (Āgenskalnā un Centrā), bet aiz tā stāv nedaudz interesants stāsts, jo oficiālie NYX pārstāvji, kas ir saistīti ar ASV lielo ēku parādījās tikai pirms 3- 4 mēnešiem un viņi NYX piedāvā tikai un vienīgi Douglas veikalos.

Man ar NYX sanāca ļoti interesanta iepazīšanās, jo uz tādu kā NYX prezentāciju/ konsultāciju mani uzaicināja Douglas Latvija pārstāvji, un ar lielāko prieku piekritu, jo man rinķī ļoti daudzi runāja par NYX, bet skatoties viņu piedāvājumu nezināju, ko vēlos, tāpēc tāda iepazīšanās bija tieši laikā.
Pietam, man nenormāli paveicās: par NYX man stāstīja mana kolēģīte un laba draudzene Santa Kudreņicka (sveiciens).

Jau pirmajā reizē kā pamēģināju NYX, man uzreiz jau parādījās vairāki favorīti, un savu iepazīšanos sāku ar tādu mazu čupiņu. Nu, tad par šiem "varoņiem" nedaudz vairāk.
  • HD Photogenic konsīleris (CW10 - Yellow) - šo esmu jau iegādājusies rezervē, un varu teikt tikai tos labākos vārdus par šo konsīleri. Tas lieliski maskē tumšos lokos, turās (gandrīz) visas dienas garumā, izgaismo seju, viegli uzklājams un izpludināms. Es ikdienā to klāju uz tumšajiem lokiem taisnstūra formā, uz pieres centra, ap nāsīm, uz zoda nedaudz arī. Pludinās tas labi gan ar Beauty Blender sūklīti, gan ar pirkstiem. Iesaku gan to nedaudz piefiksēt pēc tam ar pūderi, lai turas maksimāli ilgi. 
  • Lip Primer lūpu bāze (LPR01 - Sheer Beige)* - par šo produktu man slavas dziesmas dziedāja Lapsa un mana iemīļotā zviedru blogere Lindas Hallberg video, kur stāstīja par to kā panākt, lai lūpas izskatās lielākas, viņa pieminēja šo bāzi un apgalvoja, ka šis ir must have produkts. Neteikšu, ka esmu tik ļoti starā par šo bāzi kā Linda Hallberg vai Lapsa, jo man tā liekas diezgan liela ķēpa smērēt katru reizi kaut ko zem lūpenes, bet kādam košam tonim, manai mīļajai fuksijai vai sarkaniem toņiem, šis ir kā naglai uz galvas produkts. Mana draudzene to pamēģināja ejot uz kāzam, lai skaistais koraļļu tonis turās ilgāk, un vispār tik tiešām turās daudz labāk nekā vienkārši liekot uz lūpām.
  • Matte Lipstick lūpu krāsa (MLS11 - Tea Rose) - šī ir vienīgā lūpu krāsa, kura zināju, ka man no sirds patiks, jo internetā jau biju izpētījusi toni, izlasīju neskaitāmas atsauksmes un kad es to atradu veikalā, man likās ka pasaule kopš tās dienas kļuva spilgtāka un krāsaināka. (haha) Šis ir tonis, ko meklēju visu laiku, un pietam vēl matēts. Uz lūpām viņa jūtas gluži kā spalvas pieskāriens, bet tā ir tik pigmentēta un noturīga, ka nav jābaidās, ka uz zobiem var palikt nospiedumi. Šī ir lūpu krāsa, ko noteikti iesaku visiem pamēģināt, jo viņiem ir pat arī tumšie un bēšie toņi. Zemāk redzama pilnīgā izpildījumā.
  • Soft Matte Lip Cream lūpu krēms (SMLC12 - Buenos Aires)* - ja nemaldos, tad šis NYX dižpārdoklis un ne velti,. jo tas apvieno visu, ko vairums sieviešu vēlas redzēt labā lūpu produktā: pigmentētu krāsu, vieglu tekstūru, matētu finišu (gaumes lieta) un ilgi noturību. Uzklājot uz lūpām tas jūtas ārkārtīgi viegli un samtaini un kad pēc mirkļa tas ir nožuvis nav vispār sajūta, ka uz lūpām kaut kas būtu, pat ja tas ir koši sarknīgs tonis kā Amsterdam.
Visu produktu svači. Lūpu krāsas tonis attēlā ir sanācis daudz spilgtāk, bet īstenībā ir tāds kā redzams augstāk uz lūpām. 
No K uz L secība kā augstāk aprakstos
Kopumā jāsaka, ka NYX tiešām ir lietošanas vērts un ja skatās cik tas arī ir apmeklēts stends Douglas veikalos, jāsecina, ka cilvēki tiešām novērtē šī zīmola kvalitāti attiecībā pret cenas kategoriju, kas ir diezgan svarīgs rādītājs, ja ne pats svarīgākais.
Tikai vēlreiz atgādināšu, ka visi šie produkti ir nopērkami Douglas veikalos, un no ne oficiālajiem pārstāvjiem Āgenskalnā un Centrā (vairāk: lovemakeup.lv)

Man ir izveidojies ar savs mini vēlmju saraksts, ko vēlos pamēģināt no visa pagaidu sortimenta, un labprāt arī ar to padalīšos.
  • Powder Blush vaigu sārtums - Taupe 
  • Butter Lip Gloss lūpu spīdums (ļoti, ļoti slavēts)
  • Slim Lip Pencil - Mauve
  • Soft Matte Lip Cream (vēl kādā citā tonī)
Vai esat jau iepazinušās ar NYX kosmētiku? Kas ir jūsu favorīti?

&z


*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

28 komentāri:

  1. NYX Taupe ir dievīgs!! :) arī vaigu sārtums tonī Mauve ir mans favorīts! Lūpu zīmuļi arī ir uz goda! Ieinteresēji ar konsīleri, būs jāpamēģina! Nesaiet baigi rieviņās/krunciņās?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rieviņas nesaiet ja labi nofiksē ar pūderi :)

      Dzēst
  2. Interesanti, ka izstādē bija NYX tieši ar uzrakstu lovemakeup un norādīja, ka esot veikals Centrā. Sanāk, ka izstādē piedalījās neoficiālie pārstāvji?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tieši tā, bet es tik un tā nopierku no viņiem konsīleri, lietoju un neredzu atšķirību :)

      Dzēst
  3. Nyx man ļoti patik , kā zīmols :) Neesmu gan mēģinājusi viņu acu tušas, uz tām vel saktos ;)
    p.s Tev tiešam ir tik gaišs ādas tonis, vai bildes tikai tā rāda? Vienkārši interesējos, smuki jau, bet kā pasargā sevi no saules?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tušas nepārāk patīk, jo esmu tādu aefektīgu skropstu cienītāja :)
      Nē, bildē tas izskatās zili balts, nez kāpēc (un bilde uzņemt jau pirms kāda pusotra mēneša). Es neteikšu, ka man ir dikti gaišs ādas tonis, normāls, bet saule manu ādu ātrie vien noker, jo es neesmu no cilvēkiem kas vispār kādreiz apdeg. Esmu bijusi super tumša un bez problēmām. Ikdienā es lietoju SPF 20, bet nu tas tā ķekša pēc, lai āda aizsargātu :)

      Dzēst
    2. mm saules aizsargkrēms, tas ir tas, kas man ditkti interesētu, man ne vienmēr patīk likt tonālo krēmu, bet spf aizsadzību dikti gribētos, ir kāds labs ( ne-taukains ) līdzeklis, ko varētu ieteikt? ( man kombinēta sejas āda, vairāk uz taukaino sliecās). Parasti saules aizsargkrēmi ir dikti smagi un lipiīgi un visādi citādi jūtami uz sejas..

      Dzēst
    3. Es pati iepriekš vispār nelitoju SPF krēmus, jo ļoti nepatika, ka paliek tāda smaga sajūta uz ādas (kā jau minēji), bet es kādu laiciņu tagad jau lietoju Iwostin sejas krēmus ar SPF 20 un jāsaka, ka esmu tiešām patīkami pārsteigta par to, ka beidzot varu nešat SPF uz ādas, bet nav tās smagās sajūtas. Noteikti iesaku :)

      Dzēst
  4. Nyx matētās lūpu krāsas tiešām ir uz goda! Ja godīgi, tad necerēju, ka par tādu cenu ir iespējams iegādāties labu, nesausinošu un pilnīgi matētu produktu. Man tonis "Natural" ir kļuvis par ikdienas mīluli, līdzīgs tevis aprakstītajam "Tea Rose".

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Natural man vairāk likās tāds rozā gaišs, bet šis ir tāds nedaudz dūmakains un drusku lillīgs, tāpēc šis tonis man kļuva par favorītu, bet kvalitāte, jā, tas ir kaut kas tiešām pārsteidzošs par tādu cenu :)

      Dzēst
  5. Hmm, noteikti man arī būs jāiepzīstās ar šo kosmētiku, līdz šim arī nebija sanācis.

    mdiaana.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iesaku! Ir pietiekamu daudz lietu, kur varētu "ieskrieties" un kas varētu aizraut :)

      Dzēst
  6. Produkti šķiet lieliski! Noteikti gribu kaut ko izmēģināt, bet nezinu vēl īsti ko tieši. Visdrīzāk kādu matte lūpu krāsu.

    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Tas ir tas, ko ikvienam iesaku! Atceros, ka vēl nesen domāju, bet kā var patikt tās matētās lūpu krāsas un kopš lietoju Tea Rose toni, jap, es arī esmu ar abām rokām par to, ka jālieto matētās lūpu krāsas :)

      Dzēst
  7. Lūpu krāsa uz Tevis izskatās lieliski!

    AtbildētDzēst
  8. Būs jāpaskata tas Tea Rose - ļoti skaists tonis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev viņš noteikti arī piestāvēs. Man patīk, ka var lietot vienalga ar zīmuli vai bez, jo turās ļoti labi :)

      Dzēst
  9. Ļoti gaidu, kad atkal būs pieejams tas Powder Blush vaigu sārtums - Taupe, jo lovemakeup viss izpirkts :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāds laikam tur mani augšā saklausīja, jo vakar tieši Alfas Douglas to skaistuli uzgāju! :)

      Dzēst
    2. Oho! Es tieši nesen biju Alfa Douglas un nepaskatījos nemaz uz viņu stendu.. Nu nekas, var jau caur Douglas internetveikalu pasūtīt ja kas. :)

      Dzēst
  10. ja, nyx ir patikams zimols. slavno "taupe" vieglai konturesanai (var izmantot ari ka acu enas, ipasi ieks plakstina locijuma vietas) lietoju jau kadu pusotru gadu, loti patik! izlietoju ari vienu acu enu bazes iepakojumu, kalpoja ne sliktak ka slavenais UD primer potion.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas atupe vieglītēm atgādina manu Bahama Mama bronzeri, bet priekš kolekcijas gribās tak man ar to "vaigu sārtumu". :)

      Dzēst
  11. kādas cenās pieejama šī produkcija? apmeram

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tādā vidējā summa ir kādi 8-9 €, bet ja interesē konkrētas cenas, jā, var skatīties lovemakeup.lv, bet var arī Douglas internetveikalā - douglas.lv, zem sadaļas NYX atvērsies viss sortiments un cenas :)

      Dzēst
  12. Apskaties lovemakeup mājas lapā. Cenas nav augstas. Vienīgi, cik saprotu no autores raksta, ka nav gluži oficiālie pārstāvji.

    AtbildētDzēst
  13. Man ikdienā apritē ir vairāki Butter Gloss spīdumi, tie ir mani favorīti! Ir šis tas cits arī mājās kā konsīleris, lūpu zīmuļi, ēnas, bet tie nav iekļuvuši tādos favorītos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visu laiku domāju vai vajag, jo neesmu vairs to spīdumu cienītāja, tāpēc, ka ātri nozūd no lūpām, bet šos baigu slavē. Nākošajā gājienā uz Douglas būs jāuzmet aci stendam ja nu tomēr kas iekrīt no tiem Butter Glosiem acīs :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan